Tüm Versiyonu Göster : aşk mı para mı
ikisi de hayat için gerekli tabi ama sizce hangisi???
bence para.......
para olmadan aşk biraz zor olur...
PİNCIR38
11-07-2008, 00:21
Tabikide para. Aşk + Ev + Araba + Yat + İş yeri : PARA :)
Paran oldumu kızlar peşinden koşar ;)
Fakir ama gururluyu kimse istemez:)
Bence aşktır. Aşkın yerini hiçbirşey tutamaz.
Para.
Dream ne demiş
Mani Mani Mani:DxD
dcorleone
11-07-2008, 00:36
tabiki aşk aşktan güzel bişey var mı dünyada paran varken senin etrafındaki kızlar sadece paran için vardır senin için değil ve bu bana hiçbir anlam ifade etmez saçmadır ama gerçek bir aşk hayat iksiridir her şeydir
PİNCIR38
11-07-2008, 00:42
tabiki aşk aşktan güzel bişey var mı dünyada paran varken senin etrafındaki kızlar sadece paran için vardır senin için değil ve bu bana hiçbir anlam ifade etmez saçmadır ama gerçek bir aşk hayat iksiridir her şeydir
Daha çok tecrübesiz oldugunu yazdıklarından anlıyorum. Aşk güzel bir duygu ama 2 gönül bir olunca zamanımızda samanlık seyran olmuyor malesef. Tecrübe ile sabittir. Hayatınızda dogru düzgün bir işiniz yoksa ve mali durumunuzda iyi degilse çok seviyorum,senin için ölüyorum diyen kişi sizi anında silebiliyor.
dcorleone
11-07-2008, 00:47
Daha çok tecrübesiz oldugunu yazdıklarından anlıyorum. Aşk güzel bir duygu ama 2 gönül bir olunca zamanımızda samanlık seyran olmuyor malesef. Tecrübe ile sabittir. Hayatınızda dogru düzgün bir işiniz yoksa ve mali durumunuzda iyi degilse çok seviyorum,senin için ölüyorum diyen kişi sizi anında silebiliyor.
ama benim kastettiğim o değil benim kastettiğim param varsa zaten aşk gelir anlayışına karşı çıkıyorum ben
tusubasa
11-07-2008, 01:56
Tabi ki zeka,zekan yoksa hiçbir işine yaramaz,odundan farkın yoktur.
alonetolgi94
11-07-2008, 02:14
Bence aşktır. Aşkın yerini hiçbirşey tutamaz.
para olmadan yaşamak zor kardeşim önce para sonra aşk.
OYUM PARAYAAA
bledachelik
11-07-2008, 02:26
Para.
Dream ne demiş
Mani Mani Mani:DxD
:D
bencede mani(mony)=para :D
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.