PDA

Tüm Versiyonu Göster : yaptığınız ya da size yapılan eşek şakaları:)))

karanlıkköy
10-07-2008, 21:40
hadi buyrun bakalım neler varmış=)))

çiL€k€ş
10-07-2008, 21:44
lise zamanlarında okul çıkışı bilgi yarışması yapıyorduk. kaybeden kazananlara yemek ısmarlıyordu kaybettik:( tabi kızlar erkekler olarak oluyordu yarışma ve kızlar kazandı. sonra gittik kola mola aldık ordan eczaneye musil ilacı almaya:) kolanın içine doldurduk baktık kızlar tuvaletten çıkmıyor sonrada uzaklaştırma aldık

TheSoldier61
10-07-2008, 21:47
lise zamanlarında okul çıkışı bilgi yarışması yapıyorduk. kaybeden kazananlara yemek ısmarlıyordu kaybettik:( tabi kızlar erkekler olarak oluyordu yarışma ve kızlar kazandı. sonra gittik kola mola aldık ordan eczaneye musil ilacı almaya:) kolanın içine doldurduk baktık kızlar tuvaletten çıkmıyor sonrada uzaklaştırma aldık

Oooo kötü olmuş :D

kozmikcano
10-07-2008, 21:47
2. veya 3.sınıfta bir arkadaşın doğum günü vardı.Okulda oluyor bu doğum günü:D Sonra işte pasta kesildi.Kola pasta eğlence vs vs..Sonra Mehmet diye bir arkadaş var bizim.Elinde maytap ortada geziyor.Sonra bana şaka olsun diye tuttu başımı.Maytabı enseme sürdü.Bir acıdı ki başım:D Neyse sonra barıştık.Ama hoca ondan sonra bi daha doğum günü yaptırmadı:p

Not:Orta 3'e geçtim:D

ekopaket
10-07-2008, 21:49
bu eşşek şakasımıdır bilmem ama bir kere çocuk geldi bana sen disipline gidiosun dedi bnm zaten bir disiplin cezam vardı uzaklştırma alabilirdm çarşamba günleri disiplin toplantısı yapılıodu hocanın eşliğinde disiplin kurulu öğrncileri vardı bn sıra bnm sanarak girdm içeri
başka bir çocuk vardı onun suçu üzerinde konuşuyorlardı hoca bana baktı terbiyesiz ne kesiyorsun toplantıyı ne işin var burda dedi bir kızdı. sonra da kulağımı çekti falan.Çocuk meğerse beni kandırmış çıktm dışarı son dersti zil çaldı çocuğu öle bir dövdümki hayatımda ben öyle kimseye vurmamştm çocuk dağıldı tabi ağladı ben şaka yapmştm dedi falan ama bn de çok korkmştm disiplin deyince elim ayağım titremişti.onun üstüne çocuğu çok pis dövdüm:D