PDA

Tüm Versiyonu Göster : konuşulamayan konular

dcorleone
10-07-2008, 12:49
forumda bişey yazdığımızda tartışma çıkartır gerekçesiyle konu ya kiltleniyor ya da siliniyor ama forum demek zaten tartışma ortamı demek değil midir en azından tek bir başlık altında futbol veya siyaset konuşulabilmeli şimdi bana sabit başlık var demeyin orda sadece avrupa maçları konuşuluyo bence futbolun ve siyasetin tamamı konuşulabilmeli
sizin görüşlerinizide bekliyorum

zapataist
10-07-2008, 12:51
katılıyorum tartışa tartışa,fikir ala ala ortak bir paydada bütünleşebiliriz

n.kizilkaya
10-07-2008, 12:52
Aslında bende senden yanayım...:)

ACER
10-07-2008, 12:52
Bencede. Futbol hayat demek.

dcorleone
10-07-2008, 12:55
bu konu yüzünden yani siyaset ve futbol yüzünden 3kez ban yedikten sonra açıyım dedim böyle bi konuyu ayrıca bu isteğimizi önemserler mi bilemiyorum gerçi ama olsun biz yinede söylemiş olalım

mustafa29
10-07-2008, 13:08
forumda bişey yazdığımızda tartışma çıkartır gerekçesiyle konu ya kiltleniyor ya da siliniyor ama forum demek zaten tartışma ortamı demek değil midir en azından tek bir başlık altında futbol veya siyaset konuşulabilmeli şimdi bana sabit başlık var demeyin orda sadece avrupa maçları konuşuluyo bence futbolun ve siyasetin tamamı konuşulabilmeli
sizin görüşlerinizide bekliyorum

aslında güzel fikir ama siyesetin içinden çıkamayız ayrıca ne kadar bunu tartışırsak tartışalım gençlerin fikrine alan mı var herkes kendi bildiğini okuyor türkiyede

mi-
10-07-2008, 13:11
Bende katılıyorum..özellikle şu günlerde siyaset hakkında konuşulmalı..

MT7
10-07-2008, 13:30
oyunla ilgili konularda bile hemen tartışma formatına geçiliyo siyaset ve futbolda bu kaçınılmaz birşey olur

futbol ve siyaset dipsiz kuyudur bence sadece bu konulara odaklanmış güzel site ve forumlar mevcuttur her forumun odaklanması gereken konular olmalıdır bence çeşitlilikler forumları zenginleştirmez sadece seviyeyi düşürür o yüzden ben bu konuya karşıyım