Tüm Versiyonu Göster : bu soruyu çözebilecek arkadaş var mı?
kayfecii
10-07-2008, 00:23
http://img179.imageshack.us/img179/1036/34923292tf7.png
:DD çok komik ya soruda hata üstüne hata var. İllede istersen mantığını anlatayım. ;)
Onelen serhat benim murat abim :D
Biz 1günde bitiririz bu işi soru yanlış :D
murat ile serhat yaşar ile cafer olucak :D:D çözümden anlamışsındır zaten;)
murat ile serhat yaşar ile cafer olucak : D: D çözümden anlamışsındır zaten; )
Yaşarı tanıyomda caferi tanımıyorum :D
Yaşar yardım etse neolacak etmese neolacak :D
murat ile serhat ben olmadan hiçbişiy başaramaz....o yüzden soru yanlış!!!:D
kayfecii
10-07-2008, 00:48
sorunun yanlış olduğunu bende biliyorum...amaç soruyu göstermek...istenen kişinin işi ne kadar sürede bitirildiğini bulmak...yoksa çözümünü bende biliyorum:)
murat ile serhat ben olmadan hiçbişiy başaramaz....o yüzden soru yanlış!!!:D
Yanlış cevap verme gerçeği konuşuyoruz :D
sorunun yanlış olduğunu bende biliyorum...amaç soruyu göstermek...istenen kişinin işi ne kadar sürede bitirildiğini bulmak...yoksa çözümünü bende biliyorum:)
Hangi kitap bu ciddi ciddi sorulmuş olamaz :S
:D:p
Yaz tatilindeyiz arkadaşlar siz test mi çözersiniz?:D...
.:BliZZard:.
10-07-2008, 00:53
Yaşar ile cafer ferhat ile serhatı dövüyor işi onlar alıyor.Sonra selim kızıyor inşaat firmasından 100 adam getiriyor 2 saatte bitiriyor cevap 2.
Yaşar ile cafer ferhat ile serhatı dövüyor işi onlar alıyor.Sonra selim kızıyor inşaat firmasından 100 adam getiriyor 2 saatte bitiriyor cevap 2.
O serhat blizzarda birtane çakıyor :D
O Yaşarı okulda ben dövdüm merak etme ama caferi tanımıyorum :D
kayfecii
10-07-2008, 00:59
bu soruda hiç bir oynama yoktur...soruyu üniversitemizin forum sayfasında gördüm...çok etkilendim...burda üniversiteye hazırlanmış arkadaşlar vardır...onlar belki çözer diye koydum:):)
soru üniversiteye hazırlık kitabından alınmıştır...eğer piyasada böyle soru bankaları varsa üniversiteye hazırlananların vay haline:):)
bu soruda hiç bir oynama yoktur...soruyu üniversitemizin forum sayfasında gördüm...çok etkilendim...burda üniversiteye hazırlanmış arkadaşlar vardır...onlar belki çözer diye koydum: ): )
soru üniversiteye hazırlık kitabından alınmıştır...eğer piyasada böyle soru bankaları varsa üniversiteye hazırlananların vay haline: ): )
Ben çözdüm ama Serhatla Murat hemen bitirirler böyle bir şık olmalıydı :D
1gün içinde olsun :D
Hiç komik değil.
Yazık ya!
Sırf insanlar, sınavı kazanamayıp geçemesin diye dünyanın en zor sorularını sormaya çalışıyorlar. E tabi sonucunda bu şekilde rezil de olabiliyorlar.
Hiç komik değil.
Yazık ya!
Sırf insanlar, sınavı kazanamayıp geçemesin diye dünyanın en zor sorularını sormaya çalışıyorlar. E tabi sonucunda bu şekilde rezil de olabiliyorlar.
Evet katılıyorum sonunda benim ailemi karıştırıyorlar :mad:
:D
Zargana_94
10-07-2008, 11:42
Soruda 5 farklı isim var yoksa bunlar ikizler mi:D
telteper
10-07-2008, 11:45
Cevap 4.3333 3 devirli isterseniz çözümünü anlatabilirim;)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.