Tüm Versiyonu Göster : Anadolu Birlikleri Savaş Raporları
EVET ARTIK SAVAS RAPORLARIMIZI GÖSTERMENİN ZAMANI GELDİ İLK RAPOR VE BENDEN ...
Konu: XXXXXXX bu köye saldırıyor: YYYYYYYYY
Varış zamanı: tarih: 09.07.08 saat 18:56:56 Saat
Saldıran XXXXXXXX , köyü: XXXXXXXXXX
Askerler 0 0 9700 0 0 5100 192 160 0 0 1
Kayıplar 0 0 9039 0 0 4752 179 149 0 0 1
Haber Sur tahrip edildi
Haber Tarla tahrip edildi
Haber Tarla tahrip edildi
Ganimet 13340 8573 9124 26373
Savunan Destek
Askerler 0 6506 0 0 1396 0 0 0 0 0
Kayıplar 0 6506 0 0 1396 0 0 0 0 0
Savunan YYYYYYY , köyü: YYYYYYYYYYY
Askerler 11295 15842 75 875 0 316 0 0 0 0 1
Kayıplar 11295 15842 75 875 0 316 0 0 0 0 1
Rapor koyarken kurallara uygun koymaya dikkat edelim.
Diana...
nofear_61
09-07-2008, 21:21
Resim olarak koyarsan daha çok ilgi çeker , bence .. ;)
Ayrıca saldıran ve savunan askerleri de görebiliriz.
bencede bu şekilde ne savunan askerin cinsi belli ne saldıran?
ama iyi bi saldırı;)
nofear_61
09-07-2008, 21:31
2side romalı ;)
Cermende olabilir .
Lakin galyalı olmayacağı kesin . :p
Cermende olabilir .
Lakin galyalı olmayacağı kesin . :p
:) yok bildiğim için söyledim tahminde bulunmadım :)
V3QSSA ---1
(101|-41)
Halk: Romalılar
Birlik: [AN-AS]
Sahibi: VEOSSA
Nüfus: 1013
Tebrikler VEOSSA Top10 da baş köşeye yerleşmişsin :D
nofear_61
09-07-2008, 21:45
:) yok bildiğim için söyledim tahminde bulunmadım :)
V3QSSA ---1
(101|-41)
Halk: Romalılar
Birlik: [AN-AS]
Sahibi: VEOSSA
Nüfus: 1013
Tebrikler VEOSSA Top10 da baş köşeye yerleşmişsin :D
Bende içimden nasıl tahmin diye soruyordum. :p
saldıran romalı
savunan romalı
destek cermen den
17 MERKEZ
11-07-2008, 03:30
tebrikler çok iyi dağıtmışsın koçbaşı faktörüde gözden kaçırılmamalı özellikle romalı birine saldırırken ne kadar işe yaradığını gösterir ders niteliğinde bir rapor.
http://travian-reports.net/tr/raport.php?id=6a305c302
Hard_game_06
11-07-2008, 10:18
bu saldırı raporundan en karlı çıkan saldıran kişinin kahramanı olsa gerek:D
akrep kral58
11-07-2008, 23:20
selamlar;
Bence,bu rapor'a göre saldıran daha büyük kayba uğramış,
bir roma köyünün aynı askeri basması yaklaşık 35 gün sürüyor,hammadde zararı olarak ta eşit kayıp görünüyor,
bu şekildeki bir saldırının ardından sıralı mancınık girip köyü yıkmadığı sürece savunan amacına ulaşmış ;)
paderborn
11-07-2008, 23:54
selamlar;
Bence,bu rapor'a göre saldıran daha büyük kayba uğramış,
bir roma köyünün aynı askeri basması yaklaşık 35 gün sürüyor,hammadde zararı olarak ta eşit kayıp görünüyor,
bu şekildeki bir saldırının ardından sıralı mancınık girip köyü yıkmadığı sürece savunan amacına ulaşmış ;)
bizde ordu cok merak etme mancınıklada gireriz baskaları bu saldırılarıda yapamıyor
bırakın bu rapor yorumlarınıda rapor koyun ;;;
Khael Roa
12-07-2008, 00:07
çok güzeLde, rapor olarak koyarsan daha güzeL olur :)
savaşta başarılar...
makina01
12-07-2008, 06:11
bizde ordu cok merak etme mancınıklada gireriz baskaları bu saldırılarıda yapamıyor
Savunan ve saldırana verdıklerı emeklerden dolayı tesekkur ederiz. Saldıranın ordusunu tekrar yerine koymasi biraz zaman alicak serverin suanki durumda saldriranin ordusunun orta capta bi ordu oldugunu dusunup savunanın ıse nıye bu kadar az asker toplandıgını merak etmekteyim.. Bu arada ordu artık herkezde cok.ordunun yarısıyla bole bı saldırı gerceklestırılebılınr:)
akrep kral58
12-07-2008, 18:30
slm;
benimkisi merak değil fikir beyanı,
istediğin rapor olsun,gir bak lords lodos savaş sayfasına orada çok rapor umuz var:)
biberoni
12-07-2008, 23:44
kahraman ne oldu acaba cok merak edıyorum dehset bısı olmustur
bu saldırı tek saldıır özelliği taşıyor yani sanırım devamı gelmemiş savunan kişinin dikkat edin hiç saldıır askeri kesilmemiş ayrıca neredeyse kendi köyünü tek başına savunmuş sayılır küçük bir cermen desteği gitmiş olmasına rağmen saldırı yapanda savunan da zevkli bir savaş çıkarmış kahramanları ise tazmanya canavarı gibi olmuştur .....
ustaoyuncu
14-07-2008, 21:37
Saldıran xxxxxxxx , köyü: xxxxxxxx
Askerler 0 1299 0 150 0 298 0 60 0 0
Kayıplar 0 1299 0 150 0 298 0 60 0 0
Haber Tahıl Ambarı hasar gördü.yeni seviye:20, hasar öncesi seviye20
Haber Hiç bir askerin geri dönmedi
zamanlamayı iyi yapamayınca çakıldım :(
volkanbey
15-07-2008, 01:12
Birşey olmaz bir sonraki saldırı daha iyi olur inş. :))) Üzme canını orda fazla askerın gitmemiş ...3 gunde basarsın okadar askerii.. Amac daha iyilerini yapabilmek.. Her bir saldırı yenibir tecrübe..
J u d g e
15-07-2008, 05:12
Foruma giriş yapmayi denememi tavsiye etti içimdeki his :)
Hala silinmemiş üyeligim. Epey zamandır ilk defa giriş yapıyorum.
Umarım güzel raporlar üstüne güzel sohbetler ederiz.
Judge@netameli
[AN-TİM]
Osmanım tek başınamı savaş ilan ettin ne yaptın sen yahu..? :) Top10 da da bilerek geçmedim he. :) Gördüm saldırını dedim bu adam hak etmiş bu haftayı alsın altın madalya ile kapatsın yabancı değil. :)
Fena gaza gelmişsin osmanım tek başına gidip geri dönen askerinin olmasıda büyük başarı.
Osmanım tek başınamı savaş ilan ettin ne yaptın sen yahu..? :) Top10 da da bilerek geçmedim he. :) Gördüm saldırını dedim bu adam hak etmiş bu haftayı alsın altın madalya ile kapatsın yabancı değil. :)
Fena gaza gelmişsin osmanım tek başına gidip geri dönen askerinin olmasıda büyük başarı.
EVET BENİ GECERDİN AMA GECMEDİN BUNU BİLEREK YAPTIGINIDA BİLİYORDUM:d
ABİ BİZDE HERKES TEK BASINA BUNU YAPABİLECEK KAPASİTEDE ...
S1 DE KİMSENİN BİZİ YAKABİLECEK NE KAPASİTESİ NEDE ORTAMI VAR ... BUNU HERKES EN YAKIN ZAMAN DA GÖRECEK ABİ:d
makina01
17-07-2008, 18:04
EVET BENİ GECERDİN AMA GECMEDİN BUNU BİLEREK YAPTIGINIDA BİLİYORDUM:d
ABİ BİZDE HERKES TEK BASINA BUNU YAPABİLECEK KAPASİTEDE ...
S1 DE KİMSENİN BİZİ YAKABİLECEK NE KAPASİTESİ NEDE ORTAMI VAR ... BUNU HERKES EN YAKIN ZAMAN DA GÖRECEK ABİ:d
Eger kerkezin kapasitesi seninki kadar yüksekse bukadar büyük ordusu varsa gercekten siz olayi asmissiniz:)
Molon_Labe
18-07-2008, 10:41
Ule ben -/- de 5 köyü olup içinde 25k asker olan 5 tane herif biliyorum,, artık hesap edin,, bura savaş bölgesi kuşlar, öle iki haftadır cik cik ötmekle olmuyo bu işler, köklü birlikler alaya gelmez adamı perişan ederler..
Ule ben -/- de 5 köyü olup içinde 25k asker olan 5 tane herif biliyorum,, artık hesap edin,, bura savaş bölgesi kuşlar, öle iki haftadır cik cik ötmekle olmuyo bu işler, köklü birlikler alaya gelmez adamı perişan ederler..
katiliyorum.....
Eger kerkezin kapasitesi seninki kadar yüksekse bukadar büyük ordusu varsa gercekten siz olayi asmissiniz:)
Boyunuzu görelim boş lafları bırakın.
gözü olan herşeyi görür ......gözleri olmayan burnunu dahi göremez.......başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış......
makina01
20-07-2008, 22:16
Boyunuzu görelim boş lafları bırakın.
Boyumuz kucuk dostlugumuz buyuk olsun ama boyun buyuklugu askerle ölcülmez benim askerimi soruyosan 75385/82500
Boyumuz kucuk dostlugumuz buyuk olsun ama boyun buyuklugu askerle ölcülmez benim askerimi soruyosan 75385/82500
hüsoo!!yine atlamışsın oltaya:D...bilen bilir zaten seni herkezin bilmesine gerek yok
savaşsız duruyor server toz duman çöküyo ama Lodos'lu köylerdeki askerler türk askeri gibi savaşta kaplan gibidir her daim savaşa hazır :)
akrep kral58
21-07-2008, 09:59
slm;
el yumruğunu görmeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış
arkadaşlar henüz -|- den darbe yemediniz,bakalım çekirgeler sıçrayabilecekmi
Kalelerin burcuna dikeriz sancakları
Kanımızla sularız bu kutsal toprakları.
Ölmeyi biz, biliriz; baş alır baş veririz
Bilmeyen varsa eğer ona biz öğretiriz.
makina01
21-07-2008, 12:30
hüsoo!!yine atlamışsın oltaya:D...bilen bilir zaten seni herkezin bilmesine gerek yok
Bulent agbı her 5 asker basan forumlarda atıp tutuyo yakarız yıkarız yıkılmayız bakın rapora gordunuzmu nasıl 15 askerımle saldırdım tarzında yazılar:) bizde heyretle izliyoruz bunlari
DeathLess
21-07-2008, 12:35
Cık cık cık.
Görünen köy casus istemez.
Anlayan anladı ;)
alonso2682
21-07-2008, 16:36
saldırganlık listesinin ilk 10 unda 8 adam [AN - ?] birliklerindense ve bu kadar askeri 15 askerle kesmeyi başarmışlarsa tebrik etmek gerekir. :)
saldırganlık listesinin ilk 10 unda 8 adam [AN - ?] birliklerindense ve bu kadar askeri 15 askerle kesmeyi başarmışlarsa tebrik etmek gerekir. :)
o saldırganlık listesi 3 ay boyunca kanuni lodos ve lordslarla doluydu .
makina01
21-07-2008, 19:23
dusun ıste o lıstelerde sureklı ılk 10 da 7 koyu olan lords bırlıgı vardı sımdı kımse yok nıyekı sence askermı basmıyolar:)
ustaoyuncu
21-07-2008, 19:26
o saldırganlık listesi 3 ay boyunca kanuni lodos ve lordslarla doluydu .
biz o zaman herhangi bir savaşta değildik haztırlatırsam
şu an top 10 saldırı kısmında hep anadaolu savunan kısmında warlords var
biz o zaman herhangi bir savaşta değildik haztırlatırsam
şu an top 10 saldırı kısmında hep anadaolu savunan kısmında warlords var
walla ii bakmamışsın sanırım ortada warlords yok esc var ayrıca oyunu iyi bilenler daha yapılan savaşların hiç biri tam teşekküllü olmadığını bilir.savunmaya bakarsan esc de var an tim de var .
walla kimseyi küçük görmeyeceksiniz gerekeni oyun içersinde yerine getirmek lazım burada hal hatır sorsak daha iyidir yada şöle ii bir rapor varsa onu koymak ii olur.
DeathLess
21-07-2008, 19:52
walla ii bakmamışsın sanırım ortada warlords yok esc var ayrıca oyunu iyi bilenler daha yapılan savaşların hiç biri tam teşekküllü olmadığını bilir.savunmaya bakarsan esc de var an tim de var .
walla kimseyi küçük görmeyeceksiniz gerekeni oyun içersinde yerine getirmek lazım burada hal hatır sorsak daha iyidir yada şöle ii bir rapor varsa onu koymak ii olur.
Küçük görmek?
Açtırmayın kutuyu, söyletmeyin kötüyü ;)
Küçük görmek?
ewet anadolulardan gelen forum yazılarından kaynaklanan bir yazı bu,pandoranın kutusu ise bence açma içinden ne çıkacağı belli olmaz :rolleyes:
dime?
Küçük görmek?
herşeyi açık açık konuşmak lazım kim de ne kötülük görüyorsan söyleki herkes hangi kötü huyları olduğunu öğrensin
DeathLess
21-07-2008, 20:03
ewet anadolulardan gelen forum yazılarından kaynaklanan bir yazı bu,pandoranın kutusu ise bence açma içinden ne çıkacağı belli olmaz :rolleyes:
dime?
Şu ana kadar hangi savaşımızda rakibimizi küçük görmüşüz?
Savaşlarımızı ilan ettik ve hepsini de kazandık.
Hatta dağılan birlik üyelerinin hangi birliklere girdiğini, ama hesap silmekten de kurtulamadığını herkes gördü.
herşeyi açık açık konuşmak lazım kim de ne kötülük görüyorsan söyleki herkes hangi kötü huyları olduğunu öğrensin
Kötüleri söylemekle insan kişiliklerini nasıl ilişkilendiriyorsunuz hayret :rolleyes:
Anlayan anladı ;)
Ekleme: S1'de oynadığımdan dolayı açıkça edilmiş küfür harici s1 başlıklarında yetki kullanmıyorum. İçiniz rahat olsun...
Hatta dağılan birlik üyelerinin hangi birliklere girdiğini, ama hesap silmekten de kurtulamadığını herkes gördü.
Özgüveniniz zirvede ama atalarımızın çok hoş bir sözü vardır hatırlatıyım
"El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış"
Geçen serverdaki büyük birliklerin düştügü halden ders çıkarmak lazım sonuçta bu oyun bodoslama güçle kazanılacak bir oyun degil saniyeler sayesinde kazanılan bir oyun örnek:eski server gök birliği Lodos ve metal birbirini doğradı btb zaten eski savaşlarda yıprandı ve ada(gök) ortadan çıktı
DeathLess
21-07-2008, 20:17
Özgüveniniz zirvede ama atalarımızın çok hoş bir sözü vardır hatırlatıyım
"El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış"
Geçen serverdaki büyük birliklerin düştügü halden ders çıkarmak lazım sonuçta bu oyun bodoslama güçle kazanılacak bir oyun degil saniyeler sayesinde kazanılan bir oyun örnek:eski server gök birliği Lodos ve metal birbirini doğradı btb zaten eski savaşlarda yıprandı ve ada(gök) ortadan çıktı
Balyoz geldiğinde saygılı bir şekilde tebrik etmesini de bilirim ;)
Sonuçta benim amacım hırs değil zevk almak.
Benim için savaşın anlamı askerlerin gidip gelmesi, kesmek ya da kesilmek, yıkmak ya da yıkılmak...
Efendice, saygılı bir şekilde.
Nasıl ki yenince tebriği hak eder insan.
Yenilince de tebrik edebilmeli.
İşte savaş budur :)
tabi şimdi yazdığın kelimenin arkasında olan sensin ama sen kendi adına konuşuyorsun bir kaç kişi var büyük konuşan ,bunların cevapları kendilerini bağlar seni veya anadoluyu bağlamaz savaş ilanı yaptığınız birlikler ortada siyah ve metal birlik olarak çok güçlü olamdıklarından dolayı bu arkadaşlarda yollarına başka birlik adı altında almaya karar vermişlerdir.çok şükür bizde kimle savaş yapsak ya isim değiştiriyorlar ya birlik değişiyorlar yada server değişiyorlar,biz genelde köy sildiririz böylesi daha güzel oluyor :D
herneyse burada yazılanlar bence yazan kişileri bağlayan bir konudur birliklerin elamanları ne kadar ateşli olsada dostluk samimiyet ve dürüst olmak kazansın bu serwerda örnek olarak aklıma şu geldi bi vaha için çıkan savaşlar bi köy için yapılan savaşlar bana güneydoğudaki kan davalarını hatırlatıyor :D
sizce?
akrep kral58
22-07-2008, 09:01
[QUOTE=DeathLess;1468325]Şu ana kadar hangi savaşımızda rakibimizi küçük görmüşüz?
slm;
tüm AN birliklerinden özel ricamdır, MAKİNA ve BURHANN a hesap sildirtirmisiniz:)
alonso2682
22-07-2008, 13:34
slm;
tüm AN birliklerinden özel ricamdır, MAKİNA ve BURHANN a hesap sildirtirmisiniz:)
talebinizi kısa özgeçmişiniz, neden silinmesini istediğinizi belirten kısa ve açıklayıcı bir yazıyla support@anadolubirlikleri.com adresine yapınız. Ordan cevap almassanız info@anadolubirlikleri.com u deneyin. :)
akrep kral58
22-07-2008, 15:05
talebinizi kısa özgeçmişiniz, neden silinmesini istediğinizi belirten kısa ve açıklayıcı bir yazıyla support@anadolubirlikleri.com adresine yapınız. Ordan cevap almassanız info@anadolubirlikleri.com u deneyin. :)
Slm;
Bürokrasiye ne gerek varki?
Burnunun büyüklğünü, boyunun büyüklüğü zanneden bir sürü gazlı arkadaşlarınız var.
Sıkıntıya gireceğinizi bilsem böyle bir talepte bulunmazdım:)
alonso2682
22-07-2008, 15:59
silindi.........
edit: "kaybolmayan merkez istiyoruz" bilen bilir.
oncekı s1 ı kastedıyorsan epceller dıyorum baskada bırsey demıyorum bu yazının ustune:))))) sanırım bılıyomusum:p
hem bosverın bu ıslerı.. meydan okuyan anadolulu fatu mudur nedır o arkadastı ya neyse.... yanı havaya gıren sanırım o .. neyse fazla uzatmayayım dedıgın gıbı en nıhayetınde oyun....
alonso2682
22-07-2008, 18:25
silindi............
aaaa: Büyük harflerle yazmanın yasak olduğunu biliyor muydunuz???
http://forum.travian.com.tr/announcement.php?f=11
veossa@
makina hesabının diğer bakıcısıyım ben. yazmışsın yok cok geridesin sen o zaman diye. Senin 9k emperyanına göre bence çok ileride bu hesap.
Zaten su an köydeki asker sayısına bakarsak ve saldırganlık sıralamasınıda göz önune aldıgımızda konuşcak pek bişey kalmıyo bence.
Saldırıda en iyiler
14. makina 15825 18 92168
32. VEOSSA 6548 10 74021
Aykut Güven
25-07-2008, 02:01
oncekı s1 ı kastedıyorsan epceller dıyorum baskada bırsey demıyorum bu yazının ustune:))))) sanırım bılıyomusum:p
hem bosverın bu ıslerı.. meydan okuyan anadolulu fatu mudur nedır o arkadastı ya neyse.... yanı havaya gıren sanırım o .. neyse fazla uzatmayayım dedıgın gıbı en nıhayetınde oyun....
Yok Erdal abi bu söz Burhann'ın merkezi yıkıldığı zaman ortaya çıkmıştı hakanugur'un fikri sanırım:D
AN-TİM'in, Kuzéy'deki bir arkadaşlarından aldığım köyü ele geçirme denemesi:
http://img411.imageshack.us/img411/3134/rapor01qp4.jpghttp://img213.imageshack.us/img213/1535/rapor02yl3.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/9643/rapor03ba7.jpghttp://img411.imageshack.us/img411/3620/rapor04ay0.jpg
Bu köy alma çabasından sağ kurtulan tek AN-TİM reisinin köyüne vardıktan bir saniye sonra imhası:
http://img373.imageshack.us/img373/5700/rapor05zo3.jpg
AN-TİM'le girdiğim diyalog çabalarının sonuçsuz kalmasıyla birlikte, bana düşmanlığı en çok körükleyen AN-TİM'linin ana ordusunun, köyüne vardıktan 1 ve 2 saniye sonra uğradığı saldırılarla tümüyle imha edilmesi. Bu saldırılar esnasında AN-TİM defansı, fake saldırılarımdan birini karşılamak için başka bir köye yığılmıştır.
http://img411.imageshack.us/img411/2017/rapor08fz4.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/8388/rapor09ln5.jpg
alonso2682
26-07-2008, 16:01
Bu isimli oyuncu yoktur: yesugey
Bu isimli oyuncu yoktur: hülaun
DeathLess
26-07-2008, 16:46
Erdal bu sözleri söyleyen sen misin.
Şaşırdım da.
Bir zamanlar köy kaptırılınca rezil olunur diyordun. Şimdi de altı üstü bir oyun diyorsun.
Erdal bu sözleri söyleyen sen misin.
Şaşırdım da.
Bir zamanlar köy kaptırılınca rezil olunur diyordun. Şimdi de altı üstü bir oyun diyorsun.
Ben mi diyordum abi? ben niye bilmiyorum bunu:))))))
kerem abi sen misin bu arada? Cıkaramadım da :|
DeathLess
26-07-2008, 18:25
Ben mi diyordum abi? ben niye bilmiyorum bunu:))))))
kerem abi sen misin bu arada? Cıkaramadım da :|
Ben Kerem değilim Erdal.
BooM ile yapılan konuşmalardan bahsediyorum ;)
Ben Kerem değilim Erdal.
BooM ile yapılan konuşmalardan bahsediyorum ;)
Hocam o zaman sen beni karistirdin:) Benim BooM ile tek gorusmem verdigimiz destege dair tesekkur msji olmustur onun haricinda bir gorusmem olmamistir.
Belkide sen Insaatci erdal ile karistirdin beni.... Benim nick Al Capone..
DeathLess
26-07-2008, 19:37
Hocam o zaman sen beni karistirdin:) Benim BooM ile tek gorusmem verdigimiz destege dair tesekkur msji olmustur onun haricinda bir gorusmem olmamistir.
Belkide sen Insaatci erdal ile karistirdin beni.... Benim nick Al Capone..
Abooo.
Al Capone diye ekle mesajlarının altına. Frekans karışmasın :p
Özür özür :p
Abooo.
Al Capone diye ekle mesajlarının altına. Frekans karışmasın :p
Özür özür :p
Onemli degil:))))
Al Capone:p
Punisher®
27-07-2008, 02:15
Yesugey sildi hesabı'nı ha...
Yesu sen buralara bakmazsın fazla biliyorum, ama usta diyecegim ender oyunculardan biri idin. Hesabini silerken bile oyun bilgini konusturman 4k lik ordu ile bile harikalari başarman klasik'ler vazgecilmez sozunu hatırlattı bana.
Yolun açık olsun
Khael Roa
27-07-2008, 15:15
Yesu sen buralara bakmazsın fazla biliyorum, ama usta diyecegim ender oyunculardan biri idin. Hesabini silerken bile oyun bilgini konusturman 4k lik ordu ile bile harikalari başarman klasik'ler vazgecilmez sozunu hatırlattı bana.
Yolun açık olsun
ortaçağ yaşlı filozof konuşması
:P
ortaçağ yaşlı filozof konuşması
:P
klasik yeni yetme konuşması......tanımasanız bile bu oyun içerisinde senelerdir olan iz bırakmış oyunculara saygı lütfen
klasik yeni yetme konuşması......tanımasanız bile bu oyun içerisinde senelerdir olan iz bırakmış oyunculara saygı lütfen
Misal yukaridaki sekil A`da goruldugu uzere.... Iyi oyuncudan ote boyle dusunen arkadaslarada saygı duymak gerekir.
Bir oyuncuyu seversin yada sevmezsin bunu bir kenara koy, ama o oyuncu ki ovguyu hakediyorsa yigidin hakkini vermek lazim Khael Roa . (Bu da yontmatas devri konusmasi olsun)
Khael Roa
28-07-2008, 08:47
can abi ile küçük bi şakalaşma yaptım.
k.bakmayın , bilsem özelden atardım saygılı arkadaşlar.
__ErSiN__
31-07-2008, 02:48
Yolun açık olsun
Onun gitmesine üzüldüm kısada olsa aynı birlikteydik ve giderkende aynı birlikteydik...Şimdi ben hala ordayım ama o yok keşke silmeseydi hesabını yapacak çok şeylerimiz vardı ama kısmet diyelim yolu ve bahtı açık olsun...
Hey allahım ya. Neler neler olmuş burda da haberimiz yok. Meydanlar okumuş, asker sayıları kıyaslanmış, saldırganlık listeleri verilmiş, oyuncular karşılaştırılmış offf offf offf.
Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.
Bu başlığın bi anlamı zaten hiç olmamıştı Osman biraz heyecan yapmış kafası güzeldi herhalde konuyu açarken. Biraz makara yapalım dedik nerelere gelmiş konu. Kapatılabilir bence boş laflara gerek yok bu kadar.
FührerPain
06-08-2008, 13:43
Zuhahah valla haklısın dostum :D:D:D
Yorumlarınız ve övgüleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar. Punisherle eski s1'den beri beraberiz, sağlam oyuncuydu, şimdiki s1'de kendisine başarılar.
AN-TİM ve Kuzey ile, 10 gün kadar süren ve (eski dostlarım hariç) tek başıma sürdürdüğüm savaşın sonucunda, oyunun işimden çaldığı zamanın çok büyük boyutlara ulaşması sebebiyle hesabımı kapattım.
Bu savaş AN-TİM ve Kuzey'e:
* ~100-120 bin asker, (mancınıklar hariç)
* ~2200 mancınık.
* 2 reis ve 12 senatör'e mal oldu.
Bu kayıplara, ve karşıda dişe dokunur bir defans olmamasına, rağmen ben ve Hülaun'un 10+9 köyünden hiçbirini fethedemediler. (Pek çok köyümüz AN-TİM'e 2.5 saat, Kuzey'e ise 1 saat mancınık mesafesindeydi.)
Genel kazanç-kayıp skalasını da incelediğimde, AN-TİM ve Kuzey'in kayıplarının verdirdikleri kayıpların iki katına yakın olduğunu görebiliyoruz.
Kuzey birliğinin benle savaştaki hali içler acısıydı: en iyi 6-7 oyuncularına mancınıkla 1 saat mesafedeki bir köyü, 10 gün boyunca fethedemediler, toplam 6 senatör kaybettiler.
AN-TİM ise biraz daha normal birlik profili çizdi, standart saldırılarında uğradıkları büyük bozgunlardan dersler çıkardılar, daha toparlanmış ve stratejik şekilde saldırdılar. Yazık ki bu da onları yeni bozgunlardan kurtaramadı.
Peki benim hatalarım? Bu oyunu, 3 yıldır diplomasiyi önemsemeden oynadım. Er geç bu benim ayağımı kaydıracaktı.. Kendi birliğimin ve sözde dostlarımın destek atmaması bir yana, bana destek sözü veren (Kendisi için köy fethedeceğim) ENÇİTİ ve saldırmama sözü veren (zamanında ona saldırılmaması için lobi yaptığım) ReyhanÇetin bizzat saldırdılar. Çok da iyi oldu, başka türlü adam seçmeyi öğreneceğim yoktu zaten.
Bir de biraz ağlayayım size: Travian'a %10 saldırı puanı ve %25 hammadde özellikleri eklendiği gün "Bu oyun bitmiştir" demiştim. Ama bile bile plussuz oynadım, ve neticede bende daha 5 bin asker varken 20 bin asker basmış yeniyetmelerin cirit attığı bir sunucuda böyle hesap sildim. Eh, hak etmişim :)
Verdiğim sayıların hepsinin raporu mevcut değil, zaten olanları da koymayacağım.
Fakat AN-TİM'in, 2.5 saat mancınık mesafesindeki bir köyü 20 bin asker, 6 senatörle fethetmeye çalışması, ve karşısında hiç defans olmadan 14 bin asker kaybetmesinin öyküsü burada anlatılmaya değer, onun raporlarını koyacağım. Boş köylerimi mancınıklamakla kendini 'iş yapmış' zanneden AN-TİM'e epey güleceksiniz :)
23.07.2008 gecesi, benim AN-TİM ile savaşımın 8. günü. Ana köyümde sağlam tarla dahi yok, ve 10 köyüm de defalarca mancınıklanmış. Sabah 4:30'da uyumak için msn'den çıktım. Msn'den çıktığımı gören AN-TİM'liler, 20 bin asker ve 6 senatörlük bir orduyla komşum Hülaun'un 2.5 saat mancınık mesafesindeki köyünü fethettiler, ve hemen defans yığmaya başladılar.
Bende bırakın senatörü, ordu olma ihtimalini bile düşünmedikleri için, köye (şu ana ordusunu imha ettiğim) arkadaşlarının ismini verdiler.
Sabah 8'de uyandığımda, köyün fethedildiğini görüyorum, ve -7000 tahıldaki köyümden, kalan ordumla köyü geri almak için harekete geçiyorum. AN-TİM, bu sursuz köye elindeki tüm defansı yığmakla kalmıyor, 1300 saldırı Caesaris'ini de yollayacak kadar garip hatalar yapıyor.. Saldırının sonucu korkunç, 11 bin askeri köye gömüyorlar.:
http://img300.imageshack.us/img300/287/ky2wa0.jpg
(Laf aramızda yaptıklarının büyük yanlış olduğunu onlar da biliyorlar, fakat o kadar çok bozgunun acısı varki artık asker kaybetmek umurlarında değil, maksat köy fethedebilmek)
Saat 11:00...
Köy benim elime geçmiş oluyor. Fakat köy hala AN-TİM'e 2.5 saat mancınık mesafesinde, bana ise pretoryanla 1:20 mesafede... Elimde toplasanız 1000 pretoryan yok..
Saat 12:00...
AN-TİM hala köyü istiyor, çünkü 3 senatör, 16 bin imperyanları var ve bağlılık %6, köyü almak çocuk oyuncağı. Fakat beni artık iyi tanıdıkları için yine de sayısız fake çıkartıyorlar.
Saldırıları inceliyorum. Bunların 11 tanesi köyü almaya niyeti olan AN-TİM'liden.. Hayretle fark ediyorum ki, AN-TİM'li %6 bağlılığı olan köye aynı anda varacak 2 farklı köyün senatörüyle saldırıyor. Yani kendi köyünü fethedip bir senatör daha kaybetmeye bile razı, yeter ki köyü alabilsinler.
Fakelerin içinden senatörleri tanıdıktan sonra, ilk senatöre elimdeki tüm defansı, ikinci senatörün önüne ise Hülaun'un saldırı askerlerini koyuyorum.
Saat 14:30...
AN-TİM'in saldırı orduları boş dönüyor, ve önce 1., sonra 2. senatörü avlanıyor:
http://img300.imageshack.us/img300/9431/ky4cv0.jpg
http://img367.imageshack.us/img367/2015/ky5qv6.jpg
Saat 17:00...
AN-TİM'li bu kadar kayıptan sonra pes edemez, gene saldırıyor.. Elindeki kaynaklarla senatör köyünden bile mancınık, 1500 de imperyan basarak tekrar saldırıya geçiyor. Elimde hiç defans yok.. araya koyacak asker yok... bomboş bir köy.
AN-TİM, boş bir köyü de alamıyor..
http://img367.imageshack.us/img367/1412/ky6qe3.jpg
Saat 22:00..
AN-TİM'li artık kaybede kaybede kusursuz saldırıyı öğreniyor: ana köyünden yeni bir senatör basıyor, 14 bin imperyanla, ve mancınıklarla birlikte yolluyor. Bu kez araya asker koymak imkansız, savunma bulmak imkansız, mancınıkla her yere nişan alınmış, yani köyü alma ihtimali %100...
AN-TİM, aynı günün içinde ikinci kez boş bir köyü alamıyor...
http://img367.imageshack.us/img367/8748/ky8wh2.jpg
Böylece AN-TİM, toplam 14 bin asker ve 3 senatör kaybediyor, ve 2.5 saat mesafesinde, ne defansa ne de bağlılığa sahip olmayan bir köyü fethedemeden günü kapatıyor.
Seni ciddiye almamışlar yesugey. İyi oyuncu olabilirsin ama ne dediğin farkında bile değilsin. Duyanda An-Tim i sildin sanacak. Birkaç antim li den dikkatsizce saldırı almış olabilirsin, yada dikkatsizce de demeyelim biraz acemi olabilir. Hepimizin acemilik dönemleri vardı. Mecbur bir takım şeyleri oynadıkça yaşadıkça öğrendik. Herşey tüm detayları ile beraber yazmıyor yazanları da tam olarak kavrayabilmek için uygulamak görmek gerekli. Sen 3-5 asker kesmişsin diye bütün an-tim e maal edemezsin. Bize ilan ettiğin savaşı ve senin gibi türevlerinin savaşlarını daha hiç kabul etmedim şimdiye kadar çünkü hiçbirini ciddiye almadım. 3-5 asker kesmişsin okuyan da diyecek bu adam serverın her yerinde birinci galiba vs. sanacak. Birliği yıkmış sıralamada düşürmüş tek başına felan sanacak.
Tamam iyi oyuncu olabilirsin doğrudur tanımıyorum seni ama böyle burda ne yazdığının bi farkına var. İyi oyuncuların kendilerine güldürücek şeyler yapmalarına ben üzülüyorum şahsen. Yazık kendi itibarını kendi kenine çizdirme bırak hep iyi oyuncu olarak kal. 3-5 asker kestim diye sevinenler arasına girme. Yazdığın rakamlar gerçek olsaydı her yerde birinci olurdun. Ben seni tableda gördüğümü hatırlamıyorum.
Seni ciddiye almamışlar yesugey. İyi oyuncu olabilirsin ama ne dediğin farkında bile değilsin. Duyanda An-Tim i sildin sanacak. Birkaç antim li den dikkatsizce saldırı almış olabilirsin, yada dikkatsizce de demeyelim biraz acemi olabilir. Hepimizin acemilik dönemleri vardı. Mecbur bir takım şeyleri oynadıkça yaşadıkça öğrendik. Herşey tüm detayları ile beraber yazmıyor yazanları da tam olarak kavrayabilmek için uygulamak görmek gerekli. Sen 3-5 asker kesmişsin diye bütün an-tim e maal edemezsin. Bize ilan ettiğin savaşı ve senin gibi türevlerinin savaşlarını daha hiç kabul etmedim şimdiye kadar çünkü hiçbirini ciddiye almadım. 3-5 asker kesmişsin okuyan da diyecek bu adam serverın her yerinde birinci galiba vs. sanacak. Birliği yıkmış sıralamada düşürmüş tek başına felan sanacak.
Tamam iyi oyuncu olabilirsin doğrudur tanımıyorum seni ama böyle burda ne yazdığının bi farkına var. İyi oyuncuların kendilerine güldürücek şeyler yapmalarına ben üzülüyorum şahsen. Yazık kendi itibarını kendi kenine çizdirme bırak hep iyi oyuncu olarak kal. 3-5 asker kestim diye sevinenler arasına girme. Yazdığın rakamlar gerçek olsaydı her yerde birinci olurdun. Ben seni tableda gördüğümü hatırlamıyorum.
sayın fato kendi forumlarına baksında ondan sonra 3 5bin asker kesmişde buraya koymus desin. insan lafı söylerken önce kendine bakmalı bence. ha bunuda yanlıs anlamasın lütfen sadece yazdıgına ithafen dedim art bir niyetim vs yok
paderborn
12-08-2008, 22:12
Yaa kadirim sen ne diyorsun bu adam koskoca yesugey punishercan gibi oda efsane :P
Şimdi yesugey cok büyük oyuncu zaten herserveri saldırganlık birincisi bitirdi eski gtde de öyle idi :P
kendisi 3-5 reis kestim diye kücük seylerden mutlu olabilen bi arkadasımız :P
simdi ben herseyi gectim kendisi diyorki aslanlar gibi savastım antimle en ufak anlasma aglama mesajı atmadım (!) gibi konusuyor bende bunlara gülüyorum insanlar cok ikiyüzlü yalancı olmuslar reyhan cetin i kötülemen dahada komik cünkü attıgın aglama mesajlarını onada sen atmadın dimi :)
sen su zamana kadar kac birlik degistin bi düsün dragonlar siyahlar legendlar beyazlar an-tim g.t li de oldun bakın burda isim degisikliginden bahsetmiyorum biz siyahla savastayız bize geciyor legendları satıyor dragon oluyor yani adamda oyun ahlakı sıfır benim gözümde senden hicbişey olmaz ...
oyundan silinmen iyi olmus sana göre deil buralar ... senki tr s1 i ikidefa en saldırgan birincisi olmus senki comun ensaldırgan 4. susu busu olan adamsın bizim gibi acemilerle isin olmaz :D
Bu yenilgileri alan 3 AN-TİM'li de ilk 40'ta. Beş reisi çakan da, eski s1'de wonderı diken miymiş neymiş. Acemi AN-TİM'li raporu koymayı düşünmüyorum.
DeathLess
13-08-2008, 13:23
Büyük bir abimizin bana bir öğüdü vardı. Belki kendisi de başka yerden okumuştur.
''Seni sen övme. Seni başkaları övsün''
Ben kendim için profesyonel oyuncu desem bile benim büyük oyuncu olduğumu göstermez.
Ama başkaları benim için profesyonel oyuncu derse işte o zaman profesyonel oyuncu olduğumu gösterir.
Saygılar, sevgiler.
keşke forumda heykeli dikilecekler köşesi olsayı da heykelini dikseydik, malum böyle büyük tecrübeli profesyonel oyuncular az bulunuyor, serverden sildiğin/silindiğin için heykeline bakıp yad ederdik
iyi oyunlar
Güzel sözmüş DeathLess, benim için her ikisi de oldu çok şükür.
Burası yeri olmadığı için anlatmadım, bu kadar raporu "Ben şöyle yaptım" demek için koymadım elbette. AN-TİM'li bir iki kişiyle bazı olaylar olmuştu, kişisel bir savaş yaşadık ve saldırganlar ağır bir bedel ödediler.
Yazık ki saldırganlar AN-TİM ve Kuzey'i kışkırtarak durumu bu noktaya getirdi, ve bir hafta boyunca benle teması olan tanıdığım tanımadığım herkese üşenmeyip mesaj atmışlar benim hakkımda. Ben de kendilerine "Onları attığınız gibi şimdi de diğer mesajı ulaştıracaksınız" dedim. Ulaştıramadıklarında da ben yardımcı oldum. Bunları bilen zaten bilmekte, geri kalan bilmeden konuşmaktadır.
Ve aynı örneği şimdi de yaşıyoruz: Bana elinde "bana saldırmayın" olarak nitelendirilecek herhangi bir satır, materyal, malzeme olan varsa foruma koyarak ispatlayabilir. Yok "Ben screenshotunu almadım, Yandaki arkadaş anlatmıştı, dayıoğlum Yesugey yalancı dediydi" şeklinde herhangi bir şey varsa onu da yazın, sizin nasıl adamlar olduğunuzu millet de görmüş olur.
Bu yenilgileri alan 3 AN-TİM'li de ilk 40'ta. Beş reisi çakan da, eski s1'de wonderı diken miymiş neymiş. Acemi AN-TİM'li raporu koymayı düşünmüyorum.
Yok arkadaşım ben değilim bu oyunu oynamıyom bile hehe emin ol wonder alan birisi kolay kolay 5 reis kaptırmaz ;)
shadowfox
16-08-2008, 13:03
Güzel sözmüş DeathLess, benim için her ikisi de oldu çok şükür.
Burası yeri olmadığı için anlatmadım, bu kadar raporu "Ben şöyle yaptım" demek için koymadım elbette. AN-TİM'li bir iki kişiyle bazı olaylar olmuştu, kişisel bir savaş yaşadık ve saldırganlar ağır bir bedel ödediler.
Yazık ki saldırganlar AN-TİM ve Kuzey'i kışkırtarak durumu bu noktaya getirdi, ve bir hafta boyunca benle teması olan tanıdığım tanımadığım herkese üşenmeyip mesaj atmışlar benim hakkımda. Ben de kendilerine "Onları attığınız gibi şimdi de diğer mesajı ulaştıracaksınız" dedim. Ulaştıramadıklarında da ben yardımcı oldum. Bunları bilen zaten bilmekte, geri kalan bilmeden konuşmaktadır.
Ve aynı örneği şimdi de yaşıyoruz: Bana elinde "bana saldırmayın" olarak nitelendirilecek herhangi bir satır, materyal, malzeme olan varsa foruma koyarak ispatlayabilir. Yok "Ben screenshotunu almadım, Yandaki arkadaş anlatmıştı, dayıoğlum Yesugey yalancı dediydi" şeklinde herhangi bir şey varsa onu da yazın, sizin nasıl adamlar olduğunuzu millet de görmüş olur.
reklamlar!!!!!!!!!!
Yok arkadaşım ben değilim bu oyunu oynamıyom bile hehe emin ol wonder alan birisi kolay kolay 5 reis kaptırmaz ;)
erdem oynuyonmu bak doğru söyle :)
DeeJaY_KaaN
17-08-2008, 00:46
http://travilog.org.ua/tr/7961958/aa5f084046163bc5f5d7016f803c6e20
Molon_Labe
18-08-2008, 13:44
http://travilog.org.ua/tr/7961958/aa5f084046163bc5f5d7016f803c6e20
E bu ne şimdi..:rolleyes:
paderborn
18-08-2008, 16:16
İNTİFADA (http://s1.travian.com.tr/allianz.php?aid=2868)http://www.raft.org/images_gif/globus.gif (http://travmap.shishnet.org/map.php?lang=tr&server=s1.travian.com.tr&alliance=%C4%B0NT%C4%B0FADA&groupby=player&casen=on&format=png&) bu oyuncu ile savaşı bitirdi:[AN-TiM] (http://s1.travian.com.tr/allianz.php?aid=4752)http://www.raft.org/images_gif/globus.gif (http://travmap.shishnet.org/map.php?lang=tr&server=s1.travian.com.tr&alliance=%5BAN-TiM%5D&groupby=player&casen=on&format=png&)18.08.08 00:09
lords birliginin profil ;
Savaşta olduğunuz oyuncular:
İNT!FADA (http://s1.travian.com.tr/allianz.php?aid=3882)http://www.raft.org/images_gif/globus.gif (http://travmap.shishnet.org/map.php?lang=tr&server=s1.travian.com.tr&alliance=%C4%B0NT%21FADA&groupby=player&casen=on&format=png&)
!NTİFADA (http://s1.travian.com.tr/allianz.php?aid=827)http://www.raft.org/images_gif/globus.gif (http://travmap.shishnet.org/map.php?lang=tr&server=s1.travian.com.tr&alliance=%21NT%C4%B0FADA&groupby=player&casen=on&format=png&)
İNTİFAD@ (http://s1.travian.com.tr/allianz.php?aid=2917)http://www.raft.org/images_gif/globus.gif (http://travmap.shishnet.org/map.php?lang=tr&server=s1.travian.com.tr&alliance=%C4%B0NT%C4%B0FAD@&groupby=player&casen=on&format=png&)
İNTİFADA (http://s1.travian.com.tr/allianz.php?aid=2868)http://www.raft.org/images_gif/globus.gif (http://travmap.shishnet.org/map.php?lang=tr&server=s1.travian.com.tr&alliance=%C4%B0NT%C4%B0FADA&groupby=player&casen=on&format=png&)
bu konu hakkında bilgisi olan biri varmı ?
alonso2682
18-08-2008, 16:34
İNTİFADA (http://s1.travian.com.tr/allianz.php?aid=2868)http://www.raft.org/images_gif/globus.gif (http://travmap.shishnet.org/map.php?lang=tr&server=s1.travian.com.tr&alliance=%C4%B0NT%C4%B0FADA&groupby=player&casen=on&format=png&) bu oyuncu ile savaşı bitirdi:[AN-TiM] (http://s1.travian.com.tr/allianz.php?aid=4752)http://www.raft.org/images_gif/globus.gif (http://travmap.shishnet.org/map.php?lang=tr&server=s1.travian.com.tr&alliance=%5BAN-TiM%5D&groupby=player&casen=on&format=png&)18.08.08 00:09
lords birliginin profil ;
Savaşta olduğunuz oyuncular:
İNT!FADA (http://s1.travian.com.tr/allianz.php?aid=3882)http://www.raft.org/images_gif/globus.gif (http://travmap.shishnet.org/map.php?lang=tr&server=s1.travian.com.tr&alliance=%C4%B0NT%21FADA&groupby=player&casen=on&format=png&)
!NTİFADA (http://s1.travian.com.tr/allianz.php?aid=827)http://www.raft.org/images_gif/globus.gif (http://travmap.shishnet.org/map.php?lang=tr&server=s1.travian.com.tr&alliance=%21NT%C4%B0FADA&groupby=player&casen=on&format=png&)
İNTİFAD@ (http://s1.travian.com.tr/allianz.php?aid=2917)http://www.raft.org/images_gif/globus.gif (http://travmap.shishnet.org/map.php?lang=tr&server=s1.travian.com.tr&alliance=%C4%B0NT%C4%B0FAD@&groupby=player&casen=on&format=png&)
İNTİFADA (http://s1.travian.com.tr/allianz.php?aid=2868)http://www.raft.org/images_gif/globus.gif (http://travmap.shishnet.org/map.php?lang=tr&server=s1.travian.com.tr&alliance=%C4%B0NT%C4%B0FADA&groupby=player&casen=on&format=png&)
bu konu hakkında bilgisi olan biri varmı ?
sanırım İntifada (http://s1.travian.com.tr/allianz.php?aid=2868) bizden savaş ilanını geri alınca ihanete uğramış hissettiler ve karşı savaş ilanında bulundular
Ring Leader
18-08-2008, 17:30
peh peh peh, poh poh poh, hoh hoh hoh, tüh tüh tüh :D
Yaw neler olmuş buralarda böle (:
ilyada çok ayıp acıbiber sürerim ağzına bak niye milleti kendilerini deşifre etmeye yöneltiyorsun böle hııııı...
Yaw çocuk parkının geçmiş buraya ne efsane oyuncular varmış haberimiz yok ama tabi biz yeni yetmeyiz nerden bilicez biz sadece efsaneleri silmesini biliriz (:
Birileri kaybolmayan merkez lafına laf atmış eski s1 falan demiş yine o birileri yaw eski s1 eskide kaldı geçin artık bunları hee ama şöyle bişeyde var eskidede yenidede kanıtlanmış bişey var ortada neden bu gerçekler bu kadar çok rahatsız ediyor milleti!!!! Kedi ve ciğer misali bişeyler olmuş burada sanırım hoş sadece burada da değil nereye baksam Anadolu lar çekiştiriliyor
Yine birileri Lordslar size ağır gelir dokunamassınız falan demiş yaw bilmem farkındamı o birileri biz lords birliklerinden birini sildik gitti bitti ama doğru biz dokunmadık yani somut olarak askerler halletti (: ama yine bi tepki göremedik "Travian tarihinin en seçkin birlikleri Lords'lara selam olsun.." Siz köylerinizden çıkamıyorsunuz.. Sanırım kimsenin ayağına gitmeme tribindesiniz ama rahat olun biz bizzat köylerinize gelip size selam ederiz ;)
Haa unutmadan bizden kim ne demişse demiştir ilyada, hakanuğur şu bu farketmez tüm Anadolu tek bir birliktir ve bizden konuşan herkes özel olarak ima etmediği taktirde bizim adımıza konuşma yetisinede sahiptir biz hiç bi zaman yok şöyle olmuş böyle olmuş o adamdan haberimiz yok bizden habersiz bişeler olsun şu tatildeydi şu onun temsilcisiydi gibi bahanelerin ardınada sığınmayız
tekrar hatırlatmak istiyorum eski s1 falan bizi bağlamaz kimin ne kadar iyi oyuncu olduğuda bizi bağlamaz iyi olan kendini gösterir bu gün raporlara bakıyorum bir kaç tane lords raporu var ama Anadolu birliklerinin forumunda ise 100 lerce rapor var biri iki reis kesmiş kendini ilah ilan etmiş hatice netice olayı bunlar arkadaşlar burada oynayamıyorsanız gidin kumda oynayın
Yeni s1 in yeni Yetme Birliği Anadolu lara selam olsun!!!
Son 3 sayfa tarafımdan silinmiştir.
Sakin olursanız herkes için daha hayırlı olacaktır.
Ring Leader
20-08-2008, 14:31
Son 3 sayfa tarafımdan silinmiştir.
Sakin olursanız herkes için daha hayırlı olacaktır.
aaaa ama ayıp :)
Sakin sakin tarih dersi veriyordum ben sadece benide kaynatmışın arada :)
dwarfish
20-08-2008, 14:41
Yoğun istek üzerine başlığa müdehale ediyorum. Arkadaşlar, konunun başlığında olduğu gibi burada savaş raporlarınızı paylaşın lütfen; diğer konuşmalarınızı başka başlıklar altında yapabilirsiniz.
Burada raporlarınızı koyup tartışırsanız memnun olurum kısaca...
DeathLess
22-08-2008, 01:10
Yan köye de olsa merkez de olsa yıkılıyor.
http://img370.imageshack.us/img370/2984/seralwi4rr3.jpg
Biraz da defans
http://img505.imageshack.us/img505/4913/ugurdefkw1dc9.jpg
alonso2682
22-08-2008, 01:12
Bu gece iki merkeze girildi birinde top10 dan da anlayabileceğiniz gibi çakılan ordularımız oldu,
fakat bunlar büyük denebilecek ordular değildi
yukardaki raporun alındığı köyde herhengi bi çakılma olmadı giren ilk ordu buydu.
iki köyün de nufusu 1000 küsurlardan, 200 lere düştü...
paderborn
22-08-2008, 01:20
Yoğun istek üzerine başlığa müdehale ediyorum. Arkadaşlar, konunun başlığında olduğu gibi burada savaş raporlarınızı paylaşın lütfen; diğer konuşmalarınızı başka başlıklar altında yapabilirsiniz.
Burada raporlarınızı koyup tartışırsanız memnun olurum kısaca...
bakın lodoslu ve lordslar admin yazmıs ...
raporunuz varsa koyun bakın iki tane üst sıradaki oyuncunuzun merkezi 1000 nüfustan 200 lere geldi laf degil icraat yapıyoruz
ayrıca yazan olursa adminede sikayet edicem burayla ilgilendigine göre kimse rapor dısı bişey koymaz umarım
sakamız yok yıkarız ;)
Molon_Labe
22-08-2008, 14:31
Anadolu'ya tebrikler.. Kimilerine göre 'atıp tuttuğumuz' gibi tebrik etmesini de biliriz.. Güzel iş yaptınız, Lords'lar kalan ordularını sanki WoW'a saklıyolarmış gibi bi izlenim oluştu bende.. Ama böyle yıkılırlarsa ne hesap kalır ne ordu.. Karşı hamleleri görelim artıkın,,
kuntizzella
22-08-2008, 17:59
Yan köye de olsa merkez de olsa yıkılıyor.
http://img370.imageshack.us/img370/2984/seralwi4rr3.jpg
Biraz da defans
http://img505.imageshack.us/img505/4913/ugurdefkw1dc9.jpg
şuraya rapor koymayın diye yırtındık durduk ya :D
DeathLess
22-08-2008, 18:17
şuraya rapor koymayın diye yırtındık durduk ya :D
Boş konuşmadığımızı görsünler ;)
Denize düşen yılana sarılır misali lordslarda lodoslara sarılmış lodoslu bir üyenin söylediklerine göre lords yönetimindeki bir oyuncunun merkezine asker ve tahıl desteği atılıyormuş sürekli :D
alonso2682
22-08-2008, 21:33
flash flash flash son duyumlara göre lords merkez köylerinden birini böcükler basmış halkın nufusunda ani bir düşme gözlenmiş...
son aldığımız haberlerde sadece 25 köylü güçlük içinde yaşam mucadelesi vermektedir...
bu bir
http://img99.imageshack.us/img99/7706/anbcuc5.jpg
alonso2682
22-08-2008, 21:34
buda iki
http://img99.imageshack.us/img99/5981/anasqs2.jpg
lorslarda kıtlık çıktı
son yapılan tarla tahribatlarından sonra kişi başına düşen tahıl sayıs -81 des -123 e düştü :D:P:)
akrep kral58
23-08-2008, 14:14
slm:
selam alonso 2682
benim ekranda saldıran ve savunan istetistiklerini göstern şeyler yok,
nasıl yaptın??
alonso2682
23-08-2008, 14:34
slm:
selam alonso 2682
benim ekranda saldıran ve savunan istetistiklerini göstern şeyler yok,
nasıl yaptın??
raporlar böyle geldi bana, hiç bir bilgim yok...
bu arada tamirat nasıl gidiyo baya toparladınmı kötü :)
akrep kral58
23-08-2008, 21:54
raporlar böyle geldi bana, hiç bir bilgim yok...
bu arada tamirat nasıl gidiyo baya toparladınmı kötü :)
slm;
kimden geldi raporlar???
tamirat gayet iyi nasıl olsun:)
eskisinden daha iyi:)
biz lords lar tarla basmaya bayılıyoruz,keşke daha önce gelseymişsiniz:P
alonso2682
23-08-2008, 22:14
slm;
kimden geldi raporlar???
tamirat gayet iyi nasıl olsun:)
eskisinden daha iyi:)
biz lords lar tarla basmaya bayılıyoruz,keşke daha önce gelseymişsiniz:P
bizde ondan yıktık zati sıfırdan bi daha baski aynı zevki bi daha yaşa
şimdi 18 lere gelince biliyon yavaşlıyo
işin zevki kaçıyo şuan günde kim bilir kaç tarla basıyon seriye aldın :D
akrep kral58
23-08-2008, 22:35
bizde ondan yıktık zati sıfırdan bi daha baski aynı zevki bi daha yaşa
şimdi 18 lere gelince biliyon yavaşlıyo
işin zevki kaçıyo şuan günde kim bilir kaç tarla basıyon seriye aldın :D
nail seviyeler 13 oldu:)
sen onu boşver bana şu istatistik nasıl ekranda gözükür onu anlat bi zahmet!!
ortaçağ teknolojisi ile oynuyoruz haberimiz yokmuş:(
alonso2682
23-08-2008, 22:46
bende aynı teknoloji ile oynuyorum :)
benim hazırladığım raporlara bakarsan bizim forumda böyle birşey yok ama travismo mu ne öle bi eklenti var o olabilir travian reportsa ekleyincede çıkıyor bunlar her ikiside olabilir gerçekten bilgim yokk...
paderborn
23-08-2008, 23:20
tarlayı hemen yaparsın önemli olan o tarlaları korumak ;)
birde asker olmadan bosa tarlaları yükseltiyorsunuz ama nese :)
sizede basarılar
paderborn
24-08-2008, 01:30
Lords birligi ile ateskes yapılmıstır
iki tarafada hayırlı olmasını dilerim
alonso2682
24-08-2008, 01:41
Lords birligi ile ateskes yapılmıstır
iki tarafada hayırlı olmasını dilerim
her iki tarafada hayırlı olması dileğiyle
savaş yine kısa sürdü pek bişey anlamadık ama yöneticilerin kararı saygı duymak düşer bize....
akrep kral58
24-08-2008, 02:34
tarlayı hemen yaparsın önemli olan o tarlaları korumak ;)
birde asker olmadan bosa tarlaları yükseltiyorsunuz ama nese :)
sizede basarılar
plakalar bende mevcut!!!
Mavibere4
24-08-2008, 12:28
Satasmayın Abime :P Sizide plakalar sonra :P
Emperor ...
DeeJaY_KaaN
24-08-2008, 16:27
Satasmayın Abime :P Sizide plakalar sonra :P
Emperor ...
Pek Plakalıyamıyor Galiba :D
Mavibere4
24-08-2008, 22:39
Pek Plakalıyamıyor Galiba :D
plakalar :) Sataşmayın sakın :) acıması yok :) 1 saniyede 12 tarlasını plakaladımda düzeltmiş :D
acısını benden fena çıkarıcak :)
biraz yoktuk buralarda neler olmus yav:D
an lar yine atıp tutmaya baslamıs. bu oyun diyolar adamların havasından yanına yaklasılmıyo masallah kendileri unutuyor bunun oyun olduklarını...
ikincisi adamlar 1 kişiye 5 10 kişi girmeyi marifet sayıyorlar masallah üstlerine yok bu konuda.
son olarakda server ocakta basladı ve an ların bu zamana kadar hiç kayde deger bir savası yok...lordlar ise aylarca lodosla savastı bunları hiç belirten yok anca nufus kasmıs diyolar. onlar savasırken siz nufus asker basıyordunuz.
sen otur öyle hiç savasma sonra aylarca savasmıs adamları saldır şöyle yıktık böyle yıktık de valla peees
"ikincisi adamlar 1 kişiye 5 10 kişi girmeyi marifet sayıyorlar masallah üstlerine yok bu konuda. "
demişsin de, bi adamada kaç kişi savunma desteği yolluyor onu yazmamışsın, laf olsun torba dolsun senin dediğinde,
XenopHobia
25-08-2008, 13:50
an lar yine atıp tutmaya baslamıs. bu oyun diyolar adamların havasından yanına yaklasılmıyo masallah kendileri unutuyor bunun oyun olduklarını...
ikincisi adamlar 1 kişiye 5 10 kişi girmeyi marifet sayıyorlar masallah üstlerine yok bu konuda.
son olarakda server ocakta basladı ve an ların bu zamana kadar hiç kayde deger bir savası yok...lordlar ise aylarca lodosla savastı bunları hiç belirten yok anca nufus kasmıs diyolar. onlar savasırken siz nufus asker basıyordunuz.
sen otur öyle hiç savasma sonra aylarca savasmıs adamları saldır şöyle yıktık böyle yıktık de valla peees
Herkesin atıp ta tutamadığı bir server'da atıp ta tutabilenler bey olur :)
1 kişiye 5-10 kişinin girmesini garip karşılayanlara şaşırıyorum.
Acaba WW köy sahiplerine aynı anda 1000 kişinin saldırmasına ne gözle bakarlar acaba?
5-10 kişinin organize saldırısını garip karşılayanlar WW köylerine saldıranları da vatan haini ilan ederler galiba.
Savaş ilanları yapılmış. Yıkılan yıkılmış (kimin yıkıldığı da görünüyor) birlik yöneticileri ateşkes konusunda anlaşmış.
Ama ne gariptir ki hâlâ AN birlikleri şöyle, AN birlikleri böyle deniyor :)
Herkesin atıp ta tutamadığı bir server'da atıp ta tutabilenler bey olur :)
1 kişiye 5-10 kişinin girmesini garip karşılayanlara şaşırıyorum.
Acaba WW köy sahiplerine aynı anda 1000 kişinin saldırmasına ne gözle bakarlar acaba?
5-10 kişinin organize saldırısını garip karşılayanlar WW köylerine saldıranları da vatan haini ilan ederler galiba.
Savaş ilanları yapılmış. Yıkılan yıkılmış (kimin yıkıldığı da görünüyor) birlik yöneticileri ateşkes konusunda anlaşmış.
Ama ne gariptir ki hâlâ AN birlikleri şöyle, AN birlikleri böyle deniyor :)
anlasmıs olabilirler ama sizin bu kadar havalanmanızı anlamıyorum oyun oyun diyosunuz siz söylediginize inanmıyorsunuz. dikkat edersen ben normal savaslar için dedim ww köyünü söylemedim. dostum atanlar belli zaten baksana kimin ne dedigi belli hele sizin forumunuzda tutabilene askolsun:D
"ikincisi adamlar 1 kişiye 5 10 kişi girmeyi marifet sayıyorlar masallah üstlerine yok bu konuda. "
demişsin de, bi adamada kaç kişi savunma desteği yolluyor onu yazmamışsın, laf olsun torba dolsun senin dediğinde,
torba dolduruyom öle :D yemez öle 1 kişiye bir kişi dalmak demi ondan öyle diyorsun yanılmıyorsam
XenopHobia
25-08-2008, 15:21
torba dolduruyom öle :D yemez öle 1 kişiye bir kişi dalmak demi ondan öyle diyorsun yanılmıyorsam
Travian bir Street Fighter ya da Mortal Combat gibi atari oyunundan ibaret olsaydı 1 Versus 1 olurdu :) Sen atari çağındaysan bir oyun salonuna gidip jeton alabilirsin.
Madem teke tek diyorsun o halde birlik kurulmasında amaç nedir :)
60 kişilik bir birlik ile 50 kişilik bir birlik savaşırsa ne olacak?
Eşitlik olsun diye 10 kişi misket mi oynayacak?
Torbanın içine biraz da mantık doldur.
Şu da var gerçi;
İnsanların ağzı torba değil ki büzesin.
Saygılar sevgiler :)
[AN-TİM] XenopHobia
Mavibere4
25-08-2008, 18:18
ahahahahaha komedi la bu :)
17 MERKEZ
25-08-2008, 21:35
çok haklısın dostum ne o öyle 1 kişiye 50 kişi destek gönderiyor o elli kişilik desteğe 5-10 kişi birden dalıyor sonrada biz bu adamı yıktık diyorlar gel senle biz bire bir kapışalım oyundaki köy ismini söyle hatta sadece senin belirleyeceğin köylerimdeki askerlerimi kullanacam ne sen ne de ben bir başkasından destek alacaz 1-1 hatta istersen merkez köyümü bile kullanmadan savaşırım yeterki senin gönlün olsun :D
Yiyor yemiyor, böyle boş laflarla degil ortaya koyabildigin seyle savunacaksın dediklerini, Gülünecek sey artık böyle acıklamalar yapmak, cocuk oyunu deil bu bahaneler yürüsün gitsin.
Ayrıca kim nasıl isterse öyle savasır ister 1 kişiye 50 kişi dalar ister 49 fake olur 1 kişi dalar böyle forumda laflamayla şikayet etmeyle falan bunlar gereksiz acıklamalar.. Bu oyunun olası yüzlerce savas stratejisi var öyle tek kişinin gelip "siz cok kişi saldırıyorsunuz ama haksızlık oluyor" diye aglaması ile hareket edilecekse, kime ne saldırı yolladıgımız kime saldıracagımız savasacagımız kac askerimiz bilmemne bunları da paylaşalım bari birbirimizle olsun bitsin:)
çok haklısın dostum ne o öyle 1 kişiye 50 kişi destek gönderiyor o elli kişilik desteğe 5-10 kişi birden dalıyor sonrada biz bu adamı yıktık diyorlar gel senle biz bire bir kapışalım oyundaki köy ismini söyle hatta sadece senin belirleyeceğin köylerimdeki askerlerimi kullanacam ne sen ne de ben bir başkasından destek alacaz 1-1 hatta istersen merkez köyümü bile kullanmadan savaşırım yeterki senin gönlün olsun :D
dostum sen hafif kalırsın:) heathcliff e dalıcam ben senle ugrasamam hazırlık yapıyorum
saygılar :)
Yiyor yemiyor, böyle boş laflarla degil ortaya koyabildigin seyle savunacaksın dediklerini, Gülünecek sey artık böyle acıklamalar yapmak, cocuk oyunu deil bu bahaneler yürüsün gitsin.
Ayrıca kim nasıl isterse öyle savasır ister 1 kişiye 50 kişi dalar ister 49 fake olur 1 kişi dalar böyle forumda laflamayla şikayet etmeyle falan bunlar gereksiz acıklamalar.. Bu oyunun olası yüzlerce savas stratejisi var öyle tek kişinin gelip "siz cok kişi saldırıyorsunuz ama haksızlık oluyor" diye aglaması ile hareket edilecekse, kime ne saldırı yolladıgımız kime saldıracagımız savasacagımız kac askerimiz bilmemne bunları da paylaşalım bari birbirimizle olsun bitsin:)
dostum sende abarttın iyice acıklamamı yaptım ben siz şimdiye kadar kimle savastınızki onun acıklamasını yap bana??? sonra tıp tutuyorsunuz şöyle böyle diye siz diyorsunuz ya oyun die sitenizde havanızdan geçilmiyo su kadar yıktım astım kestim die ne varsa giderse gitsin nolacak sanki :D siz kaptırıyonuz kendinizi sanırsam
17 MERKEZ
26-08-2008, 17:07
dostum sende abarttın iyice acıklamamı yaptım ben siz şimdiye kadar kimle savastınızki onun acıklamasını yap bana??? sonra tıp tutuyorsunuz şöyle böyle diye siz diyorsunuz ya oyun die sitenizde havanızdan geçilmiyo su kadar yıktım astım kestim die ne varsa giderse gitsin nolacak sanki :D siz kaptırıyonuz kendinizi sanırsam
valla şavaştığımız birliklerin seceresini tutmadım ama en uzun savaşımız nedensen 20-25 günü gecmedi heralde bizde bir sorun var server ın en güçlü birliği diye sizle olan savaş zevkli gecer diye umuyorduk ama daha birliğin yarısı bile savaşa dahil olmadan savaş bitti sence kim kazandı ??? hem benden bu kadar korkmana gerekyok teklifim herzaman gecerlidir sen ve ben 1-1 madem 1-1 den keyif alacaksın banada küçük bir eğlence cıkmış olur işte
Kusura bakma ama senin oyun ve olaylar konusunda bilgin yok yane boşa oynuyorsun ya da laf olsun diye böyle yazılar yazıyosun çünkü her anadolu konulu forumda 3-4 tane böyle mantıksız msjların oluyor.
Bu oyun bireysel bir oyun değildir ve oyunda birliğin önemi çok büyüktür. Zaten wowuda bir oyuncunun tek başına kurma şansı yoktur arkasında bir birliğin desteği olmadığı sürece. Gelelim 1 kişiye 10 kişi dalma meselesine bizim saldırılara gittiğimiz yerler 20saat bazı arkadaşlarda 45 saati bile buluyor. Ve o saaten gelip adamları yıkıyoruz. Raporlar ortada git bak saldırıyı atan adamla, saldırıyı alan adamın köyü arasındaki mesafeye bak gör. Bu kadar saat farkı varda birliği neden destek atamıyor adama hiç düşündünmü ya da niye az atıyor. Oda bizim saldırılara birlik olarak iyi organize olmamızdan ve düşman birliğin iyi organize olamamasından kaynaklanıyor. Buna saldırı taktiği derler.
Bide şunu eklemek isterim tek başına savaşmaya cesaret edemediğinden 2 ayrı birlik aynı anda anadolu birliklerine kağıt üzerinde savaş açmıştır.Yinede bir ordu yollamaya bile cesaret edememişlerdir. Ama bu savaşa tarafsız kalıcağını söyleyen bir birliğin üyelerinin hesaplarına kimliği belirsiz kişilerce girilerek atılan saldırılar olmuştur bu saldırıları kimin yaptığı ya da hangi birliklerle ilgili olduğu hala belli değildir. Bu sıralarda anadolu birlikleri ilk saldırıları atıp bir lord birliğini tabiri caizse oyun dışına itmiştir.Bu birlik 5. sıradan 23. sıraya düşmüş, isim değiştirmiştir ve lord birlikleriyle bağlarını keşmişlerdir.Sonrasında savaş açan birlikler savaş ilanlarını tek taraflı olarak geri almışlar ve aralarında anlaşmazlık çıkmıştır. Anadolu birlikleri ise saldırılarına devam etmiş ve sonradan ateşkes kararı alınmıştır. Tabi anadolu birliklerinin saldırıları başladıktan sonra karşı taraftanda saldırılar olmuştur(çoğu çakılmış olsada) haklarını yememek lazım.
Bide merak ediyorumda senin oyundaki nickin ne ve hangi birliğe üyesin acaba bunları yazabilirmisin?
Kusura bakma ama senin oyun ve olaylar konusunda bilgin yok yane boşa oynuyorsun ya da laf olsun diye böyle yazılar yazıyosun çünkü her anadolu konulu forumda 3-4 tane böyle mantıksız msjların oluyor.
Bu oyun bireysel bir oyun değildir ve oyunda birliğin önemi çok büyüktür. Zaten wowuda bir oyuncunun tek başına kurma şansı yoktur arkasında bir birliğin desteği olmadığı sürece. Gelelim 1 kişiye 10 kişi dalma meselesine bizim saldırılara gittiğimiz yerler 20saat bazı arkadaşlarda 45 saati bile buluyor. Ve o saaten gelip adamları yıkıyoruz. Raporlar ortada git bak saldırıyı atan adamla, saldırıyı alan adamın köyü arasındaki mesafeye bak gör. Bu kadar saat farkı varda birliği neden destek atamıyor adama hiç düşündünmü ya da niye az atıyor. Oda bizim saldırılara birlik olarak iyi organize olmamızdan ve düşman birliğin iyi organize olamamasından kaynaklanıyor. Buna saldırı taktiği derler.
Bide şunu eklemek isterim tek başına savaşmaya cesaret edemediğinden 2 ayrı birlik aynı anda anadolu birliklerine kağıt üzerinde savaş açmıştır.Yinede bir ordu yollamaya bile cesaret edememişlerdir. Ama bu savaşa tarafsız kalıcağını söyleyen bir birliğin üyelerinin hesaplarına kimliği belirsiz kişilerce girilerek atılan saldırılar hariç bu saldırıları kimin yaptığı ya da hangi birliklerle ilgili olduğu hala belli değildir. Sonrasında anadolu birlikleri ilk saldırıları atıp bir lord birliğini tabiri caizse oyun dışına itmiştir.Bu birlik 5. sıradan 23. sıraya düşmüş, isim değiştirmiştir ve lord birlikleriyle bağlarını keşmişlerdir. Savaş açan birlikler savaş ilanlarını tek taraflı olarak geri almışlar ve aralarında anlaşmazlık çıkmıştır. Anadolu birlikleri ise saldırılarına devam etmiş ve sonradan ateşkes kararı alınmıştır. Tabi anadolu birliklerinin saldırıları başladıktan sonra karşı taraftanda saldırılar olmuştur(çoğu çakılmış olsada) haklarını yemek lazım.
Bide merak ediyorumda senin oyundaki nickin ne ve hangi birliğe üyesin acaba bunları yazabilirmisin?
O kadar cesareti yok arkadaşın anca burda atıp tutar :D
Mavibere4
26-08-2008, 18:23
yazmaya bile deymez sadece güleceksin bu tiplere :)
güldükçe onun hoşuna gider benimle ilgilenen var diye :)
yazmaya bile deymez sadece güleceksin bu tiplere :)
güldükçe onun hoşuna gider benimle ilgilenen var diye :)
aman hemen konuyu kapatmayın, bizim buralara sirk fazla gelmiyor, böleleri olmazsa nasıl eğleneceğiz :)
alonso2682
27-08-2008, 20:57
http://img382.imageshack.us/img382/1262/adszpa7.jpg
arkasına da 4 sıra daha manıcınık....
ãLTãMîRãñõ
28-08-2008, 16:08
http://img382.imageshack.us/img382/1262/adszpa7.jpg
arkasına da 4 sıra daha manıcınık....
yaw bu emperyanlar da wow a kadar dayanamadı gitti :D kim bassa sabredemeden kestiriyo :D
alonso2682
28-08-2008, 18:13
yaw bu emperyanlar da wow a kadar dayanamadı gitti :D kim bassa sabredemeden kestiriyo :D
bişey olmaz yavv bidaha basarlar romada klon binası çıkacakmış yakında hem 2 şer 2 şer çıkarırlar
not : klon binası sadece merkez de kurulabilir... :D:D
yalana bak zuhaha
DeNyOuSSeTİ
28-08-2008, 19:01
bişey olmaz yavv bidaha basarlar romada klon binası çıkacakmış yakında hem 2 şer 2 şer çıkarırlar
not : klon binası sadece merkze kurulabilir... :D:D
yalana bak zuhaha
bu çok önemli ve bi o kadar da gizli olan bilgiyi nereden aldın acaba?:D
alonso2682
28-08-2008, 19:36
bu çok önemli ve bi o kadar da gizli olan bilgiyi nereden aldın acaba?:D
travain game ekibine casus sokmak için mosatla kordineli 3 yıllık bir planımız vardı artık planımız meyvelerini vermeye başlıyor oyunun açıklarını yeni çıkacak binaları hatta tarlları 25 yapmanın yöntemlerini çok yakında açıklayacağım yapmanız gereken tek şey biraz sabretmek :D:D.
ãLTãMîRãñõ
28-08-2008, 20:07
travain game ekibine casus sokmak için mosatla kordineli 3 yıllık bir planımız vardı artık planımız meyvelerini vermeye başlıyor oyunun açıklarını yeni çıkacak binaları hatta tarlları 25 yapmanın yöntemlerini çok yakında açıklayacağım yapmanız gereken tek şey biraz sabretmek :D:D.
iyi de bu yok olan merkezlere çare bulunmadan tarlaları 25 etmenin nemanası var :D
DeathLess
02-09-2008, 12:08
« 20 Saldırılar zamanı 4:59:26
4 saat 59 dakika 26 saniye sonra nolucak bakalım :)
Fake mi diyeyim gerçek saldırı mı diyeyim.
Fake mi diyeyim gerçek saldırı mı diyeyim :p
Birlik raporlarında bulduğum ilginçlikler :)
http://img378.imageshack.us/img378/580/adszzo5.jpg
paderborn
02-09-2008, 14:42
Fake make atmayın hocam :P
Oyundan sogudum ya fake atıp milleti yıkıyoruz artık :eek:
Saldırın gercekse demekki birinin merkezi silincek :D
DeathLess
02-09-2008, 17:18
Anadolu'nun 7 harikası :D
http://img154.imageshack.us/img154/698/adszxo1.jpg
Merkez nerede merkez
paderborn
02-09-2008, 18:34
Anadolu'nun 7 harikası :D
http://img154.imageshack.us/img154/698/adszxo1.jpg
Merkez nerede merkez
Ya genemi fake attınız :p
önceden mezarlık varmıs belediye kapatmıs :P ondandır o :P
darkavalon
02-09-2008, 23:05
http://img152.imageshack.us/img152/7710/anadolucp4.jpg
Bu saldırının ardından 4 tarla tamamen yerle bir edilmiş.Artık savaşıcak kimseyi bulamıyorsunuz.Kendi kendinizi yiyorsunuz galiba:)
DeathLess
05-09-2008, 21:13
http://img399.imageshack.us/img399/8185/adszwt9.jpg (http://imageshack.us)
http://img399.imageshack.us/img399/8185/adszwt9.5940d55cdb.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=399&i=adszwt9.jpg)
Saygılar, sevgiler...
paderborn
05-09-2008, 21:21
fatih baskanım bu ne demek simdi :p
biz adamı cizeriz mi demek istiyorsun :p
kırmızı cok hos durmus ama :P
dragon birliginden birinin daha merkezi silindi ...
ben eski bir traviancı eski s1 den sizin bu koyduğunuz raporlar bnce hiçbirşey...
25 bin askele asldırğdınzı rapaorları koymuşsunuz bnm köy nfusuta 3000 sıralardaydı saldırıda 350.000 civarı fln adam kestiydim savunmadada yanlış hatıralmyıorsam bi 400.000 fln dı insan şöyle güzle bir rapor koyar gönlümüz gözümüz açılsın demi :) ha bu arada bnm saldır ve savunma puanlarım ilk 50 deydi ha :) siz ana nufüs basın
07.09.08 tarih saat 23:00 şuana kadar toplamda saldırı savunmada ilk 20 durum böyle. Saldırı puanları ile savunma puanları arasındaki uçuruma dikkatinizi çekerim.
ZiyaPaşa
08-09-2008, 01:24
http://img399.imageshack.us/img399/8185/adszwt9.jpg (http://imageshack.us)
http://img399.imageshack.us/img399/8185/adszwt9.5940d55cdb.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=399&i=adszwt9.jpg)
Saygılar, sevgiler...
Deathless te gidiyor ha ...
DeathLess
08-09-2008, 09:45
Deathless te gidiyor ha ...
Gidelim artık be paşa :)
Ben zevkimi aldım. Bundan sonrası boş benim için.
ZiyaPaşa
08-09-2008, 12:32
Gidelim artık be paşa :)
Ben zevkimi aldım. Bundan sonrası boş benim için.
umarım sizin için hayırlısı olur.Üzüldüm ama gerçekten :)
öncelikle selamlar
tomtom ve hakanugur un raporlarını beklioruz büyük bir heyecanlla:)
pandaren e de tebrikler o kadar savunmayı toplamak ve savunmak büyük başarı
tomtom ve hakan ugura da ayrıca tebrikler...
Evet tomtomun ve hakanugurun saldırı raporunu bende merak ediyorum....
Yalnız pandoreni eskiden beri tanırım.
Pandorenin köyüne girilir mi la. Ona ben kasap diyom. Balta Kasabı o.
İnatçı ve hazimlidir. Saldırmasını da, savunmasına da iyi bilir.
Büyük ihtimalle tomtomun ve hakanugur'un askerleri pelt olcaktır. Meraktan çatlıyoruz.
Ben pek yanılmam:rolleyes:
Evet tomtomun ve hakanugurun saldırı raporunu bende merak ediyorum....
Yalnız pandoreni eskiden beri tanırım.
Pandorenin köyüne girilir mi la. Ona ben kasap diyom. Balta Kasabı o.
İnatçı ve hazimlidir. Saldırmasını da, savunmasına da iyi bilir.
Büyük ihtimalle tomtomun ve hakanugur'un askerleri pelt olcaktır. Meraktan çatlıyoruz.
Ben pek yanılmam:rolleyes:
bende bişeyler bekliorum usta seral da dalmıs galiba ona adam hala savunuyo gerçekten büyük basarı tebrik etmek lazım :)
ZiyaPaşa
09-09-2008, 02:23
avundu ama şu anda merkezi 130 nüfus :) sabaha kadar 0 olur sanırım.
avundu ama şu anda merkezi 130 nüfus :) sabaha kadar 0 olur sanırım.
oldu bile paşa veda mesajı bile yazmıs adam:)
tebrik ederim panderen
ãLTãMîRãñõ
09-09-2008, 04:58
öncelikle selamlar
tomtom ve hakanugur un raporlarını beklioruz büyük bir heyecanlla:)
pandaren e de tebrikler o kadar savunmayı toplamak ve savunmak büyük başarı
tomtom ve hakan ugura da ayrıca tebrikler...
seninde arkanda lodos ve lords olsun sende toplarsin:D ama ne yazik ki köy yok ortada bakalim neyi savuncaklar :D
seninde arkanda lodos ve lords olsun sende toplarsin:D ama ne yazik ki köy yok ortada bakalim neyi savuncaklar :D
harun gelmyim ora :)
ãLTãMîRãñõ
09-09-2008, 13:59
harun gelmyim ora :)
gel abi gel sen de ayri kalma :D
Gel benim hesabi beraber kullanalim kac zamandir hesabin yok :))
nerde bu panderene yapılan saldırıların raporları bir an önce bekliyoruz :D
nerde bu panderene yapılan saldırıların raporları bir an önce bekliyoruz :D
Görüp ne yapıcan. Ortalama 120K asker pert olmuş.
Kolay değil. Pandaren şuana kadar en iyi defansını yaptı.
Tekrar kendisini tebrik ederim.
Bu arada tarafsız yorum yapacak olursam. AN-AS birliği LORDSWAT birliğini yıktı. Hayırlısı olsun. Bu arada sanırsam AN lerin içinde en güçlüsü AN-AS gibi gözüküyor.
Aykut Güven
10-09-2008, 00:15
Bu arada tarafsız yorum yapacak olursam. AN-AS birliği LORDSWAT birliğini yıktı. Hayırlısı olsun. Bu arada sanırsam AN lerin içinde en güçlüsü AN-AS gibi gözüküyor.
Lords'lara 2 fake attık adamlar birliği dağıtıp yeni birlik kurdular.
Aksu da hesabı devretmiş sanırım.
Ya saldırılar gerçek olaydı naparlardı merak konusu.
makina01
10-09-2008, 03:08
Dagılmaya musaıt bı bırlık hocam ogrenecegımız cok sey var senın gıbı ustadlardan hem sen saldırırsında bırlık dagılmazmı:)
evet anadolu lord savası tekrar basladı iki birligede basarılar
hakanugur
10-09-2008, 04:31
hahahahahahahaha yalnız pandayı tokmaladım ben yanlısın var orda artı saldırı raporlarını buraya koymayacagım dostlarımın bildigi gibi ameliyatım dolasıyla yine ankaraya gittim gece tesadüfen top10 göz attım pandaren adlı şahsın profilinde bana ait suçlamalarını gördüm açıkcası bazı şeyleri merakediyorum mesela benim olmadıgım zamanlarda herkes neden benim hakkımda konuşuyor ve ithamlarda bulunuyor profilinde an-as tan angeliq adlı uyemızın pandarene gözcü atması var angeliq hesabına iki kişi bakıyormuş hesap sahıbının oglu gözcü atarken babası girmiş hesaba olay bundan ibaret oda hesabıma birisi girdi diye telaşlanmış ve profılıne bu olaydan tedırgın oldugunu yazmıs fakat bundan sonrasında pandaren adlı arkadas nasıl olurda benım girdigimi idda edebilir,bakabilsem kendi hesabıma bakarım yani,bırbaskasının 200 göcüsüne neden ihtiyacım olsunki!herzaman oldugu gibi kişilik sahibi olmayan arkadaşlar kendilerini belli etmekteler.bunların yanında ordaki defansa elbette bakarım neden bakmayayım pandaren ve tayfasının kendılerıne cok guvenmesının sebeplerı acık multı hesapları var (domınantta bende oldugunu soyler hep ama nedense hıc ortak pc bulamadı(:) ha bırde unutmadan ekleyım bazıları çok dürüst oldugunu iddia eder ama hayatımda gördüğüm en ikiyüzlü insanlar sınıfına koyuyorum onları pandaren olayının özeti dominant abimiz dediki istanbula gelince konuşalım olayları halledelım ama olay buraya kadar gelemezki sebebi acık sız saglık sorunlarınızdan ötürü amelıyat oluyorsunuz ve bır gece oyunda göz gezdirirken yapamıyacagınız bırseyı sıze yukluyorlar camur atıyorlar arkanıza lodosu lordsu andı alıp defans cekıyorsunuz sonrada aklınızca kafa yapıyorsunuz herkes özelliklede lordslar hep durust olduklarını ıddıa ederler mesela ama asla degıller ornek1 aglayarak ateskes ılanı yapmak söz vermek tutmamak kişilik yoksunu insanlara destek atıp aklı sıra cın olmadan adam carpmaya calısmak domınant derki istanbula gel konusalım ben ıstanbula gıdene kadar
panda arkadasımız 10 kısıye daha gırerdı cakılır cakılmaz bılemem orasını ama su varkı hem destek attıgını kabul etceksın hem orda sahsıma edılen hakaretlerı gorceksın hemde dıceksınkı dur konusalım panda ısıne baksın yıksın bızde oyalarız sızı,ordakı defansın ne oldugunu elbette bılıyordum ordunun cakılacagınıda ama kımsenın dayanamıyacagı bırsey vardır oda bazı oyunlarla akıllı gecınıp sagdan soldan defans alarak karsısındakıne çamur atarak kımse bır yere gelemez bazıları kaşınıyordu bende son gorevım olarak kasıdım eylulde zaten oyunu bırakcagımı soylemıstım ama hıc bırzaman anlamadım herkes yıkılır benı mh yaparsınız olmadı admın oluruz olmadı hacker oluruz vsvsvsvsvsvsvs kimse bana ithamda bulunamaz bulunacak kişide reelde gelsin bulsun bir cayımı ıcsın derım biz bazıları gıbı madde aktarımı yapıp sagdan soldan dılenıp kıslalarımızı 1000 saat doldurmuyoruz yada (merlet-k tunnel vsvsvs)gıbı sıtelerden multılerımıze bakmıyoruz,ölü soyucuda degiliz başkaları gibi zaten çok dürüst başkanlar birbirini bulmuşlar yuvarlanıp gidiyorlar yaz-okul dönemi boyunca oynıyacagım dedim oynadım attıgınız çamurlar çekememeniz beni baglamaz önemli olan sanal ortamda herkes attıgının onda birini yüzüme söylüyebilir mi orasını tartısırım sizinle işte rapoları birazdan kendi formumuzda editlicem meraklısına
saldırıdanda ufak bir özet geçeyim
Saldıran Savunan
Kayıplar % 100% 39.3%
Kayip 30225750 31538640
Unick Anadolu Lord savaşı başlamadı.
Lords ve ANAS savaşı başladı sanırsam
Pandaren'in multi hesabı yok.
2 Tane temsilcisi vardı.Ortak PC vs. de yok.
Çamur at izi kalsın.Böyle konuşmak yakışmaz.
Yapılacak iş çok basit. PANDAREN'İ tebrik etmek.
Panderen haftalardır gelen saldırıları göğüslemeye çalışıyordu.
Kendisi başarılı olmuştur.
Sadece tebrik etmek lazım. Çamur atmak kimseye yakışmaz.
Yiğidi öldürün ama hakkını verin.
Bu arada hakanugura geçmiş olsun dileklerimi de gönderiyorum.
Umarım ameliyat başarılı geçmiştir.
Evet Lords birliği dağıldı. Yeni adıyla onlara başarılar dileriz.
hakanugur
10-09-2008, 14:31
Pandaren'in multi hesabı yok.
2 Tane temsilcisi vardı.Ortak PC vs. de yok.
Çamur at izi kalsın.Böyle konuşmak yakışmaz.
delilerde hep deli olmadıklarını iddia ederler insan içgüdüsü,herkes profilinde kimin kime çamur attıgını biliyor o yüzden fazla bilmeden konuşma derim ha egerki çamur atmamış olsaydı multihunter profilini silmezdi arkadaşın neden tebrik edeyimki ben çorumludeliden tek saldırı gormedın heralde bırlıgın menfaatıne ortak pre basılıyordu :) dimiiiiiiiiiii sysvol tebrik edilecek birşey yok kendini bilmezin biri aynadan kendisine bakmadan sağa sola ahkam kesiyordur yerle bir oldu hucum askeride köyünde kalmış garibin neden acaba?
Unick Anadolu Lord savaşı başlamadı.
Lords ve ANAS savaşı başladı sanırsam
yav ha o ha o yarın anların hepsi girer savaşa sizde öyle tek birliksiniz ya :P
Aykut Güven
10-09-2008, 16:35
Uğur abi öncelikle geçmiş olsun diliyorum,umraım önemli birşeyin yoktur.
hakanugur'un o orduyu basabilmesi için kimsedelerden madde dilenmesine gerek yok. Adamın 18 tane köyü var,bu köylerden asker bastığı köyüne sürekli madde atarak,kışla ahır,büyük kışla,büyük ahır ve tamirhaneyi durmaksızın çalıştırabilir. Bunda art-niyet aranacak bir durum yoktur, hemen multidir demeye gerek yoktur. Oyun bilgisiyle alakalıdır bu,ki kendisi de TR serverlarının en iyi oyuncularından biridir. Uğur abinin tek kötü yanı forumda yazı yazarken,noktalama işareti kullanmaması ve imla kurallarına dikkat etmemesidir okurken biraz zorlanıyoruz sadece:D
ya noluyo anlamadım.anadolu birliklerinin sitesinde neler oluyor öyle??? yav ayıptır günahtır birbiriniz hakkında şu ramazan aynında öyle böyle diye konusuyorsunuz. ayıp ve valla ayıp hepiniz yaşını başını almıs aklı basında insanlarsınız. bir kıytırık oyun için neler söylüyorsunuz birbirinize. şu mübarek ayda böyle seyler söyleyipde birbirinizin kalbini kırmayın. ne gerek var böyle seylere ki yarın server bitecek yine aynı tas aynı hamam...
hiç gerek yok arkadaslar bunlara. hep beraber oyunun zevkini alıp zaman geçirebiliyorsak ne mutlu bize....
herkese hayırlı ramazanlar
saygılarımla UNNİCK
darkavalon
10-09-2008, 20:05
Pandaren'e atılan destekler geçildi.Ancak sanırım kendisi amacına ulaştı.Zaten hesabını silicek bir kişinin, giderayak son vuruşları her zaman ilgimi çekmiştir:)
Savunmada Lords birliği katkısı büyük.Bunu birinci ağızdan duyduğum için bana lütfen masal okumayın:)
Bu arada s1'de hesabımı sormayın.Ben sadece misafirim=)
ãLTãMîRãñõ
11-09-2008, 06:48
Zamaninda anlattik dinleyen yok ki :D Siz kendi bildiginizi yapin ben kendi bildigimi : )
Merkezin tarlalari sifirlaniyor merkez önemli degil ki dioyorlar
yan ordu basmak daha avantajli diyorum yan ordu basmak enayilik diyorlar
simdi okadar hammadde yi gidin ne yaparsaniz yapin : D
Hesabimi kara listeye aldiniz önemli degil
hatta Tesekkür ederim
bana kendinizi tanittiniz : ))
gelip bende 19 reis kestiren birine tercih ettiniz bizi o da önemli degil adam bende reis bitmez demesine ragmen : )
Bi hesap gider digeri gelir oyunu birakan cok olur Sizin birlikte oldugu gibi : ))
Amaaa dost diye gecinmenize gerek yoktu hesabi ben aldigimda yikmaya baslasaydiniz oyunun basinda neden yapmadiniz :))
Anlarsa uzagim yakinimdir, anlamazsa yakinim uzagimdir....
Neyse Herkese Basarilar diliyorum Reelde de olsun, Sanalda da : ))
Hakanugur a da gecmis olsun diliyorum tekrar dan
Yeni Hesabimda Ziyafet vercem Pazar günü herkesi beklerim :))
Tahill ikram edilecek bide bu haftanin kayip askerleri icin helva dagitilacak :D
BaMBaM ;)
Uğur abi öncelikle geçmiş olsun diliyorum,umraım önemli birşeyin yoktur.
hakanugur'un o orduyu basabilmesi için kimsedelerden madde dilenmesine gerek yok. Adamın 18 tane köyü var,bu köylerden asker bastığı köyüne sürekli madde atarak,kışla ahır,büyük kışla,büyük ahır ve tamirhaneyi durmaksızın çalıştırabilir. Bunda art-niyet aranacak bir durum yoktur, hemen multidir demeye gerek yoktur. Oyun bilgisiyle alakalıdır bu,ki kendisi de TR serverlarının en iyi oyuncularından biridir. Uğur abinin tek kötü yanı forumda yazı yazarken,noktalama işareti kullanmaması ve imla kurallarına dikkat etmemesidir okurken biraz zorlanıyoruz sadece:D
uğur abinin bu saldırıyı yapmadan 7-8 gün önce ordusunun 3/4 ünü kaybetmişti şimdi kaybettiği orduyu 5 günde toparlar hemde daha iyi bir şekilde :)
makina01
11-09-2008, 14:24
uğur abinin bu saldırıyı yapmadan 7-8 gün önce ordusunun 3/4 ünü kaybetmişti şimdi kaybettiği orduyu 5 günde toparlar hemde daha iyi bir şekilde :)
Toplamazmı basar yıne 30 bın tokmak bakar dalgasına :) suan 3 bın tokmagı olmustur zaten :)
DeathLess
11-09-2008, 14:57
Toplamazmı basar yıne 30 bın tokmak bakar dalgasına :) suan 3 bın tokmagı olmustur zaten :)
Sizin önem vermediğiniz yan köylerden başkaları 2. 3. ordularını basıyor :rolleyes:
Kasma kendini bu kadar makina.
Kaybetmişsin yine 359 nüfus...
Rahat ol. Yolumuz uzun ;)
Aykut Güven
11-09-2008, 15:03
Bir şey soracağım. Bu makina01 forum üyeliği eski makina Hüseyin abiye mi ait,yoksa yeni makina Sercan abiye mi ait?
ãLTãMîRãñõ
11-09-2008, 15:44
Bir şey soracağım. Bu makina01 forum üyeliği eski makina Hüseyin abiye mi ait,yoksa yeni makina Sercan abiye mi ait?
eski veya yeni mi var aaa benim neden haberim yok :)) sen bakma bu islere :D
KARSIYAKA
12-09-2008, 20:57
Zamaninda anlattik dinleyen yok ki :D Siz kendi bildiginizi yapin ben kendi bildigimi : )
Merkezin tarlalari sifirlaniyor merkez önemli degil ki dioyorlar
yan ordu basmak daha avantajli diyorum yan ordu basmak enayilik diyorlar
simdi okadar hammadde yi gidin ne yaparsaniz yapin : D
Hesabimi kara listeye aldiniz önemli degil
hatta Tesekkür ederim
bana kendinizi tanittiniz : ))
gelip bende 19 reis kestiren birine tercih ettiniz bizi o da önemli degil adam bende reis bitmez demesine ragmen : )
Bi hesap gider digeri gelir oyunu birakan cok olur Sizin birlikte oldugu gibi : ))
Amaaa dost diye gecinmenize gerek yoktu hesabi ben aldigimda yikmaya baslasaydiniz oyunun basinda neden yapmadiniz :))
Anlarsa uzagim yakinimdir, anlamazsa yakinim uzagimdir....
Neyse Herkese Basarilar diliyorum Reelde de olsun, Sanalda da : ))
Hakanugur a da gecmis olsun diliyorum tekrar dan
Yeni Hesabimda Ziyafet vercem Pazar günü herkesi beklerim :))
Tahill ikram edilecek bide bu haftanin kayip askerleri icin helva dagitilacak :D
BaMBaM ;)
O COK BİLENLERDEN BİR TEK MAKİNA KALDİ
SVSYOL MELODİ HANİM GİRİYOR
SVSYOL İCİN LODOSLARİ SATAN DİLA
:))
NEYSE DURMAK YOK SAVASA DEVAM
http://www.hizliresim.com/2008/9/14/4714.bmp (http://www.hizliresim.com/)
http://www.hizliresim.com/2008/9/14/4731.bmp (http://www.hizliresim.com/)
yav bu merkez köylere ne oluyor ?:D
Mavibere4
14-09-2008, 21:45
kendiliginden kayboluyor ben elimi sürmedim valla :)
DeathLess
14-09-2008, 21:53
AN-AS kan kaybediyor diyenlere selam olsun
http://img154.imageshack.us/img154/4206/1111111bv7.jpg (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/1111111bv7.jpg/1/w501.png (http://g.imageshack.us/img154/1111111bv7.jpg/1/)
http://img363.imageshack.us/img363/3132/222222222222ux6.jpg (http://imageshack.us)
http://img363.imageshack.us/img363/222222222222ux6.jpg/1/w497.png (http://g.imageshack.us/img363/222222222222ux6.jpg/1/)
http://img217.imageshack.us/img217/2329/33333333333sn6.jpg (http://imageshack.us)
http://img217.imageshack.us/img217/33333333333sn6.jpg/1/w500.png (http://g.imageshack.us/img217/33333333333sn6.jpg/1/)
Merkez duruyor ama dursa ne olur?
Tarla kalmadıktan sonra
Dip Not: Aynı rapor birden fazla konulmamıştır
DeathLess
14-09-2008, 22:06
http://img370.imageshack.us/img370/2785/44444444444444bj1.jpg (http://imageshack.us)
http://img370.imageshack.us/img370/44444444444444bj1.jpg/1/w501.png (http://g.imageshack.us/img370/44444444444444bj1.jpg/1/)
Bunun gibi birkaç merkez raporu daha var.
Bunların haricinde reislenen bir Roma Irkı saldırı köyü de mevcut...
ãLTãMîRãñõ
14-09-2008, 23:41
ama öyle böyle degil baya bi merkez silinmis :D
http://img524.imageshack.us/img524/7158/lordsoutiw2.png
AN-AS'ı dağıtık diyenlere selam olsun :D
Ring Leader
16-09-2008, 23:17
Çok güzel görüntüler bunlar :)
Birliğimle Gurur duyuyorum bir çok üyemizin ben dahil merkezinin yıkılmasına rağmen vazgeçmeyerek, bunu bir onur mücadelesine dönüştüren ve s1 in gerçek hakimlerinin kim olduğunu gösteren tüm Anadolu ailesine teşekkürü bir borç bilirim (:
Bir kez bir hataya düşmüştü arkadaşlar bağışlama büyüklüğüde gösterildi ama bu kez Aslanın inine girmenin ne demek olduğunu anlamışlardır sanırım ;)
Tarih tekerrürden ibarettir dedik,
Herkes Haddini Bilsin Dedik,
Bu server ne efsaneler gördü ne seçkin oyuncular geldi geçti dedik ama dinletemedik (:
Az Laf Çok iş ;)
kuntizzella
17-09-2008, 01:32
biri bizi durdsun canımmmmmmmm
Mavibere4
17-09-2008, 04:01
benzinlerinizi full doldurdum :) aşırı hız yapmak serbest :)
ãLTãMîRãñõ
17-09-2008, 04:46
Beni Karalisteye alan birligin sonu bu olsa gerek :D
Simdi benden köy alanin yikilisini izliyorum kimse beni tutmasin bi saldiri da ben cikariyorum :D
sayaz06
Mavibere4
17-09-2008, 05:15
benzine ihtiyacın varsa doldurayım :) hemde kurşunlusundan :D
ãLTãMîRãñõ
17-09-2008, 05:40
az önce ugradim istasyona saol :D araclar yola cikti bile :D artik tek tek yolluyoz araclari onlar bile dagitiyo ortaligi lorsd saldiri raporlari bölümüne bak :D
Çok güzel görüntüler bunlar :)
Birliğimle Gurur duyuyorum bir çok üyemizin ben dahil merkezinin yıkılmasına rağmen vazgeçmeyerek, bunu bir onur mücadelesine dönüştüren ve s1 in gerçek hakimlerinin kim olduğunu gösteren tüm Anadolu ailesine teşekkürü bir borç bilirim (:
Bir kez bir hataya düşmüştü arkadaşlar bağışlama büyüklüğüde gösterildi ama bu kez Aslanın inine girmenin ne demek olduğunu anlamışlardır sanırım ;)
Tarih tekerrürden ibarettir dedik,
Herkes Haddini Bilsin Dedik,
Bu server ne efsaneler gördü ne seçkin oyuncular geldi geçti dedik ama dinletemedik (:
Az Laf Çok iş ;)
çok haklısın kardeş onların yaptığı tarla tahribatlarına karşılık siz köy yıktınız onlar 1 yıktı siz 202 yıktınız tebrikler
savaş öncesinde sağlık durumlarım sebebi ile [An AS ] ailesinde iken hesabımı silmek durumunda kaldım ... sadece inandığım bir tek şey var bu oyunda birilerinin merkezlerini ordularını kaybetmesi çokta önemli değil .. Yterki birlik gerçekten birlik olsun dayanışma olsun .. Gördüğüm ve bildiğim kadarı ile kıyamet kopsa travianda s1 hakimi anadolu birlikleridir ...
kimle savaşmış savştıgı birliğin şu kadar altı üstü varmış çokta önemli değil yeterki ANADOLU istesin herşey olur ...
serinus
AN lerdeki tüm arkadaşları tebrik ederim.
İyi bir savaş oldu. Herkesi tek tek tebrik ederim. Lords yinede yapabilceğinin fazlasını yaptı.
İnşallah başka bir zaman s1 de yeniden oynamak dileğiyle,
Herkese wow yolunda başarılar dilerim.
Erman
ãLTãMîRãñõ
18-09-2008, 19:54
AN lerdeki tüm arkadaşları tebrik ederim.
İyi bir savaş oldu. Herkesi tek tek tebrik ederim. Lords yinede yapabilceğinin fazlasını yaptı.
İnşallah başka bir zaman s1 de yeniden oynamak dileğiyle,
Herkese wow yolunda başarılar dilerim.
Erman
kanka gel seni bizim birlige transfer edeyim :D gerci gitti senin hesap :D ama olsun s6 ya gel serdarin cökertilecek bi hesabi daha var :D
DeNyOuSSeTİ
18-09-2008, 20:00
kanka gel seni bizim birlige transfer edeyim :D gerci gitti senin hesap :D ama olsun s6 ya gel serdarin cökertilecek bi hesabi daha var :D
:) serdar abi b usefer travianı terkeder :)
ãLTãMîRãñõ
18-09-2008, 20:32
:) serdar abi b usefer travianı terkeder :)
onun böyle bi plani var zaten :D 17k ya yakin balta falan basmis o bide arkadasi lider e
alip kapatcakalr hesabi :D ver sen bakiim hesaba sen gelene kadar dedim yok abi eksik kalsin dio :D s6 cok sakin dio gelipte ortaligi karistirmayin dio lool :D
DeNyOuSSeTİ
21-09-2008, 03:53
onun böyle bi plani var zaten :D 17k ya yakin balta falan basmis o bide arkadasi lider e
alip kapatcakalr hesabi :D ver sen bakiim hesaba sen gelene kadar dedim yok abi eksik kalsin dio :D s6 cok sakin dio gelipte ortaligi karistirmayin dio lool :D
adam haklı gittiğimiz yerde ya savaş ya iç çatışma :P:D:D
ãLTãMîRãñõ
21-09-2008, 07:16
adam haklı gittiğimiz yerde ya savaş ya iç çatışma :P:D:D
yaw orasini karistirma zaten :d biz belayi deil bela bizi buluyo nedense :d
DeNyOuSSeTİ
21-09-2008, 18:02
yaw orasini karistirma zaten :d biz belayi deil bela bizi buluyo nedense :d
ah ah ne bahtsız kaderimiz var :D
Aman bana hesap deme. Gece rüyalarıma giriyor ama bıraktım. Biraz zor oluyo bırakma süreci. Lem bi ara köysüzlükten psikolojim bozuldu ama şimdi iyiyim :D
Depoların dolma derdi yok. Asker basma derdi yok. Saldırı gelme derdi yok. Kimseyle atışma-takışma yok. OH BE :D
Aman bana hesap deme. Gece rüyalarıma giriyor ama bıraktım. Biraz zor oluyo bırakma süreci. Lem bi ara köysüzlükten psikolojim bozuldu ama şimdi iyiyim :D
Depoların dolma derdi yok. Asker basma derdi yok. Saldırı gelme derdi yok. Kimseyle atışma-takışma yok. OH BE :D
erman sen uyku uyuyamazsın hesabın olmazsa gece ter basar uykunda, gündüz leyla gibi dolaşırsın ortalıkda :D:D
yakamoz_07
22-09-2008, 21:43
http://travian-reports.net/tr/raport.php?id=6a305c302
iyi saldırı tebrikler
erman sen uyku uyuyamazsın hesabın olmazsa gece ter basar uykunda, gündüz leyla gibi dolaşırsın ortalıkda :D:D
Abi, belki natar zamanı çıkarım piyasaya. Yeni s1 de çıkarım piyasaya belli olmaz.
flaş flaş flaş
anadolu birlikleri birbirine girdi ve büyük ayrılıklar basladı
bakalım sonunda nolacak :P
turgutreisfb
23-09-2008, 04:12
flaş flaş flaş
sen nediyon bee
sen nediyon bee
an tim den bahsediyor olma ihtimali var :rolleyes:
flaş flaş flaş
ne birbirine girmesi yav nerden uyduruyorsun
ne birbirine girmesi yav nerden uyduruyorsun
kardesim ne uydurması birliklere bakarsan sende görürsün herseyi 2.sıraya düştüler ve daha da düşecekler sadece onlar deil birçok birlikte ayrılıklar olacak daha :P
turgutreisfb
23-09-2008, 18:18
anadolu birlikleri yoluna emin adımlarla devam edecektir hiç süpheniz olmasın
anadolu birlikleri yoluna emin adımlarla devam edecektir hiç süpheniz olmasın
görücez:)))))))))))))))))))))))
17 MERKEZ
23-09-2008, 22:39
görücez:)))))))))))))))))))))))
anadolu birlilerinin bir üyesi olarak şunu belirteyim evet birlikten bazı ayrılmalar oldu ama bu ayrılıklar birlikten kopma değil her ailede olabileceği gibi antim ailesindede bazı anlaşmazlıklar cıktı ve bu anlaşmazlıklar kısa sürede cözüme ulaştı şu an antim birliğinde hiç bir kopma yok sadece daha fazla güçlene bilmesi için yapılması gereken adımlar vardı ve bunlar için bazı şeylerin yaşanması gerekiyordu antim yoluna çok daha güçlü olarak devam ediyor antim birliklerini takip edenler bunu yakında daha net bir şekilde görecekler
Herkez (AN-Hayvan İsmi) oldu..
Neden (AN-Hayvan İsmi) oldu.
Eskiden herkez Lords olmak istiyordu. Biz kabul etmedik.
AN birliklerindeki en yetkili şahısa seslenmek isterim,
Güçlünün yanına herkes geçmek istiyor. Bu bir gerçek.
Wow zamanı AN ler dağılacak. 2ye3e bölünecekler. Bu tip çoklu birliklerin sonu hep böyle olmuştur.
Wow zamanı AN ler dağılacak. 2ye3e bölünecekler. Bu tip çoklu birliklerin sonu hep böyle olmuştur.
eğer çok fazlada natar köyü alırlarsa, bu sefer gerek mlz gerekse desteklerin durumunda da farklı sorunlar yaşanabilir, birlik oyunu olsada bireysel hırslar öne geçebilir, böyle bir durumda zafiyetler yaratır, iyi ve yüksek asker sayılı savaşlarda wow zamanı olur zaten :)
...:::KRaL:::...
24-09-2008, 17:45
eski birliğim:Dbırakmadan önce
17 MERKEZ
24-09-2008, 18:53
anadolu birliklerinin en büyük özelliği lords birlikleri gibi olmaması eğer lords birlikleri gibi olsaydı her girdiğimiz savaşta fire verirdik ve şu ana kadar çoktan yok olup giderdik wow planlamaları daha önceden düşünülüp yapıldı zaten bizler için öncelikli konu şu an için bu değil gerek türk servırlarında gerekse yabancı servırlarda wow kuran bir çok arkadaşımız mevcut burdada en iyi şekilde wow u dikeceklerdir destek ve hammadde planlamaları ise kolay iş zaten birliklerin yapılanmasına bakarsan bu planlamanın çoktan yapıldığını ve giderek iyileştirildiğini göre bilirsin
anadolu birliklerinin en büyük özelliği lords birlikleri gibi olmaması eğer lords birlikleri gibi olsaydı her girdiğimiz savaşta fire verirdik ve şu ana kadar çoktan yok olup giderdik wow planlamaları daha önceden düşünülüp yapıldı zaten bizler için öncelikli konu şu an için bu değil gerek türk servırlarında gerekse yabancı servırlarda wow kuran bir çok arkadaşımız mevcut burdada en iyi şekilde wow u dikeceklerdir destek ve hammadde planlamaları ise kolay iş zaten birliklerin yapılanmasına bakarsan bu planlamanın çoktan yapıldığını ve giderek iyileştirildiğini göre bilirsin
Kaç tane savaşa girdiniz?
Wow zamanı AN ler dağılacak. 2ye3e bölünecekler. Bu tip