Tüm Versiyonu Göster : Düzenle Butonu
legolas1
09-07-2008, 18:45
Arkadaşlar üye adaylarına düzenle butonu kapatıldı ama yanlış birşey yazdığımzda düzenle butonu yok sonra ise tekrar yazınca flood yapmış oluyoruz sonrada üye olmamız zorlaşıyor bence kaldırmaları kötü oldu.
sende biraz daha dikkatli ol ki tam olarak haket evet kabul ediyorum zorlaştı ama mesajı göndermeden son bi kez daha okuyup göndersen ne kaybedersin ki?
Arkadaşlar üye adaylarına düzenle butonu kapatıldı ama yanlış birşey yazdığımzda düzenle butonu yok sonra ise tekrar yazınca flood yapmış oluyoruz sonrada üye olmamız zorlaşıyor bence kaldırmaları kötü oldu.
dünzenle butonu var mıydı yaa
sende biraz daha dikkatli ol ki tam olarak haket evet kabul ediyorum zorlaştı ama mesajı göndermeden son bi kez daha okuyup göndersen ne kaybedersin ki?
zaman kaybederim tabii ki bi soruya cvp yazacan bir kere daha okuyunca daha fazla zaman kaybediyon o zamanda +rep olman zorlaşıyo
mustafa29
09-07-2008, 18:49
arkadaşım bana göre burdaki amaç daha dikkatli olmamızı sağlamak zaten orda mesajı ön izle seçneği var oradan yanlışlarını düzeltebilirsin
mustafa29
09-07-2008, 18:50
dünzenle butonu var mıydı yaa
sen üye olmadan önce vardı
sen üye olmadan önce vardı
aydınlattığın için tşklr
zaman kaybederim tabii ki bi soruya cvp yazacan bir kere daha okuyunca daha fazla zaman kaybediyon o zamanda +rep olman zorlaşıyo
işte maharet orda dikkatli ve hızlı olcan bunu başarabildiğin gün büyük ihtimalle üye olursun
Bence çok iyi oldu. Zaten dikkatli yazana rep veriyorlar. Takdir ettim valla. :)
Mona Roza
09-07-2008, 18:52
Eğer bir üstteki mesajınızı düzenlemek amacı ile flood yapacaksanız buna kimse birşey demez. Gerekli ve gereksiz mesajlar kendini belli ediyor zaten :)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.