PDA

Tüm Versiyonu Göster : İstanbul Travian Buluşması

diana
09-07-2008, 02:00
Geçtiğimiz hafta sonu S2'deki arkadaşlar ile Taksimde b11uluşup birlikte güzel vakitler geçirdik. İşte güzel vakitlerden kısa alıntılar =)

http://img520.imageshack.us/img520/5641/sdc10169ph1.jpg

http://img60.imageshack.us/img60/4663/sdc10171jh3.jpg

http://img510.imageshack.us/img510/2509/sdc10173qa3.jpg

NOT: İçki Sağlığa Zararlıdır, 18 yaşından küçüklerin kullanması yasaktır.

Diana...

aaaa
09-07-2008, 02:08
Sevgili Diana,

Küp vişne şarap gelmiş tattın mı? :D

Kim kimdir yazsaydın bari. Benim gözüme sadece vellet çarptı, o da tabi doğru çarptıysa :)

Sonra da silersin bnm mesajı :)

diana
09-07-2008, 02:13
http://img58.imageshack.us/img58/7786/sdc10176qf9.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/9540/sdc10177mv3.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/8646/sdc10179pc1.jpg

Gelen herkese teşekkür ederim, Böyle sıcak ve neşeli insanlarla bir arada olmak çok zevkli bir duygu =)

Diana...

serious
09-07-2008, 02:15
çok güzel vakit geçirdiğinizden eminim içimden keşke s2 de sizlerle karşılaşsaydım dedim :)

diana
09-07-2008, 02:15
Sevgili Diana,

Küp vişne şarap gelmiş tattın mı? :D

Kim kimdir yazsaydın bari. Benim gözüme sadece vellet çarptı, o da tabi doğru çarptıysa :)

Sonra da silersin bnm mesajı :)
Valla şuan yeteri zamana sahip değilim ama ilerde düzenliyeceğim =)

Diana...

batuhan_kurt
09-07-2008, 02:18
duzelttım ogrendım diana nın kım oldugunu kımseye solemıcem ama:D:D:D

LoSttt
09-07-2008, 02:21
duzelttım ogrendım diana nın kım oldugunu kımseye solemıcem ama:D:D:D

mor t- shirt lü family guy t-shirt lü :D

batuhan_kurt
09-07-2008, 02:21
mor t- shirt lü family guy t-shirt lü :D

bende kendımı ozel zannedıodum tuhh:D:D

LoSttt
09-07-2008, 02:24
bende kendımı ozel zannedıodum tuhh:D:D

forumda eski olanların çoğu bilir :D

kimiz biz adlı konuda resmi var çoğu kişinin :D

bütün modların var hatta

batuhan_kurt
09-07-2008, 02:25
forumda eski olanların çoğu bilir :D

kimiz biz adlı konuda resmi var çoğu kişinin :D

bütün modların var hatta

hadi yha deatless te var mı yha bende aslnda yenı sayılmam 1 yıla yakın zmandan berı formdayım dostum ama okul araya gırınce ıste naparsın:D

LoSttt
09-07-2008, 02:32
hadi yha deatless te var mı yha bende aslnda yenı sayılmam 1 yıla yakın zmandan berı formdayım dostum ama okul araya gırınce ıste naparsın:D

vardı ama kaldırmış fotolarını ama bütün modların tipi aklımda görsem tanırım :D

aaa
urugug
deatles
teo
mifst
diana

ve daha niceleri ayrıca forumdaki eski ve tanına kişilerin çoğunuda biliyorum :D

batuhan_kurt
09-07-2008, 02:35
vardı ama kaldırmış fotolarını ama bütün modların tipi aklımda görsem tanırım :D

abı allah modlardan razı olsun saglam konu acıolar:D:D yha tuhh ben deatlessı cok merak edıodum yha pfff:D

Magistra
09-07-2008, 03:40
http://img58.imageshack.us/img58/7786/sdc10176qf9.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/9540/sdc10177mv3.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/8646/sdc10179pc1.jpg

Gelen herkese teşekkür ederim, Böyle sıcak ve neşeli insanlarla bir arada olmak çok zevkli bir duygu =)

Diana...

Beril_36 - Gececi Magistra - Abrek - Diana - Velet1(Ace) tanıdık simalar olarak göze çarpıyor

vay bizim ekip toplanmış bizi çağırmamışlar ama :)

Shorinim
09-07-2008, 12:08
eeee hazz filan yok artık hayırdır evlendi mi :) bende bu buluşmalara bi türlü katılamadım :)

dozzi
09-07-2008, 14:44
aha çatladım işte:D

Shorinim
09-07-2008, 15:12
Hazz yok o olmadığı için onun kankide yok oyununn eski tadı tuzu kalmadı sanırım bide Beril lazım tabii buraya :)

diana
09-07-2008, 17:03
Hazz yok o olmadığı için onun kankide yok oyununn eski tadı tuzu kalmadı sanırım bide Beril lazım tabii buraya :)
Hazz Kıbrıs'ta "Türkiye'ye yazın gelicem" diyordu ama kesin bir zamanı yok. Eğer gelirse yine düzenleriz =))

Diana...

anacoda
09-07-2008, 17:24

aaa
urugug
deatles
teo
mifst
diana

ve daha niceleri ayrıca forumdaki eski ve tanına kişilerin çoğunuda biliyorum :D

bunların hepsinin resimleri kimizbizde 1.sayfada nrelerde olduğunun linkleri war dediğin gibi

Shorinim
09-07-2008, 18:26
Biliyom hocam Hazz ile bayagı muhabbetimiz vardı ufak tefek saçma sorunlar yaşamıştık ondan sonra arayı açtık

Hazz Kıbrıs'ta "Türkiye'ye yazın gelicem" diyordu ama kesin bir zamanı yok. Eğer gelirse yine düzenleriz =))

Diana...

kel cabrio
09-07-2008, 20:14
gerçekten güzel bir yaklaşım . tebrikler

vellet1
09-07-2008, 20:34
Beril_36 - Gececi Magistra - Abrek - Diana - Velet1(Ace) tanıdık simalar olarak göze çarpıyor

vay bizim ekip toplanmış bizi çağırmamışlar ama :)

ömer sana birşey derdim ama demiyim veya msnden derim la altın davetiye mı asacakdık boynuna gelenelr nasıl geldı buarad gelen herkese teşekur ederız sızlerle olmak zevkdi

bledachelik
09-07-2008, 20:57
s2 sivas toplantısı yapında bende katılıyım ya :)

metis
10-07-2008, 00:35
hii yine bensiz buluşmuşlarrrrrrrrr :mad: ayberk yedim senii :D

diana
10-07-2008, 00:36
Yime beni XD Ben suçsuzum XD hepsi velletin başının altından çıktı =P

Diana...

Magistra
10-07-2008, 00:49
ömer sana birşey derdim ama demiyim veya msnden derim la altın davetiye mı asacakdık boynuna gelenelr nasıl geldı buarad gelen herkese teşekur ederız sızlerle olmak zevkdi

ya cengiz abi ne desen haklısın diyecem başka bir şey diyemem :)

ya görünce sizi içim cız etti valla ama olmadı uymadı ne diyelim ee biz gelemiyruz siz bari Bursaya gelin Banu ile beraber :)

bu arada ilginç bir duurm var sizi hiç görmesemde sizle o kadar çok zaman geçirdik ki sanki daha öğlen yemeğini beraber yedik akşam beraber takıldık gibi bir durum oldu.

hele yavuzla (Gececi Magistra) geçen serverdan yine halil (abrek) ile de eski serverdan , sonra banu ve senle hem burada hem de geçen serverde bayağı takıldık.

işin özü güzel bir toplantı olmuş.

bu arada Ayberk sanada selamlar bize Shadowsa senin gibi bir adam lazım bilgine :)

diana
10-07-2008, 00:56
ya cengiz abi ne desen haklısın diyecem başka bir şey diyemem :)

ya görünce sizi içim cız etti valla ama olmadı uymadı ne diyelim ee biz gelemiyruz siz bari Bursaya gelin Banu ile beraber :)

bu arada ilginç bir duurm var sizi hiç görmesemde sizle o kadar çok zaman geçirdik ki sanki daha öğlen yemeğini beraber yedik akşam beraber takıldık gibi bir durum oldu.

hele yavuzla (Gececi Magistra) geçen serverdan yine halil (abrek) ile de eski serverdan , sonra banu ve senle hem burada hem de geçen serverde bayağı takıldık.

işin özü güzel bir toplantı olmuş.

bu arada Ayberk sanada selamlar bize Shadowsa senin gibi bir adam lazım bilgine :)
Eheh saol dostum yaa her ne kadar bırbırımıze okadar yakın ortamda bulunup goremesekte ılk gorecegımız zaman yıllardır berabermısız gıbı hıssedecegımden adım gibi eminim =)) Ee malum kaç yılımızı bırlıkte gecırdık =)) Bu arada teklifin için teşekkürler ama s2 ye şuan düşünmyorum fakat düşünen bir ev arkadaşım var (buluşmada mavi gömlekli tek bir resimde çıkan vellet'in yanında), o oyunu öğrenmek istiyor artık onla bir şeyler yapmayı düşünüyorum =))

Diana...

qeepout
10-07-2008, 02:20
s2 sivas toplantısı yapında bende katılıyım ya :)

Amet yunusla siz yapın :D

vellet1
10-07-2008, 17:13
Yime beni XD Ben suçsuzum XD hepsi velletin başının altından çıktı =P

Diana...

walal haberı olmayanalr birlk başkanalrıan kıza bilri ben hem tüm birlik başkanalrına hemde foruma dahı yazdım buluşma diye daha ne yapayım 20.000 oyunucyuda arayıp gelın dıyemem ya :)

HAZZ
10-07-2008, 21:28
ben gelmek ıstıyodum ama maalesef elde olmayan sebeplerden dolayı gelemedım...
ıstanbula gelıp arayamadıgım tum dost ve akrabaların ellerınden yanaklarından operım :D

bı dahakı sefere dıyecegım..

cengız bana rakı balık borcun var unutmus degılım :p

Magistra
11-07-2008, 01:53
ıstanbula gelıp arayamadıgım tum dost ve akrabaların ellerınden yanaklarından operım :D

ooo cengiz agam neler duyorum bize sadece kuru kuruya davet var bak hazz neler diyor neler :)

abi ben de isterim benzer şeyler haa sende gel Bursaya sende benden iste okey.

bu arada hazz senin de bana borcun birikiyor haberin olsun oyundan mesaj atarım sana :)

Shorinim
11-07-2008, 16:03
Senin sanki hiç borcun yok. Bu yaz oradayım hatunla Artemisde kalcaz ona göre :)

hakanugur
11-07-2008, 19:13
cengiz abinin kime borcu yok zaten çok kötü bakmışım hahahahaha abi baksana banu gittiğine göre hafta sonu akalım gecelere ,)

zaten oyunuda bilmiyorsun bari bir işe yara şu borclarını ödede:P

DeeJaY_KaaN
17-08-2008, 12:32
Adam orada Bile Laptopdan TRaviana Bakıyor

ilcalmo
22-08-2008, 15:36
Başlık olarak kullanılan istanbul travian buluşmasını hiç beğenmedim vede doğru bulmadım. Ancak metal kalıntılarının ve shadowsların genel tarzı sanırım hep bu ve hep bu olacak kendilerini travianı temsil ediyor sanıyorlar. oysa bu resimlerin başlığı bence "travian hainleri buluşması" olmalıydı. Tabi ne metal ne de shadowslar hiçbir zaman bu anlayışları ile başarılı olamazlar vede şuana kadar da hiç olamadılar. yalnız hareket etmeyi asla beceremediler. mutlaka yanlarında ve arkadalarında birileri olmalı. tıpkı s2 nin gördüğü en asil birlik riders larla olan savaşlarında oldugu gibi. yada dostlarının arasına casus sokup dostlarını casusları ile vurmaları gibi. ve şimdide o casusu kendilerine yönetici yapmaları gibi. kendilerini kazanamayınca sözde dostları da kazanmamalı onlara göre. burada yazılan şaka ile karışık tanımlama aslında doğru aralarına giren herkese yapacakları bir süpriz ihanetleri mevcuttur. ama doğru olan birşey daha var asla kazanmaları mümkün değil.

Biz verdiğimiz her tahıla karşılık tahıl aldık. ölen her askerimiz için asker öldürdük. verdiğimiz her köy için de köy aldık. yıkılan wowumuz için de wow yıktık.

Kullancı adı bana ait değil ama benim kullanıcı adımın da onaylanması (ee nede olsa shadowslar köşeleri tutmuşlar foruma girmek için bile izinleri gerekiyor yada multi hunter cezalarında hafif kurtulmak için shadows olmak gerekiyor) mümkün değil.

Yazan Lucius Vorenus
Savaşçı (artık diplomat değil)

Hayabusa
24-08-2008, 20:45
Yahu adamlar buluşmuş , resim çekmişler koymuşlar. Bir anıdır bu.
Ne casusu ne ihaneti.
Oyunda rakip birliğe casus sokmakda bir strateji. Olur olmaz adamları almasaydın birliğe...
Nufusuna bakıp, askerine bakıp, yararı olur diye alırsan.
Adamda casus görevini üstlenir. 500-1000 casusun görevini 1 tane tokmak sallayan yapar. Buda senin oyunda ki hatandır.
Bunu milletin buluşup eğlenmesine laf söyleyerek çıkartmak ne kadar doğru ?
Oyunu oyun gibi oynayanlarla bir ol, oyna , yık , yıkıl...
Savaş oyunu oynuyorsan, bunlara hazır ol.

Merciless
24-08-2008, 23:49
Lan bee benim oynadığım serverde de mod olmazki hiç organizasyon yapsında buluşak :D

DarkBöcek
25-08-2008, 13:36
Lan bee benim oynadığım serverde de mod olmazki hiç organizasyon yapsında buluşak :D
Benim varda noluyo ki ? Bak Göksu Abiyle aynı serverdeyiz bi kıyak geçmedi:D Bende hesabı devrettim kahrımdan(: 138 nüfusta bıraktım:D S10