Tiriniti
01-07-2008, 11:19
Hiç bu kadar karışmış mıydı içim. Aklım karışık, ruhum perişan… Şu boğazıma dolanan elleri çekseler keşke, sanki giderek zorlaşıyor nefes almam. Sanki her geçen dakika ölüme daha bir yaklaşıyorum…
Söylediğin sözler birer bulmaca. Bulmaca çözmeyi seven ben bunları çözmekten kaçıyorum. Hatta anlamamak için elimden geleni yapıyorum. Çünkü biliyorum çözdüğüm her bulmaca için acı bir bedel ödeyeceğim, her cevap beni biraz daha acıtacak…
Bu hayat neler götürdü benden bir bilsen..İnan getirdiklerinden çok götürdükleri aklımda şuan… Çektiğim acılar, canımı nasıl acıttığın.. Kalbime hançeri nasıl indirdiğin… Bütün bunlara rağmen yinede sana kıyamamış olmam garip değilmi…Bu kadar seni nasıl sevdim, bunu nasıl başardım, anlam veremiyorum…
Her şeyden vazgeçmek nasıl bu kadar kolay olabiliyor senin için…
Benim gelmeyeceğimi bile bile gideceksin öylemi, arkanı dönüp beni boynu bükük, gözü yaşlı bırakıp gideceksin.
Demek ben bittim senin içinde, demek sen beni gömdün çoktan mezara…
O zaman yapacak da çok bir şey kalmıyor geriye…
Ölenin ruhuna El-Fatiha….
tiriniti...
Söylediğin sözler birer bulmaca. Bulmaca çözmeyi seven ben bunları çözmekten kaçıyorum. Hatta anlamamak için elimden geleni yapıyorum. Çünkü biliyorum çözdüğüm her bulmaca için acı bir bedel ödeyeceğim, her cevap beni biraz daha acıtacak…
Bu hayat neler götürdü benden bir bilsen..İnan getirdiklerinden çok götürdükleri aklımda şuan… Çektiğim acılar, canımı nasıl acıttığın.. Kalbime hançeri nasıl indirdiğin… Bütün bunlara rağmen yinede sana kıyamamış olmam garip değilmi…Bu kadar seni nasıl sevdim, bunu nasıl başardım, anlam veremiyorum…
Her şeyden vazgeçmek nasıl bu kadar kolay olabiliyor senin için…
Benim gelmeyeceğimi bile bile gideceksin öylemi, arkanı dönüp beni boynu bükük, gözü yaşlı bırakıp gideceksin.
Demek ben bittim senin içinde, demek sen beni gömdün çoktan mezara…
O zaman yapacak da çok bir şey kalmıyor geriye…
Ölenin ruhuna El-Fatiha….
tiriniti...