Tüm Versiyonu Göster : s11 Oyun Sonu [13.09.2008]
DeathLess
27-06-2008, 11:41
Server 11 wow gidişatı hakkındaki tüm görüşlerimizi bu başlık altında paylaşalım.
-Konu hakkındaki yazılarımızı bu başlıkta yazalım. Başlığın kuralları:
-Olaylar (Birleşmeler vs), Raporlar ve İstatistikler yer alacak.
-Bunlara yorum sadece provokasyon yaratmadıkça izin verilecek.
-Tahrik eden ve dezenformasyon içeren mesajlar silinerek gerekirse müsebbibi cezalandırılacak.
-Gereksiz (örn. "vay be" gibi kısa yazılar) ve konuyla alakasız mesajlar silinecek, yazanlar cezalandırılacak.
-Hiçbir şekilde özel mesajlaşma (oyun ve/veya forum için, msn üzerinden yapılan konuşmalar) paylaşımı yapılmayacak, buna teşebbüs edenler cezalandırılacaktır.
Herkes nezaketini koruyacak.
Konu WoW döneminin sonuna kadar açık ve sabit tek başlık olacak.
Ayrıca Forum kuralları (http://forum.travian.com.tr/announcement.php?f=&a=7) harfiyen geçerlidir.
Koyacağınız raporlarla ilgili kurallar;
-Bütün raporlar ekran görüntüsü şeklinde olmak zorundadır.
-Saldıran siz iseniz savunanın isimlerini kapatmak zorundasınız.
-Savunan siz iseniz saldıranın isimlerini kapatmak zorundasınız.
-WoW köylerinin defanslarını belirten rapor koyanlar sorgusuz sualsiz forumdan uzaklaştırılacaktır.
s11 WoW gidişatı ile ilgili ikinci bir başlık açanlar ilk seferinde -rep ile cezalandırılacak, tekrarında süreli olarak forumdan uzaklaştırılacaktır.
Şu andan itibaren konu altında mesaj atanlar bu kuralların tamamını kabul etmiş sayılacaktır.
Not: Natarlar aktif olup sizi casusları ile göztleyene kadar konu kilitlidir. bu sürede yeni konular açmayalım. diğer server wow başlıklarından bilgi alabilirsiniz.
TravianTR forum yönetimi adına hepinize başarılar.
http://www.scelik.net/wow/wow-s11.png
nofear_61
11-07-2008, 21:25
Evet arkadaşlar ilk natar alındı hemde süpriz bir isim tarafından . :rolleyes:
DeathLess
11-07-2008, 21:25
Konu aktiftir.
TravianTR Forum yönetimi adına bütün oyunculara ve birliklere başarılar...
nofear_61
11-07-2008, 21:29
Konu aktiftir.
TravianTR Forum yönetimi adına bütün oyunculara ve birliklere başarılar...
Sayın DeathLess siz resimleri güncelleyecek misiniz yoksa biz son durumu upload edip koyalım mı ?
Nede olsa ilk köy alındı . :rolleyes:
Kalkaylife
11-07-2008, 22:05
http://img233.imageshack.us/img233/2319/adszwo9.png (http://imageshack.us)
Evet İlk Natar Sahibimiz Redkit Kardeşlerden...
Tebrikler...
Ama Daha [*ırt] Kozunu Oynamadı :D
Dinamik wow tablosunda problem var sanırım..
Tüm birliklere başarılar :)
cantekina
11-07-2008, 22:55
tüm birliklere başarılar...
ilk olarak başka bir birlik alır diye tahmin ediyordum ama hayırlısı artık..malum rastgele cıkan natarlar eski yerinde cıkınca, uzaklardan sok olmuştum.
s11de o kadar cok savas olduki raporlar dönemini merak ediyorum büyük ordu cıkacakmı piyasaya diye...yorgun bir server natarlar ilk kez gözüme bu kadar büyük gözüktü.. belkide tüm wow köyleri bile alınmayacak...
sorunsuz oyunu güzelleştirecek bir wow dönemi geçirmek dileğiyle... casuslar iş başına gene:D
im_mortal
11-07-2008, 23:29
Hepimize hayırlı uğurlu olsun...
İşte natar savunması...
http://tr-load.com/img/image10/9a1c331fbd.jpg (http://tr-load.com)
RockOurLife
12-07-2008, 01:12
Evet ilk natarı retkit&v.batı&dalton tayfası aldı. 2. Natarıda kumarbazlar kaptı :)
Bence serverin en çok savaşan birliklerinden 2 tanesi ve yıkılmadan yollarına devam ediyorlar.
Bir diğer arkadaşında dediği gibi bu serverde büyük savaşlar oldu. Ama hala ve hala büyük ordular var wow Yıkabilecek ve maraton uzun daha ne ordular basılır
Bekleyelim ve görelim.
cantekina
12-07-2008, 01:16
:D bu dönem cok ilginc geçiyor travianda
speedde millet wow tahrip edildi raporları koyuyor:D
buradada tarlasız merkezlerde yetişipde wowdan seviye alacak ordular çıkacak komedi...
im_mortal
12-07-2008, 01:17
http://tr-load.com/img/image10/24e0e6de37.jpg
Bir natar köyünü de kumarbazlar aldı... Bakalım daha neler olacak :)
RockOurLife
12-07-2008, 01:30
:D bu dönem cok ilginc geçiyor travianda
speedde millet wow tahrip edildi raporları koyuyor:D
buradada tarlasız merkezlerde yetişipde wowdan seviye alacak ordular çıkacak komedi...
Speedle burayı kıyaslaman aslında tam bir komedi :)
Bir ikincisi hala güzel ordular var birliklerde. Güzel yıkım raporları olacağına eminim.
cantekina
12-07-2008, 01:52
kıyaslama mesajımın neresinde geçiyor?
iki farklı olayın genel olarak bu dönem traviandaki ilgincliklere örnek teşkil ettiğini gösteriyorum..
kıyaslama mesajımın neresinde geçiyor?
iki farklı olayın genel olarak bu dönem traviandaki ilgincliklere örnek teşkil ettiğini gösteriyorum..
tartışmanın anlamı yok arkadaşlar çok fazla savaş oldu bu server'da natarlara 1 ay kala anca bitti belki de bitmedi savaşlar fakat henüz savaşlarda ordusunu saklayan bir çok insan var.
yani diyeceğim o belki s10daki sürgün'ün ordusuydu en iyi ordu galiba ondan daha iyi bi ordu gören olursa şaşırmasın derim!
çok kaliteli oyuncular var.
herkese başarılar
S10 daki büyük heycan ve çekişmeden sonra S11 de büyük dikkatle takip edicez güzel ordular ve güzel stratejiler görmek istiyoruz S11 deki tüm birliklere başarılar diliyorum umarım bu işten zevk alırsınız ve gerçek amacınıza ulaşırsınız EĞLENİRSİNİZ ;)
http://img253.imageshack.us/img253/8295/adszzn4.png
son durum wırt birliği 3.natar köyünü almış bulunmakta
Nefret ediyorum WW döneminden... Uykusuz ve stresli geceler insanı gerçekten mahvediyor.. Tüm WW sahiplerine ve temsilcilerine Allah sabır versin ^^ İyi olan kazansın ama çabuk bitsin dileklerimle, tüm S11 e hayırlı olsun... Lütfen WW süresince raporlar dışında konuşmayalım çünkü bu tür konuşmalar her serverda yaşanıyor ve server bittiğinde bu boş konuşanlardan hiçbiri birdaha foruma ayak basmıyor ^^
Çok seviyorum WW dönemimi kurtuluyoruz bir serverden daha,
3. WW heyacanımız alıştık uykusuz gecelere,
iyi olan değil *ırt olan kazansın,
Her zaman yaptığım gibi yine iddali konuşuyorum buda demek oluyorki ne yapıp edip bir ırt'a kurdaracağız WW'u
WW'u En hızlı bitiren birlik ünvanını almak istiyoruz^^
goXXip
Tüm ?ırt lara Başarılar... Birlikte Çok Çarğışıp Birlik İndirdik... Hepsi Cesur ve Yılmayan Arkadaşlar... Arkamdan Daha Nice Birlikleri Yok Ettiler...
Keşke Herkes Oyunu Sizin Gibi Cesurca Herkese Meydan Okuyarak, Ordusunu Bir Çırpıda Harcayarak Oynasa...
Herkese Başarılar...
tomartıcı07
12-07-2008, 08:42
bizim arkadaş cok temiz wow aldı aldıgı wow da cok ilginc sanki oraya köykuranlara sizemi zimmetli burası travian tapu cıktıda haberimizmi yok dercesine sur birliklerinin ortasındaki wow köyünü aldı:D
hangi wow ve alan oyuncunun adını söyleseydiniz daha iyi olacaktı
http://img55.imageshack.us/img55/351/natarkx4.jpg
bu arada son durum
wırt lar şimdilik öndeler
vayy 46xy benim dostumdu s11 de helal olsun
slayerize
12-07-2008, 12:14
birliğim *ırt lar we tüm oyunculara başarılar. tahminim çok zorlu bir wow yarışı olmayacağı yönünde. umarım keyifli olur hepimiz için..
birliğim *ırt lar we tüm oyunculara başarılar. tahminim çok zorlu bir wow yarışı olmayacağı yönünde. umarım keyifli olur hepimiz için..
aaaa öle deme önümüzde çok güçlü bi rakip olan natarlar var:p
[Tırt]'ın Bizden:)
tomartıcı07
12-07-2008, 21:10
aaaa öle deme önümüzde çok güçlü bi rakip olan natarlar var:p
[Tırt]'ın Bizden:)
tırt acaz zatende wow alsam mı almasam mı??
*ırt'lar çok güveniyorsunuz kendinize!!!
RockOurLife
12-07-2008, 23:13
tartışmanın anlamı yok arkadaşlar çok fazla savaş oldu bu server'da natarlara 1 ay kala anca bitti belki de bitmedi savaşlar fakat henüz savaşlarda ordusunu saklayan bir çok insan var.
yani diyeceğim o belki s10daki sürgün'ün ordusuydu en iyi ordu galiba ondan daha iyi bi ordu gören olursa şaşırmasın derim!
çok kaliteli oyuncular var.
herkese başarılar
Doğru diyorusun tartışmanın anlamı yok zaten ortada tartışmada yok ufak bir yanlış anlaşılma var sadece.
İşin savaş kısmına gelince savaşlar devam ediyor ve daha niceleri yeni başlıyor. Buradaki oyuncular ellerinde asker biriktirip wow'a kamikaze yapıcak kadar basitleştirmiyecekler oyunu :) Sonuna kadar savaş.
savaşlar olucak diye wow'a kamikaze yapılmayacak diye bir kaidede yok tabiki. Bir köyden çıkan ordu savaş için diğeri ise kamikaze için.
Serveri en güzel şekilde renklendireceğiz sıkıcı hale getirmeyeceğiz bundan hiç şüpheniz olmasın :)
Irt WoW larından bir kaçına iyi dileklerimizle beraber göndereceğiz kamikazemizi. Ama öncesinde uzun bir savaş dönemi var.
bekleyin ve görün :)
tomartıcı07
13-07-2008, 04:01
Haftanın savunmada en iyileri
Sıra Oyuncular Puan
1. arda34 401110
2. karamurat_F 71360
3. k_A_y_A 64172
4. zekeriya bayram 56130
5. turkoglu 43091
6. zafer35 40626
7. selo06 36578
8. ayhak 36211
9. leonida-s 33890
10. scognomillo 32254
arda34 hızlı basladı natarlar ardaya cok kızmış anlaşılan ilk günden bu kadarda yüklenilmezki :D
travian tapu cıkmış gibi surlar ardanın aldıgı natar köyünü kuşatmışlar arda cok güzel bi ordanizasyon ile natarı aldı tebrik etmekten baska yapacak bişey yok :D hadi arda kop gel:D
CENGOMANIA
13-07-2008, 07:55
WOW Heyacanına ...X... 'lerde Katıldı. Hadi Bakalım Hayırlısı. Tüm Oyunculara Başarılar...
http://img149.imageshack.us/img149/2644/server11wowaj4.jpg (http://imageshack.us)
http://img149.imageshack.us/img149/2644/server11wowaj4.957a3cacd2.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=149&i=server11wowaj4.jpg)
tomartıcı07
13-07-2008, 11:26
http://www.scelik.net/wow/wow-s11.png
hala alınmayan 2 tane natar köyü var
cantekina
13-07-2008, 12:44
ilk sayfada zaten dinamik bir wow görüntüsü var.. coğu zaman siz buraya koymadan güncellemiş olur... boşuna şişirmeyin konuyu..
stormbringer
13-07-2008, 14:27
Haftanın savunmada en iyileri
Sıra Oyuncular Puan
1. arda34 401110
2. karamurat_F 71360
3. k_A_y_A 64172
4. zekeriya bayram 56130
5. turkoglu 43091
6. zafer35 40626
7. selo06 36578
8. ayhak 36211
9. leonida-s 33890
10. scognomillo 32254
arda34 hızlı basladı natarlar ardaya cok kızmış anlaşılan ilk günden bu kadarda yüklenilmezki :D
travian tapu cıkmış gibi surlar ardanın aldıgı natar köyünü kuşatmışlar arda cok güzel bi ordanizasyon ile natarı aldı tebrik etmekten baska yapacak bişey yok :D hadi arda kop gel:D
o savunma puanı natarların değil (malum daha seviyeler basılmadı), kendi ortalarından wow alınan SUR birliğinin wow köyünde çakılan orduları sayesinde oldu :)
tomartıcı07
13-07-2008, 15:13
o savunma puanı natarların değil (malum daha seviyeler basılmadı), kendi ortalarından wow alınan SUR birliğinin wow köyünde çakılan orduları sayesinde oldu :)
ya storm her yerde bana muhalefetsin ha:D ben zaten arda nın birligindeyim travian tapu cıksın fikrimi destekleyen vardır sanırım sur kesin katılıyordur :D travian tapu cıksın wow köyünün etrafını köyle dolduran birlige kalsın wow köyü:D arda işgalci güc arda sonuna kadar ölmek var dönmek yok emperleride atarız gerekirse
Oyunun en zevkli ve en çok uykusuz geçirilecek dönemi bence.
WOW kurmak için gecelerini gündüzlerine katarak mücade edecek oyuncu arkadaşlarımızı, onlara destek olacak birlikleri, ve en çok da WOW temsilcilerine başarılar ve Allah'tan sabırlar diliyorum :)
Tahılınız ve mancınığınız bol olsun ;)
İyi oyunlar&forumlar
Tılsımlar Çıksında Yıkılsında 13 Tane Tılsım Köyünede Göçmenle gidip Tılsım Görüntülü Köyleri Kapıcam...
Tek Hedefim Bu =) Lütfen Vahalrda Sakladığım Göçmenleri Saldırarak Öldürmeyin... Zaten Köyler PAso Saldırı Alıyor...
tomartıcı07
14-07-2008, 12:57
surlar wow alamadılar elimde köy var alabilirler okadar hesabı idare ediyolar bir wow köyü almalıydılar ama yazık oldu o kadar kişinin emegine baskanlarına cok güveniyolardı 19 seviye tarla basmak wow aldırmıyomuş bunu anladım bi dahaya daha cok asker basıcam:D
tomartıcı07
14-07-2008, 13:40
sur birlikleri 11 birleşmesi olan bi birlik birde ana birlik 12 birlik her birlikte birliklerde ortalama 45 kişi olsa 540 kişi 40 tanede öle eksilt 500 kişi her kişi 10k def atsa 5m def eder bu kadar büyük birleşmeleri olan nerdeyse tüm - + da bulunan bi birligin wonder alamaması cok kötü bu kadar kişinin emegine yazık oldu
ben emege acırım birilerinin hırsları yüzünden boşa giden emekler onca kişi wonder için beklemişler ama alamayınca suanda yine üst yönetimde bulunan oyun zekası müthiş adamlar ardanın birligine dalıyolar sebeb 60 kişiyle wow aldı sonra sur elinden almak için geldiginde son derece planlı akıllı bi şekilde savundu tabi savunmayı aşamayan sur birlik yönetimi kararı verdi haydi arkadaşlar köylerini yıkalımda wow köyüne tahıl atamasınlar destek atamasınlar
yaralı aslanın üstüne fazla gitmeyeceksin döner pencesini gecirirse canını alır !!!
tomartıcı07
14-07-2008, 14:51
wırt lar şimdilik öndeler
wow sıralaması wow sahibi oyuncuların normal sıralamadaki sıralarına göre yapılır nufusu en yüksek olanın sıralaması en üstte olur seviyeler basılmaya başladımı artık en yukarda seviyesi en yüksek olan yer alır
Dostum flood yapmayı bırakır mısın? yazacaklarını lütfen tek seferde yaz...
Ayrıca yazdıklarına gelince, herşeyi biliyormuşsun gibi yorum yapma çünkü hiçbirşey dışardan göründüğü gibi değildir...
cantekina
14-07-2008, 20:03
wow sıralaması wow sahibi oyuncuların normal sıralamadaki sıralarına göre yapılır nufusu en yüksek olanın sıralaması en üstte olur seviyeler basılmaya başladımı artık en yukarda seviyesi en yüksek olan yer alır
hem flood yapıyorsun hemde bilmeden atıp tutuyorsun... coach wırtlar birkaç wow kapattıkları için öndeler demiş sense sıralama olarak anlayıp atlamışsın hoş dogru atlasan gene bişey yok..
o sıralama oyuncu nufusa göre yapılmıyor.... natarlar ilk çıktıgında dünya harikası kısmında nasıl duruyorsa öyle durmaya devam ediyorlar... 1 sıradaki köyü 500 nufuslu biri alsa 1. sırada durmaya devam ederdi... hoş anlayacak olsan zaten ilk bir kaç kişinin nufusuna bakarak daha önce anlardın ya hade hayırlısı..
Oldukça tecrübeli oyuncularla dolu bir server bakalım ne süprizlerle karşılaşılacak. ;)
?ırtlar herkesin hedefi gibi görünürken diğer birliklerin WOW kurması hiçte uzak bir ihtimal değil.
WOW herzaman engüçlü birlik tarafından kurulacaktır diye bir şart yoktur... Bu konuda hiç kimse bana haksızsın diyemez çünkü,
*Bazı birlikler oyunun hakkını vererek oynar ve oyun süresince savaşmadık birlik bırakmaz, WOW zamanını okadar umursamaz ve servera damgasını vurur... Ama bazı birlikler oyunun bütün zevkini bırakır ve tek hedef olarak WOW kurmayı hedefler ve bunun için saldırı yapmazlar, asker biriktirirler ve bence çok zevksiz bir server yaşar ve tek saldırı kamikaze yaparak askerlerini heba ederler... Açıkçası ben buna çok karşıyım... Bitirdiğim 2 serverda bunu gördüm...
*Diğer bir nedense, serverın engüçlüsü olarak nitelendirilirsin ve bu sebeple diğer birliklerin bir çoğu engüçloüye saldırır... Tabi bu saldırılar karşılıklı oluncada engüçlü birlik haketsede bazen WOW kuramayabilir...
WOW kim kuracak diye tahmin etmek gerekirsede, *ırt lardan biri kuracaktır...
Ama bunu ençok hakeden birlik tabikide [Tırt]
im_mortal
14-07-2008, 23:55
Ben bir eski GEN-300(Asassins,NeFeS) ve şimdi de SUR'lu bir oyuncu olarak *ırtlardan birinin aslında ırtlardan da değil direk Tırt'ın Wow'u kurmasını çok istiyorum. Çünkü şuana kadar çok iyi oyunu götürdünnüz ve hala da çok iyi gidiyorsunuz. Biz Wow'umuzu non'lara kaptırdık. Sağlık olsun.
Bir server biter diğeri başlar. Önemli olan bitirdiğin serverda kazandıkların ve kaybettiklerimi hatırlamaktır..
Bunu bir onur mucadeleesi yada şeref mücadelesi haline getirmeyin basit bir oyun..
Gerçekten de bu oyun yüzünden "Reel"de çok arkadaşımı kaybettim..
Saygı-Sadakat çerçevesinde bir oyun dileğiyle..
Hoşçakalın...!
tomartıcı07
15-07-2008, 01:02
Ben bir eski GEN-300(Asassins,NeFeS) ve şimdi de SUR'lu bir oyuncu olarak *ırtlardan birinin aslında ırtlardan da değil direk Tırt'ın Wow'u kurmasını çok istiyorum. Çünkü şuana kadar çok iyi oyunu götürdünnüz ve hala da çok iyi gidiyorsunuz. Biz Wow'umuzu non'lara kaptırdık. Sağlık olsun.
Bir server biter diğeri başlar. Önemli olan bitirdiğin serverda kazandıkların ve kaybettiklerimi hatırlamaktır..
Bunu bir onur mucadeleesi yada şeref mücadelesi haline getirmeyin basit bir oyun..
Gerçekten de bu oyun yüzünden "Reel"de çok arkadaşımı kaybettim..
Saygı-Sadakat çerçevesinde bir oyun dileğiyle..
Hoşçakalın...!
kardeş dogru diyosun haklısın aslında ama -99 153 natarı onur mücadelesi haline geldi oyun içindeki savaşlar felan filan derken millet oyuna artık bi onur mücadelesi olarak algılamaya basladı sonuc ortada ortalık toz duman
ama tebrik ederim onca insanın emegi boşa gitmeyecek surlar bi natar almışlar
WOW herzaman engüçlü birlik tarafından kurulacaktır diye bir şart yoktur... Bu konuda hiç kimse bana haksızsın diyemez çünkü,
*Bazı birlikler oyunun hakkını vererek oynar ve oyun süresince savaşmadık birlik bırakmaz, WOW zamanını okadar umursamaz ve servera damgasını vurur... Ama bazı birlikler oyunun bütün zevkini bırakır ve tek hedef olarak WOW kurmayı hedefler ve bunun için saldırı yapmazlar, asker biriktirirler ve bence çok zevksiz bir server yaşar ve tek saldırı kamikaze yaparak askerlerini heba ederler... Açıkçası ben buna çok karşıyım... Bitirdiğim 2 serverda bunu gördüm...
*Diğer bir nedense, serverın engüçlüsü olarak nitelendirilirsin ve bu sebeple diğer birliklerin bir çoğu engüçloüye saldırır... Tabi bu saldırılar karşılıklı oluncada engüçlü birlik haketsede bazen WOW kuramayabilir...
WOW kim kuracak diye tahmin etmek gerekirsede, *ırt lardan biri kuracaktır...
Ama bunu ençok hakeden birlik tabikide [Tırt]
Söylediklerine katılmamak mümkün değil fakat oyunda ufak bir ayrıntı da var. (Bence çok önemli) Savaşan birlikler herzaman daha fazla asker basma gayreti içindedirler. (kendi adıma ne zaman bir savaşa girsem ve ordumu kaybedecem düşüncesi ile saldırsam savaş sonunda ordumu daha da büyümüş gördüm :) )Ve azıcık wow gayretli bir yöneticide varsa içlerinde hem mancınık bastırır oyuncusuna hemde savaştırır.
Dediğin gibi en başından beri wow yönelik oynanırsa oyun zaten birlikte pek fazla aktif oyuncuda kalmaz. wow zamanı en büyük kabusta bu zaten. Normal server lar için aşağı yukarı 1 yıl sürdüğü düşünülürse çekilmez olur.
Tırt lar gerçekten çok müthiş oynadılar gerek savaşları ile wow hazırlıkları en beğendiğim tarafları ise oyundan aldıları keyif ile muteşemler. Traviana hak ettikleri kadar değer veriyorlar. Bunu yakalamak en büyük keyif zaten.
Elminster
15-07-2008, 03:48
cok savaşmakta belki iyi deildir :pbiz -- de hırtlar olarak rakip olan bütün birlikleri daha en başından ezdik savaşsız geçen 6aydan sonra bi bakmışız birbirimize saldırıyoruz:)...neyse herkese wow da başarılar, iyi olan kazansın
_StriKeR_
15-07-2008, 10:02
Hayırlı Uğurlu Olsun Herkese Başarılar :)
SonSavasci
15-07-2008, 10:08
s11 deki üyelere başarilar gönlüm kumarbazlarda :) şayet orta şekerli bir köy verirseniz bi rutuşta ben yapmak istiyom :D
...HaKaN...
15-07-2008, 13:32
http://www.hizliresim.com/2008/7/15/1337.bmp
Buda benden :)
im_mortal
15-07-2008, 17:37
Bu arada Ghosts'lar ne yapmış öyle :)
Birleşmeler:
http://tr-load.com/img/image10/239dea8bfc.jpg (http://tr-load.com)
the-stingerr
15-07-2008, 19:05
BU NE BEE ghsotlar heralde tüm serverle anlaşmada:D:D
s11 deki üyelere başarilar gönlüm kumarbazlarda :) şayet orta şekerli bir köy verirseniz bi rutuşta ben yapmak istiyom :D
S11 de hesap devirleri kapanmıştır.
Geçmiş olsun :D
RockOurLife
16-07-2008, 03:03
Bu arada Ghosts'lar ne yapmış öyle :)
Birleşmeler:
http://tr-load.com/img/image10/239dea8bfc.jpg (http://tr-load.com)
Açıkçası Ghostların ne bir savaşını hatırlıyorum nede başka bir şeyini. Adamlar serverin başından beri varlar ama servere pekte bir damgasını vurmuş bir birlik değiller. Bu kadar birleşmelerinden sonra oyunu bildiklerindende şüpheliyim zaten.
Serverdeki en iyi iki birlik kumarbazlar ve ırtlar. Gerisi yalan dolan ikisindede değilim ama yiğidi öldür hakkını yeme :) Adamların hakkını verelim.
WoW'u kim kuracak derseniz bence x bir birlik kurucak. buda benim görüşüm.
arkadaşım sen merak etme senden kat kat iyi bilen oyuncularla dolu ghost birliği.
RockOurLife
16-07-2008, 15:02
iltifatınız için teşekkürler :)
Bu arada son duyum retkit ve v.batı brliği tırt ve zırt birliklerine saldırıyormuş. Bu srver çok janjanlı geçicek gibi :))
im_mortal
16-07-2008, 15:24
Arkadaşlar raporları bekliyoruz :)
bu duyumları nerden alıyorsun bilmiyorum ama ya multi hesapsın ya da casusların war.
yoksa herhangi bi birlikte olan bi olayı diğer birliklerden birinin duymasının imkanı yok
Redkit ler *ırt lara saldırıyormu yoksa fakemi atıyor? Bana fake atıyorlar gibi geldide ^^
RockOurLife
16-07-2008, 16:44
bu duyumları nerden alıyorsun bilmiyorum ama ya multi hesapsın ya da casusların war.
yoksa herhangi bi birlikte olan bi olayı diğer birliklerden birinin duymasının imkanı yok
Eğer sizin gibi kendi kabuğuma çekilip sim city oynasaydım dediğin doğruydu. Ya multi hesabım olurdu. Yada casuslarım olurdu.
Serverin başından beri oynuyorum. Casustan ziyade Dostluklar var az çok elimize saldırı ve savunma raporları geçiyor.
Siz sim city nize bakın adamlar oyun oynuyorlar :)
RockOurLife
16-07-2008, 16:46
Redkit ler *ırt lara saldırıyormu yoksa fakemi atıyor? Bana fake atıyorlar gibi geldide ^^
Ben bilmem rapor gördüm en az 10-15 adet. Hee raporlar fakedi yada değildir orasını bilmem ama neden durup dururken yalan sölesinlerki.
Valla helal olsun adamlara bilmem ne kadar zamandır sizinle savaştalar ama hala ve hala hem wow da hemde savaşta çoğu birlikten önde gidiyorlar.
rockourlife sana son mesajım artık didişmiycem seninle ne desem boş.
bi sen biliyorsun bu oyunu zaten.adamlar oynuyorsa oynasın.bizde oynuyoruz fakat senin işin gücün sağdan soldan gördüklerinle burda yorum yapıyorsun milleti aşağılıyorsun.buna hakkın yok.
biz savaşmayabiliriz.ya da kendi adıma konuşayım pek fazla saldırmam çünkü saldıramam.neden:
-ben altınla oynayamıyorum.
ha dedğinde inşaat emirlerim tamamlanmıyor.
npc yapamıyorum
3 er li seviye basamıyorum
daha sayayaım istersen eksiklerimi.
nese sana iyi oyunlar.
pardon iyi yorumlar demeliydim.
RockOurLife
16-07-2008, 19:10
rockourlife sana son mesajım artık didişmiycem seninle ne desem boş.
bi sen biliyorsun bu oyunu zaten.adamlar oynuyorsa oynasın.bizde oynuyoruz fakat senin işin gücün sağdan soldan gördüklerinle burda yorum yapıyorsun milleti aşağılıyorsun.buna hakkın yok.
biz savaşmayabiliriz.ya da kendi adıma konuşayım pek fazla saldırmam çünkü saldıramam.neden:
-ben altınla oynayamıyorum.
ha dedğinde inşaat emirlerim tamamlanmıyor.
npc yapamıyorum
3 er li seviye basamıyorum
daha sayayaım istersen eksiklerimi.
nese sana iyi oyunlar.
pardon iyi yorumlar demeliydim.
Bu oyunu altınsız oynuyan bir sürü kişi tanıyom. :)
Ben pek sağdan soldan duyduklarımla iş yapmam bir şeyleri ya yaşamam gerekli yada görmem şahit olmam gerekli oyüzden çürük tezler üzerine ne fikir üretirim nede yorm yaparım.
2006 dan beri burdayım. Dahada uzun süre burada olacağım.
Neyse konumuz bu değil :)
Modlardan ricam wow and savaş raporları hakkında bir başlık açarlarsa orada saldırı ve savunma raporları yayınlamak istiyorum oyunculardan ve birliklerden izin alarak.
Burası çok konud ışı bir polemik yeri oluyor.
Ben bilmem rapor gördüm en az 10-15 adet. Hee raporlar fakedi yada değildir orasını bilmem ama neden durup dururken yalan sölesinlerki.
Valla helal olsun adamlara bilmem ne kadar zamandır sizinle savaştalar ama hala ve hala hem wow da hemde savaşta çoğu birlikten önde gidiyorlar.
Hem WW da hem de savaşta çoğu birlikte önde gidiyorlar demişsin... neye göre söyledin bunu pardon?
WW daha yeni başladı, seviyeler basılmadı ama sen önde gidiyorlar diyorsun, saçmalık...
Savaşta çoğu birlikten önde gidiyorlar ne demek onuda anlamadım?
Bizimle savaştılarda kazandıkları bir savaşmı oldu? hayır!!!
Senin olaylardan haberin yok belliki... Sadece kulaktan duyma bilgilerle yada sadece onların lehine olan bir kaç rapor gördüğün için böyle konuştuğun belli... Oyüzden bütün raporları görmeden lütfen yorum yapma...
cantekina
17-07-2008, 00:01
ya nasıl yapıyorsun çok ayıp bu foruma tırtlara tapmayan bir yazı yazmayın bak hemen güceniyorlar. bak gene sinirlendirdin adamları gerçek saldırı yapacak görecen gününü
RockOurLife
17-07-2008, 00:23
Hem WW da hem de savaşta çoğu birlikte önde gidiyorlar demişsin... neye göre söyledin bunu pardon?
WW daha yeni başladı, seviyeler basılmadı ama sen önde gidiyorlar diyorsun, saçmalık...
Savaşta çoğu birlikten önde gidiyorlar ne demek onuda anlamadım?
Senin olaylardan haberin yok belliki... Sadece kulaktan duyma bilgilerle yada sadece onların lehine olan bir kaç rapor gördüğün için böyle konuştuğun belli... Oyüzden bütün raporları görmeden lütfen yorum yapma...
ya pardon doğru diyorsun :) siz savaştığınız herkezi yıkmıştınız ama adamlar ilk wow'u alan oldu :) Sizin yıktığınız adamlar hala ve hala size saldırıyorlar :)
Bende anlamadım cidden bu r&d&v birliklerine sormak lazım hem yıkılıp hemde nasıl wow alıp tekrardan ırt lara saldırıyorlar.
Birde siz tr serverlerinin en kaliteli bu oyunu en iyi bilen ve bunu birlik profiline yazan oyuncu.
Size Sevgiler ve saygılar.
ya pardon doğru diyorsun :) siz savaştığınız herkezi yıkmıştınız ama adamlar ilk wow'u alan oldu :) Sizin yıktığınız adamlar hala ve hala size saldırıyorlar :)
Bende anlamadım cidden bu r&d&v birliklerine sormak lazım hem yıkılıp hemde nasıl wow alıp tekrardan ırt lara saldırıyorlar.
Birde siz tr serverlerinin en kaliteli bu oyunu en iyi bilen ve bunu birlik profiline yazan oyuncu.
Size Sevgiler ve saygılar.
Pardonda o birlik profilini benim yazmama imkan varmı? Benim üyesi olmadığım bir birlik profilini ^^
Adamlar ilk WW u alan olabilir, sonuçta aldıkları WW alan kişinin dibindeydi... Ne kadar saçma bir düşünce^^
Adamlar bize saldırmıyor, bütün köylere fake atıp yan köylere dalıyorlar.. Bunun anlamını merak ediyorsan Wırt birlik profiline bakabilirsin;)
Bu konunu başında bir yorum yaptım orayı tekrar oku lütfen... Ve WW bittiğinde lütfen burada ol^^
RockOurLife
17-07-2008, 00:53
Pardonda o birlik profilini benim yazmama imkan varmı? Benim üyesi olmadığım bir birlik profilini ^^
Adamlar ilk WW u alan olabilir, sonuçta aldıkları WW alan kişinin dibindeydi... Ne kadar saçma bir düşünce^^
Adamlar bize saldırmıyor, bütün köylere fake atıp yan köylere dalıyorlar.. Bunun anlamını merak ediyorsan Wırt birlik profiline bakabilirsin;)
Bu konunu başında bir yorum yaptım orayı tekrar oku lütfen... Ve WW bittiğinde lütfen burada ol^^
Ben bu serverler başladığından beri burdayım meraklanma bir yere kaçtığım yok :) Sadece WoW zamanları yazarım zaten :)
kim kazanırsa kazansın tebrik etmesinide bilirim ;)
planların nasıl dağılacağını merak ediyorum bakalım kaç ww sahibi plansız kalacak ?? ya da hangi birlikler birleşecek hep beraber göreceğiz :D
minas anor
17-07-2008, 01:22
oyuna bu server'da başladım.. yanlış hatırlamıyorsam geçen senenin sonuydu.. birlikleri , büyük orduları , stratejileri , dostlukları-düşmanlıkları , insanların yaptıklarını kısaca herşeyi öğrendim.. tüm birliklere WoW yolunda başarılar..
ertugrul
17-07-2008, 01:29
Arkadaşlar
Server10 da yeni oyun bitirdik ve wow köyü sahibi idim.
Allah'ım özellikle wow köyü sahibi olanlara sabırlar ihsan eylesin.
İnsanın özellikle son 2 ayı Gecesi-Gündüzü birbirine karışıyor.
wow köyüyle ilgili olsun tecrübelerimden faydalanmak isteyen herkese yardımcı olmak isterim.
server11 deki tüm oyunculara basarılar ve sabırlar dilerim.
cantekina
17-07-2008, 01:46
wow konusuna uygun olmamış ama rapor rapordur hele birde güzelse:D
bu zamanda full depo merkez köy bulmak zor:Dbir npcciler görüyor oda cok kısa yıkmasaydınız keşke iyi beslerdi sizi malum adam online olmakla ilgilenmiyormuş....
ROCKERGEN
17-07-2008, 11:30
Dostum burda toplasan bes mesaj yazmiyacagim. bu ilki..
birincisi bizim serverda oyunun basindan bugune kadar savasmadan gelmedigimiz ortada.. yani oyun basindan beri savasan bir birligiz.. ırtlar nasıl savastısya bizlerde savasarak geldik bugunlere..ve bizim kazandıgımız cok savasda oldu.. ırtlarla olan savas konusunda illaki kazandık denemez ama bunu sizlerde diyemezsiniz. evet hasarlar gorduk illaki gorecegizde bu savasin kanununda var.. ama hic bir zaman savasmaktanda vazgecmedik.. ırtlar olarak bizimle ugrastiginizin ucde birini baska birliklerle ugrassaydiniz o birlik simdi ayakta kalmiyor olurdu.. bir kac birlik haric bu sozum.. ve sizler koca ırtlarsınız. bizlerse bu gune kadar iki birligimizle geldik.. ana birlik ve bir alt birlik. lutfen daha fazla beklentiler olmasin bizim birligimiz ile ilgili gecmise donuk..
diger konuda arkadasim koymussun raporu evet var bizdede rapor ama koymmiyacagiz..
ve bu konu ile ilgili olarakda sunu diyecegim. son bes gun icinde sizin yaptiginiz saldirilar hic mi fake degildi. ben sana istersen fakelerinizin raporlarini gondereyim..savas bu illaki fakede olacak aralarda gerceklerde olacak. yok efendim fake saldirilar falan diyerek kimseyi kucuk dusurmeye calisma.. eger bunu yapiyorsan inan bak haberin yoksa senin sizden de bir dolu fakeler geliyor...
cevap vermem gerektigi icin ve artik susmamam gerektigi icin yaziyorum. bu mesajdan sonraki mesajim baya bir zaman sonra olacaktir..
Dostum burda toplasan bes mesaj yazmiyacagim. bu ilki..
birincisi bizim serverda oyunun basindan bugune kadar savasmadan gelmedigimiz ortada.. yani oyun basindan beri savasan bir birligiz.. ırtlar nasıl savastısya bizlerde savasarak geldik bugunlere..ve bizim kazandıgımız cok savasda oldu.. ırtlarla olan savas konusunda illaki kazandık denemez ama bunu sizlerde diyemezsiniz. evet hasarlar gorduk illaki gorecegizde bu savasin kanununda var.. ama hic bir zaman savasmaktanda vazgecmedik.. ırtlar olarak bizimle ugrastiginizin ucde birini baska birliklerle ugrassaydiniz o birlik simdi ayakta kalmiyor olurdu.. bir kac birlik haric bu sozum.. ve sizler koca ırtlarsınız. bizlerse bu gune kadar iki birligimizle geldik.. ana birlik ve bir alt birlik. lutfen daha fazla beklentiler olmasin bizim birligimiz ile ilgili gecmise donuk..
diger konuda arkadasim koymussun raporu evet var bizdede rapor ama koymmiyacagiz..
ve bu konu ile ilgili olarakda sunu diyecegim. son bes gun icinde sizin yaptiginiz saldirilar hic mi fake degildi. ben sana istersen fakelerinizin raporlarini gondereyim..savas bu illaki fakede olacak aralarda gerceklerde olacak. yok efendim fake saldirilar falan diyerek kimseyi kucuk dusurmeye calisma.. eger bunu yapiyorsan inan bak haberin yoksa senin sizden de bir dolu fakeler geliyor...
cevap vermem gerektigi icin ve artik susmamam gerektigi icin yaziyorum. bu mesajdan sonraki mesajim baya bir zaman sonra olacaktir..
Sizlerle onlan savaşımızı hiçbir zaman uzatmadık ki? Uzatsaydık sence ne olurdu? WW zamanı gelipte sizlerde boşuna asker kaybetmek mantıklımı? Tabiki değil... Geldiğimiz zaman gördünüz neler olduğunu... Merkezi haritadan silinen kaç oyuncunuz oldu? Sildik ve bıraktık, uzatmadık savaşı...
*ırt lar diyorsun... siz 2 birliksiniz, size saldıran *ırt larda 2 birlik( TIRT ve ZIRT)... yani gayet adil bir savaş oluyor... Şuanda acaba bizler WW u düşünmesekte size saldırsak ne olur? Sence redkitlerden eser kalırmı? Emin ol kalmaz...
Fakelere gelince... Bir adamın yan köylerinin hepsine fake atıp, herhangi bir yan köyüne saldırmanın ne demek olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz... Bu tür savaş bize göre değildi ama bunu sizler başlattınız... Yani savaşın kurallarını sizler koydunuz bizlerde kurallara uyuyoruz...
ROCKERGEN
17-07-2008, 12:02
Sizlerle onlan savaşımızı hiçbir zaman uzatmadık ki? Uzatsaydık sence ne olurdu? WW zamanı gelipte sizlerde boşuna asker kaybetmek mantıklımı? Tabiki değil... Geldiğimiz zaman gördünüz neler olduğunu... Merkezi haritadan silinen kaç oyuncunuz oldu? Sildik ve bıraktık, uzatmadık savaşı...
*ırt lar diyorsun... siz 2 birliksiniz, size saldıran *ırt larda 2 birlik( TIRT ve ZIRT)... yani gayet adil bir savaş oluyor... Şuanda acaba bizler WW u düşünmesekte size saldırsak ne olur? Sence redkitlerden eser kalırmı? Emin ol kalmaz...
Fakelere gelince... Bir adamın yan köylerinin hepsine fake atıp, herhangi bir yan köyüne saldırmanın ne demek olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz... Bu tür savaş bize göre değildi ama bunu sizler başlattınız... Yani savaşın kurallarını sizler koydunuz bizlerde kurallara uyuyoruz...
ikinci mesajim uc kaldi geriye..
dostum sende biliyorsunki zırtlar bize karsı hic etkili olamadi. Onlar savasa baslamadan bittiler.. ırt olarak inanin bana bir TIRT lar savasti.. zırtlar etksizdi sizin korumanizla bugune geldiler.. bırtlar zaten bizim baskanin anlam veremedigim bırtlara kimse saldirmasin deyisiyle savastan uzak kaldılar.. fırtlar ve hırtlar zaten oldu bitti wow icin oynadılar diye dusundum.. savastiysalarda bizle savasmadilar..biz iki birlikdik ama alt birligimiz savasmadi hic bir zaman. alt birligimz cok saldirilar aldi ama hic saldırmadı..sonuc olarak biz tek savastik :) neyse bence gecmisi birakalim. inanin bizlerde oyunu hakkiyla oynuyoruz.. ve gercekten inaniyorum ki geride iz birakmis bir birlik olarakda oyunu bitirecegiz. sadece kucuk gosterilmek hos olmuyor ondan yaziyorum ben.. ki bu aynisi sizler icinde oluyordur.. evet TIRT olarak herkes gibi saygı duyuyorum sizlere.. ve oyunun sonunu merak ediyorum sadece..yenilebiliriz veya yeneriz ama oyuna heycan katmak onemli olan. ve oyunu kim alırsa alsın gercekten de bu yasananların ustesinden geldikleri icin buyuk bir onur duyacaktır..
Size savaslarınızda wow yolunda basarılar..
(yazdiklarim beni baglar)
SonSavasci
17-07-2008, 18:50
niye kapansin kardes :D
SonSavasci
17-07-2008, 18:53
Arkadaşlar
Server10 da yeni oyun bitirdik ve wow köyü sahibi idim.
Allah'ım özellikle wow köyü sahibi olanlara sabırlar ihsan eylesin.
İnsanın özellikle son 2 ayı Gecesi-Gündüzü birbirine karışıyor.
wow köyüyle ilgili olsun tecrübelerimden faydalanmak isteyen herkese yardımcı olmak isterim.
server11 deki tüm oyunculara basarılar ve sabırlar dilerim.
memnun oldum :D
memnun oldum :D
Bende .... :D
slayerize
17-07-2008, 20:53
Bende .... :D
e ben de ben de:D
SonSavasci
17-07-2008, 20:58
..... . :p
RockOurLife
17-07-2008, 21:32
Gerçekten gülerim sana :) GHOSTS! birliği zırtlarla savaşırken birden tırtlardan oyuncularda devreye girdi ne hikmetse :) Sonrasında savaş uzadıda uzadı. Resmiyet olmasada. Daha sonrasındada Retk&t birliği tırtlarda katılınca savaşa dahil oldu ve GHOSTS! birliğinin ismi v.batı olarak değişti. Adamlar resmen profillerine yazdı serverin sonuna kadar devam maksat gıcıklık olsun. Zırt birliğinin şimdiye kadar ayakta kalmasının tek sebebi. Diğer *ırt birliklerinin Birlik sıralamalarından faydalanıp diğer birlik oyuncularnı ayartmakla gerçekleşti. Yoksa şuanda ortada zırt mırt yoktu. tıpkı şuanda mırt birliğinin olmadığı gibi.
Tahminlerime göre zırtlarla şimdiki v.batı (GHOSTS!) birliği 2 aydan fazladır bir birleri ile savaşıyorlar. Zırtlardan hesap silen oyuncuların isimelerinide bulurum sana ok istiyorsan :) Retkit birliğide 1 aydan fazladır hem tırtlarla hem zırtlarla ama öle ama böle savaşıyorlar.
Savaşı kazandık diyorsunuz hem tırt birliğinde hemde zırt birliğinde yağma köyü haline gelen oyuncuların sayısı git gide yükselmeye başladı. Siz WoW mow hikaye elinizdeki askerleri kaybetmek ten korkuyorsunuz. Okadar çok kendinizi beğenmiş halleriniz varki bütün serverden tepki görüyorsunuz. Korkunuz retkitlerle savaşırken peşine MaÇa birliklerinin size saldırması ve tarih olmanız o yüzden devamını getiremiyorsunuz yoksa getirmedik gibi kelimeleri kabul etmiyorum kim olsada etmez zaten.
İşin aslı buraya yalandan bir rapor koymakla olmuyor. Koyulacak bir rapor varsada murattivarın kesilen askerlerinin raporunu koymak. O gerekten güzel bir saldırı ve savunma. Ama siz alışmışsınız kibirlenmeye ve böle saçma sapan raporlar koyuyorsunuz buraya.
Neyse uzun lafın kısası. Senden zaten sağduyulu bir mesaj beklemiyorum jugger çünkü seninle olan daha önceki mesajlaşmalarımızdan nasıl bir kumaşın olduğunu belli etmiştin.
Sana ne söylesek boş....
slayerize
17-07-2008, 21:52
son 2 mesaj hakkın kaldı sanırım rockourlife :D
RockOurLife
17-07-2008, 21:53
son 2 mesaj hakkın kaldı sanırım rockourlife :D
Sen beni başkası ile karıştırdın sanırım !!!
Senin hiçbirşeyden haberin yok o yüzden muhattap almıyorum seni artık, iyicene saçmalamaya başladın çünkü ^^ bizler saldırganlık puanlarını kendi askerlerimizi keserek yapmadık, sana tek söyleyeceğim bu ^^ Başarı herzaman kıskanılmıştır bunu aklının bir köşesine sok lütfen ;)
İlerleyen zamanda bizim kim olduuğmuzu raporlarımıla S11 de olsun olmasın herkes görecek... Bu kadarda iddalıyım ;)
slayerize
17-07-2008, 21:57
Sen beni başkası ile karıştırdın sanırım !!!
ewet rockergen ile karıştırmışım, so sorry..
RockOurLife
17-07-2008, 22:01
Senin hiçbirşeyden haberin yok o yüzden muhattap almıyorum seni artık, iyicene saçmalamaya başladın çünkü ^^ bizler saldırganlık puanlarını kendi askerlerimizi keserek yapmadık, sana tek söyleyeceğim bu ^^ Başarı herzaman kıskanılmıştır bunu aklının bir köşesine sok lütfen ;)
İlerleyen zamanda bizim kim olduuğmuzu raporlarımıla S11 de olsun olmasın herkes görecek... Bu kadarda iddalıyım ;)
Ben demedimmi bundan doğru düzgün cevap alamıyacağım diye. Hiç bir şeyden haberim yok diyorsun bende iddia ediyorum. Sölediklerimde yalan olan bir bölüm varsa yaz buraya olsun bitsin :) bende yalancıyım derim. Ama söylediklerim diyorum birde orda düşündüklerim var onlarla karıştırma sakın.
Ama sizden ne doğru dürüst mantıklı bir cevap alabileceğiz nede başka bir şey
o yüzden
Sensin Sen :D
Bende diyorumki sana ilerleyen zamanlarda göreceğiz neyin ne olduğunu ^^
Bekle ve gör ;) Zaman herşeyin ilacıdır... WW zamanı nedense senin gibi bir kaç kişi mutlaka konuşuyor konuşuyor konuşuyor ama sonra ya forumdan kaçıyor yada evet ben yanılmışım diyip tebrikediyor ^^
Artık uzatmak istemiyorum bu muhabbeti... Yeri değil burası...Bekleyecez ve göreceğiz...
RockOurLife
17-07-2008, 22:46
Bende diyorumki sana ilerleyen zamanlarda göreceğiz neyin ne olduğunu ^^
Bekle ve gör ;) Zaman herşeyin ilacıdır... WW zamanı nedense senin gibi bir kaç kişi mutlaka konuşuyor konuşuyor konuşuyor ama sonra ya forumdan kaçıyor yada evet ben yanılmışım diyip tebrikediyor ^^
Artık uzatmak istemiyorum bu muhabbeti... Yeri değil burası...Bekleyecez ve göreceğiz...
Adı üstünde forum sitesi burası ve tamda yeri insanlar yorum yapsınlar ve diğer kişiler bilgilensinler diye açılmış burası !!!
Birde bizim şimdiye kadarki konuşmalarımızda gelecekle ilgili bir konuşma pek yok :) olanlarda sadece düşünceler.
Biz şimdiye kadar bundan önceki olan bitenler hakkında konuşuyorduk sen her zamanki gibi geleceğe döndün :) Buda söylediklerimin hepsinin doğru olduğunun ispatıdır. Çünkü ne cevap veriyorsun nede başka bir şey söylüyorsun tutturmuşun bir gelecek ne zaman gelicekse :)
Altı üstü bir oyun ve bunun bir oyun olduğunun farkındayım. Neden kaçayımki söylediklerimin her zaman arkasındayım. Söylediklerimde eksikler olabilir ama fazlalık yoktur.
RockOurLife
17-07-2008, 23:30
Yaw senin oyundaki adın belli değil cismin belli değil.. Seni hangi sıfatla karşıma alıp daha fazla saçmalamana izin vereyim ki? Burası S11 WOW gidişat bölümü... Konuşacaksan gel oyundan konuş... Milletin kafasını şişerme burada oke ;)
S6 ta bi muzduva vardı... O geldi aklıma ^^
Farzedelim
MaÇa dan OBELİXMURAT
yada
RedK&T ten KaRaAsLaN
yada
V.Batı dan Bozcaadalı26 yım
oyum buyum şuyum ne farkeder söylediklerim doğru olduğu sürece sorun yok bence. Milletin kafası senin yüzüneden şişiyor hiç bir şeyi kabullenemiyorsun.
Hep benim demekten başka bir şeyde dediğin yok zaten. Bazı gerçekler vardır kabul edilmesi gereken onlarıda kabul etmiyorsun.
Valla bende senin gibi birini ilk defa gördüm o yüzden yorumsuzsun cidden...
KaraAslan'da Bozcaadalı'da Komşumdur. Dostumdur =) Sen İkiside Değilsin...
Arkadaşlar Şunu Diyebilirmki Daha Planlar Çıkmadı Ama Savaş Devam Ediyor...
Kimse Son dkya ordu saklamıyor çok güzel bir şey...
Jugger İsmi Sil İstersen Sonra İsim Teşir Ediyon Diye Şikayet Gelebilir :)
Jugger İsmi Sil İstersen Sonra İsim Teşir Ediyon Diye Şikayet Gelebilir :)
Saldıran bizden biri ve izin alındı... savunanların isimleri kapalı ^^
cantekina
18-07-2008, 12:42
:D top 10larda cok isim teşir oluyor o kadar kasmaya gerek yok. ek olarak sen iyi oyuncusun felanda Maçaya ders verecek kalitede bir adam değilsin kusura bakma...
saldıranlara tebrikler...gecen saldırılarda sizden biri çakılınca 10 takla atmıştınız.. savas bu çakılan felan olur diye.. yanılmıyorsam bu dün geceki tek saldırı geri dönmeyen:D neyse bu raporlardan ikinci konuya ait değil.
tekrar tebrikler piyasaya cıkan ilk wow raporu.
cantekina
18-07-2008, 13:40
sana kötü oyuncusun diyen yok.. rapor koy başımızın üstünde her zaman. ama raporların yanında oyunculuğun kadar kaliteli olmayan taraflarından eklemeler oluyor.... benim derdim kendinizi beğenmişliğiniz... organizasyon kalitesi olarak bir şey göremiyorum ama katılım olarak en savaşçı birliksiniz ama bu kadar kaldıracak seviyede değilsiniz..
Sen eğlenceye hata diyorsan demeye devam et. kabul edeceğimiz şey eğlendiğimiz...
bu arada tebrikler... iyi asker kesmişsin(hatta topluca kesmişsiniz.)...
ertugrul
18-07-2008, 15:40
Arkadaşlar konuştuklarınızı raporla süslerseniz sevinirim.
Evet bu konuda haklısın, bizler TIRT hastasıyız ^^
Ben hem kendimi hemde TIRT ı çok beğeniyorum =)
Peki ozaman, madem eğleniyorsunuz noproblem....
WW raporlarını görsek daha iyi olur sanki ;) bu raporlar için savaş başlığı açabilirsiniz..
WW raporlarını görsek daha iyi olur sanki ;) bu raporlar için savaş başlığı açabilirsiniz..
WOW raporları için erken ama ben yinede çok yakında buraya WOW raporlarıda koyacağım ^^
cantekina
18-07-2008, 18:53
genelde wowla alakalı raporlar wow köylerine ve plan köylerine yapılan saldırılar olarak geçer.. yada büyük bir ordunun cıkacagı köyü yok etmek felan... acıkcası speedde bir tane oldu gercekten wow raporundan daha cok wowla alakalı idi:D
yoksa herhangi bir köye saldırı cıktıgında da wowla alakalıdır.. oradan tahıl yollanıyor sonucta:D
Raporların illa WOW yıkması şart değil tabiki.. sonuçta WW süresince gerçekleşen raporlar bunlar ve şuanda S11 in güncel konuları burada toplanıyor ^^
Artık kimse WOW kurma hevesinde değil... Aslında doğsuda bu bence... WOW a kamikaze yapmak bence saçmalık, 18 seviye tarlaları yıkmak varken =)
http://img137.imageshack.us/img137/6271/elminstermh6.png
im_mortal
18-07-2008, 19:51
Arkadaşım bu rapor wow köyüne ait olamaz
Wow köyü değil zaten..
Wowu alan bir oyuncunun merkezine yapılmış bir saldırı..
im_mortal
18-07-2008, 20:20
Yok mu başka gelen ??? :)
Cartridge
18-07-2008, 20:20
var ama bunun gibiler güzel diğerlerinin resimlerini buraya koymak saçma olur böyle büyük orduların saldırıları güzel oluyo :)
cantekina
19-07-2008, 04:10
yahu bizim s11de de kimse foruma takılmıyor:D
oyuna baksan herkes oyunda:D
planlar, natar aktif olduktan kaç gün sonra aktif oluyor?
galiba speed'deki wow bitcekmiş tılsımlar o zaman gelcekmiş böle bşi okudum bilmiyorum gerçeklik payı nedir ne değildir?
bende bekliyorum tılsımlar gelse de wow başlasa
im_mortal
19-07-2008, 13:21
15 gün sonra...
_StriKeR_
19-07-2008, 15:09
Saldırganlık ilk 100 e Bakın Görün Kim Ne Yapmış Ne Yapmamış Belli Geçmiş Hakkında Konuşmayın Hiç Bu Serverda Bugune Kadar Bişi Yapan Varsa Oda *ırt Birlikleri Aksini İdda Eden warsa Şüphe Ederim.
Şimdi gelelim Redkit Düldül Rintitn Hikayesine Eve Saldırı Yapıyorlar Bize Yan Köylerimize Saldırıorlar.Halbuki Biz Merkez Silioruz Onlardan Böyle Savaşmak Ne Kadar Hoş Bilmiorum.Gelsinler Yan Köyleri Yıksınlar Önemli Değil Merkeze saldırı Yapacak Cesaretli Kişiler Sayılı zaten Onlarında %90 *ırt.
Şimdi Maçalar fake atıo Falan 1 günde 487 fake Yedim 1 tane gerçek Saldırı Çıkmadı.Ben Burdan Sölüyorum Gidecem Ve Saldırcagım Maçalardan Birine Gidip Çakılmak war Yıkmak War.Ama Aynı Cesaretide Karşıdan Beklerim.Wow İçinde Daha Çok Erken Planlar Çıkmadan Seviyeler Başlamadan Konuşmak Pek Doğru Değil Kanımca.Planlar Çıktıktan Sonra Konuşulur zaten :)
cantekina
19-07-2008, 15:49
görende fake i maça birliği icat etti zannetcek:D ve düşünecekki tırt hiç fake atmıyor...bana bir saldırı geliyor striker diye birinden fakat burada gidecem diyorsun.. demekki o gelen başka biri:Disim benzerligi herhalde. yoksa fake mi atıyorsun aaa ne ayıp...
ya beyler benim s11 de köyüm vardı buminkaan diye orayı 3 ay önce başka arkadaşa bıraktım bıraktığımda 198. falandım sıralamada şimdiki durumu nasıl köyün biri bakıpta söyleye bilirmi merak ettim arkadaş iyi bakmışmı diye:D
ya beyler benim s11 de köyüm vardı buminkaan diye orayı 3 ay önce başka arkadaşa bıraktım bıraktığımda 198. falandım sıralamada şimdiki durumu nasıl köyün biri bakıpta söyleye bilirmi merak ettim arkadaş iyi bakmışmı diye:D
180. sırada:) ve 21 köyün var
tamam saol ben bıraktığımdan beri 18 kişiyi geçmiş :D bide 16 köyüm falan vardı bırakırken 21 yapmış demek
galiba speed'deki wow bitcekmiş tılsımlar o zaman gelcekmiş böle bşi okudum bilmiyorum gerçeklik payı nedir ne değildir?
bende bekliyorum tılsımlar gelse de wow başlasa
WW köyleri çıktıktan sonra 2 hafta içinde planlarda gelir :) Yanılıyorsam birileri düzeltsin.
RockOurLife
19-07-2008, 22:57
Saldırganlık ilk 100 e Bakın Görün Kim Ne Yapmış Ne Yapmamış Belli Geçmiş Hakkında Konuşmayın Hiç Bu Serverda Bugune Kadar Bişi Yapan Varsa Oda *ırt Birlikleri Aksini İdda Eden warsa Şüphe Ederim.
Şimdi gelelim Redkit Düldül Rintitn Hikayesine Eve Saldırı Yapıyorlar Bize Yan Köylerimize Saldırıorlar.Halbuki Biz Merkez Silioruz Onlardan Böyle Savaşmak Ne Kadar Hoş Bilmiorum.Gelsinler Yan Köyleri Yıksınlar Önemli Değil Merkeze saldırı Yapacak Cesaretli Kişiler Sayılı zaten Onlarında %90 *ırt.
Şimdi Maçalar fake atıo Falan 1 günde 487 fake Yedim 1 tane gerçek Saldırı Çıkmadı.Ben Burdan Sölüyorum Gidecem Ve Saldırcagım Maçalardan Birine Gidip Çakılmak war Yıkmak War.Ama Aynı Cesaretide Karşıdan Beklerim.Wow İçinde Daha Çok Erken Planlar Çıkmadan Seviyeler Başlamadan Konuşmak Pek Doğru Değil Kanımca.Planlar Çıktıktan Sonra Konuşulur zaten :)
İşin etik tarafına gelince sen bir kere düşmanında olsa saygı göstermeyi öğrenmelisinki saygı göresiniz.
Yoksa bu forum sitelerinde her zaman bu tarz muhabetlerle karşı karşıya kalırsın. Tüm ırt birlikleri böylemi bilmiyorum ama kendini beğenmiş kişilerin bukadarınıda bir arada görmedim açıkçası.
Maçalar merkezlerinize girmiyor demekki sen öyle diyorsan bende tam aksini düşünüyorum merkezinize giriyorlar. Ama merkezlerinize girenlerin isimlerini vermek bana düşmez. Siz nasılsa asparagas haber diye yalanlıcaksınız. Her zamanki huyunuz.
Zamanında zırt birliği sağa sola soktuğu ajanlarla sadece saldırı yapıyordu. Onların bu yaptığı nekadar etikse şuan size yapılan okadar etik. Yanköylerinizede saldırırlar merkezinizede keyif adamların keyfi istediği köye girer veya girmez. Sonuçta savaş ve strateji oyunu. Kimisi merkeze girerek bitiriri kimiside yan köyleri yıkarak halleder. Bunun korkaklık yada cesaretle hiç bir alakası yoktur.
ilk yan köye girme işini zırt birliği başlattı bilmem anlatabildimmi ;)
lordkaan
19-07-2008, 23:39
Karo birliğinin profiline bakın yok lordvoldemort oğlan bilmemne 2 saniye adam olun. Yıktığımız köyler hazımsızlık yapıyosa daha çok yıkıcaz haberiniz olsun.
Lordvoldemort
cantekina
20-07-2008, 00:16
evet biraz ters bir yazı olmuş...fakat işin başka bir yönü olabilir. belki oralarda boyunu bilmeden atıp tutanlara oğlan diyorlardır...
Cihannüma
20-07-2008, 00:41
Herşeyi açık açık söylemiyoruz. Lüt fen! Sadece biraz daha bekleyin; gözlerinize inanamıyacaksınız.
Zamanında zırt birliği sağa sola soktuğu ajanlarla sadece saldırı yapıyordu. Onların bu yaptığı nekadar etikse şuan size yapılan okadar etik. Yanköylerinizede saldırırlar merkezinizede keyif adamların keyfi istediği köye girer veya girmez. Sonuçta savaş ve strateji oyunu. Kimisi merkeze girerek bitiriri kimiside yan köyleri yıkarak halleder. Bunun korkaklık yada cesaretle hiç bir alakası yoktur.
ilk yan köye girme işini zırt birliği başlattı bilmem anlatabildimmi ;)
Eski Zırt Birliği Lideri Olarak Bu Bilgiyi Yalanlıyorum. Biz Hiçbir Zaman Yan Hesap Açmadık. Hiçbir Zaman Birlik İçlerine Casus Sokmaya Çalışmadık...
Lütfen Bilgi Verirken Doğruluğuna Dikkat Edelim...
Yan Köye Saldırmışızdır doğrudur. Ama bir o kadarda merkeze girmişizdir...
RockOurLife
20-07-2008, 10:59
Eski Zırt Birliği Lideri Olarak Bu Bilgiyi Yalanlıyorum. Biz Hiçbir Zaman Yan Hesap Açmadık. Hiçbir Zaman Birlik İçlerine Casus Sokmaya Çalışmadık...
Yalanlıyoruz diye bir şey deme bence dostum. Sen yapmamışsındır başkası yapmıştır. Ama yapıldı emin olabilirsin. Oyüzden boşuna tartışmaya gerek yok.
_StriKeR_
20-07-2008, 12:54
Evet İlk Defa 10 ay sonra merkezlerimize mancınık atıldı aramızdan yıkılan köylerde oldu savaş bu işte siz böyle savaşın ben ağzımı açmam bugune kadar işiniz gücünüz yapmadıgınızı etmediğinizi yazıp çizmenizdi biz yapıorduk arkadaşım o yüzden konusuoruz konuşuruzda.Şimdi karşılıklı güzel bir savaş oluyor 10 ay sonra ilk defa bir birlik gelip bizim merkezlerimize saldırma cesaretinde bulundu tebrik ediyorum.artık gözünüzü ne kadar kin bürüdüyse kuyruk acısı wardı sanırım hepiniz tırt a yüklendiğinizde göre ^^ savaşıyoruz gayet güzel gidiyor.
SonSavasci
20-07-2008, 14:34
ARTIK BENİMDE BİR HESABİM VAR :d EHH ASKER VE MANCİNİK YOK AMA WOW YENİ BAŞLADİ ÇIKMASİ KOLAY
SonSavasci
20-07-2008, 14:35
Evet İlk Defa 10 ay sonra merkezlerimize mancınık atıldı aramızdan yıkılan köylerde oldu savaş bu işte siz böyle savaşın ben ağzımı açmam bugune kadar işiniz gücünüz yapmadıgınızı etmediğinizi yazıp çizmenizdi biz yapıorduk arkadaşım o yüzden konusuoruz konuşuruzda.Şimdi karşılıklı güzel bir savaş oluyor 10 ay sonra ilk defa bir birlik gelip bizim merkezlerimize saldırma cesaretinde bulundu tebrik ediyorum.artık gözünüzü ne kadar kin bürüdüyse kuyruk acısı wardı sanırım hepiniz tırt a yüklendiğinizde göre ^^ savaşıyoruz gayet güzel gidiyor.
ÇOKMU SEVİYON MERKEZİNE SALDİRİ ALMASİNİ :)
Yalanlıyoruz diye bir şey deme bence dostum. Sen yapmamışsındır başkası yapmıştır. Ama yapıldı emin olabilirsin. Oyüzden boşuna tartışmaya gerek yok.
Öncelikle bu söylediğin doğru bile olsa 1 kişinin yaptığını tüm birliğe yükleme...
Herneyse savaş gerçekten güzel... Önce maça başladı şimdi bizler... Tatilde olduğum için neler oluyor bitiyor pek bir bilgim yok ama yıkılanlar ve yaıkanların az çok raporlarını gördüm... Ben anca kendi köyümle ilgilenebiliyorum... Bende yıkımlar yapıyorum ve gerçekten güzel oluyor... Çok değişik ve bence olması gerektiği gibi bir WOW dönemi yaşıyoruz... WOW kurmak ve WOW a kamikaze yapmak bencede çok saçma... Forever savaş ^^
SonSavasci
20-07-2008, 16:45
Öncelikle bu söylediğin doğru bile olsa 1 kişinin yaptığını tüm birliğe yükleme...
Herneyse savaş gerçekten güzel... Önce maça başladı şimdi bizler... Tatilde olduğum için neler oluyor bitiyor pek bir bilgim yok ama yıkılanlar ve yaıkanların az çok raporlarını gördüm... Ben anca kendi köyümle ilgilenebiliyorum... Bende yıkımlar yapıyorum ve gerçekten güzel oluyor... Çok değişik ve bence olması gerektiği gibi bir WOW dönemi yaşıyoruz... WOW kurmak ve WOW a kamikaze yapmak bencede çok saçma... Forever savaş ^^
hım ilginç yorum
görende fake i maça birliği icat etti zannetcek:D ve düşünecekki tırt hiç fake atmıyor...bana bir saldırı geliyor striker diye birinden fakat burada gidecem diyorsun.. demekki o gelen başka biri:Disim benzerligi herhalde. yoksa fake mi atıyorsun aaa ne ayıp...
Fake atmadan savaş olurmu hiç:) server 1 gerçek saldırnın yanında neredeyse 100 fake kaldırabilecek konumda.
ARTIK BENİMDE BİR HESABİM VAR :d EHH ASKER VE MANCİNİK YOK AMA WOW YENİ BAŞLADİ ÇIKMASİ KOLAY
Hayırlı olsun;) başarılarını diliyorum.
Sizi karşıdan görenlerin yorumudur. Pek sallamayacağınızı da tahmin edebiliyorum içinizde olmayan sizi kesinlikle anlayamaz.
RockOurLife
20-07-2008, 19:56
Doğru diyorsun bende zaten tüm birliğe maletmiyorum. Ama şölede bir durum var bir oyuncunun yaptığı her hareket o birliği temsil ettiğinden birliğe malolur. Bu iyide olsa kötüde olsa bilmem anlatabildimmi ?
İşin savaş kısmına geldiğinde. Savaşlar gayet normal olabilir. Ama hem savaşıp hem düşmanınla alay geçmek olayları buraya sürükledi sanırım.
Bir birlik ne kadar kendini beğenmiş olursa ve ne kadar düşmanıyla alay geçerse kendine okadar düşman kazanır :)
Sizde kendi yaptıklarınızız kurbanısınız kusura bakmayın ama !!!
Daha devreye girmeyen birlikler var örnğin kendi birliğim biz daha size saldırmaya bile başlamadık ama nihayetinde diğer birlikler işi oldukça iyi götürüyorlar. Anlıcan kendi sonunuzu kendiniz hazırladınız zevk almaya bakın savaşlardan.
s11 fırt birliğinden bi oyuncunun profilinde maça'nın en güçlü adamlarının birinin merkezine "yan köyden" dalışını 63 k pretoryan kesişini ve tarlalarını alışını koymuş oha dedm :D:D
buraya sadece birlik ismi verdim oyuncu vermedim umarım hata yapmamışımdır:D:D
pmden msj atabilirim isteyene
cantekina
20-07-2008, 21:14
:D top10 listesi ne güne duruyor... bir ufak göz atan hem saldıranı hemde savunanı fark eder zaten... tebrikler iyi saldırı, acıkcası yan köyden basılması bir yana o ordu gelene kadar beslemekte sorun:D
ama bize kapak olacak bişey yok... o kapakları kendi başkanlarınıza yollarsanız daha etkili olur:D
s11 dışındakiler s11 de hesapları olmayanları top10 u nasıl görsünler?
yine de isim vermek doğru değil.
ben rockourlife ve cantekina ya da bi başkasıydı tam hatırlamıyorum *ırt hakkındaki yorumlarını okudum da açıkçası ben bile inanamadım o tür çamur atılmaya.
ben farklı birlikte olmama rağmen bu server'da tüm dengeleri *ırt'ların ayarlayacağından adım gibi eminim.ha onlar kadar bu oyunu çok iyi bilen hatta onlardan da iyi bilenler vardır fakat o kadar profesyonelin bir arada bulunması gücü de kaçınılmaz kılıyor.
en ufağından şu 7 köylü adamın nasıl saldırganlıkta onca askeri kestiğine hala mantık yürütemiyorum:D
cantekina
20-07-2008, 22:11
kim ne etsin s11de ki savası ya hadi hayırlısı..
ek olarak tam hatırlayamadıgın şeylerde adımı kullanma. git bak. hatırla.
bana emir verme konuşma tarzını düzelt önce
RockOurLife
21-07-2008, 00:54
s11 dışındakiler s11 de hesapları olmayanları top10 u nasıl görsünler?
yine de isim vermek doğru değil.
ben rockourlife ve cantekina ya da bi başkasıydı tam hatırlamıyorum *ırt hakkındaki yorumlarını okudum da açıkçası ben bile inanamadım o tür çamur atılmaya.
ben farklı birlikte olmama rağmen bu server'da tüm dengeleri *ırt'ların ayarlayacağından adım gibi eminim.ha onlar kadar bu oyunu çok iyi bilen hatta onlardan da iyi bilenler vardır fakat o kadar profesyonelin bir arada bulunması gücü de kaçınılmaz kılıyor.
en ufağından şu 7 köylü adamın nasıl saldırganlıkta onca askeri kestiğine hala mantık yürütemiyorum:D
Sen dışardan gördüğün için çamur diyorsun. Bense ajanlık diyorum bilmediğin bir konu bence yorum bile yapma dostum. Dengeler ırtta olsaydı şuan 8-9 oyuncusunun merkezi yıkılmazdı. Yan köyleri saymıyorum bile alınan köylerdende bahsetmiyorum.
Yeni başlıyan bir savaşta bildiğim 7 oyuncunun merkezi gitti hesap silenler var. saldırılar sonrası yağma olanlar var köyleri alınanlar var.
Bence tırt ve zırt Bitmek üzere gerisini bimem açıkçası.
cantekina
21-07-2008, 02:34
tırt bitti bitecek demek ilginc bir yorum oldu gerçekten her ne kadar doğruluğuna katılmasamda ilginçliği süphe götürmez:D
tarla konusunda maça daha fazla yıktı sanki.. ama hiç köy sildiğimizi düşünmüyorum:D:D
o konuda cesaretinizi tebrik ederim açıkcası... hoş suç bizde aralara girmeye üşeniyoruz fakedir diyede neyse bundan sonra önümüze bakalım...
30 nufusta köy bırakmakta ayrı bir hesap hatası:D
neyse eğleniyoruz işte.
tamam hepiniz iyisiniz güzelsinizde
bari bu wow un gidişatı başlığını saçma sapan polemiklerile doldurmayın .
açın bir savaş başlığı koyun oraya raporlarınızı . kim neymiş ne kadar iyiymiş ilgilenen bakar görür.
SonSavasci
21-07-2008, 11:24
uyanik seni birliğin desteğini sokmuş köyüme tahrik ediyo milleti :D
[QUOTE=aviana;1461411]Hayırlı olsun;) başarılarını diliyorum.
tşk ederim aviana
_StriKeR_
21-07-2008, 11:26
Ne Diyorsun Bakim Sen :D
SonSavasci
21-07-2008, 11:28
anladin sen onu :D
Tamam oke striker ın merkezinde deli gibi destek var, ona saldırmayın bana gelin ^^
_StriKeR_
21-07-2008, 11:33
yok ya beni yıksınlar kesin defansımı yıkın beni :D Ben Yapacagımı Yaptım zaten :D Hiç Umrumda Bile Diil Artık Yıkılmam :D Çok Eğlenirouz :D
SonSavasci
21-07-2008, 11:37
yok ya beni yıksınlar kesin defansımı yıkın beni :D Ben Yapacagımı Yaptım zaten :D
ben nice o savunma gibi ordularinizi kestim ama sizde iyi vurdunuz tabi şimdi o köy rahmetli oldu :D eee haliyle savaş vakti s10 da wow taşıyodum :D
_StriKeR_
21-07-2008, 11:41
İskambiller Wow da Yokuz Dediniz Şimdi Wow Kuracaksınız Dimi :D Çok Uyanıklar Yaw S11 e Tebliğ Ettiniz Wowda Yokuz diye :D Yaw Tamam Kurun Ellemicez Korkmayın :D ama Açıkça Diin Bari Wowda Warız Diye Yokuz Diipte Alttan Alttan Wow Kurma Çabaları Yakışıomu sizin gibi Goccaman Birliğe :D
SonSavasci
21-07-2008, 11:44
goccaman birlik diye ben bişi bilmem benim bildiğim tek şey şudur nokta atişi gününü bekle sadece =)s10 bitti önümde hiç bir engel yok ::)niht son rutuşu yapmadan bu server kapanmaz :Pp
İskambiller WOW kursun travianı bırakacağım ^^
Yokuz demelerine bakma, oyun oynuyorlar akılları sıra =)
Ama bizde WW yıkacak ordu daha zibinle kaynıyor, telaş yok ^^
SonSavasci
21-07-2008, 11:46
İskambiller WOW kursun travianı bırakacağım ^^
Yokuz demelerine bakma, oyun oynuyorlar akılları sıra =)
Ama bizde WW yıkacak ordu daha zibinle kaynıyor, telaş yok ^^
iskambil ler kumari oynar :D dikkat edin yanilmayasiniz :D
cantekina
21-07-2008, 12:02
iyi katliyam oluyor.. planlar öncesi ısınma turları:D
dün tarla sayısı bizde coktu bugun denge bozuldu hayırlısı bakalım bu geceye nasıl gireriz...
adı üstünde kumarbaz... blöf felan yaparız arasıra...
doğru telaş yok.
Meraketmeyin sizler biz kumarın kitabını yazdık^^
SonSavasci
21-07-2008, 12:19
Meraketmeyin sizler biz kumarın kitabını yazdık^^
kitabin ismi ne soylede bir tane gidip bende alayim :p
cantekina
21-07-2008, 12:25
kitabin ismi ne soylede bir tane gidip bende alayim :p
gelme bu ucuz ayaklara:D kitap tutmayınca forumlarda reklam yapıyor işte:D
Yani illa beni sıcak(soguk:S) yatağımdan çıkartıp travian oynatıcaksınız. pardon kağıt oynatıcaksınız:D hey allam maçamış:D:D
hypnosys@
vah ezik vahhh sen hala üye adayımısın. yazamıyon mu gülüm buralara:D
_StriKeR_
21-07-2008, 12:43
goccaman birlik diye ben bişi bilmem benim bildiğim tek şey şudur nokta atişi gününü bekle sadece =)s10 bitti önümde hiç bir engel yok ::)niht son rutuşu yapmadan bu server kapanmaz :Pp
Atışşş serbesttt :D Gelin Yıkın Dedim ya Önemli Değil İnanın Savunacam ama hiç Önemi YOk :D
SonSavasci
21-07-2008, 12:56
Yani illa beni sıcak(soguk:S) yatağımdan çıkartıp travian oynatıcaksınız. pardon kağıt oynatıcaksınız:D hey allam maçamış:D:D
hypnosys@
vah ezik vahhh sen hala üye adayımısın. yazamıyon mu gülüm buralara:D
hypnosys@ nickini tanimam etmem ama kullandiğin kelime hiç yakışık deil oyunu oyunun adabinda oynamani öneririm
SonSavasci
21-07-2008, 12:57
Atışşş serbesttt :D Gelin Yıkın Dedim ya Önemli Değil İnanın Savunacam ama hiç Önemi YOk :D
senin cinsiyetin ne
hypnosys@ nickini tanimam etmem ama kullandiğin kelime hiç yakışık deil oyunu oyunun adabinda oynamani öneririm
hypnosys bnm 3 senelik arkadaşımdır. şu an bana oyundanda msj attı zaten kendısı. Aramızdaki muhabbeti bilmeden bence böle tepki vermemelisin. Oyunu adabıyla oynuyan sayılı kişilerden oldugumu düşünuyorum;)
SonSavasci
21-07-2008, 13:04
hypnosys bnm 3 senelik arkadaşımdır. şu an bana oyundanda msj attı zaten kendısı. Aramızdaki muhabbeti bilmeden bence böle tepki vermemelisin. Oyunu adabıyla oynuyan sayılı kişilerden oldugumu düşünuyorum;)
buna sevindim pardon
_StriKeR_
21-07-2008, 14:36
Şimdi Maçalar fake atıo Falan 1 günde 487 fake Yedim 1 tane gerçek Saldırı Çıkmadı.Ben Burdan Sölüyorum Gidecem Ve Saldırcagım Maçalardan Birine Gidip Çakılmak war Yıkmak War.Ama Aynı Cesaretide Karşıdan Beklerim.
Dediğimi Yaptım Yıkılmayı Bekliorum Haydi Dalınız 97 / 71 :D
SonSavasci
21-07-2008, 15:18
=_StriKeR_Dediğimi Yaptım Yıkılmayı Bekliorum Haydi Dalınız 97 / 71 :D
beklemede kal :p
_StriKeR_
21-07-2008, 17:49
Köyü Boşaltsam Yine Ordu Göndereniniz Olmaz :D Hodri Meydan Maçanız Sıkıosa Gelin :D
SonSavasci
21-07-2008, 18:00
Köyü Boşaltsam Yine Ordu Göndereniniz Olmaz :D Hodri Meydan Maçanız Sıkıosa Gelin :D
hahaha bir köy için kaç ordunuz telef oldu ? tüm tırt hırt zırt pırt ne türevi varsa geldiniz üzerime :D az savunma birinciliği yapmadik şimdi desenki gel bana gelemem sana hiçkimseye gelmem bir askerimi harcatmam her hangi bir köye :D
Konu : S11 WW Gidişatı..Hatırlatayım dedim.
Konuyla alakasız tartışma ve msjlar silinmiştir.
Ayrıca herkes kullandığı sözcüklerde daha dikkatli olursa iyi olacaktır..
Teşekkürler..
DeathLess
21-07-2008, 23:29
Konu : S11 WW Gidişatı..Hatırlatayım dedim.
Konuyla alakasız tartışma ve msjlar silinmiştir.
Ayrıca herkes kullandığı sözcüklerde daha dikkatli olursa iyi olacaktır..
Teşekkürler..
Temizlik senden, cilalama işi benden Misfit
WoW harici yazışmalarınızı yeni bir konu açarak yazabilirsiniz.
ok sayın moderatörler biraz abartıldı haklısınız.
neyse tılsımlar da çıkacak artık çok çok az kaldı wow seviye basılmasına
Elminster
22-07-2008, 01:12
haklılarda ırt iskambil savaşı bence wow un kaderini belirleyecek bir savaş...tek sorun" irili ufaklı atışmalar " onlarda olmasa cok güzel olcak:)
Acaba Hangi Birlik Kaç Plan Almayı Hedefliyor? Sabırsızlıkla Bekliyoruz...
Maçadaki oyuncuların %40lık bir diliminin merkezindeki tarlaları yıkılmıştır:rolleyes:
Maçadaki oyuncuların %40lık bir diliminin merkezindeki tarlaları yıkılmıştır:rolleyes:
%40 mı ^^ % 80 olmasın ?
%40 mı ^^ % 80 olmasın ?
ömür bitti maçada tarla bitmedi:p %50oldu şu saatlerde. ama juggerın dediği gibi %80de olabilir:D
Cihannüma
23-07-2008, 09:08
Bu sabah itibari ile saldırganlık sıralaması. Derin bi analiz yapmanıza gerek yok. Bakın anlayın
http://img154.imageshack.us/img154/3510/adsz1qq0.jpg
İlk 20 de sadece bir kişi *ırt birliklerinden değil. Onu da başarısından ötürü tebrik ediyoruz.
SonSavasci
23-07-2008, 20:04
aman sizde abartmadniizmi milletin askerini merkezinize sokup narami atiyonuz.ben niht azmi ordunuzu kestim azmi vurdum sizi azmi araya mancinik sokup merkezlerinizi uçurdum.biraz da ağır olunda sizi bişi sansinlar.evet diyorum yeni devralmiş olduğum hesabi 2-3 gündür sıfır askerle devraldim ama bi aksilik olmazsa wow sonunda tepede hangi zırt pırt türevi olursa olsun indircem ben vuruşu arife günü vurmayi severim bayrami yaşatmam kim olursa olsun :)) s10 da örneği mevcuttur bitime kaç saat kalıp indirdiğimi bilen bilir
:) Fake olan wow a saldırmıştın Servet . Asıl savunma diğerindeydi şifreyi dağıtmıştık görmüşsündür. Darkleader de savunma olmadığı için okadar seviye almıştın.
Ve darkleader e saldırdığında bitime kaç saat vardı arkadaşım?
Elminster
23-07-2008, 20:30
niht benden uzak dur:D
-Gereksiz (örn. "vay be" gibi kısa yazılar) ve konuyla alakasız mesajlar silinecek, yazanlar cezalandırılacak.
3. uyarıdır.
Tüm S11'e başarılar.
SonSavasci
23-07-2008, 20:37
:) Fake olan wow a saldırmıştın Servet . Asıl savunma diğerindeydi şifreyi dağıtmıştık görmüşsündür. Darkleader de savunma olmadığı için okadar seviye almıştın.
Ve darkleader e saldırdığında bitime kaç saat vardı arkadaşım?
seviye 100 basmişti ben oyle biliyorum bitime bir iki saat deil tabi 7-8 saat vardı savunma cekilmiş cekilmemiş önemli deil :) savunmanin çekilmesi ondan önceki operasyonda tahil deposunu yıkarken askerler mefta olmuştu o yüzden ağırlığı ona vermediniz
SonSavasci
23-07-2008, 20:40
niht benden uzak dur:D
hehehe :) .
seviye 100 basmişti ben oyle biliyorum bitime bir iki saat deil tabi 7-8 saat vardı savunma cekilmiş cekilmemiş önemli deil :) savunmanin çekilmesi ondan önceki operasyonda tahil deposunu yıkarken askerler mefta olmuştu o yüzden ağırlığı ona vermediniz
s10 da yaşanan bayram ile ilgili stratejimizin devamı için .burası (http://forum.travian.com.tr/showpost.php?p=1480382&postcount=874) daha uygun olabilir.
Ordusuz köy aldığını söylemişsin. Haklısın dediğin mantıklı.
Mesela cermenlerde mancınık yaklaşık 20 dk da çkıyorsa 1,5 ayda yine yaklaşık 3000 den fazla mancınık basarsın ve merkez değil de yan köyden ordu basıyorsan wow dan seviye almak için ordu yapabilirsin. hatta iyi hammadden varsa iki köyünden de ordu yapabilirsin. önemli olan o orduyu beslemek.
Bunu tüm birlikler yapabilir. Önemli olan oyuncuları online tutabilmek ve ordu basmaları için teşvik etmek.
Oyuncuları oyunda tutacağı için S11 de şuandaki savaşta kayıp değil bence iki taraf için de artılar olacaktır
SonSavasci
24-07-2008, 10:32
s10 da yaşanan bayram ile ilgili stratejimizin devamı için .burası (http://forum.travian.com.tr/showpost.php?p=1480382&postcount=874) daha uygun olabilir.
Ordusuz köy aldığını söylemişsin. Haklısın dediğin mantıklı.
Mesela cermenlerde mancınık yaklaşık 20 dk da çkıyorsa 1,5 ayda yine yaklaşık 3000 den fazla mancınık basarsın ve merkez değil de yan köyden ordu basıyorsan wow dan seviye almak için ordu yapabilirsin. hatta iyi hammadden varsa iki köyünden de ordu yapabilirsin. önemli olan o orduyu beslemek.
Bunu tüm birlikler yapabilir. Önemli olan oyuncuları online tutabilmek ve ordu basmaları için teşvik etmek.
Oyuncuları oyunda tutacağı için S11 de şuandaki savaşta kayıp değil bence iki taraf için de artılar olacaktır
ben şahsen t.c olarak kazanacak biri varsa red&white yani cenk abinin kazanmasini her zaman istemiştim kendisi ile sürekli muhabbetimiz oluyodu iyi oyuncu olduğunu her zaman demiştim.ben ordumu darkleader den başkasina harcatmazdim aviana neden dersen tek başına bana saldirisi olmuştu.bazen oyun istenilmeyenin dışınada cıkılabiliyo :)
s11 de benim sadece eğlencesine oyuna iştirak ediyorum.daha önce hesaplarim vardı mh ceza atınca acildiktan sonra askeri kullanip sildim.hem speed hem s10 ve s11 de yoğun oynamak olmuyodu.fakat şimdi s10 da speed te bitti o yüzden bi hesap isteyip oynuyorum.
beyler plan köyleri çıktımı
Cartridge
24-07-2008, 20:09
hayır hala çıkmadı
2-3 güne çıkar heralde yada her an çıkabilir :)
arkadaşlar 16.gün bu gün hala gelmedi tılsımlar sizce de biraz geç kalmadı mı çıkmakta?
OnYüzBin
26-07-2008, 13:24
Natarların ve tılsımların farklı koordinatlarda çıkmaya başlamaları ile birlikte, 16 gün uzun bir zaman sayılmaz bence. Diğer bir yandan tahminimce yönetim, server sayısında bir azaltım yapacak. Bundan dolayı da arayı açıyorlar gibi..
Sonuçta 3-5 gün içinde çıkacaktır. Bu süre içerisinde diğer hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz?
Ek olarak: tılsımların haftasonu aktifleştirilmesi bence doğru olmaz.
olabılır.mesela s12 de natarlar server ın 46. haftası cıktı eger eskılere gore dusnursen 6 hafta var daha aktıflesmesıne.. ne yapcaz bılmıyorum ıyıce karıstırdı bu kordınatların degismesi işleri
natarlar çıksın işte ne yapacağınızı nereye köy kuracağınızı bilirsiniz en azından.
daha açılasıya aylar var.
bizim wow bitck de sizin açılcak
efeerdemir
27-07-2008, 23:32
bence salıya kadar çıkar planlar
Bakalım Plan alamayanlardan kim kimin le birleşecek.Yada birleşmeler olacakmı acaba?
Hareketli bir hafta olacak
bence yeni günle birlikte çıkacak işbaşı yapıcak natarlar:D
bence yeni günle birlikte çıkacak işbaşı yapıcak natarlar:D
Özgürcüm nöbettesin yine.
uyu yaw :)
im_mortal
28-07-2008, 16:07
Bu planlar da sıktı ha !! :)
Özgürcüm nöbettesin yine.
uyu yaw :)
yok be abla.
öle geceleri geç yatarım genelde nöbet tuttuğum fln yok:)
can sıkıntısı forumu kurcalıyorum da burdan yetkililere sesleniyoruz.
S11 i UNUTTUNUZ mu yav:D???
aktifleştirin artık şu planları neyi bekliyorsunuz 30 ağustos'u mu yoksa:D
geceler uzun nöbet tut tut nereye kadar yaw.bunca zaman çıkmadı tılsımlar bu saatten sonra çıksa bile ben almıcam:D
inat değil mi
n.kizilkaya
29-07-2008, 10:36
5 plan wırt da
diğer birliklere yazık ama:D
hangi birliklerin plan aldığını biri yazabilir mi ?? (:
Planlar aktif oldu mu ki?
olumsuz17
29-07-2008, 18:57
hadibütün s11 e hayırlı olsun...umarımm hak eden kazanır...ama görünen wırt birliği işi köklemiş...haydi bakalım...herkese iyi oyunlar...
Daha planlar çıkmadı ki:confused:
Bende mesajları görünce benim hazine binasında arıza var zannettim :D
im_mortal
29-07-2008, 23:07
5 plan wırt da
diğer birliklere yazık ama:D
Arkadaş 5 wow köyü wırtta demek istedi :D
Ama 5 değil 6 wow köyü var :p
Arkadaş 5 wow köyü wırtta demek istedi :D
Ama 5 değil 6 wow köyü var :p
5 planlada 6 wow da seviye basarız demek istemiş arkadaş.
H32ARF3N
30-07-2008, 01:08
planlar aktif olmadı daha.
Wırt biraz hata yapıyo galiba ama kendilerinin bileceği iş 6 wow köyüne nasıl defans yetiştirecekler?
nasıl seviye basacaklar?
tamam hoş güzel güçlü bir birlik belki stratejileri bu olabilir.ne kadar wow köyü o kadar çok kurma şansı diyicem ama 3 ten fazlası biraz zor korurlar planları her şey değişir..
İşte bütün mesele buradaki staratejide iş saldırı değil savunma ile bitiyor WOW da ;) ?ırtlar saldırlarda çok iyiler bakalım bu kadar saldırgan oyunculara savunma bastırabileceklermi.
Ben yeni birleşemeleri merak ediyorum asıl. Çarşı gibi herkes Wırtlara karşı durumda:D
İş planlarda çözülecek.
bilmiyorum göreniniz var mı fkat tırt birliğinin bi oyuncusuna normal yıkım saldırısı yapılıyordu ve ondaki savunma sadece tek bi cins askerden 100 000 den fazlaydı ve diğer askerler ve diğer ırkların desteğini saymıyorum bile.
her birlik 1 wowu savunur.
esas wow'larına da herkes en güçlü savunmalarını atar.
demek istediğim hırt fedex'i savunacaksa fedex'e kişi başı 100 savunma gerçek kuracakları wow'a 500 ya da 400 savunma atılır
bu arada şu planlar hala aktif değil.
acaba natarların koordinat değiştirmesinden sonra planlarda da bi değişşiklik mi oldu haberimiz yok???
stormbringer
30-07-2008, 07:09
Bildiğim jugger s6 daki gibi 1-2 köyü geriden götürüp diğerlerini önden kurban verir millet onlara saldırsın diye..
Tabi bu strateji eski olduğundan farklı bir planları da olabilir..
biz de geriden gelenleri vururuz:D
şaka bi yana da
s12 de natarlar aktif oldu bizde hala tılsım çıkmadı.
yineliyorum ya yetkililer s11 i unuttu.
ya wow'da bi değişiklik söz konusu
OnYüzBin
30-07-2008, 18:22
biz de geriden gelenleri vururuz:D
şaka bi yana da
s12 de natarlar aktif oldu bizde hala tılsım çıkmadı.
yineliyorum ya yetkililer s11 i unuttu.
ya wow'da bi değişiklik söz konusu
Eskiden natar ve tılsım koordinatları biliniyordu. Hazırlıklar aylar öncesinden başlıyordu. Fakat şimdi durum böyle değil. Bu yüzden oyunculara belirli bir hazırlık süresi tanınması bence yerinde verilmiş bir karar.
H32ARF3N
30-07-2008, 19:06
Eskiden natar ve tılsım koordinatları biliniyordu. Hazırlıklar aylar öncesinden başlıyordu. Fakat şimdi durum böyle değil. Bu yüzden oyunculara belirli bir hazırlık süresi tanınması bence yerinde verilmiş bir karar.
Evet gerçekten güzel bir noktaya değinmişsin bende bunu yazıcaktım.hazırlıklar önceden yapıldığı için planlar hemen aktif olurdu ama aslında herkesi yine hazırlığını büyük ölçüde yapmıştı.sadece natar koordinatları sürpriz oldu.planları dört gözle bekliyoruz sıkıldım eski wow geçmişlerine bakmaktan..
Bildiğim jugger s6 daki gibi 1-2 köyü geriden götürüp diğerlerini önden kurban verir millet onlara saldırsın diye..
Tabi bu strateji eski olduğundan farklı bir planları da olabilir..
=) Malesef S11 de WOW la ilgilenmeyi bıraktım...
Benim stratejim beğenilmediği için pek karışmıyorum WOW işlerine...
Zaten Tırt olarakta WOW kurmayı hedeflemiyoruz...
WOW da sürprizler yaşanabilir... Tek söyleyeceğim bu ^^
=) Malesef S11 de WOW la ilgilenmeyi bıraktım...
Benim stratejim beğenilmediği için pek karışmıyorum WOW işlerine...
Zaten Tırt olarakta WOW kurmayı hedeflemiyoruz...
WOW da sürprizler yaşanabilir... Tek söyleyeceğim bu ^^[/B]
Birkeresinde tugutlu (kulakları çınlasın çılgın ve iyi komutandı) şöyle demişti.
WOW nedirki gülüm :D
Başka birliklerde de WOW la ilgilenmeyi bırakanlar olabilir (Wırt rakipleri) süre uzadıkça ortalık kızışıyor. Planların gecikmesi bakalım daha ne sonuçlara yol açacak.
ben birisi gibi son 5 mesaj yazıcam demiyorum ama jugger istediği kadar konuşsun yapılan hilelere m.h. lar karşılık verselerdi ortada ırt mırt yokdu bunu onlarda biliyor serverde.ispatla derler ispatlarım oyunu bırakma sözü verirlerse bu kadar iddalıyım.
aynı saniyede 100 fayk yada saldırı ve hile programı kullanmak yasak
multi köy kullanmak yasak
aşağılayıcı cıkonuşmak yasak
saldırı alana tahıl desteği yasak
ama ırt birlikleri dışındaysan
saygılarımla,
dipnot:bu yazıma verilecek cevap mantıklıysa cevaplıycam değilse cevaplamıycam o iftara veya karalama yapan nerde diye boşuna cırpınmayın cünkü hiçbirini yapmadım bizde ispat ortada ırt lardan birinin merkezini yıkan arkadaşa ırt lar saldırı yaptı diye tahıl attık kilitlendi ama onlar öyle bir şey yapmıyor zaten serverde yapmıyor.
ama ırtların millete iyiliği yapılan haksızlık yüzüne serveri bırakan değil travianı komple bırakanlar coğaldı ve altın satışları düşünce m.h. değiştirmeleri başladı bu konuda ırt lara teşekkür ederim.
ben birisi gibi son 5 mesaj yazıcam demiyorum ama jugger istediği kadar konuşsun yapılan hilelere m.h. lar karşılık verselerdi ortada ırt mırt yokdu bunu onlarda biliyor serverde.ispatla derler ispatlarım oyunu bırakma sözü verirlerse bu kadar iddalıyım.
saygılarımla,
dipnot:bu yazıma verilecek cevap mantıklıysa cevaplıycam değilse cevaplamıycam o iftara veya karalama yapan nerde diye boşuna cırpınmayın cünkü hiçbirini yapmadım bizde ispat ortada ırt lardan birinin merkezini yıkan arkadaşa ırt lar saldırı yaptı diye tahıl attık kilitlendi ama onlar öyle bir şey yapmıyor zaten serverde yapmıyor.
ama ırtların millete iyiliği yapılan haksızlık yüzüne serveri bırakan değil travianı komple bırakanlar coğaldı ve altın satışları düşünce m.h. değiştirmeleri başladı bu konuda ırt lara teşekkür ederim.
Haklısın, bizler yani ırt lar multi yapıyoruz, yasak program kullanıyoruz, tahıl atıyoruz ve aşşağılayıcı laflar ediyoruz ama bir şeyi eklemeyi unutmuşsun.... para verip saldırganlıkta üst sıralara çıkıyoruz^^
10 YTL ye 25.000 saldırganlık puanı satın alıyoruz =)
slayerize
30-07-2008, 23:33
saygılarımla,
oh ne ala memleket. çamur at izi kalsın. ispatlayamıyorsan susacaksın. konuşuyorsan başkalarından bir beklentin olmadan ispatlamak zorundasın dediklerini. zira bize kara çalıyor bizi suçluyorsun. aksi halde komik duruma düşersin tüm forum ahalisinin gözünde ki bu suçlamaların ispatını hepimiz merakla bekliyoruz. daha doğrusu nasıl yan çizeceğini:D
oh ne ala memleket. çamur at izi kalsın. ispatlayamıyorsan susacaksın. konuşuyorsan başkalarından bir beklentin olmadan ispatlamak zorundasın dediklerini. zira bize kara çalıyor bizi suçluyorsun. aksi halde komik duruma düşersin tüm forum ahalisinin gözünde ki bu suçlamaların ispatını hepimiz merakla bekliyoruz. daha doğrusu nasıl yan çizeceğini:D
ya ne yan cizemsi forum sayfanızdan silmişiniz bütün yazıları cevabı orada yazılıydı ve 4 aydırda profilimde yer aldı striker eltimin görümcesi diyen bir bayan vardı oyunda bayan yazıyordu bulamadım ama bu yazıyı coğu kimse okumuşdur.
ama işin ilginc yanı bir insanın eltisinin görümcesi aynı zamanda kendi görümxcesidir bunu bilmeyen ancak ilkokul 1.sınıf öğrencisidir.
ve bir köyde 30 hane bu oyunu oynuyor.o yazılar aylarca orada olduğu için ırt forumunda bende sayfa linklerini bile sildim ama zaten elti görümce olayı her şeyi anlatıyordu.
hırt dan biride o kendini biliyor aynı köyden aynı saniyeye 100 saldırı cıkartıyor ki buda oyun hilesi ve hala bu kişiler ceza almadı.
birinin köyünü reisliyorum +/- den yedi destek geliyor başka birlikden adı atıyorum seeee ise hırt dada bir kişide seee adlı köy var onuda gec adam haftalardır askerini cekmedi askerlerin 3/2 si aclıkdan öldü 2 ay sonra ben geri yolladım.
isim vermemek için daha yazmıyorum ama özelden yazarım be arkadaş.
ayıp nedir:
ayıp bir şeyi yaptığın halde su gibi üste cıkıp pişkinlik yapmaktır bu benmiyim başkasımı.
senin yazın kaideye alınacak cümleler değildi ama camur atıp izi kalıyor dedin diye hatırlatma yazdım.cevap verilcek kişi değilsin başkasına vermediğim gibi yalnız forum ahalisi dediğin için yazdım forumda cok sygın insanlar var.ondan yazdım yinede herkese başarılar wowu kimin kuracağı belli olmaz ama İNŞALLAH hak eden kazanır.
wow köyü sahiplerine ve temsilcilerine ALLAHU TEALA sabır versin zor iş.
bir dahaki yer alışım dünya harikasından seviye düşürdüğüm zaman olucak
saygılarımla,
Pardon ama bu söylediklerin çok çok çok ama çok ufak şeyler...
Elinde çok daha sağlam kanıtlar olsa inanırdım sana ^^
Benim profilimde de '' Striker benim tek ve gerçek aşkım'' yazıyordu 5 aydır^^
Şimdi bu neyi ispatlıyor ki?
Söylediklerin tamamen çok saçma ve bir anlam ifade etmeyen kelimler...
RockOurLife
31-07-2008, 01:27
Muhalefetmi olsam gene ne yapsam :)
Neyse ....
ilk s1 de oynarken kimse planların nerede çıkacağını bilmiyordu. Kimse dediğim biz yabancı serverlerde tr serverleri kurulmadan önce başladığımız için sadece yabancı serverlerde oynaya arkadaşlar biliyordu.
Bilmeyenlerde yabancı serverlere üye olup oradan bir tahminle bulmuşlardı ama tabi biz ozaman kadar çöreklenmiştik koordinatlara :)
Natar ve plan köyleride travian tarafından ilk serverde uzun bir hazırlıktan sonra koyulmuştu. Tr serverlerinin en uzun serverini oynamıştık ozaman :D
Ama şuanda herşey otomatik bildiğim kadarı ile. O yüzden mh ile alakalı bir şey değil. Sistemde bozukluk yoksa otomatikman çıkar. Bir sorun varsada mutlaka müdahele eder.
Koordinatların değişmeside gayet normal çünkü noter tastikli değil natar yada plan koodinatları :) değişiklik olması işi daha çok zorlaştıryor buda renk katıyor.
Gene yazı yazdım :S
Cihannüma
31-07-2008, 13:27
hırt dan biride o kendini biliyor aynı köyden aynı saniyeye 100 saldırı cıkartıyor ki buda oyun hilesi ve hala bu kişiler ceza almadı.
Bu olayı anlatayım da biraz gülün. Bunu yapan arkadaşımdır.
Bu adamlar soruyor; Nasıl yapıyorsun hangi programı kullanıyorsunda bu kadar saldırı yapabiliyorsun?
Arkadaş cevap veriyor; Söyleyemem çünkü kendi emeğim.
Arkadaşımız program felan yok tamamen kendi emeğim kendim yapıyorum diyor.
Bu elemanlarda arkadaş kendisi program yapmış o yüzden paylaşamam demek istedi diye düşünüyor.
Diğer iddialarının da bunun gibi asılsız ve tam olarak olayı anlayamadığından kaynaklandığını düşünüyorum.
Tılsımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çık Artık Hesap Silcem Sıkıntıdan Yaaa
MaRTenzit
01-08-2008, 14:00
artık baydı ama çıkacaksa çıksın artık!
diğer serverlerdede bu kdar uzun sürdü mü bilen var mı
Tiriniti
01-08-2008, 14:09
Bence sabırlı olun, s11'e kadar aynı yerde çıkan natarlar farklı yerlerde çıktı. Demekki natarlar akıllandı ve strateji değiştirdi.....Belki geç çıkmasının bir nedeni vardır. Belki amaç sizleri pes ettirmek :), birbirinize girmenizi sağlamak:)........
Ne demişler bekleyen derviş, muradına ermiş......:)
Tılsımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çık Artık Hesap Silcem Sıkıntıdan Yaaa
Ben çoktan sildim bile
son 37 saat:D
c.anthony
01-08-2008, 14:56
natarların yerinin böle diğişken olması daha iyi oldu
n.kizilkaya
01-08-2008, 23:34
bence de...
Pardon ama bu söylediklerin çok çok çok ama çok ufak şeyler...
Elinde çok daha sağlam kanıtlar olsa inanırdım sana ^^
Benim profilimde de '' Striker benim tek ve gerçek aşkım'' yazıyordu 5 aydır^^
Şimdi bu neyi ispatlıyor ki?
Söylediklerin tamamen çok saçma ve bir anlam ifade etmeyen kelimler...
multilik ufak konulardır doğru o bizim için sıkıntı o kadar.
2.si bir kaç kişi sonra programa kendince kılıf uydurmuş o program yazma olayına inanan akıllılar cıktı ama aynı anda sen oyunda değilken saati ayarlayıp yatıyorsun o kendi aynı köyden aynı saniyede varıcak şekilde saldırılar kalkıyor bu programı kullanan 3 kşi ben tanıyorum ve 1,5-2 senedir multihunterlik yapmış 3 kişiye direk sorduk oyundan değil gercek hayattan yasak dendi . o yüzden birileri yasak olduğunu bilmiyor diye yada duymamazlıkdan geliyor diye bu sizi haklı cıkartmaz.ve hala milletin köyünü sildirten konulara kılıf ve bunlar küçük olay diye hala pişkinlik yapılıyor helal !!!! sonrada forumda hep aynı kişiler deniyor daha foruma yazı yazmıycam rapor harici o yüzden azda olsa adamlık varsa daha cevap yazmıycak biri hakkında ağır ihtamda değilde adam bunamış diyin ama pişkinlik yapmayın.
kendi dünyanızda mutluluklar.
ve o program muhabbetine inananlar cıktı ben inanmadım tek gercek bu oyunda asker.
wow yolunda bütün birliklere başarılar
değişcekti madem millet boşa köy kurdu haber werilmesi lazımdı.
ve bu tılsım da hala yok ortalıkta
eğer pazartesi de çıkmazsa bırakıyorum oyunu.
gitcem dadancam birine birbirimizi silesiye kadar ::mad:
RockOurLife
02-08-2008, 23:48
değişcekti madem millet boşa köy kurdu haber werilmesi lazımdı.
ve bu tılsım da hala yok ortalıkta
eğer pazartesi de çıkmazsa bırakıyorum oyunu.
gitcem dadancam birine birbirimizi silesiye kadar ::mad:
:)
Birdahaki server açılmadan öncede senden izin alırlar natar koodinatlarını isterler öyle açarlar :)
ne kadar sabırsızsınız !!!
H32ARF3N
03-08-2008, 02:53
Ya bıktım artık forumda boş dolaşmaktan planlar çıksada biraz saldırı falan görsek ama lütfen burada tartışmayalım çünkü saldırı raporları görmek istiyo millet tartışma değil.almanyadan buraya inşaat ustaları gelip hala planı kuramadılar bıraksınlar biz usta tutalım biz kuralım.
yerinizde olmak isemezdim gercekten bu kadar beklemekte fazla
galba tum koyler depo ile dolmuştur bile
umarım s12 bu kadar bekletmez
Tüm birliklere wow yolunda sabır ve başarı diliyorum.:D
:)
Birdahaki server açılmadan öncede senden izin alırlar natar koodinatlarını isterler öyle açarlar :)
ne kadar sabırsızsınız !!!
sana ne benden izin alıp almıcaklarının derdi seni mi gerdi.
benle muhattap olma.
sen kimsin ki.
daha oyundaki adını bile söyleyemeyen kendini beğenmişin tekisin.
yazma benim mesajıma cevap yoksa daha ağır konuşmak zorunda kalcam
yerinizde olmak isemezdim gercekten bu kadar beklemekte fazla
galba tum koyler depo ile dolmuştur bile
umarım s12 bu kadar bekletmez
maalesef biz bekleyen grubuz off:(
bence bu planlar s12 yle eş zamanlı çıkacak yoksa s12 de natarlar bu kadar çabuk aktif olmazdı. 6. günde aktifleştiler
slayerize
03-08-2008, 22:33
multilik ufak konulardır doğru o bizim için sıkıntı o kadar.
2.si bir kaç kişi sonra programa kendince kılıf uydurmuş o program yazma olayına inanan akıllılar cıktı ama aynı anda sen oyunda değilken saati ayarlayıp yatıyorsun o kendi aynı köyden aynı saniyede varıcak şekilde saldırılar kalkıyor bu programı kullanan 3 kşi ben tanıyorum ve 1,5-2 senedir multihunterlik yapmış 3 kişiye direk sorduk oyundan değil gercek hayattan yasak dendi . o yüzden birileri yasak olduğunu bilmiyor diye yada duymamazlıkdan geliyor diye bu sizi haklı cıkartmaz.ve hala milletin köyünü sildirten konulara kılıf ve bunlar küçük olay diye hala pişkinlik yapılıyor helal !!!! sonrada forumda hep aynı kişiler deniyor daha foruma yazı yazmıycam rapor harici o yüzden azda olsa adamlık varsa daha cevap yazmıycak biri hakkında ağır ihtamda değilde adam bunamış diyin ama pişkinlik yapmayın.
kendi dünyanızda mutluluklar.
ve o program muhabbetine inananlar cıktı ben inanmadım tek gercek bu oyunda asker.
wow yolunda bütün birliklere başarılar
senin kadar boş konuşan birini görmedim. bir şikayetin warsa şikayet edilecek makamlar belli!! ne demek oluyor hakkıyla bugünlere gelmiş bizlere kara çalmak??!! adil olmadığını düşündüğün bir oyunda dewam etmen bile aslında dediklerine kendinin bile inanmadığının we ''ya tutarsa'' mantığıyla başlattığın bu karalama mesajları furyasının saçmalığının ispatı. yok ''multih. lık yapmışlara sormuş'' da.. yok ''program kullanılıyormuş'' da.. saçmalamanın we insanlarının emeğini lekelemeye çalışmanın alemi yok!! ispat edilen warsa buyur. yoksa susacaksın. aksi halde boşuna kürek çeken, dürüstçe oynayanlara saygısızlık yaparak prim yapmaya çalışan saçma bir birliğin saçma bir sözcüsüolarak hafızalarda yer eder, öyle de kalırsın.. susma kararın çok doğru we susmak senin lehine;))
ROCKERGEN
04-08-2008, 13:20
İsim Nüfus Koordinatlar
Natarlar (Merkez) 854 (400|-400)
WW Buildingplan 123 (3|177)
WW Buildingplan 123 (71|35)
WW Buildingplan 123 (-171|226)
WW Buildingplan 123 (-168|58)
WW Buildingplan 123 (-44|65)
WW Buildingplan 123 (-222|-180)
WW Buildingplan 123 (-28|-175)
WW Buildingplan 123 (-61|-45)