Tüm Versiyonu Göster : Oyuncu adlarindaki olumsuz yaklasimlar.......
Aykoland
06-10-2006, 20:08
Arkadaslar, ben sirf oyuncu adindan dolayi birine saldiriyorum ve destek istiyorum. cunku benden daha guclu.
Lutfen bana yardim edecek arkadaslar bilgi versin.
killer machine
06-10-2006, 20:17
oyuncu adı ne ki saldırıyosun
:?:
galyalı_killer03
06-10-2006, 20:36
bi kere konuyu yanlış yere açmışsın arkadaşım bu konunun sorularla ne alakası var...
ayrıca kimseninde yardım edeceğini zannetmiyorum sadece isminden dolayı...
eğer islama ya da türklere karşı :!: küfür :!: içeren bi ad ise burdan ya da oyundan adminlere msj atarak bildirebilirsin :wink:
Aykoland
07-10-2006, 01:08
Tekrar merhaba,
Oyuncu Adı; Anti-Türk
Köy Adı; Apokaliptika
ve saldırı yapmam üzerine yaptığımız yazışmaları da aşağıda bilgilerinize sunuyorum.
------//-----------Aykoland 06.10.06
RE^3: hey 23:47:56
I will always attack for you.
Because i don't like your player name..
Aykoland yazdı:
Selam,
Maalesef oyuncu adı olarak seçtiğin isimden dolayı sana saldırmam gerekli :))
Bu arada umarım sen Türkçe biliyorsundur çünkü dikkat edersen oyun alan adı; com.tr
İyi oyunlar.
----------------//---------
Bana inanmayanlar için; harita üzerinden görün lütfen...
-75 / - 59
neyine yardım istiyorsun? adamın zaten ordusu falan yok...
galyalı_killer03
07-10-2006, 09:02
ben anti-türk adında bir anormallik görmüyorum açıkcası adam türk serverında oynadığı için anti-türk demiş...ama anti-türkiye olsa hadi haklısın ama bize karşı düşmansa ve adıyla belli ettiyse buna bişi yapamayız...ayrıca msj larda sana arkadaş canlısı olduğunu belirtmiş sen bunu niye bu kadar abartıyorsun ki...
tabi başkaları isim hakkında farklı düşünebilir bunlarada saygım var fakat bize ait olmayan bi oyunda bu kadar milliyetçi olmak biraz garip kaçıyor..
AssasianZero
10-10-2006, 14:38
tabikide milliyetçilik yapacağız.
türk milleti onların lafla sömürürken sessizmi kalmalı
arkadaşlar hiç bir zaman Türk adını giçbir yerde ezdirmeyin! :!: :!:
yine mi!! hmmm hemen bi bakayım bizimle dalgamı geçilmiş(?) :twisted:
phantomlord
10-10-2006, 15:31
17:09:28 Std. sürüo adama gitmem...
yoksa bu isimi almasının hoş bişi olmadıgını ona gidip güzel bir lisanla anlatıp gelirdim.. adamda bu lisandan sonra ya oyunu bırakırdı yada ismini :D
CryinGame
11-10-2006, 07:33
tabikide milliyetçilik yapacağız.
türk milleti onların lafla sömürürken sessizmi kalmalı
arkadaşlar hiç bir zaman Türk adını giçbir yerde ezdirmeyin! :!: :!:
Senden özür dileyerek; Türklük falan demişsin ama forumda kullandığın takma ismini gayet ingilizce seçmişsin. Bir ingiliz sempatisi falan var sanırım. Hani şu zamanında ülkemizi işgal eden ingilizlere?
Arkadaşlar bunlar hep boş işler. Burası oyun serveri. Ona saldır buna saldır tarla yap savunma yap. Yuvarlanıp gidin. Milliyetçilik değil oyun oynamaya gelelim buraya. Amaç o burada. Anti turk yazanın kafası az calısıyor diye saçma sapan tartışmalara girmeye hiç gerek yok. :)
yağmurcuk
16-10-2006, 12:40
bir oyuncuya sadece nickinden dolayı böyle saldırmak saçma bence..hadi türklere bir hakaret veya küfür içerse neyse..onu da admin gereğini yapardı zaten..kaldıki kişi arkadaşça yaklaşmaya çalışmış..bence milliyetçilik duygularımızı olur olmaz kullanmayalım :)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.