PDA

Tüm Versiyonu Göster : Eski Dostlar...

Tiriniti
24-06-2008, 17:27
Ben hikaye yazmayacağım, öyle arkası yarınlarda bırakılan…
Bugün geçmişimden bir sayfayı yazmak istedim nedense..
Her zaman kapattığın defterleri açma diyen ben, bugün çıkardım defterimi tozlu rafların arasından…
O defterler ki büyük bir itinayla yerleşmişti raflara ve uzun zaman olmuştu yanlarına uğranmayalı…
Biz çok samimi üç arkadaşdık..Zaten adımızı da üç silahşörler koymaları boşuna değildi.Hiç ayrılmayacak gibi görünen, başında deli dolu rüzgarlar esen, üç ayrı karakter, üç ayrı dünya…

Nasıl bu kadar sevdik birbirimizi, nasıl bu kadar güvendik hiç bilemiyorum.
Belki de birbirimizi tamamlamamızdı bizi yakınlaştıran…
İki arkadaşımın arasında kalmak en sevmediğim ama sık sık yaşamak zorunda kaldığım bir rolüm olmuştu adeta…

Zaman geçip, görünüşümüzde farklılıklar olmaya başladıktan sonra garip havalar esmeye, garip hallere girmeye başladık…Artık üç silahşörler bitmiş, Charli”nin Melekleri gösterime girmişti…. Derler ya güzellik başa bela… Ata sözlerini hiç atmamak lazım yabana…Zaten farklı olan karakterlerimizi, artık dış görünüşümüzde destekliyor ve bizi birbirimize yabancılaştırmayı başarıyordu.Kavgalarımızın nedenlerini duysanız eğer, şuan benim yaptığım gibi gülersiniz….

Ama bildiğim bir gerçek var ki o yaşadığımız çekişmelere rağmen, o dostlukların tadı çok farklıymış.. Biz insanoğlunun bir özelliğidir. Elindekilerin değerini kaybettiğinde anlamak…Şimdi o günleri ne kadar özlüyorum.. Birbirinden farklı üç karakter, birbirinden ayrı üç dünya artık kendi yollarında ve hayat denen zalim rüzgar sayesinde, kim bilir nerelere savruldular..

Tiriniti…

darkavalon
24-06-2008, 17:37
Eski dostlarımızı ne kadar arasak boşa.Onları ya bulamıyoruz yada eskisi gibi olmuyorlar.Yani harbiden eski dostlar oluyorlar...

kosovalı1993
24-06-2008, 17:41
Eski dostlarımızı ne kadar arasak boşa.Onları ya bulamıyoruz yada eskisi gibi olmuyorlar.Yani harbiden eski dostlar oluyorlar...

Darkavalon'un bu satırları benim yalnızlıktan kastımı çok iyi anlatıyor:)

Tiriniti
24-06-2008, 17:47
Darkavalon'un bu satırları benim yalnızlıktan kastımı çok iyi anlatıyor:)

Belki dostluklarını halen muhafaza eden vardır. Eğer bizler böyle düşünüyorsak, yani dostlarımızı kaybettiysek, belkide şuçu birazda kendimizde aramalııyız... Kaybettiğimiz bir dostumuzu bulmak tabiki ilk tadını vermez.. Önemli olan yeniden başlamak değil..Kaybetmemek....

darkavalon
24-06-2008, 17:51
Belki dostluklarını halen muhafaza eden vardır. Eğer bizler böyle düşünüyorsak, yani dostlarımızı kaybettiysek, belkide şuçu birazda kendimizde aramalııyız... Kaybettiğimiz bir dostumuzu bulmak tabiki ilk tadını vermez.. Önemli olan yeniden başlamak değil..Kaybetmemek....

Ne kadar uğraşsak boş oluyor bazen ne yazık ki.İnsan istemezmi ama işte bazen olmuyor.Geçmişe dair hatırlamak istemediğimiz çok şey varken geçmişteki dostlarımızı neden arayalım değilmi.

kosovalı1993
24-06-2008, 17:56
Adı üstünde geçmiş..
Geçmiş,bitmiş...

Tiriniti
24-06-2008, 18:16
Ne kadar uğraşsak boş oluyor bazen ne yazık ki.İnsan istemezmi ama işte bazen olmuyor.Geçmişe dair hatırlamak istemediğimiz çok şey varken geçmişteki dostlarımızı neden arayalım değilmi.

Geçmişe dair hatırlamak istemediklerimiz yanında, mutlaka hatırlamaktan mutlu olduğumuz anılarımız da olmuştur. Koskoca geçmişte sadece kötü anlarımız aklımızda kaldıysa, bu bence yaşanmışlıklarımıza ihanet, haksızlık olur...
Adı üstünde geçmiş..
Geçmiş,bitmiş...

Geçmiş haklısın geçmiştir... Artık yapcağımız hiçbir şey geçmişi ilgilendirmez.. Tabiki önümüze bakmalı ve öyle yürümeliyiz.Bu konuda kimsenin aksini düşüneceğini de sanmıyorum...

Arpia
26-06-2008, 19:01
Lise arkadaşlarımı anımsattı bana bu yazı. Eline sağlık ablacım..

Orta okulu bitirip lise hazırlığa başlamıştık birlikte.. Birbirimize hatta kendimize bile yabancıydık. Çocukluğun verdiği saflık, dürüstlük gibi sağlam temellere dayandırmıştık dostluğumuzu. Dört yılı acı tatlı birçok olayı aşıp geride bıraktık.. Büyüdük, birbirimize destek olduk.. Ve birer yetişkin olduk..
Sonunda okul bitti..Mezun olduk.. Okullarımız ayrıldı. Kimimiz başka şehirlere gitti. Kİmimiz şanslıydı istanbulda kaldı. Ama vakitsizlikten görüşememye başladık..

Aradan kocaman 3 sene geçti. Ve hala kopmadık bir şekilde görüşümeye çalışıyoruz. Ve bu 3 senede anladım ki gerçek dostluklar lisede kuruluyor. İnsanlar büyüdükçe ilişkiler saflığını yitiriyor ve insanlar güvensizlikten gerçekten arkadaş bile olamıyor.

julia..

amelia
27-06-2008, 12:25
Ahhh o dostluklar hiç bitmese keşke ayrılmasak birbirimizden...