Tüm Versiyonu Göster : KURT-™ vs MÜFREZE + HELL SAVAŞI
Hayabusa
06-06-2008, 10:10
KURT-™ olarak o çok övülen müfreze birliğini dağıttık. dağılan müfreze birligi exit -I+ ve k & m birlikleri ile hell birligini olusturdular. savas devam ediyor. savas ilanini israrla kabul etmiyorlar. bakalim hell birlikleri bize ne kadar dayanabilecekler:)
KURT-™
Tebrikler.Yazdığına göre MÜFREZE çok iyiydi herhalde.:)
Shorinim
06-06-2008, 11:33
Müfrezede kimler var ki çok övülen birlik anlamadım... Önceki serverdan kimler var?
Hayabusa
06-06-2008, 12:09
ben eski s2de yoktum ama server basladiginda müfreze cok övülen bir birlikti. biz savas actigimizda mufreze ilk 20 birlik arasindaydi. eskilerden kimler var bilmiyorum. dedigim gibi forumda cok övülüyordu
MUFREZE K&M ile olusumu tamamlayınca savaş ilanını kabul edecektir diye düşünüyorum.. Başarılar.. İyi Olan Kazansın.
Edit : Savaş Nedeni Nedir ? Özel değilse bizimle paylaşırmısınız ? =)
oktayakkaya
06-06-2008, 19:02
ben varım umut abi yetmezmi
huysuz
oktayakkaya
06-06-2008, 19:04
ve buradan kendi birliğimdeki arkadaşlarıma sesleniyorum savaşla ilgili tek yorum istemiyorum bizim birklik arkadaşlarımızdan buradan kendi kendine gelin güvey olan olsun
iyi oyunlar
<huysuz>
Hayabusa
06-06-2008, 19:29
savaş sebebi bu arkadaslar bizim birliktekilere saldiri duzenlediler. diplomasi ile cozelim dedik yanasmadilar. bizde savas ilani verdik. enterasan olan olay -/+ daki butun kucuk birlikleri yanlarina cekmeye calisiyorlar. bakalim kac birlige karsi savasacagiz.
oktayakkaya
06-06-2008, 22:44
bu konu burada kapanmıştır
<huysuz>
Hayabusa
07-06-2008, 10:32
sen kimsinde burda konu kapatiyorsun?
Hayabusa
07-06-2008, 10:57
birkaç rapor yayinlayim. elimizde daha cok var ama onlari video yapacagim :)
http://img211.imageshack.us/img211/3340/65442200hk5.jpg
http://img401.imageshack.us/img401/7030/30498391ym5.jpg
http://img176.imageshack.us/img176/1337/91718194hw3.jpg
Hayabusa
07-06-2008, 10:57
http://img369.imageshack.us/img369/8317/27372708sj6.jpg
http://img382.imageshack.us/img382/1183/59954378xm7.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/6494/11881309ah7.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/4836/89686895xn1.jpg
Hayabusa
07-06-2008, 11:00
http://img181.imageshack.us/img181/599/36143361ez4.jpg
http://img211.imageshack.us/img211/7369/13973351li1.jpg
Serverin başına göre çok güzel raporlar.. Tebrikler..
KURT-™ olarak o çok övülen müfreze birliğini dağıttık.
Biz daha önce bu server de çok devlerin diz çöküşüne şahit olduk.
Bu sebeple bugünün beyliği beylik tarzında övünmeler bize pek bir şey ifade etmez.
O çok övülen müfreze birliğini övenlerden biri olarak şunu söyleyebilirim ki,
Müfreze iki köyünün yıkılmasıyla beş hesabının silinmesiyle dağılacak birlik değil. İsim değişikliğine gitmiş yada stratejik olarak birleşmeler yapmış olabilirler. Bu dağıldıkları anlamına gelmez...
Birlik profilinize yazdığınız kazanılan savaşlar yazısı bu server in yabancısı olduğu bir uslup. Şunu unutmayın rakiplerinizi küçük düşürerek yücelemezsiniz. Rakiplerinizi yücelterek yücelirsiniz...
Naçizane tavsiyem. Buraya sadece savaş raporlarınızı koyun ve bu tarz ifadelerden sakının...
Hayabusa
07-06-2008, 12:56
Biz daha önce bu server de çok devlerin diz çöküşüne şahit olduk.
Bu sebeple bugünün beyliği beylik tarzında övünmeler bize pek bir şey ifade etmez.
O çok övülen müfreze birliğini övenlerden biri olarak şunu söyleyebilirim ki,
Müfreze iki köyünün yıkılmasıyla beş hesabının silinmesiyle dağılacak birlik değil. İsim değişikliğine gitmiş yada stratejik olarak birleşmeler yapmış olabilirler. Bu dağıldıkları anlamına gelmez...
Birlik profilinize yazdığınız kazanılan savaşlar yazısı bu server in yabancısı olduğu bir uslup. Şunu unutmayın rakiplerinizi küçük düşürerek yücelemezsiniz. Rakiplerinizi yücelterek yücelirsiniz...
Naçizane tavsiyem. Buraya sadece savaş raporlarınızı koyun ve bu tarz ifadelerden sakının...
biz laf degil icraat yapiyoruz savastaki rakiplerimizdende bunu bekliyoruz. ben kimseyi kucuk dusurmuyorum. kimseyi kucuk gormedigim gibi kimseyide yuceltmem. su an mufreze diye bir birlik olmadigina gore o savasi biz kazanmisiz demektir.
Hayabusa
07-06-2008, 12:57
Serverin başına göre çok güzel raporlar.. Tebrikler..
tesekkurler dostum daha bu tarz raporlar cok ama hepsini burda yayinlayamam. youtube ye video olarak ekler adresi burda yayinlarim.
Kemal Başer
08-06-2008, 01:07
Müfrezede kimler var ki çok övülen birlik anlamadım... Önceki serverdan kimler var?
neredeyse kimse yok. vadinin kurtları birlikte olsa askersiz savaş kazanırlardı eminim.
By_kawalye
08-06-2008, 15:03
biz laf degil icraat yapiyoruz savastaki rakiplerimizdende bunu bekliyoruz. ben kimseyi kucuk dusurmuyorum. kimseyi kucuk gormedigim gibi kimseyide yuceltmem. su an mufreze diye bir birlik olmadigina gore o savasi biz kazanmisiz demektir.
Dostum dikkat Müfreze ne zaman icraat yaptıysa sonunda denildiği gibi çok diz çöken oldu. Müfreze oluşmadı burda oluşumunu tamamlamadı diyelim. Bende müfreze yi övenlerdenim. Yada benim bişey söylememe gerek yok burda yazdıgınız yazı tarzı hiç hoş değil. Sİz müfreze yi neye göre sınadınız? ilk 20 ye girmiş dediniz siz ilk kaçtasınız? Dostum Müfreze stratejiye oynayan bir birliktir. Öyle etraftan kolpa birlikleride yanına çekmez merak etme. Korkuyorum toplanırlarsa eger bu sözlerinizi hatırlatacaklardır size.
Dogucemal ve odin beklenmektesiniz.
mc_stive
08-06-2008, 16:08
çok az kaldı :)
Hayabusa
09-06-2008, 00:07
Dostum dikkat Müfreze ne zaman icraat yaptıysa sonunda denildiği gibi çok diz çöken oldu. Müfreze oluşmadı burda oluşumunu tamamlamadı diyelim. Bende müfreze yi övenlerdenim. Yada benim bişey söylememe gerek yok burda yazdıgınız yazı tarzı hiç hoş değil. Sİz müfreze yi neye göre sınadınız? ilk 20 ye girmiş dediniz siz ilk kaçtasınız? Dostum Müfreze stratejiye oynayan bir birliktir. Öyle etraftan kolpa birlikleride yanına çekmez merak etme. Korkuyorum toplanırlarsa eger bu sözlerinizi hatırlatacaklardır size.
Dogucemal ve odin beklenmektesiniz.
dediğim gibi ben eski s2 de yoktum cok iyi birlik olabilir ama adi ustunde eski s2 de. biz su an serverda 2. birligiz. yeni mufreze övülüyordu ama övüldüğü kadar yoklarmıs. az kaldi diyen arkadas biz her zaman burdayiz. dagilirsak birden dagilirz oyle ali cengiz oyunu yaparak baska birliklerin kanatlari altina girmeyiz.
By_kawalye
09-06-2008, 18:28
dediğim gibi ben eski s2 de yoktum cok iyi birlik olabilir ama adi ustunde eski s2 de. biz su an serverda 2. birligiz. yeni mufreze övülüyordu ama övüldüğü kadar yoklarmıs. az kaldi diyen arkadas biz her zaman burdayiz. dagilirsak birden dagilirz oyle ali cengiz oyunu yaparak baska birliklerin kanatlari altina girmeyiz.
Mc_stie söylemiş işte az kaldı. Bu bi strateji oyunu stratejiyi bilen insanlar gelsinler yeter. Eski s2 fln yok herkes yine devam edicek. Birde müfreze hiçbir zaman 1. 2. sıraya yükselmedi gerekte yok zaten ama 1. sıradaki birliği indirdi. ideal sıra 10 dur :D
Kemal Başer
10-06-2008, 01:08
müfreze ile akıllı uslu savaşılsın. öyle ezici konuşmalar yapılmasın.O birlik küllerinden doğabilen yegane birliktir s2 de...
çok yıkılıp bitirildiler.sıfırdan başlayıp intikam almasını da bildiler.
wow ları sıfırlandı,
sonunda diktiler.
bu tür birlikler nadir bulunur.Böyle bir müttefiğimiz uzak bölgede de olsa elimizden geldiğince yanında dururuz.
COF ve CSD müfreze nin yanındadır.
PRoFeSYoNeL
10-06-2008, 01:43
müfreze ile akıllı uslu savaşılsın. öyle ezici konuşmalar yapılmasın.O birlik küllerinden doğabilen yegane birliktir s2 de...
çok yıkılıp bitirildiler.sıfırdan başlayıp intikam almasını da bildiler.
wow ları sıfırlandı,
sonunda diktiler.
bu tür birlikler nadir bulunur.Böyle bir müttefiğimiz uzak bölgede de olsa elimizden geldiğince yanında dururuz.
COF ve CSD müfreze nin yanındadır.
Efsane Geri Dönecek.. :D
Kemal Başer
10-06-2008, 02:10
Efsane Geri Dönecek.. :D
bu kadar gaz verdik dönsünler gari :)
mc_stive
10-06-2008, 08:21
dönerler dönerler:) baş döndürür onlar yine.
sultan yaman
10-06-2008, 13:09
yav biz 1.5 senede bitiremedik bunları ne cabuk bitirdiniz:? kolay bitmez onlar öyle cok inatcı adamlar var orda:)
mc_stive
10-06-2008, 17:54
yav biz 1.5 senede bitiremedik bunları ne cabuk bitirdiniz:? kolay bitmez onlar öyle cok inatcı adamlar var orda:)
yaw başkan sorma illa getirtecekler bizleri ama çok iş var yoğunuz yorulduk gelmiycez belki öteki server.
daha fazla gaz vermeyin illa bize kurt sote yaptırtmayın:)
müfreze birlikleri eski dandik başkanı ve dandik yrd
dogucemal-odin
h.yıldız
10-06-2008, 18:59
yaw başkan sorma illa getirtecekler bizleri ama çok iş var yoğunuz yorulduk gelmiycez belki öteki server.
daha fazla gaz vermeyin illa bize kurt sote yaptırtmayın:)
müfreze birlikleri eski dandik başkanı ve dandik yrd
dogucemal-odin
siz gelseniz nooolucak dandik başkan ve yardımcısı :rolleyes:
eski çamlar bardar oldu derler bizim buralarda :rolleyes:
hiç boşuna gelip de karizmayı çizdirmeyin, kurtlar için adamı hammmm yapar diyorlar :rolleyes:
uykularını daha alamadılar anlaşılan ;)
Hayabusa
10-06-2008, 21:51
burda yapilan yorumlara cevaben rapor yayinliyorum. saldiran KURT-™savunan müfreze yada hell ne derseniz artik.
http://img300.imageshack.us/img300/8429/24671596ve5.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://img120.imageshack.us/img120/3917/10258825tu7.jpg
Hayabusa
10-06-2008, 21:53
http://img361.imageshack.us/img361/1328/42033114bs2.jpg
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
http://img296.imageshack.us/img296/7450/34263721og6.jpg
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
http://img120.imageshack.us/img120/6485/93468861dl8.jpg
Hayabusa
10-06-2008, 21:54
http://img338.imageshack.us/img338/1426/69771118qd8.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------
http://img165.imageshack.us/img165/2686/50139083pz5.jpg
----------------------------------------------------------------------------------------------
http://img112.imageshack.us/img112/5541/83833613dn5.jpg
Hayabusa
10-06-2008, 21:54
http://img84.imageshack.us/img84/3707/84523447hl0.jpg
----------------------------------------------------------------------------------------------
http://img388.imageshack.us/img388/6826/10ok1.jpg
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://img225.imageshack.us/img225/1012/11bg9.jpg
By_kawalye
10-06-2008, 22:14
Tebrikler güzel raporlar fakat konusmalarla bunu kastedmedikki. Bu raporlar her savasın süsüdür :D Bizim söylediğimiz kolay kolay bitmezz:D
Kemal Başer
11-06-2008, 01:06
raporların cogunda asıl kaybın KURT ta oldugunu söyleyebilirim.2 tarlayı 2 günde basmak kolaydır.ama kaybedilen binlik orduları 2 günde yapamazsınız :)
Bitti denen bir birliğin böyle güzel savunma yapması gercekten tebrik edilecek birşey.
Ayrıca iki tarafın zararlarına bakın her saldırıda...
Başarılar.
By_kawalye
11-06-2008, 02:16
Ya baskan olurmuya bitmiş işte müfreze birliği hani nerde :D:D Bak troyka bile sölüyor. biz 1.5 senede bitiremedik siz ne cabuk bitirdiniz diyo ki müfrezenin en iyi düşmanları :D
mc_stive
11-06-2008, 10:20
Kemal e katılıyorum. Ayrıca Defanslarında minimum 3 er kişiden oluştuğunu düşünürsek. Saldıanın asker sayısını aynı sayıya getirmesi ile defansı yapanları askeri basması arasında zamanlamaya bakarsak Defans yapanlar bu işten karlı çıkıyor.
Mc_stive
h.yıldız
11-06-2008, 15:12
Kemal e katılıyorum. Ayrıca Defanslarında minimum 3 er kişiden oluştuğunu düşünürsek. Saldıanın asker sayısını aynı sayıya getirmesi ile defansı yapanları askeri basması arasında zamanlamaya bakarsak Defans yapanlar bu işten karlı çıkıyor.
Mc_stive
yaw ilhan, yıkmışlar işte sizi neyi savunuyorsunuz ki alla alllaaaa :p
mc_stive
11-06-2008, 15:37
yahu ben derin takılıyorum hala :) onlar sadece görünen lere saldırmışlar :D savaşı kazanmak istiyorsan süprüs yapmalısın. çok güzel planlarım var. ilk iş saldırı askerlerini tüketmeli :) sonra atağa geçmelisin. al sana bozguna uğratmanın.formülü koka koladan daha değerli valla :)
İyi oyunlar heerkese
mc_stive
Shorinim
11-06-2008, 17:54
Defansa yakalanmadan yıkabiliyorsan işte ozaman başarılısındır. Defansa yakalandın mı iş bitmiştir saldırı ordusu kolay yetişmiyor o yüzden bu oyunu uzun zaman oynamış birisi olarak pekde saldıranın kazandığı görüşü uyanmadı bende...
kül olarak bekliyoruz zamanı geldiğinde görünmeyen ordular meydana çıkacak merak etmeyin
Hayabusa
12-06-2008, 12:45
Mc_stive
o zaman bu oyunda saldiri askerleri bosuna var herkes savunma bassin beklesin. savunmanin basarili olabilmesi icin saldiranlarin cakilmasi lazim yikim yapmazsa savunma basarilidir. elbette saldiran her zaman icin zararli cikacaktir. saldiran 1 kisi savunan kac kisi belli degil herkes destek atiyor. birde sur seviyeside arti bi bonus. saldiranin bonusu sadece kahramanda ama kahramanin seviyesi su an dusuk olduguna gore bonusu yok. sizin mantiginiz yanlis bana gore o zaman kimse saldiri yapamaz. burda asil olan saldirilarda butun savunma kesip birligin moralini bozmak. zaten bu tur saldirilardan sonra birliklerde kopmalar basliyor. valla yenilgiyi basari olarak gostermeniz garibime gitti.
Hayabusa
12-06-2008, 12:49
raporların cogunda asıl kaybın KURT ta oldugunu söyleyebilirim.2 tarlayı 2 günde basmak kolaydır.ama kaybedilen binlik orduları 2 günde yapamazsınız :)
Bitti denen bir birliğin böyle güzel savunma yapması gercekten tebrik edilecek birşey.
Ayrıca iki tarafın zararlarına bakın her saldırıda...
Başarılar.
bu raporlar bitti demeden onceki rapolar. su an boyle bi savunma yok. bu savunma savasin basindaki asker sayilari.
Konuya mesaj yazıp muhalefet olmak istemem fakat şöyle düşünmek lazım. Örneğin Savunanın 25 askeri var. 3 tane 25 tane asker daha destek geliyor. 100 savunma askeri oluyor. saldıran ise sallıyorum 125 askerle saldırıyor. saldıran hepsini kesiyor. Saldıranın 70 askeri ölüyor. Savunanın 25. Destek atanlarda 25 asker zarar görüyor. Savunanın gördüğü zarar daha az gibi gözüksede , birlik olarak savaşıyorsun. Savunan a destek atan da birligin. Saldıranda birligin saldıran birlik olarak 70 asker kaybediyor. Savunan ise 100..
işte burada fark ortaya çıkıyor.
3 kişinin tekrardan o askerleri basması çok kısa sürecek ama saldırı yapan için 70 askeri basabilmek daha uzun sürecektir ;)
saldırı yaparsın karşı tarafın saldırı ordusunuda kesersin o zaman saldırı yapan kazançlıdır.
Bu yapılan saldırılarda zararlı olan sadece saldırı yapan taraftır.
"Felaketin bir iyiligi varsa oda hakiki dostlarimizi tanitmasidir..!"
MÜFREZE de hakiki dostlar oldukça fazla onları saldırı yaparak yada yıkarak ayıramazsınız ;)
Shorinim
12-06-2008, 17:43
Olaya düz mantık bakarsak dediklerinin hepsi doğru ama olaya biraz daha derinlemesine bakmak gerekiyor diyor tecrübeli arkadaşlar... Dediklerinde yazılanların tam uç noktası kimse saldırı askeri boşuna var demiyor :) ama saldırdığında kendine avantaj sağlıyorsan başarılısındır yoksa defansa yakalandığında karşı tarafı ezebildiğin ölçüde başarılısındır. Verilen raporlarda ben başarılı tarafın defans olduğunu düşünüyorum.
Daha yalın bir şekilde basit bir hesap vericem. Eğer asker olarak kaybın defansın 1/2- 1/3'ü ise başarılısındır. (Bazı durumlarda geçerli değildir) Kafa kafaya ise kaybetmişsindir.
Neyse sözün özü kahrolsun ezberci eğitim sistemi :)
o zaman bu oyunda saldiri askerleri bosuna var herkes savunma bassin beklesin. savunmanin basarili olabilmesi icin saldiranlarin cakilmasi lazim yikim yapmazsa savunma basarilidir. elbette saldiran her zaman icin zararli cikacaktir. saldiran 1 kisi savunan kac kisi belli degil herkes destek atiyor. birde sur seviyeside arti bi bonus. saldiranin bonusu sadece kahramanda ama kahramanin seviyesi su an dusuk olduguna gore bonusu yok. sizin mantiginiz yanlis bana gore o zaman kimse saldiri yapamaz. burda asil olan saldirilarda butun savunma kesip birligin moralini bozmak. zaten bu tur saldirilardan sonra birliklerde kopmalar basliyor. valla yenilgiyi basari olarak gostermeniz garibime gitti.
Shorinim
12-06-2008, 17:49
Tabii ki şunuda demeden geçemeyeceğim. Olayın geneline bakmak lazım ben sadece gösterilen rapolardan asker kayıplarına göre değerlendirme yapabiliyorum. Oyunda olsam belki daha farklı yorumlar yapabilirim. Başka rapolar varsa gönderin görelim bakalım :) çatırtı serverı sarıyormu... Bu arada eski serverda 1 savaş çıktımı kafadaki 8-10 birlik birbirine giriyordu :) sanırım bu serverda yok öyle bişey
Şeytan dürtüyor ama :)
şeytanın biraz daha dürtmesini bekleme artık Başkan senide aramızda görmek istiyoruz.
Olaya düz mantık bakarsak dediklerinin hepsi doğru ama olaya biraz daha derinlemesine bakmak gerekiyor diyor tecrübeli arkadaşlar... Dediklerinde yazılanların tam uç noktası kimse saldırı askeri boşuna var demiyor :) ama saldırdığında kendine avantaj sağlıyorsan başarılısındır yoksa defansa yakalandığında karşı tarafı ezebildiğin ölçüde başarılısındır. Verilen raporlarda ben başarılı tarafın defans olduğunu düşünüyorum.
Daha yalın bir şekilde basit bir hesap vericem. Eğer asker olarak kaybın defansın 1/2- 1/3'ü ise başarılısındır. (Bazı durumlarda geçerli değildir) Kafa kafaya ise kaybetmişsindir.
Neyse sözün özü kahrolsun ezberci eğitim sistemi :)
Ben tarafsız olarak yorum yaptım.. Tabiki siz benden daha tecrübelisinizdir.. Fakat senin 1 ordun gidiyor karsıdaki 2 Ordunun %60 ı.. İki tarafında %40 ordusu kaldı diğelim. Fakat Saldırı yapmayan diğer üye nin ise %100 ordusuu var.. Sayıcada 100 diyelim. %40 ıda 40 diyelim 40+40 = 80 80<100 den.. Ben MUFREZE yide pek tanımam KURT birliğinide.. Sadece düşüncem budur.. Yanlışım varsa affola..
mc_stive
12-06-2008, 23:15
işte burada fark ortaya çıkıyor.
3 kişinin tekrardan o askerleri basması çok kısa sürecek ama saldırı yapan için 70 askeri basabilmek daha uzun sürecektir ;)
saldırı yaparsın karşı tarafın saldırı ordusunuda kesersin o zaman saldırı yapan kazançlıdır.
Bu yapılan saldırılarda zararlı olan sadece saldırı yapan taraftır.
"Felaketin bir iyiligi varsa oda hakiki dostlarimizi tanitmasidir..!"
MÜFREZE de hakiki dostlar oldukça fazla onları saldırı yaparak yada yıkarak ayıramazsınız ;)
Teşekkürler. Dostluklar böyle günler içindir.Hüseyin Bey ahha
Müfreze hep küllerinden doğmuştur zaten. Bugüne kadar böyleydi bundan sonrada böyle oalcak çünki orada dostluklara önem verilir.
Eski s2li oyuncu olarak müfrezeyi iyi biliyolum icraatlar ortada... benden önceki yorumlarda arkadaşın birisi ne güzel yazmış "müfreeze kaç kere yıkıldı sonra tekrar toplanıp kaznmasını bildi" müfreze önceki s2 de A.TR (server 1.si) ezdi resmen. A.TR yorgundu savaştan çıkmıştı yara almıştı ama buna rağmen server 1.siydi... Müfreze intikam için oynayan sinsi bi birlik boşuna arı kovanına çomak sokmayın yani :)
killforyou
09-07-2008, 16:46
Müfreze oyunun sonu da yeni bir kapak operasyonu yapar ..rahat olun
Freeman
eski oyuncular cevap vermiş madem hep, biz de konuşalım, söylenecek söz kalmamış olsa da....
KURT birligini öncelikle tebrik ediyorum, sanırsam ilk 50 de 10 parça kurt var, herhangi bir köye girdiginizde hücumlar kısmında birligin alınan saldırılarında, saldıran yine bir başka kurt birligi. o yüzden, kurt larla savaşa girmeye bile gerek yok. herkes kapagı atmıs kurtların içine ve kurtlar kurtlanmaya başlamış bile...içten çöküyor...
müfreze birlikleri wow nöbetçisi olarak (Legolaz84 ve Dogucemal e selam yollamadan geçemeyecegim) bu lanet olasıca oyunda gördüm ki; "biz bunu yendik, biz bunları dagıttık, köy aldık" vs..vs.. yorumlarını yapmayın...
plasebo,
toros
kechi (kalessin)
shilka
matadore
caka
süpergazi
odin
mancaro
manwe
mc_stive
ZGA
ZSD
haskovo
majeste
shilka
gecce
kemalbaşer
hernani
h.yıldız
gecekondu
kaya34
ardeath
kitaro
serhatsandıklı
sejkonin
vs..vs...vs..
küller birgün dogacak yine, bekleyin, geliyoruz. ikna çalışmalarım sürüyor
Hayabusa
15-07-2008, 12:27
eski oyuncular cevap vermiş madem hep, biz de konuşalım, söylenecek söz kalmamış olsa da....
KURT birligini öncelikle tebrik ediyorum, sanırsam ilk 50 de 10 parça kurt var, herhangi bir köye girdiginizde hücumlar kısmında birligin alınan saldırılarında, saldıran yine bir başka kurt birligi. o yüzden, kurt larla savaşa girmeye bile gerek yok. herkes kapagı atmıs kurtların içine ve kurtlar kurtlanmaya başlamış bile...içten çöküyor...
müfreze birlikleri wow nöbetçisi olarak (Legolaz84 ve Dogucemal e selam yollamadan geçemeyecegim) bu lanet olasıca oyunda gördüm ki; "biz bunu yendik, biz bunları dagıttık, köy aldık" vs..vs.. yorumlarını yapmayın...
plasebo,
toros
kechi (kalessin)
shilka
matadore
caka
süpergazi
odin
mancaro
manwe
mc_stive
ZGA
ZSD
haskovo
majeste
shilka
gecce
kemalbaşer
hernani
h.yıldız
gecekondu
kaya34
ardeath
kitaro
serhatsandıklı
sejkonin
vs..vs...vs..
küller birgün dogacak yine, bekleyin, geliyoruz. ikna çalışmalarım sürüyor
dostum kurtlar kendi icinde kurtlanmaya baslamis sozun son derece yanlis. zira su an 1. olan kurt birliginin 4 birligi bulunmakta. kendimizle birlikte 5 asıl kurt birliginden baskasini tanimiyoruz. digerleri taklittir. bu 5 birlik asla kendi aralarinda birbirlerine saldirmaz. saldirdiklarimiz taklitlerimizdir. buyrun gelin biz s2deyiz. yerimiz belli.
Shorinim
15-07-2008, 18:15
:) bu taklitlerden bir türlü kurtulamadı serverlar :)
dostum kurtlar kendi icinde kurtlanmaya baslamis sozun son derece yanlis. zira su an 1. olan kurt birliginin 4 birligi bulunmakta. kendimizle birlikte 5 asıl kurt birliginden baskasini tanimiyoruz. digerleri taklittir. bu 5 birlik asla kendi aralarinda birbirlerine saldirmaz. saldirdiklarimiz taklitlerimizdir. buyrun gelin biz s2deyiz. yerimiz belli.
:) bu taklitlerden bir türlü kurtulamadı serverlar :)
=) Şimdilik iş görüyor (gördüklerini sanıyorlar). Bakalım ilerde her yer çakal dolunca bu sefer ne bulacaklar meark ediyorum =) Artık oda bir dahaki S2 ye nasip olur =)))
Diana...
penner07
15-07-2008, 19:06
bu kurt birliğinin menşei s2 midir?yoksa başka serverlarda varlardı burayada mı geldiler?mesela s4 de var bu kurtlar birliği onlarla alakanız var mıdır?
Hayabusa
15-07-2008, 21:12
bu kurt birliğinin menşei s2 midir?yoksa başka serverlarda varlardı burayada mı geldiler?mesela s4 de var bu kurtlar birliği onlarla alakanız var mıdır?
diger serverlardaki kurtlarla hic bir alakamiz yok. ben ve birkac arkadasim eski s3de siyah birligindeydik. diger arkadaslarimiz baska serverlarda oynamislar.
freebomb
01-10-2008, 22:13
Arkadaşlar küllerinden doğacak bir birlik vardı ya;
hani diyorum ki sonbahar da geldi de rüzgar biraz fazla esince o külleri uçuşturdu mu ne oldu :)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.