PDA

Tüm Versiyonu Göster : reisle koy almak

erol894
27-04-2008, 14:45
arkdaşlar ben reisle koy alıcam ıkımızınde ırkı aynı ben dıyelım koyu aldım ve adamın akemdemıden yapdıgı sıfırlanırmı kalırmı?

farklı ırklarda gıdıyor ama aynı ırkda gıdıyormu bılmıyorum

@chilles
27-04-2008, 14:46
Aynı ırklardada gidiyor...

heroking
27-04-2008, 14:47
Sıfırlanmaz...
Eğer onun ırkı roma senin ırkın cermen olsaydı herşeyi senin binalarına dönerdi.
Yani mesela onun çiti sur senin çitin toprak siper o köydeki sur toprak sipere döner.

...HaKaN...
geliştirmeler tekrar akademiye gelir seviyesine göre ordan tekrar geliştirsin kışla veya ahırdan çıkarırsın askerleri veya reis çıkarcaksan saray yada köşkten çıkarabilirsin tabi kurmak gerekir. :)

darkavalon
Yani mesela onun çiti sur senin çitin toprak siper o köydeki sur toprak sipere döner.

Hayır.Sur tamamen yıkılır, toprak sipere dönüşmez.

Ayrıca aynı ırklardan olması bir şey ifade etmez.Zırh dökümhanesi, silah dökümhanesi ve akademideki araştırmalar yeniden gerçekleştirilmelidir.

erol894
27-04-2008, 14:48
Sıfırlanmaz...
Eğer onun ırkı roma senin ırkın cermen olsaydı herşeyi senin binalarına dönerdi.

hayır farklı ırk olunca donmuyor onlar dırek yıkılıyor;)

heroking
27-04-2008, 14:54
hayır farklı ırk olunca donmuyor onlar dırek yıkılıyor;)
Benim anlatmak istediğimde bu zaten.
Biliyorum Sur yıkılır.
Toprak siper halinde çıkar bina yapmak için...
Anlamında.

Dominic-T
27-04-2008, 15:40
arkdaşlar ben reisle koy alıcam ıkımızınde ırkı aynı ben dıyelım koyu aldım ve adamın akemdemıden yapdıgı sıfırlanırmı kalırmı?

farklı ırklarda gıdıyor ama aynı ırkda gıdıyormu bılmıyorum

ırkların aynı olması hiç bir şey farkettirmiyor. akademiden zırh ve silah dökümanesinden yaptığı tüm geliştirmeler sıfırlanır sen eline geçirdiğin köyü yeniden geliştirmek durumundasın. sur/siper/çit ise sen saldırırken yıkmasan bile sıfırlanıyor. kolay gelsin

ceza_cz
28-04-2008, 00:12
senatörle aldıgımız köy farklı bi ırksa binaları sıfırlanıyomu. yani nufus ne oluyo ? banamı geçiyo yoksa farklı ırk oldugu için gidiyormu ?