Tüm Versiyonu Göster : 2.köyden vaha almak
turgutreisfb
26-04-2008, 12:13
arkadaşlar 2. köyümlen vaha almak için kahraman kışla seviye 10 lazım bunu biliyorum ama şuan bunu yapmam biraz zor vahalar başkası tarafından alınır. ben 1. köyümden seviye 15 yapsam (birtane seviye 10da vaha almıştım) vahayı alsam vahadan gelen tahıllar butun köylere eşit olarak mı dağıtılır yoksa merkez köye mi gider tahıllar
kartajya
26-04-2008, 12:16
Hangi köyünün askerinden kahraman yapımşsan, o köyüne gider.
turgutreisfb
26-04-2008, 12:17
Hangi köyünün askerinden kahraman yapımşsan, o köyüne gider.
kahraman 1 tane olur zaten her köy den farlı kahraman çıkmaz
...HaKaN...
26-04-2008, 12:18
vaha sadece hangi köyle alırsan o köyün üretimini arttırır diğer köylerle ilgisi yoktur
turgutreisfb
26-04-2008, 12:19
vaha sadece hangi köyle alırsan o köyün üretimini arttırır diğer köylerle ilgisi yoktur
emin misin bende öyle tahmin ediyorum ama emin olmak istiyorum
kartajya
26-04-2008, 12:22
kahraman 1 tane olur zaten her köy den farlı kahraman çıkmaz
Cümleleri düzgün anla. Ben birden fazla olduğunu söylemedim zaten.
Hangi köyünün askerinden kahraman yapıp vaha aldıysan o köyüne gider diyorum.
Dominic-T
26-04-2008, 12:24
eimn misin bende öyle tahmin ediyorumö ama emin olmak istiyorum
evet. hangi köyden vaha yı alırsan sadece o köye katkısı olur. düşüncen güzel derim vahaları başkasına kaptırmamak için merkez köyden 15 yapıp vahayı alırsın daha sonra bunu başka bir köyüne döndürtebilirsin. 2. köyünde vaha alma koşullarını yerine getirince 1. köyden vahayı serbest bırak ı işaretler sonra süre dolunca 2. köyden kahramanla yine alabilirsin ;)
turgutreisfb
26-04-2008, 12:24
evet. hangi köyden vaha yı alırsan sadece o köye katkısı olur. düşüncen güzel derim vahaları başkasına kaptırmamak için merkez köyden 15 yapıp vahayı alırsın daha sonra bunu başka bir köyüne döndürtebilirsin. 2. köyünde vaha alma koşullarını yerine getirince 1. köyden vahayı serbest bırak ı işaretler sonra süre dolunca 2. köyden kahramanla yine alabilirsin ;)
fena fikir değil
Cümleleri düzgün anla. Ben birden fazla olduğunu söylemedim zaten.
Hangi köyünün askerinden kahraman yapıp vaha aldıysan o köyüne gider diyorum.
senin demek istediğin kahramanı hangi köyünün askerleri ile göndermişsen o köyün olur
ama bunu Hangi köyünün askerinden kahraman yapıp dediğin için bi karışıklık oldu tabiki merkez köy askerinden kahraman yaptım
herkeze teşekkürler arkadaşlar gerekli bilgileri edindim
dostum seviye 15yapmakdansa 10yapman daga kolay olur;)
ayrıyeten 15yapcagın koyun 7x7sınde degılse alamasın
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.