Tüm Versiyonu Göster : Natar Vahalari
FatalRhymer_
21-04-2008, 18:51
Arkadaşlar Bir Kaç Sorum Olacak şuan Natar Vahasina Saldiri Atacam Fakat Birkaç Sorum Olacak .
1-)burada Asker Var Midir ?
2-)bu Vahayi Almak Için Kahramanin Seviyeleri şart Mi ?
Arkadaşlar Bir Kaç Sorum Olacak şuan Natar Vahasina Saldiri Atacam Fakat Birkaç Sorum Olacak .
1-)burada Asker Var Midir ?
2-)bu Vahayi Almak Için Kahramanin Seviyeleri şart Mi ?
Askerden bol olan başka bişey yoktur orada
Sadece planı alıcan.Hazineyi 10 yapıp sonra kahramanla saldırıcan
ewt dostum bende çok merak ediorum tılsımların olduğu vahalarda normal hayva sayısı kadar varmı yoqsa aşırı derecede fazlamı??
Vaha almak için Kahraman Kışlası'nın seviye 10 olmas lazım.
peki birşey daha o planı alınca normal köyümüzde de kurabilrmiiz WOW u??plan olduktan sorna*?
Vaha almak için Kahraman Kışlası'nın seviye 10 olmas lazım.
plan köylerini diyoru ya o normal vaha
flight643
21-04-2008, 18:56
hazine binanın seviye 10 olması lazım ve oradaki binlerce aaskeri öldürmen lazım ama wow dikmiyorsan almana gerek yok.
Plan köylerinde çok sayıda natar askeri bulunur.Çok sayıdadan kastım ancak en güçlü oyuncuların ve ya güçlü bi kaç oyuncunun birlikte kesebileceği kadar asker vardır.
O vahaları almak için yan köylerinden birinde hazineyi seviye 10 yapacaksın sonra ordan kahramanla saldırıp alacaksın.
benim soruma cevap verecek oln varmı?
DeeJaY_KaaN
21-04-2008, 18:58
Plan köylerinde çok sayıda natar askeri bulunur.Çok sayıdadan kastım ancak en güçlü oyuncuların ve ya güçlü bi kaç oyuncunun birlikte kesebileceği kadar asker vardır.
O vahaları almak için yan köylerinden birinde hazineyi seviye 10 yapacaksın sonra ordan kahramanla saldırıp alacaksın.
Burda Herşey İyice Anlatılmış
Burda Herşey İyice Anlatılmış
ben onu demeye çalışmıorum ki normal kendi merkez köyümden WOW kurabilrmiim planı aldıktan sorna vahadan.
cevap?
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.