Tüm Versiyonu Göster : rmk
travian için rmk diyorum.
Prelektro
23-09-2006, 04:03
-aremdm wtf olsun bu sefer oldu olcak hehe
zamanla anlarsın oyunu merak etme 8) 8)
wtf olunca ne olacak. adamlar anında çıkacak, binalar hemen bitecek. :)
-wtf allpick no cermen
alcathoos
23-09-2006, 14:54
wtf, rmk ne? Benim bilgiğim anlamlarıyla alakasızlaşmış. Ayrıca telefon mesajımı yazıyosunuz kısaltarak. Bari özenti özenti ingilizce kelimeler kullanmayın.
Prelektro
23-09-2006, 15:48
@alcathoss : bilmediğin muhabbete ne dahil oluyosun ki ? hesap mı vericez sana lol ?
Muaddib -ar wtf olsun bari cermen gelen roshana gider :) :)
adamın dahil olup olmamasından sanane adam soruo merak etmiş bende bilmiorum mesela nie ezmeye çalışıosun
Prelektro
23-09-2006, 15:55
şimdi de sana mı hesap vericez ? merak ediyosan adam gibi sorarsın ne demek istiyosunuz tarzı ? "özentilik yapmayın hedehödö" diye artistlik yapmazsın bilip bilmeden kaldı ki burdaki muhabbetin hiç bi ingilizce özentilikle alakası ne de cep telefonu kısaltmasıyla alakası var. özenti ingilizce kullanıcak yaşıda geçtim ingilizcemde gayet iyidir. herkezin üslubuna göre seçerim üslubumu durup dururken kimseyi ezmiyorum
yukarda sormuş sana cevabını da gördük normal sorunca nasıl benim gbi sorunca nasıl çoqta tınn ne dediğiniz beni ilgilendirmez alakadar etmez ama düzgün konuş ewt gerekirse hesap vericeksin :twisted:
Prelektro
23-09-2006, 16:03
kasayamı vericez hesabı lol hadi kardeşim kalk git senle mi uğraşıcam :) o bilgisayarın başından normal hayata dön, her monitör arkasına geçip eline klavye alanda adam oluyo birden normalde ağzını açamayan adamlar ahkam kesmeye başlıyo orda burda
ne lol mol senin gibi ingiliz özentilerinden neffret ediyorum çünkü hiçbiriniz adam değilsiniz
eewt dediğin gibi her eline klawye alan adam oluo daha demin yazdığın mesajı yazdığın gibi sen gerçek hayata dön adamım sizin gibiler 3 sene hazırlanıp sınava girerken ben kendimi kasmadan 11.75 ay yatııp 1 haftada hiçbirinizin yapamadığını yaptım tamam mı
ama dier olaylara gelinecekse kavga dövüş onlarda da adam deilsiniz
bu arada mesaj yazıcaksın biliorum ama işim var gidiorum sıonra gelip cevap yazıcam mutlaka korkma
alcathoos
23-09-2006, 16:12
o zaman git kendi aranda konuş artist!!! wtf dediğine göre baş harfinden belli ingilizce olduğu. 'what the fuck?' anlamında kullanılan sözün kısaltmasıdır ve bir iki ingilizce laf yazmışsın. Siz doğru anlamlarda çok açık seçik yazmışsınız umumi yere tabi sizin engin bilgilerinize sahip olamadığımızdan anlayamıyoruz(!)
Prelektro
23-09-2006, 16:20
Çok merak ediyosan bizim kullandığımız -wtf, warcraft adlı oyunun dota haritasında oynanan bi oyun modudur bilip bilmeden nası konuşuyosunuz ya. Bi iki ingilizce laf nereye yazmışım ? -aremdm vb. hepsi oyun modudur. ahkam kesmeden insan gibi sorsaydın hepsinin cevabını alırdın
bana lol yazdım diye özenti diyen şahsiyette bana adamım demiş amerikan özentisimi diycem bende sana ? özentiliğin ne olduğunu öğrenin önce. kendimi kanıtlama gibi bi ihtiyacım yok hele böyle bilgisayar karşısında o yüzden laflarınızı kendinize saklayın
alcathoos
23-09-2006, 16:30
dediğim gibi burası herkese açık.
Yanlış anladım çünkü özel konuşmadan farkı yoktu.
o rmk bence bu wtf hayır stf
böyle bir şey diyorsunuz oyunun adı geçmiyor hiç bir şey belli değil
Ya arkadaşlar inanın kendimi çok kötü hissettim böyle bir konu açtığım için. Sadece komik geldi eğlencesine yazdım. O yazılan kısaltmalar ingilizce ya da Türkçe değil. Eurobattle da alışkanlık o şekilde yazılır. Türkler de öyle yazar, Romenler de, Brezilyalılar da. Oyunu bilenler için komik olur diye düşünmüştüm. Bunlar bir anlam ifade etmeyebilir bazı insanlar için ama DOTA oynayanlar bilirler. Tabi ki forum herkese açık ama burada kimseye bir laf ya da kötü bir niyet yok.
Bu arada Prelektro -> cermen seçen doğaya gider. :) Ya da sana gelse de olur, roshan gibi olmuşsun.
way dotacılar vaaay.
-ardm wtf olsun zeus, tinker, spektre, silencer ve summonerlar yasak olsun.
wtf, rmk ne? Benim bilgiğim anlamlarıyla alakasızlaşmış. Ayrıca telefon mesajımı yazıyosunuz kısaltarak. Bari özenti özenti ingilizce kelimeler kullanmayın.
Onlar ingilizce kelime değil, oyun modeları o yüzden "terim" sınıfına giriyorlar.
Yukarıdaki gibi sorarsan tabiki alacağın cevapta bir altındaki gibi olur. Her topiğe cevap vermeniz zorunlu değil. Anlamadıklarınızdan uzak durmakta serbestsiniz.
Bu arada muaddib rmk esprisi 1 numara olmuş cuk oturmuş.
galyalı_killer03
23-09-2006, 19:26
burası tartışma topic ine dönmüş 2 tarafında uslubu ve tabirleri kaba ve karşıdakini rencide edici burası bir forum ve karşınızdaki sizden büyük te olabilir küçkte bunu düşünerek yazın saygılı olun birbirinize... karşınızdaki sizin gibi bir medeni insan(öyle düşünüyorum artık) o yüzden ya kavgayı kesin başlığa uygun ve terimleri bilenler devam etsin ya da modlardan konunun kitlenmesini rica ediyorum :!: :!: :!:
alcathoos
23-09-2006, 22:35
forum kitlenmesin ama konu kapansın. Özenme konusunda haksızım önyargıda bulundum ama bulunulmuycak gibi de değildi yani. Benim tepkime daha ağır tepkiler geldi; forum küçük çapta karıştı . Bilseydim ağzımı açmazdım. Önyargımda da haklıyım çünkü ben bir oyunu o oyunla ilgili terimleri bilmiyor olabilirim (wtf rmk ) o yüzden farklı yorumladım. Siz de biz oyun hakkında yazdık yargısız infaz var deseydiniz ben özür de dilerdim soruyu da düzeltirdim hiç de bunlar olmazdı.
Prelektro
24-09-2006, 02:49
bende biraz sert çıkmışım sanırım kusura bakmayın gereksiz polemik yaptık.
@Muaddib : Doğa benzetmesi süperdi hehe , valla bana gelmesin ya zaten ona buna kaptırıyorum paladinleri ekonomim sallanır :)
fnkRudeone
08-02-2007, 15:24
hadii gelin 4v4 apem her hero var kurdum gelin waxxiye
Atakan Soydan
08-02-2007, 15:30
kardeşler biriniz üye biriniz tecrübeli üyesiniz burda ağız dalaşına girip çoluk çocuğu eğlendirmeyin gözünüzü seveyim ya yakışmaz bizlere haddimi aştıysam kusura bakmayın iyi oyunlar herkese sağlıcakla kalın relaxxx :D
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.