PDA

Tüm Versiyonu Göster : yarası olan gocunsun

alcathoos
22-09-2006, 22:42
ben laf altında kaldım (konu kilitlenmiş) lafa karşılık vermiyeceğim. Yarası olan gocunsun.

Gerçi okumayan arkadaşlar bunu da okumaz ya neyse:

Arkadaşlar ahkam kesmek istemedim, kesmediğimi de düşünüyorrum; ama kırıcı olduysam da özür dilerim.

Bir oyunda ilk başlamadan önce ön bilgi okursun oyun hakkında; eğer oyun karmaşık, geri dönülmez şeyleri olan... bir oyunsa muhakkak okursun, okumazsan ya çok yanlışın olur ya zaman kaybedersin ya da oynayamazsın.
Bir oyunda ilk başlayanlar için ön bilgiler verilir; eğer oyun bazı oyuncularla ilerlenilen, karmaşık, online... bir oyunsa muhakkak ön bilgi verilir; hatta daha detaylısı verilir.

Şimdi farz-ı misal: 3000 kişi oynuyor oyunu 3000 kişi de soru sorarsa ne olur?

Benim aklıma bin tane soru geldi; ama 3000 kişinin içinden insanların sorma ihtimalinin yüksekliğini düşündüm ve arama butonunu kullandım. benzer sorulara baktım ve daha fazlasını da öğrendim. Düşündüğüm onca sorudan sadece 3-4 tanesinin cevabını bulamadım onlar da gözardı edilcek küçük detaylar veya istisnayi şeylerdi.

Düşünüyorum da bunları düşünmek çok mu zor? bunları anlamak çok mu zor?
Verilen tepkiyi anlamak çok mu zor?

galyalı_killer03
22-09-2006, 22:56
hayır asla kırıcı olmadın orda dikkat ettiysen bende seni destekledim asıl kırıcı ve edbli konuşmayan diğer arkadaştı sonuna kadar arkandayım :!: :!:

ewet dediğin gibi bir şeyi gelip sorular kısmına yazmaya uğraşmaktansa "ara" butonunu kullanmak hem daha hızlı hemde daha çok bilgiyi ulaşabilmektedir ki bu araştıran insan için geçerlidir...

mesela ben oyuna ilk bu serverda başladım ve bişey bilmiyordum ama araştırıp herşeyini öğrendim artık en bilgili kişilerden biriyim ve bunu forumdada gösteriyorum...

yeni gelen arkadaşlardan ricamız ya da bişi soracak arkadaşlardan ricamız önce oyun yönergelerine bakmalarıdır ondan saonra burdaki "ara" butonunu kullanmalarıdır eğer ordan çıkmazsa sabit başlıklara bakmaları eğer hiç bir sonuç elde edemezlerse8ki bu imkansız bişi) sorular kısmına yeni başlık açmalarıdır...

size 1-2 link vereyim yardımcı olmak için

öncelikle buraya bağlı olmayan fakat yararlı bir site:
www.travian-tr.com
sevgili kosovalının hazırladığı yardım sitesi:
http://traviantr.ifastnet.com/travian/index.php
bu da ingilizcesi iyi olanlara bakılabilecek bir site:
http://help.travian.com/index.html

inş. biz anlatabilmişizdir derdimizi....

alcathoos
22-09-2006, 23:22
desteğin ve katkın için sağol.