Tüm Versiyonu Göster : Lords..
Molon_Labe
20-03-2008, 22:54
Güneybatının ve s1'in lider birliği..
Forumda bir biz eksikmişiz, e biliyosunuz bizsiz olmaz.. - , - den gelen Lord'lar olarak, tüm serverda ve özellikle bölgelemizde hükümümüzü sürüyoruz..
Ne kafan tutanlar gördük, ne birliklerler devirdik..Birleştiler olmadı, yamandılar tutmadı..
Sömürge olmayan tüm hesaplar bizimle olsun.. Durmak yok yola devam, daha yıkılacak çok birlik var..
Saygılar..
Güneybatının ve s1'in lider birliği..
Forumda bir biz eksikmişiz, e biliyosunuz bizsiz olmaz.. - , - den gelen Lord'lar olarak, tüm serverda ve özellikle bölgelemizde hükümümüzü sürüyoruz..
Ne kafan tutanlar gördük, ne birliklerler devirdik..Birleştiler olmadı, yamandılar tutmadı..
Sömürge olmayan tüm hesaplar bizimle olsun.. Durmak yok yola devam, daha yıkılacak çok birlik var..
Saygılar..
dostum ellerıne saglık:)
Başarılar dilerim hepinize ..
AnTaLia_07
21-03-2008, 17:41
Lords Birliğine Başarılar Dilerim. [ Her Ne Kadar Canı Gönülden Olmasada ]
Lords Birliğine Başarılar Dilerim. [ Her Ne Kadar Canı Gönülden Olmasada ]
tsk ederız arkadaslar
makina
Death knight
22-03-2008, 08:59
bende başarılar diliyorum..
eleonore
22-03-2008, 15:52
Ailecek sizi takip ediyoruz :)
Başarılar
Tüm lords ailesine basarılar, cok basarılı bir sekilde devam ediyorsunuz... Tebrikler emegi gecenlere...
paderborn
23-03-2008, 02:01
nezamandan beri lordslar tüm servera hüküm sürmüs hey allahım ya :)
tamam siz kazandınız cocuklar sevinin :)
daha ortada bişey yok heycan yapan insanlar var neyse :)
Molon_Labe
23-03-2008, 02:08
Sen niye takıldın anlamadım.. Birlikler sıralamasında 1.'miyiz, 1.'yiz.. Server başladığından beri kim var orda biz.. Gecenin ikisinde birlik sayfasında sadece 4 mavi yakan gene biz.. Server başından beri sürekli birileriyle savaşan gene biz..
Ama sen WoW zamanı görürüz diyosan, natarlar da çok uzakta değil merak etme, ne kaldıki şurda.Biz de o zamanlar için alıştırma yapıyoruz sadece..
paderborn
23-03-2008, 02:11
Sen niye takıldın anlamadım.. Birlikler sıralamasında 1.'miyiz, 1.'yiz.. Server başladığından beri kim var orda biz.. Gecenin ikisinde birlik sayfasında sadece 4 mavi yakan gene biz.. Server başından beri sürekli birileriyle savaşan gene biz..
Ama sen WoW zamanı görürüz diyosan, natarlar da çok uzakta değil merak etme, ne kaldıki şurda.Biz de o zamanlar için alıştırma yapıyoruz sadece..
Birlik sıralamasında 1. olunca tüm serveramı hakim oluyorsun
daha ciddi bi savas yok ortada her birligin kendine göre savasları olur
natara daha cok var sen heycanını daha sakla yarın cıkmıyor natarlar :)
buarada evet forumda ve oyunda bi siz varsınız biz zaten oynamıyoruz :)
4mavi ışık olayını da anlamış degilim diger birlikleri cok iyi biliyorsunuz heralde.
Molon_Labe
23-03-2008, 02:23
İlk 100'deki bir çok hesabı 500'ün dışına itip kapattırmak ciddi bişey değil sanırım size göre.. Tabi sizin ciddi savaş anlayışınız nedir onu bilemem.. Burda 1k balta 100 mancınıkla yıkılıp kapanan hesaplarla, ilerde asker sayıları binleri bulup kapanacak hesaplar arasında ne fark vardır.. Sadece asker fazlalığı..
Natarlar da çıkıcak elbet, bir bakmışsın çıkmış..:p
4 mavi ışık olayı için; natar zamanı bile, ben bir birlikte gece 2 de sadece 4 mavi ışık yandığını görmedim; duymadım da.. Hayatım travian o yüzden bu kadar eminim diğer birliklerden..
paderborn
23-03-2008, 02:27
İlk 100'deki bir çok hesabı 500'ün dışına itip kapattırmak ciddi bişey değil sanırım size göre.. Tabi sizin ciddi savaş anlayışınız nedir onu bilemem.. Burda 1k balta 100 mancınıkla yıkılıp kapanan hesaplarla, ilerde asker sayıları binleri bulup kapanacak hesaplar arasında ne fark vardır.. Sadece asker fazlalığı..
4 mavi ışık olayı için; natar zamanı bile, ben bir birlikte gece 2 de sadece 4 mavi ışık yandığını görmedim; duymadım da.. Hayatım travian o yüzden bu kadar eminim diğer birliklerden..
evet belli diger birlikleri cok iyi bildigin ondan bizim gibi acemiler bişey demesin yıkarsınız falan :) 4 mavi ısık hakkaten harika ...
size kolay gelsin
Molon_Labe
23-03-2008, 02:30
evet belli diger birlikleri cok iyi bildigin ondan bizim gibi acemiler bişey demesin yıkarsınız falan :) 4 mavi ısık hakkaten harika ...
size kolay gelsin
Eyvallah ustam.. Sizde kolay gelsin.. Dediğin gibi, 4mavi gerçekten harika.. :D
yanmıyorsa hata zaten, çok zor bir şeymiş gibi bunu belirtmeniz sacma biraz. neyse evet uzatmayalım
Saat 02:29
Pi- birliğinden bir manzara
http://img120.imageshack.us/img120/4366/77841503gk8.jpg
Kalanını çekmedim bile, kirlilik olmasın.
Edit: Mesajım yanlış anlaşılmasın, demek istediğim saat 2'de 4 tane online oyuncu ne övünülecek bir şeydir ne de bir birliği en iyi yapar. Onu göstermek amacıyla koydum fotoyu.
aynen katılıyorum birlikolarak sadece zevk almak ıcın oynuyoruz sizin gıbı ustadlar yanında sence hukum surme gıbı bısey olabılırmı?Cok heycanlıyım ellerım tıtrıyo cocukluk ıste ne yaparsımn ustadım:)
makina...
paderborn
23-03-2008, 14:58
aynen katılıyorum birlikolarak sadece zevk almak ıcın oynuyoruz sizin gıbı ustadlar yanında sence hukum surme gıbı bısey olabılırmı?Cok heycanlıyım ellerım tıtrıyo cocukluk ıste ne yaparsımn ustadım:)
makina...
sen bence git kumda falan oyna burda cok kasma ... daha kendine forumda nick almaktan acizsin makinemi yazıyor anadolukedisimi belli degil
bu baslıgın ömrü bu gidisle uzun sürmez zaten ...
bu mesajı anadoluparsı olarak yazıyorum.bu kartaca nicki de bana aittir.lords olarak hedeflerimiz serverın en güçlü birliği olmak ve wow kurmak
server hakimiyeti biraz abartı olmuş.zira -- dışından ve -- ye yakın bölgeler dışından alım yapmıyoruz.daha çok buyuk savaşlar yaşanmadı ama yine şimdiye kadarki sürecte s1in en kanlı savaşlarını gercekleştirdik.bunu saldırgan listesinden anlamak mumkun.yine yaptığımız savaşlardan istediğimiz neticeleri elde ettiğimizi duşunuyorum..
herkese iyi oyunlar.
lords gayet başarılı bi birlik. Ama -/-de düşmanı cok fazla. Şu an yapılan kar savaşları oldugundan üstünluk saglansa bile gecicidir. Lordsların baya dikkat etmelerı gerekıyo:)
Avcı.. K Y
DeathLess
23-03-2008, 17:38
Gerginlik yaratmayalım :)
Lords birliğinde özellikle de birlik yönetimindeki oyuncular ile güzel arkadaşlıklarımız var.
Umarım bu güzellik her daim devam eder.
Lords birliğine başarılar.
Pi birlikleri hiçbirşeysi DeathLess :)
sen bence git kumda falan oyna burda cok kasma ... daha kendine forumda nick almaktan acizsin makinemi yazıyor anadolukedisimi belli degil
bu baslıgın ömrü bu gidisle uzun sürmez zaten ...
bencesen gıt bıraz oyunda oyna forumda oynamaktan oyunda yoksun forumda atıp tutmak kolay gel koylerıme asker sayıma bak eger hersey senın sevıyelerınden bıkac kat ustun degılse oyunu bırakırım :) bak bır suru kısının forumda uyelıgı var bu acızlıkmı anlamadım ben arada senın gıbı kıskırtıcılık yapanlara cvp verıyorum uyelık almak okadar onemlı degıl
makina....
arkadaşlar ben eski bir s1 oyuncusu olarak bu arada ilk 10 daki birliklerden birindeydim ana birlikte eski s1 de buunan birliklerin çoğu şu an bura hepside PROFESYONEL birlikler neyi ne zaman yapacaklarını çok iyi bildiklerinden şu an için ön plana çıkmıyorlar ama şuna emin olun en kısa zamanda fay hatları kırılacak ve ilk 20 deki dengeler çok kötü değişecek bunları yapacak birlikler kendilerini çok iyi biliyorlar burdan selamlarımı gönderiyorum onlara.
Molon_Labe
24-03-2008, 02:37
arkadaşlar ben eski bir s1 oyuncusu olarak bu arada ilk 10 daki birliklerden birindeydim ana birlikte eski s1 de buunan birliklerin çoğu şu an bura hepside PROFESYONEL birlikler neyi ne zaman yapacaklarını çok iyi bildiklerinden şu an için ön plana çıkmıyorlar ama şuna emin olun en kısa zamanda fay hatları kırılacak ve ilk 20 deki dengeler çok kötü değişecek bunları yapacak birlikler kendilerini çok iyi biliyorlar burdan selamlarımı gönderiyorum onlara.
Ne olduğumuzu biliyoruz, diğer oyuncuların da ne olduklarını biliyoruz.. O yüzden bizim için bir problem yok..
Sanki bir an; 'siz yeni birliksiniz, eski birlikler sizi yer' gibi bir anlam çıkardım sözünden, o yüzden cevap verme ihtiyacı hissettim..
Bizim bölgemizde bir Lodos var eski olarak, bir de Legend var diyolar ama onların bir numaralarını görmedik daha..
Öyle diyosanız öyledir, biz bilemeyiz.. Siz eski s1'de oynamışsınız, daha iyi bilirsiniz.. Zaten diğer serverlar server değil.. Biz de hiç travian oynamadık.. Bu eski birliklerin yenileri ezmesini de anlamıyorum hiç.. Sizin askerler 1000 vuruyor da bizim mi haberimiz yok..
Neyse biz bu ezikliği hep hissediyoruz zaten, ama forumda oluyor genellikle.. Ezin bakalım, faylar kırılsın biz de o zaman konuşuruz..
paderborn
24-03-2008, 02:47
bencesen gıt bıraz oyunda oyna forumda oynamaktan oyunda yoksun forumda atıp tutmak kolay gel koylerıme asker sayıma bak eger hersey senın sevıyelerınden bıkac kat ustun degılse oyunu bırakırım :) bak bır suru kısının forumda uyelıgı var bu acızlıkmı anlamadım ben arada senın gıbı kıskırtıcılık yapanlara cvp verıyorum uyelık almak okadar onemlı degıl
makina....
Forumda kendini tanıtmaktan acizsen biz ne yapalım baskalarının hesaplarından laf atcagına ilk önce kendine bi hesap al
Okadar iyiysen saldır köyümü biliyorsun nasıl olsa askerim yok güclüymüssün saldır görelim sonra aglamada :) iki asker basıyorsunuz bişey oldum sanıyorsunuz ...
Bu konusmalarını cocukluguna veriyorum
Forumda kendini tanıtmaktan acizsen biz ne yapalım baskalarının hesaplarından laf atcagına ilk önce kendine bi hesap al
Okadar iyiysen saldır köyümü biliyorsun nasıl olsa askerim yok güclüymüssün saldır görelim sonra aglamada :) iki asker basıyorsunuz bişey oldum sanıyorsunuz ...
Bu konusmalarını cocukluguna veriyorum
dogru ıkı asker basıyoruz sen saldır nasıl olsa senın cok askerın var guldurme benı senden oyunda kat kat ustunum daha ne dıyım sana ayruıca senın koyunu bılmıyorum gercekten acıkla burda sevınırım... bıde saldırganlık sayfasına ac bak senın kestıgın askerden kac katını kesmısım onuda yaz buraya ee dersenkı 2 askerle yaptın bunları ozaman saygı duyarım sana hep laf ıcraat nerde dostum sadece yazarsın foruma :)
hocam sen gecen serverdakı metalı gormemıssın sanırsam 24 saat onlına 6-7 hesa vardı bunlar hıc kapanmazdı dahası gunun hıcbır vaktındede 15 deb assagıya mavı yanmazdı neyse yasamak lazımdı ama kaybettın o sansı o sansa muzdarıp 820 kısılık lodos bırlıgı onun yarısı kadar uyesı olan ky bırlıgı vede bır o kadarda uyesı olan g.dogu bırlıgı yakaladı gercı guneydogu ıle kenzoo 3 kısyle savasmıstı ama olsun oda ev arkadasımdı netıcede
he bu arada bızımde bızle bırlıkte 3 bırlıgımız mevcuttu bırısı kendı ıc savsında gıttı saglık olsun oyun bu zevk aldılarsa sorun yok:) dıgerıde kuzeyle savasmıstı dıgerındede zaten 3-4 ada akıllı oyuncu vardı bız karısmıyorduk kımı alıp kımı cıkaracaklarına zaten neyse oyuna baslamıcam herseye ragmen yapacak gercekten daha onemlı ıslerım var
buradan herkese slm lords bırlıgınede keyıflı oyunlar
makina....
hocam sen bırakmaya hazırlan bence o zaman
bılen bılır tek oyuncumuzdan 300k ordu cıktıgını 2 parca halınde keza 170k lık bır orduda bende vardı keza padebornda vardı vardı yanı saymaya kalksam sayfaya sıgmıcak:)
ya cıdden arkadasları bu kadar ıddalı gorunce donmek ıstedım ama yok:) yemınımı bozmıcam okul bıtene kadar okul bıtıncede yenı bır yapılanmayla gelırız artık:)
jinnakata
24-03-2008, 13:16
ya cıdden arkadasları bu kadar ıddalı gorunce donmek ıstedım ama yok:) yemınımı bozmıcam okul bıtene kadar okul bıtıncede yenı bır yapılanmayla gelırız artık:)
erkan mümkünse dönme ya ne güzel oynuyoruz sen gelince s1 i karıştırmadan durmassın her gün 1 savaş çıkartırsın ;)
katılıyorum herşeyin yeri ve zamanı vardır elbet ;)
*arslan*
24-03-2008, 18:12
Birleşmemiz hayırlı olsun...
Birleşmemiz hayırlı olsun...
hayırdır pi bizden başka kiminle birleşti :D
BuRSaSPoR_16
24-03-2008, 21:53
Pi-Lords oldu ya :p
*arslan*
25-03-2008, 13:57
Biz Pi-Lords olduk
Pi+ Pi+Lords oldu
Lords Lords-Pi oldu...
İstatistikte nereye baksam yarısı bizden :D
arkadaşlar sanki lordsda bir çözülme var gibi yada yapılanmaya mı gidiyorsunuz
önce incorsion hesabını sildi
sonra BARON birlikten çıktı
khan nasıl olduysa 125 nufus kaybetti birlikten çıktı(çıkarılmışda olabilir)
by fırtına da birlikten çıktı
2 günde 4 adam çıktı birlikten nooluyo
birisinin multiden ceza yediği ve bazı oyunculara küfrettiği için birlikten atıldığını biliyorum. ve de bir birlikte çözülme olması için yönetimden kişilerin ayrılması ya da çok sayıda oyuncunun birlikten kopması gerekir şu an öle bir durum da yok.
Molon_Labe
25-03-2008, 23:32
arkadaşlar sanki lordsda bir çözülme var gibi yada yapılanmaya mı gidiyorsunuz
önce incorsion hesabını sildi
sonra BARON birlikten çıktı
khan nasıl olduysa 125 nufus kaybetti birlikten çıktı(çıkarılmışda olabilir)
by fırtına da birlikten çıktı
2 günde 4 adam çıktı birlikten nooluyo
Tüm birlikler içinde böyle şeyler olur.. Bunlar birliğin içinde çözülür.. Yani birlikçe bir çözülme durumu yok..:D Ayrılan arkadaşlar değer verdiğimiz insanlardır.. Tek tek ayrılma sebeplerini yazacak halimiz yok, fakat ayrılan oyuncular ve Lords birliği için en iyi kararlar verilmiştir.. Ayrılan arkadaşlar tekrar alınadabilir, dediğim gibi birlik içi ufak işler bunlar..
Ya bu kadar sert çıkmanıza anlam veremedim... Bu insanlar 1,5 seneyi aşkın bir zaman bu serverda oynadılar ve bu travian tr nin ilk serverıydı... Şuanda devam eden arkadaşlar birçok oyuncudan çok daha tecrubeli bu inkar edilemez. Çogu oyuncunun şuan hayal bile edemiyeceği sayılarda askerler ürettiler, tek kalemde kaybettiler tekrar ürettiler. 40-50 köy sayısını buldular. Birçok yeni oyuncunun ilk defa tadacagı şeyleri (yıllar desem yeri olur sanırım) yıllar önce yaşadılar ve şimdiki arkadaşların bulundukları durumla ilgili söylediklerini basit görmeleri normal.
Düşünün bir kere önceki serverda 60-70 lvlerde bir kahramanınız varken şimdi iyi sayılabilecek bazı oyuncuların profillerinde 15 lvl toyton 9 lvl heduan 11 lvl bilmem ne saldırısı şu savunması bu diyerek çok iyi oldugu düşünülüp afişe edildğini görmek sizlere komik gelmezmiydi...
Ya da hiç yaşlı tanıdıgınız yok mu " Oda bişey mi bizim zamanımızda ..... " Diye başlayan cümlelerle her sölediğinize muhalefet eden_?
Ayrıca şunuda unutmayalım ki eskibirliklerimiz burdalar ama içlerinde ki oyuncuların birçogu eski s1 den değil...
Ve şunu da ekliyeyim ki Lords birliğinde de eski oyuncular var :)
Eski yeni tartışması herzaman olabilir olaylar hakkında yapılabilir ama eski oyuncular bu tarz söylerle birliklerinde ki yeni oyuncuları , eski s1 den olmayan oyuncularda birliklerinde ki eski s1 oyuncularını düşünerek biraz daha ılımlı msj lar verebilirler.
Saygılarımla
öncelıkle server tum bırlıklere hayırlı olsun, herkes bısıler yazıyor, kımısı olmadık seyler yazıp bırbırını ıncıtıyor, gereksız ve anlamsız dıye dusunuyorum, ancak stratejılerde en önemlı etkenlerden bırısıde pisikolojik savstır, osmanlı imp. bır yeri fethetmeye nıyetlendıgı zaman, önce oraya alımlerını ve imamlarını yollarmıs, halkı fethe hazırlamak ıcın, sonrasındada bır meydan savası, çogu zaman savasız ele gecırırmıs, elbet bu buda oyunumuz ıcın gereklı ve tat katan bısey, olay sadece asker uretıp asker kesmek dııl, pısıkolojık savas, casuslama teknıklerı, espiyonaj, kontraespiyonaj gibi reel gerceklerle oynanırsa oyun tatlı olur, ancak hakaret, kücümseme ve asagılamanın her zaman karsısındayım, burda kımseye laf söledıgımden degil, genel bır mjdır bu, kımse buna cevap vermezse sevınırım.
oyun kısmına gelıncede, 2000 balta 1000 toyton kesılır yada kestırılır, 5 gunde yenıden gelır, bu oyuncu ıcın en fazla 3 gunluk hammaddedır, oyunun henuz bası, sımdı yapılan savaslar, çokta önemsenecek yada övunulcek savaslar degıl, bu her bırlık ıcın gecerlı, ama ne zamankı asker sayılır 10 k ve üzerıne cıkmaya basladı, ıste ozamankı savaslar hem kıymetlı hemde zevk verır, yanı kımse sımdıden bölgeler ve bırlıkler ıcın hukum vermesın, dogmamıs cocuga don biçilmesi gibi bişey,
saygı cercevesınde tum bırlıklere, Lodos bırlıklerı adına basarılar dılerım...
Sevgi Ve Muhabbetle, Lodos Bırlıklerı Kurucu Konsey Başkanı Burhann;
hakanugur
29-03-2008, 01:39
öncelıkle server tum bırlıklere hayırlı olsun, herkes bısıler yazıyor, kımısı olmadık seyler yazıp bırbırını ıncıtıyor, gereksız ve anlamsız dıye dusunuyorum, ancak stratejılerde en önemlı etkenlerden bırısıde pisikolojik savstır, osmanlı imp. bır yeri fethetmeye nıyetlendıgı zaman, önce oraya alımlerını ve imamlarını yollarmıs, halkı fethe hazırlamak ıcın, sonrasındada bır meydan savası, çogu zaman savasız ele gecırırmıs, elbet bu buda oyunumuz ıcın gereklı ve tat katan bısey, olay sadece asker uretıp asker kesmek dııl, pısıkolojık savas, casuslama teknıklerı, espiyonaj, kontraespiyonaj gibi reel gerceklerle oynanırsa oyun tatlı olur, ancak hakaret, kücümseme ve asagılamanın her zaman karsısındayım, burda kımseye laf söledıgımden degil, genel bır mjdır bu, kımse buna cevap vermezse sevınırım.
oyun kısmına gelıncede, 2000 balta 1000 toyton kesılır yada kestırılır, 5 gunde yenıden gelır, bu oyuncu ıcın en fazla 3 gunluk hammaddedır, oyunun henuz bası, sımdı yapılan savaslar, çokta önemsenecek yada övunulcek savaslar degıl, bu her bırlık ıcın gecerlı, ama ne zamankı asker sayılır 10 k ve üzerıne cıkmaya basladı, ıste ozamankı savaslar hem kıymetlı hemde zevk verır, yanı kımse sımdıden bölgeler ve bırlıkler ıcın hukum vermesın, dogmamıs cocuga don biçilmesi gibi bişey,
saygı cercevesınde tum bırlıklere, Lodos bırlıklerı adına basarılar dılerım...
Sevgi Ve Muhabbetle, Lodos Bırlıklerı Kurucu Konsey Başkanı Burhann;
buhrann abımız son noktayı koymus ,) herkese basarılar yenı eskı farketmez ıstersenız omrunuzu bu ıs ıcın adayın zamanla armutlar olgunlasır bu oyunu bır ay once ogrenıp hakkını verıyorsanız herzaman benden saygı gorursunuz sonucta lordslusada bu oyunun ıcınde benımle lodoslusuda netıcesınde bır oyun reelde hepınız kardesımsınız abımsınız vs tatlı sert keyıflı bır cekısme olsun yeterkı ınsanlıgınızı kaybetmeyın..,..,...
Molon_Labe
30-03-2008, 16:34
buhrann abımız son noktayı koymus ,) herkese basarılar yenı eskı farketmez ıstersenız omrunuzu bu ıs ıcın adayın zamanla armutlar olgunlasır bu oyunu bır ay once ogrenıp hakkını verıyorsanız herzaman benden saygı gorursunuz sonucta lordslusada bu oyunun ıcınde benımle lodoslusuda netıcesınde bır oyun reelde hepınız kardesımsınız abımsınız vs tatlı sert keyıflı bır cekısme olsun yeterkı ınsanlıgınızı kaybetmeyın..,..,...
Son nokta koyulduğuna göre:rolleyes:; birliklerimize; güneybatıda, iddialı olan herkesi bekliyoruz.. İyi oyunlar..
ãLTãMîRãñõ
22-04-2008, 20:42
Tüm birlikler içinde böyle şeyler olur.. Bunlar birliğin içinde çözülür.. Yani birlikçe bir çözülme durumu yok..:D Ayrılan arkadaşlar değer verdiğimiz insanlardır.. Tek tek ayrılma sebeplerini yazacak halimiz yok, fakat ayrılan oyuncular ve Lords birliği için en iyi kararlar verilmiştir.. Ayrılan arkadaşlar tekrar alınadabilir, dediğim gibi birlik içi ufak işler bunlar..
ne zaman sizlere nüfus olarak yetistiginde mi ??
sizin gibi tekrar asker bastigin da mi :))
zaten bulari yapan bi daha gelmek istemez ki :))
Molon_Labe
22-04-2008, 21:05
ne zaman sizlere nüfus olarak yetistiginde mi ??
sizin gibi tekrar asker bastigin da mi :))
zaten bulari yapan bi daha gelmek istemez ki :))
Biz birlikten yüksek nüfuslu insanları da çıkardık..Halen bile 1500 nüfus civarı 20 arkadasımız var.. Nüfusla alakalı bir şey yok, her birliğin kendine göre hesapları vardır, daha önceden de bahsettiğim gibi.. Böyle laf söyleyerek ortalığı karıştırmaya çalışmak gayet kolay aslında..
O zaman soruyorum.. - , - ye ilk defa başlamıs bir oyuncu Pi-Lords dışında bir birlikte neden olmak ister.. Güçlü insanlar burda, güçlü dostluklar burda, adalet burda.. Hoşgörümüz az olabilir, ama hedefi olan insanlarız maalesef..
Molon_Labe
22-04-2008, 21:16
adalet mi sizmi
Sevgili arkadaşım, sen nerden biliyosun onu anlamış değilim.. Bazı sebeplerden dolayı birlikten atılan arkadaşlarla konuşup konuşup buraya yazıyosunuz.. Olmadı casusunuz sallıyo size birşeyler onları dile getiriyosunuz.. Zaten ancak da bu kadarını becerebilirsiniz.. Yalnız dediğim gibi güçlü insanlar,güçlü dostluklar ve adalet.. Yaşamayan bilemez..:cool:
hayret hep bizede yaşayamayanlar denk geliyor şans dielim artık ??
ãLTãMîRãñõ
22-04-2008, 21:20
Sevgili arkadaşım, sen nerden biliyosun onu anlamış değilim.. Bazı sebeplerden dolayı birlikten atılan arkadaşlarla konuşup konuşup buraya yazıyosunuz.. Olmadı casusunuz sallıyo size birşeyler onları dile getiriyosunuz.. Zaten ancak da bu kadarını becerebilirsiniz.. Yalnız dediğim gibi güçlü insanlar,güçlü dostluklar ve adalet.. Yaşamayan bilemez..:cool:
lafini düzelt dostum o birlikten ayrilanlarin cogu ya saldiri aldigi icin atilmistir ya da kendi istegi ile cikmistir bilmiyoruz gibi tavir yapma simdi her nekadar sizin birlikte olmasak ta bi bildigimiz vardir ki bunu yazabilecek cüretimiz var ama anlayamadigim sen nasil olur da bunu inkar edersin
Pi-Lords u bilmem ona diyecek biseyim yok ama sizin birlikteki adalet eger buysa ben diyecek biseyim yok
güçlü dostluklar burda, adalet burda.. Hoşgörümüz az olabilir
yazmissin dostluk ve adalet olup ta hosgörü olmayan yer var mi bilemiyorum :S
Molon_Labe
22-04-2008, 21:41
lafini düzelt dostum o birlikten ayrilanlarin cogu ya saldiri aldigi icin atilmistir ya da kendi istegi ile cikmistir bilmiyoruz gibi tavir yapma simdi her nekadar sizin birlikte olmasak ta bi bildigimiz vardir ki bunu yazabilecek cüretimiz var ama anlayamadigim sen nasil olur da bunu inkar edersin
Pi-Lords u bilmem ona diyecek biseyim yok ama sizin birlikteki adalet eger buysa ben diyecek biseyim yok
güçlü dostluklar burda, adalet burda.. Hoşgörümüz az olabilir
yazmissin dostluk ve adalet olup ta hosgörü olmayan yer var mi bilemiyorum :S
:D:D:rolleyes:Dediğim gibi birlikten ayrılanlarla konuşunca böyle oluyor.. Şu an kaç arkadaşımızın saldırı aldığını biliyor musunuz siz.. Casusunuzun msj kutusuna bakın bakalım, kaç destek cagrısı var.. Hedefleri olan iddialı insanları birliğimize bekliyoruz demiştik, o insanlara sonsuz desteğimizi esirgemeyiz.. Daha öncede söyledim, 3 - 5 askerin lafı olmaz, saldırı alanı birlikten atmayız.. Kendi öz aptallığından dolayı savunma kurmakta gecikmiş ve bize veryansın eden arkadaşlarımızı da diye birlikten çıkarmak en doğal hakkımız.. Herkes bir olayı biliyor ama ordan bakınca farklı burdan bakınca farklı gözüküyor.. Sen çok iyi biliyosun da ben bilmiyorum di mi birliğimi..:confused:İki tane Lodos'lu gelmiş burda sallıyosunuz, kim denk gelir de düşer diye..
haha korkma yav 2 ye 1 forumda bişi olmaz sadece konuşuyoz oyunda olssak ehhh
ãLTãMîRãñõ
22-04-2008, 21:46
rolleyes:Dediğim gibi birlikten ayrılanlarla konuşunca böyle oluyor.. Şu an kaç arkadaşımızın saldırı aldığını biliyor musunuz siz.. Casusunuzun msj kutusuna bakın bakalım, kaç destek cagrısı var.. Hedefleri olan iddialı insanları birliğimize bekliyoruz demiştik, o insanlara sonsuz desteğimizi esirgemeyiz.. Daha öncede söyledim, 3 - 5 askerin lafı olmaz, saldırı alanı birlikten atmayız.. Kendi öz aptallığından dolayı savunma kurmakta gecikmiş ve bize veryansın eden arkadaşlarımızı da diye birlikten çıkarmak en doğal hakkımız.. Herkes bir olayı biliyor ama ordan bakınca farklı burdan bakınca farklı gözüküyor.. Sen çok iyi biliyosun da ben bilmiyorum di mi birliğimi..:confused:İki tane Lodos'lu gelmiş burda sallıyosunuz, kim denk gelir de düşer diye..
:D aynen aynen dedigin gibi olsun bakalim zaman affetmiyor degil mi :D
Molon_Labe
22-04-2008, 21:51
haha korkma yav 2 ye 1 forumda bişi olmaz sadece konuşuyoz oyunda olssak ehhh
Aslında köylerinize baktığımda ikinizi de rahat karşılarım gibi geliyor.. Yine de belli olmaz..:rolleyes::D
:D aynen aynen dedigin gibi olsun bakalim zaman affetmiyor degil mi
Aynen..:cool:
ãLTãMîRãñõ
23-04-2008, 19:39
Aslında köylerinize baktığımda ikinizi de rahat karşılarım gibi geliyor.. Yine de belli olmaz..:rolleyes::D
Aynen..:cool:
Belli mi olur :D
bırlıkten cıkan arkadaslarımızı bırlıkten cıkaran benım makina.. sızın savas stılınızın bırlıklere casus sokmak oldugu ıcın saldırı alan arkadasların koylkerıne gelen fake atıslarında koyde toplanan asker sayılarını gormemenız ıcın bırlıkten adam cıkartıyoruz ama bak bana gelen fakeler oluyo oda burhan abınıze gıdıyomus orda goruyosunuz askerlerı kendımı bırlıkten atmıyorum...Sizi bu arada rahatsızmı ettı saldırı yapılan koylerın bırlıkten cıkarılması ısınıze gelmedı tabı rahatca goremıyosunuz koydekı askerlerı oyundakı her hıleye basvuran sız hala dostluk adaletten bahseden sız hep derım sızın forumdakı calısan ellerınız oyunda calıssa kımse bılegınızı buklemez sımdı devam edın yazmaya:)
makina...
ãLTãMîRãñõ
23-04-2008, 19:56
bırlıkten cıkan arkadaslarımızı bırlıkten cıkaran benım makina.. sızın savas stılınızın bırlıklere casus sokmak oldugu ıcın saldırı alan arkadasların koylkerıne gelen fake atıslarında koyde toplanan asker sayılarını gormemenız ıcın bırlıkten adam cıkartıyoruz ama bak bana gelen fakeler oluyo oda burhan abınıze gıdıyomus orda goruyosunuz askerlerı kendımı bırlıkten atmıyorum...Sizi bu arada rahatsızmı ettı saldırı yapılan koylerın bırlıkten cıkarılması ısınıze gelmedı tabı rahatca goremıyosunuz koydekı askerlerı oyundakı her hıleye basvuran sız hala dostluk adaletten bahseden sız hep derım sızın forumdakı calısan ellerınız oyunda calıssa kımse bılegınızı buklemez sımdı devam edın yazmaya:)
makina...
:D saldiri alanlar casusluktan dolayi mi atildi diyorsun :))
:D saldiri alanlar casusluktan dolayi mi atildi diyorsun :))
evet hıc kımse atılmadı bırlıkten oyunu bırakan koylerını sılenler oldu saldırı alanları kısa surelıgıne cıkarmamızın sebebı budur kendı ısteklerı dogrultusunda neyse
sızın savas stılınızın bırlıklere casus sokmak oldugu ıcın saldırı alan arkadasların koylkerıne gelen fake atıslarında koyde toplanan asker sayılarını gormemenız ıcın bırlıkten adam cıkartıyoruz
koydekı askerlerı oyundakı her hıleye basvuran sız hala dostluk adaletten bahseden sız hep derım sızın forumdakı calısan ellerınız oyunda calıssa kımse bılegınızı buklemez sımdı devam edın yazmaya:)
makina...
savaş stilimiz hakkında yorum yapmak sana düşmez bizi bilenler bilir + biz de olay şöyledir bizde ne olursa olsun saldır alıyor olsada birlikten adam çıkartılmaz korkumuz yok hatta şu anda köyünü aldığınız bir arkadaş bizim birlikte nufus ve asker olarak düşük olsada sizde olsaydı hemen şutingen nerde dostluk
aramızdan kim olursa olsun biz adamı yıkıldı yenildi die satmayız aha senin anlamadığın nokta bu farkımızda bu sen en iyi olmak için kasıyon bizim öle bi derdimiz yok dostluk kazansın derdindeyiz oyun bu sonuçta eski serverden arkadaşlar bizi bilir sen daha yeni öğreneceksin
ãLTãMîRãñõ
24-04-2008, 21:03
Adamim sinirlenme hemen yaw :D zamanla hersey :))
bu oyunun tek basina mi takim olarak mi oynanacagini ilerde herkes anlayacak bu arada birileri avatarimi mi begenmedi aldi mi aldirttimi anlayamadim yaw :S
yaw biriniz GAZİ GT ye geln saldırıların raporlarını bi koysa ii olur yaw adam 5 günde 10000 adam kesmiş
yaw biriniz GAZİ GT ye geln saldırıların raporlarını bi koysa ii olur yaw adam 5 günde 10000 adam kesmiş
Yok onu sadece dün kesti. Top10 dün aktif oldu. :)
Hem burası onun için doğru konu değil, koyulması gerekirse biz Pi-VÆV savaşı başlığında yayınlarız :)
hadi yaw bir günde 10000 asker iimiş yaw :D bigün bende kesecem ööle bi ordu kafaya koydum
10000 mızrakçıyla dalmak isteyenlare sölüyorum buyrun gelin benim köyüme :D
o ismini yazamadığpım birlikte amma rezil oldu ha habire oruları kesilio
nese raporları bekliyoz
biri şu aksuyu durdursun adamın yağmasına baktıkça içim sıkılıyo yaw o kadar hammaddeyi bende kaldırsam bende 3. olurum
ãLTãMîRãñõ
30-04-2008, 01:45
biri şu aksuyu durdursun adamın yağmasına baktıkça içim sıkılıyo yaw o kadar hammaddeyi bende kaldırsam bende 3. olurum
:D sana hak vermemek elde degil :D
Yağma demek hammadde demek. bu işte uzman olmak gerekiyor. Yani hammadde toplama uzmanı olmak gerekiyor..
ãLTãMîRãñõ
09-05-2008, 03:20
Yağma demek hammadde demek. bu işte uzman olmak gerekiyor. Yani hammadde toplama uzmanı olmak gerekiyor..
öyle mi gerekiyo :))
ya cevrendeki herkes signak basiyo die yikarsan ne olacak :D
öyle mi gerekiyo :))
ya cevrendeki herkes signak basiyo die yikarsan ne olacak :D
O zaman belirli bir müddet sabretmen lazım :)
ãLTãMîRãñõ
13-10-2008, 14:14
bu sayfaya bişi olmuş sanki :D
boş işler:rolleyes:
Evet aynen :D
Sobnuna kadar katılıyorum :D
DeNyOuSSeTİ
15-10-2008, 00:55
Evet aynen :D
Sobnuna kadar katılıyorum :D
bende katılayım bari :D
fergie katliam yapmaya hazır:) ya siz hazırmısınız:D
raporlar ı yakında koyarım;)
fergie.
ãLTãMîRãñõ
19-10-2008, 05:45
boş işler:rolleyes:
aynen aynen :d sizin işler gibi bu işler de boş :d
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.