Tüm Versiyonu Göster : server5 te savaş :D
evet arkadaşlar yanlış okumadınız s5 in ilk savaşı başladı ama askersiz nasıl savaşacaklar merak ediyorum :D 5 kişiyle 5.sırada bulunan tahribat birliği ile 7 kişiyle 4.sırada bulunan 300 birliği birbirlerine savaş ilan etmişler :D
evet ben belki 300 birliğine girebilirim yani katılabilirim anlamında:D
Koruma süreleri bitmediki daha nasıl saldıracak bunlar birbirlerine:D
Koruma süreleri bitmediki daha nasıl saldıracak bunlar birbirlerine:D
sözlü savaş olabilir kim kime daha iyi laf atacak :D bu konuyu eğlence bölümüne açsaydım keşke :)
sözlü savaş olabilir kim kime daha iyi laf atacak :D bu konuyu eğlence bölümüne açsaydım keşke :)
Heralde birbirlerinin matematik bilgilerini sınayacaklar=)))
Birisi diyecek ben sana 10k toytonla saldırıyorum diğeride bende 30k mızrakçıyla savunuyorum sonra simülatörden deneyecekler kim yenerse=)))
Bu ne savaşı yaw ben 2 birliğide dağıtırım :D
Earthbraker
19-03-2008, 17:28
Bu ne savaşı yaw ben 2 birliğide dağıtırım :D
Server 5'te korunma süresi bitmeden mi?:D
berkco99
19-03-2008, 17:31
Ben kayıt olmayacağım .
AsiyeAsya
19-03-2008, 17:39
Ben bu savaş ilanında büyütülecek birşey görmüyorum. Oyunun başında savaş ilan edilmesi gayet doğal. Şu an herkes koruma altında olabilir, ama sadece 3 gün. 3. günün sonunda kılıçlar çekilir...
Ben bu savaş ilanında büyütülecek birşey görmüyorum. Oyunun başında savaş ilan edilmesi gayet doğal. Şu an herkes koruma altında olabilir, ama sadece 3 gün. 3. günün sonunda kılıçlar çekilir...
mancınık olmadıktan sonra neye yarar ki arkadaşım ??? yıkım olmadan savaş mı olur :)
AsiyeAsya
19-03-2008, 17:43
mancınık olmadıktan sonra neye yarar ki arkadaşım ??? yıkım olmadan savaş mı olur :)
Ya bu savaş ilanının anlamı ya sen ya ben işte; bu kadar basit. Bir süre yıkım olmaz ama sömürge olabilirler... Yakınsalar bilhassa... Geçmiş dönemde bunun örneklerini çok gördük...
BuRSaSPoR_16
19-03-2008, 17:51
ilk günden bu ne şiddet bu celal :p
berkan bal
19-03-2008, 21:51
bence 1 tokmak sallayanla 1 mızrakçıyı savaştırcaklar
PureHatred
22-03-2008, 01:48
İyiki [S5]'e kayıt olmuşum.
Bizim [S2] kadar kanlı geçecek kanımca.
Sanırım [S2] düzeyine yaklaşacak tabi böyle giderse.
Bu arada bana biriniz bi birlik teklifi atsın savaşayım bari bende :D
G.Doğu bölgesindeyim. :D
Açıkcası S7 den geldiklerini söyleyen bazı grupların "can sıkacağını" düşünmüştüm başlarda. :) Ama görüyorum ki S7 yi dizegetirdiklerini söyleyenler bugün birer birer hesap kapatıyorlar. Halbuki bizler savaşa daha yeni başlamıştık.. S2 gibi geçeceğini sanmıyorum o yüzden. Kısa, öz ve temiz bir işlemden sonra dur diyebilene aşk olsun hehe..
whiteman
18-06-2008, 18:47
Açıkcası S7 den geldiklerini söyleyen bazı grupların "can sıkacağını" düşünmüştüm başlarda. :) Ama görüyorum ki S7 yi dizegetirdiklerini söyleyenler bugün birer birer hesap kapatıyorlar. Halbuki bizler savaşa daha yeni başlamıştık.. S2 gibi geçeceğini sanmıyorum o yüzden. Kısa, öz ve temiz bir işlemden sonra dur diyebilene aşk olsun hehe..
Bir çok arkadaşımız yaz stajı-yaz tatili gibiz özel sebeplerden hesaplarını kapadılar,bir tek küçük emrah uğradığı haksızlık yüzünden hesabını kapattı..neyse bunların hesabını verecek değiliz.
izleyin ve görün.
LoL:D
Bir çok arkadaşımız yaz stajı-yaz tatili gibiz özel sebeplerden hesaplarını kapadılar,bir tek küçük emrah uğradığı haksızlık yüzünden hesabını kapattı..neyse bunların hesabını verecek değiliz.
izleyin ve görün.
LoL:D
Neden alınganlık yaptın anlamadım ama olsun en azından seviyeli bir şekilde tartışabiliyoruz. Bu da iyi bir şey.. Yalnız tatil, staj vs de iyi bahaneymiş :) Sanki aniden çıkan bir durum.. S5 de LoL e başarılar..
whiteman
18-06-2008, 18:58
Neden alınganlık yaptın anlamadım ama olsun en azından seviyeli bir şekilde tartışabiliyoruz. Bu da iyi bir şey.. Yalnız tatil, staj vs de iyi bahaneymiş :) Sanki aniden çıkan bir durum.. S5 de LoL e başarılar..
alınganlıkla alakası yok,LoL birliği yöneticisiyim,senin hesap silenleri lanse etme şeklin üstü kapalıda olsa "kaçıp gittiler" şeklinde,halbuki durum böyle değil,kimsenin kimseden çekinip gittiği yok,gidenlerin oyuna vercekleri zamanı yok sadece
alınganlıkla alakası yok,LoL birliği yöneticisiyim,senin hesap silenleri lanse etme şeklin üstü kapalıda olsa "kaçıp gittiler" şeklinde,halbuki durum böyle değil,kimsenin kimseden çekinip gittiği yok,gidenlerin oyuna vercekleri zamanı yok sadece
İnan ben de en az senin kadar sulandırmak istemiyorum bu konuyu.. Kalanlar hep "kaçıp gitti" der, gidenler de hep "işim vardı" der. Ama S5 in açılış tarihi de bellidir, kapanış tarihi de diğer tüm serverların tarihleri belli olduğu gibi.
Gidene kal denilmez..
whiteman
18-06-2008, 19:17
İnan ben de en az senin kadar sulandırmak istemiyorum bu konuyu.. Kalanlar hep "kaçıp gitti" der, gidenler de hep "işim vardı" der. Ama S5 in açılış tarihi de bellidir, kapanış tarihi de diğer tüm serverların tarihleri belli olduğu gibi.
Gidene kal denilmez..
açıkcası birlik profilinde yaptığınız saçmalıktan başka bişey değil,madem profil savaşı istiyosunuz,
hodr-i meydan ;)
açıkcası birlik profilinde yaptığınız saçmalıktan başka bişey değil,madem profil savaşı istiyosunuz,
hodr-i meydan ;)
Ben yazmadım ama siz uyarınca gördüm, gülmekten yerlere yattım. Yazanların ellerine sağlık ne diyim. Yaratıcı olmuş. Ama profil savaşı zor olur yahu. Biz yine normal savaşa dönelim..
whiteman
18-06-2008, 19:21
Ben yazmadım ama siz uyarınca gördüm, gülmekten yerlere yattım. Yazanların ellerine sağlık ne diyim. Yaratıcı olmuş. Ama profil savaşı zor olur yahu. Biz yine normal savaşa dönelim..
neyse cevabı verildi ;)
3 gün sonra, kendi yazdıklarımı alıntı yapacağımı da tahmin etmezdim.. :) Mutlu son mudur bilinmez ama bu işin tadı hiç çıkmadı..
Kenara çizik atma vakti sanırım. :) Etti bir, kaldı iki..
TheSoldier61
07-07-2008, 21:25
Galiba savaş unutuldu gitti
grcn_delete
19-07-2008, 02:28
aşkın rengi
???RGB???
:D
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.