Tüm Versiyonu Göster : Mutlaka gerekli
S-y-s-te-m
16-09-2006, 15:17
Oyunu 39 gün oynamayan oyundan atılsın ve köyü silinsin oynamıcaksa başkalarnın önünü kapatmasın ve tuzaklara yakalan askerler 3 gün kurtarılmadıngında öldürebilibsin sizce iyi fikir deil mi:?:
galyalı_killer03
16-09-2006, 15:26
zaten 2-3 gün önce oyunda geniş çaplı temizleme başlatıldı aktif olmaanları silmeye başladılar yani işlk önerin zaten var
2. ye gelince o olmasın çünkü örneğin büyük bir savaşa gitmişsindir askerin kalmamıştır 3 gün içinde o askerlerini kurtaramazsan ölceklerd-se ne anlamı var adam belki anca 5 günde aynı orduyu toplayacak :wink:
kaç gun oyunda olmayanların accountunu siliolar :?:
galyalı_killer03
16-09-2006, 15:29
onu bilmiyorum ama uzun süre aktif olmayanları siliyorlşar bildiğim kadarıyla
mesela 10 günmü yoqsa 5 günmü tahmini bi rakam söleyebilirmisin
galyalı_killer03
16-09-2006, 15:34
tam bi rakam söleyemem ama adminlerin dediğine göre çok uzun süre aktif olmaytanları siliyorlarmış yani 5-10 gün aktif olmamayla bişi olmuyo
CuThalion
16-09-2006, 15:41
Niye 39 gün :?
adamın kafasına öle esmiş
S-y-s-te-m
16-09-2006, 16:37
2. ye gelince o olmasın çünkü örneğin büyük bir savaşa gitmişsindir askerin kalmamıştır 3 gün içinde o askerlerini kurtaramazsan ölceklerd-se ne anlamı var adam belki anca 5 günde aynı orduyu toplayacak :wink:
Ben onu kasdetmedim tamam 3 gün olmasın ama tuzaga yakalınan askerler 1 gün esir düştüklerin de 1 gün boyunca kurtarılldılmaklarını dşünür sek bu tuzaga yakalanan askerleri öldürelim olmazmı yani esir düştüktenra 24 saatlik bir süre başlasın...
CuThalion
16-09-2006, 16:41
Savaslarda esirler 3.günde kacıyormu o gereksiz olmus bence..kendi askerlerini kaptırmamak icin düsünmüs olabilirsin tabi ayrı mesela o..
S-y-s-te-m
16-09-2006, 16:51
Ben zaten galyalım kardes ben kendi tuzaklarıma yakalanan admarın 1 gün boyunca esir kaldıklarında öldürme seçeneginin açılması istiyorum
Yada esir sürgün etme olsun.... hatinın bi yerinede kalsın adam ordan alsın...
S-y-s-te-m
16-09-2006, 16:53
Yani ben esirlerden kurtulmak istiom saatlik tahıl ürettimimi düşeryorlar kardeşim. Ama azat edmeden kurtulmak istiom sadece o..
Valla benim bildiğim ve okuduğum kadarıyla esir aldığın adamları sen beslemiyorsun sahibi besliyor. ZAten öteki türlü saçma olur. Ben saldırmışım 20 adamım esir düşmüş.
O adamları esir alanın beslediğini düşün :D ozaman bana "adamlarını serbest bırakmam için şukadar ver" derse bende "kalsın besle sen adamlarımı" derim :D Öldüremiyor da :D sadece besliyor ozaman niye tutsunki direk salar, zaten savaş olmuş bitmiş.
Ama o esirleri hala saldıran beslediği için ve hem besleyip hemde kullanamayacağından can sıkıcı bir durum oluşuyor, ya fidye veriyor yada adamlarını kendi öldürüyor (dağıl diyerek).
"If someone attacks the village then some of the attacking troops will be imprisoned (the numbr of imprisoned troops is the same like the number of traps) If not all of the troops become imprisoned then the remaining troops will continue to attack the village like planned. If the attacker wins (not in a raid, but real attack) the imprisoned troops will be free again. If not then the troops remain prisonners and the owner of the troops will still have to feed them. So imprisoned troops are not lost but can be redeemed or freed with force. Even allied players can free the prisoners by attacking the village."
Daha 2 gün önce yanlış bir seçimle galyalının birine 20 adam kaptırdım. Tahıl üretimimde 20 artış filan olmadı, yani paşa paşa besledim elemanlarımı. Tabi çok sürmedi 8-10 dk sonra kahramanca bir çıkartmayla geri aldım esirleri.
dwarfish
16-09-2006, 18:54
Murat doğru biliyorsun. Tuzağa kağtıran besler askerleri. Tuzakçılar yani galyalılar değil. Öbür türlü anlamsız olurdu zaten.
Yeri gelmişken buradan tüm forumdaki arkadaşlara duyurulur benim ismim Murat değil arkadaşlar :D Ben oyuna uygun olur diye Kara Murat almak istemiştim nick olarak ama olmadı bende Black Murat aldım bir gaflete düşüp. Şimdi çoğu insan beni murat zannediyor :D Murat değilim ayrıca yanık tenli hiç değilim :D
peneskert
16-09-2006, 23:32
bunu niye kafanıza takıyonuzki köyde hareket yoksa bile genede üretim vardır sizde onları almak için belirli bir birlik gönderin alın hammaddeleri :wink:
S-y-s-te-m
16-09-2006, 23:44
tamam bu esir meselesi kapatalım sadece ilk sorumun cvp olsun oyunda yeter.. :mrgreen: :idea: :P
dwarfish
17-09-2006, 12:30
Yeri gelmişken buradan tüm forumdaki arkadaşlara duyurulur benim ismim Murat değil arkadaşlar :D Ben oyuna uygun olur diye Kara Murat almak istemiştim nick olarak ama olmadı bende Black Murat aldım bir gaflete düşüp. Şimdi çoğu insan beni murat zannediyor :D Murat değilim ayrıca yanık tenli hiç değilim :D
Dur sölim arkadaşlara :)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.