PDA

Tüm Versiyonu Göster : PLUS standart olsun....

MazE
15-08-2006, 04:15
bence plus üyelikteki haklardan bazıları standart hale getirilsin diğer gibi çok saçma olacak ya
adamlar para verdikleri için benden %25 fazla madde üretecekler oyun birincisine bi ödül varsa tamam da ben sanmıyorum bi ödül olduğunu falan:) bence en azından ard arda bina siparişi verilebilsin plus olunmasa da....

dwarfish
15-08-2006, 04:27
bence plus üyelikteki haklardan bazıları standart hale getirilsin diğer gibi çok saçma olacak ya
adamlar para verdikleri için benden %25 fazla madde üretecekler oyun birincisine bi ödül varsa tamam da ben sanmıyorum bi ödül olduğunu falan:) bence en azından ard arda bina siparişi verilebilsin plus olunmasa da....

Ben de istiyorum ki, insanlar barış içinde yaşasın, savaşlar olmasın, kardeş kanı akmasın, dağlar çiçekle, gökyüzü kahkahayla dolsun; her gün bayram olsun...

Lay lay lomm...

Stix
15-08-2006, 04:47
:D :D :D :D :D

rottegroupe
15-08-2006, 09:53

Bu tür online oyunlarında birçok masrafı vardır. Bunların karşılanması için premium yada plus vs... gibi üyelikler bunu karşılamaktadır... :wink:

AgA MemnoN
15-08-2006, 10:07
Su Plus icin adam miziklarim yawwww, birakin böyle, zamanim cok kisitli haft ici, böyle hemencik kuruluyor, yüzde 25lik madde harika, devammm.
Zaten böyle devam ederse her iki ayda bir 20€ gider, ama Türk serveri bu, helal olsun heyyyt.

phantomlord
15-08-2006, 13:05
bence forum kahvede yapsın :D

Kosovali
15-08-2006, 14:39
Türk serveri ama bildiğim kadarıyla para türklere gitmiyo almanya ya gidiyo.. Çünkü oyunun yapımcısı almanlar.. Keşke türklerde bole oyunlar yapabilseler ...
(Palantis var banim bildiğim ama baska yok sanırım)

AgA MemnoN
15-08-2006, 15:18
Evet, haklisin, Paypal ile öderken Travian GmbH yaziyordu :shock:

Olsun, onlarinda canlari sagolsun, Türkleri de düsündüler.

phantomlord
15-08-2006, 16:14
adamlar emek harcamıs ugrasmıs yapmıslar..

ama bu plus ile masraflarını kurtaramazlar bence..

Kosovali
15-08-2006, 16:18
Valla ole bi kurtarırlarki...
Eminim Türkiyeden bile bir cok para veren olur buraya herseyin korsanına alısık olmamıza ramen ... Heleki yabancılar baya para akıtıyolardır...
Üstelik reklamda alıyolar üstten..
Bence kâr bile ediyolardır ...

Slicerdes
15-08-2006, 19:49
çok ciddi bir sorun bu plus. Plus standart var bütün diğer orijinal travian serverlarında. Bu %25 bonusları sadece bizde var ve çoooook şey değiştirir. Dolayısıyla parayı veren de düdüğü çalar oyunda. Bence kaldırılması lazım. Herkes veremez. Verenler de büyük avantaj sağlar. %25 crop üretimi ne demek ya.. akıl alır gibi değil.. 2 kat kuvvetlenirim ben bunları düzgün kullanarak..

envoTR
15-08-2006, 19:52
plus alan dahamı avantajlı durumda olacak şimdi

galyalı_killer03
15-08-2006, 19:59
eweet hemde büyük bi üstünlükle mesela ben elime verilen altınla 14 günlük tüm hammaddelerden +%25 üretim aldım buda üretimimi artırdı tabi plus alanlarda
bunu her zaman yapabilicekler ayrıca plusta +%10 değerinde savunma ve saldırı var plussuz işimiz zor(mesela ben ayvayı yedim 14 gün sonra) :lol: :lol: :lol:

envoTR
15-08-2006, 21:06
oho yaw öyle şeymi olur ozaman ne ala memleket biz niye oynuyoz emeğimizle gelcez onlarda direk [/b]

galyalı_killer03
15-08-2006, 21:08
bende plus almadımki zaten ama sana en başta 35 altın harçlık verio bende onlarla yaptım :lol: :lol: :lol:
:arrow: ama galiba pazar yeri yapınca kendi paramızı basıcaz ve üstüne kendi resmimizi koyucaz :lol: :lol:

Prelektro
15-08-2006, 23:24
çok ciddi bir sorun bu plus. Plus standart var bütün diğer orijinal travian serverlarında. Bu %25 bonusları sadece bizde var ve çoooook şey değiştirir. Dolayısıyla parayı veren de düdüğü çalar oyunda. Bence kaldırılması lazım. Herkes veremez. Verenler de büyük avantaj sağlar. %25 crop üretimi ne demek ya.. akıl alır gibi değil.. 2 kat kuvvetlenirim ben bunları düzgün kullanarak..

Şuna sonuna kadar katılırım. s3 te oynarken plus satın almıştım gayet iyiydi yani öyle hem oyun içinde haksızlık yaratmıyodu. Ama bu %25 ler falan cidden dengeyi bozar parayı veren'de düdüğü çalar yani.