PDA

Tüm Versiyonu Göster : Casus Cihan Bölüm - 1

Biyturs_Onsr
07-01-2008, 22:49
Casus Cihan
Bölüm - 1 Kişisel Hayatım

Öncelikle size kendimi tanıtayım.Benim adım Cihan. Ben 10 yaşındayım. OnSr köyünde galya halkındanım. Babam sarayda vezir olarak kralın kişisel ihtiyaçlarını ve diğer emirlerini yerine getiriyor. Annem belediye binasında ikincil başkan olarak çalışıyor. Başkanın yanında vezir gibi çalışıyor. Başkan oymuş gibi emirler verebiliyor. Her neyse daha fazla uzatmayayım. 5 yaşında bir kardeşim var. Oda benim gibi asker olmak istiyor. Bu arada ben Casus olmak istiyorum.Casus olmak istememin sebebi;
Hem başka köyler hakkında bilgi edinme hemde belimdeki çakıyla düşmana saldırı ve savunmada iyi olma. Neyse şimdilik bu kadar.

------------------------------------------------------------------------

Eğer hikâyemi beğenirseniz ve ilgi gösterirseniz devamını getireceğim. Bu arada üye adayları buraya yazı yazamıyor. Yanımda asistan olarak bir üye adayı lazım. Asistanım olmak isteyen olursa bana özel mesaj atsın. İlk mesaj atan asistanım olur. Asistanlıkta sadece tek bir şey var oda üye adaylarına konu açma. Evet yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Biyturs_OnSr

dwarfish
08-01-2008, 07:29
Ben beğendim şimdiye kadar hikayeyi, nereye gidecek acaba?

Biyturs_Onsr
08-01-2008, 20:29
:)Teşekkürler admin bey/bayan. İlginiz için teşekkürler...:) Birazdan devamını getireceğim...

Aykut Güven
09-01-2008, 22:39
Casus Cihan
Bölüm - 1 Kişisel Hayatım

Öncelikle size kendimi tanıtayım.Benim adım Cihan. Ben 10 yaşındayım. OnSr köyünde galya halkındanım. Babam sarayda vezir olarak kralın kişisel ihtiyaçlarını ve diğer emirlerini yerine getiriyor. Annem belediye binasında ikincil başkan olarak çalışıyor. Başkanın yanında vezir gibi çalışıyor. Başkan oymuş gibi emirler verebiliyor. Her neyse daha fazla uzatmayayım. 5 yaşında bir kardeşim var. Oda benim gibi asker olmak istiyor. Bu arada ben Casus olmak istiyorum.Casus olmak istememin sebebi;
Hem başka köyler hakkında bilgi edinme hemde belimdeki çakıyla düşmana saldırı ve savunmada iyi olma. Neyse şimdilik bu kadar.

------------------------------------------------------------------------

Eğer hikâyemi beğenirseniz ve ilgi gösterirseniz devamını getireceğim. Bu arada üye adayları buraya yazı yazamıyor. Yanımda asistan olarak bir üye adayı lazım. Asistanım olmak isteyen olursa bana özel mesaj atsın. İlk mesaj atan asistanım olur. Asistanlıkta sadece tek bir şey var oda üye adaylarına konu açma. Evet yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Biyturs_OnSr

Güzele benziyor. Ancak bazı eksiklerin var. Bunları seni üzmek için değil,hatalarını görmen için vurguluyorum.
Betimlemelerin zayıf. Cümleler arasındaki bağ dengesiz gibi duruyor. Bir cümle içinde aynı anlama gelen sözcük veya sözcük grupları kullanmışsın. Bu anlatım bozukluğunu doğrurur. "Neyse" kelimesi hemen hemen tüm cümlelerinde var. Sanki her cümleyi geçiştirmek ister gibi bir havan var. "Oda benim gibi asker olmak istiyor" cümlesinde sanki sen askermişsin de,kardeşin de senin gibi olmak istiyor gibi bir düşünce veriyor.

Tekrar ediyorum bu eleştrileri seni kırmak için değil,hatalarını görmen için yaptım.

Not: Ben de bir yazarım.

Biyturs_Onsr
10-05-2008, 09:52
Ben kırılmadım tabiki. Birinin bana hatalarımı söylemesi gerekiyordu. İlgin için .:Teşekkürler:.

baddad
25-05-2008, 22:31
Güzel olmuş devamını bekliyorum.