Tüm Versiyonu Göster : Adını BEKLEMEK Koydum
Provence
03-10-2007, 23:04
SEN Hiç bir insanı unutmak, bir insandan vazgeçmek, Bir insanı hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mı...?
Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da elini tutamayacagını bilmek gibi...
Her an kapından içeri gülümseyerek girecegini bekleyip ama aslında hiç gelmeyecegini bilmen gibi...
Ne zor şey degil mi ölmedigini bilmek, Ama ölmüş gibi ulaşılmaz olması artık o insanın sana,Ne kadar katlanılmaz bir gerçek degil mi, sen hala bu kadar sevgili iken...?
Özlemek, sadece özlemek....
Çok kötü degil mi...?
Bu kadar özleyip onu görememek, ona dokunamamak onu işitememek, Biliyorsun degil mi... Ne kadar umutsuz bir arayıştır o, Kalabalık caddelerde geçen binlerce yüze bakmak... Belki bir kez daha görebilmek için o yüzü, Belki biraz önce geçti bu kaldırımdan diye düşünmek, Belki şu an arkamda yürüyen insanların içinde bir yerde demek, Belki şu an üzerimdedir gözleri diye paranoyalar yaşamak ne zordur degil mi...?
Ne kadar eritir insanı fark etmeden... Sen de biliyorsun degil mi bunları...?
Bir sinema koltugunda sen de iki kişi gibi oturdun mu hiç? Hiç iki kişi gibi zevk aldın mı bir konserden yalnız başına. Güzel bir cafe keşfettiginde, Güzel bir film seyrettiginde, Güzel bir şarkı dinlediginde, güzellikleri oranında eksik kaldıklarını hissettin mi, Paylaşamadıgın için onunla. Hiç iki kişilik beyninle yarım insan oldun mu? Baktıgında aynada yüzünün yarısını gördügün oldu mu hiç? Sana hayatındaki en büyük yoksunlugu yaşatandan nefret edemedigin oldu mu hiç?
majestic1905
03-10-2007, 23:19
Tamamını okuyamadım ancak okudğum kısımlar çok hoşuma gitti ..
batuhanfb
03-10-2007, 23:24
abla süperdi :)
Konu yeterince ifade etmiş herşeyi yorum yapmak yersiz...
Teşekkürler...
Luca...
Başlık konuyu tam anlamıyla özetlemiş...
Kilitlenemez :) Teşekkur ederiz...
eCu
Bu yazıyı bizimle paylaştığın için teşekkürler,
puan vermek gerekirse 10 üzerinden 10...
Provence
04-10-2007, 19:41
Sağolun yorumlar için =) Beğenmenize sevindim yine depresif günlerimdeyim böyle şeyler yazarsam daha paylaşrım =)
ODOVAKAR
04-10-2007, 20:05
Öncelikle teşekkurler,gercekten harika bir yazı(şiir) .
Geçen ay benim icin ne kadar onemli birisi oldugunu kelimelerle acıklayamayacıgım birini trafik kazasında kaybettim.
Bu şiir 2 ayrılan sevgili ve acı ceken aşığın duygularını döktügü bir yazı belki kaybettigim kiside benim icin oyleydi. Bu yazıdakilerin hepsi ne yazıkki sevdigin deger verdigin kisileri kaybettiginde veya ayrıldıgında yaşananların ufak bir özeti. Allah kimseyi Sevdiklerinden ,deger verdiklerinden ayırmasın demekten baska birsey solemek gelmiyor simdi aklıma. Sevdiklerinizin kıymetini bilin ,onlara her fırsatta deger verdiginizi belli edin soleyin .Cok klasik oldu ama bu acılar solenmesi gerekenlerin solenemedigi ve bu kisilerin hayatınızdan cıktıgında yasıcagınız acılar anlatılamaz. Sadece sevdiklerinizin kıymetini bilin .
Yazı icin tekrar sagol .
sanki ben bu hikayeyi daha önce okumuşdum ama sen, senin yazdığını söylüyorsun . . . şu linke bir bakar mısın lütfen :o http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=35005
kosovalı1993
05-10-2007, 20:30
aşk işte yaa.ben aşık olmak istemiyorum valla olmamayada çalşıyorum.olunca işte böyle yazılar yazdırıyor adama:)
eline sağlık ece
aşk işte yaa.ben aşık olmak istemiyorum valla olmamayada çalşıyorum.olunca işte böyle yazılar yazdırıyor adama:)
eline sağlık ece
seni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama sanırım o yazmamış bu yazıyı :) başlıkları okurken tüm yazıları okumaya çalış ki en son yazılmış olan yazıya fransız kalma ;)
Provence
07-10-2007, 00:57
seni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama sanırım o yazmamış bu yazıyı :) başlıkları okurken tüm yazıları okumaya çalış ki en son yazılmış olan yazıya fransız kalma ;)
Anlamadımmmmmm ?????
güzel bir yazı sonuçta bizimle paylasması bile güzel
_InFiNiTy_
07-10-2007, 01:13
Aklıma eski birisi geldi. Bir zamanlar bunları yaşıyordum bende. =(
Ama o bence bunların hiç birini yaşamadı. Hayat onun için gayet normal devam etti. Olsun yinede güzeldi. En azından ona, onu sevdiğimi söylemiştim. Başta acı versede sonradan rahatlattı beni. Sonradan çekebiliceğim büyük acıların yerine geçti.
Paylaşımın için teşekkürler. =)
Anlamadımmmmmm ?????
püüüüüüffffff . . . bak şimdi güzel kardeşim tane tane anlatıcam . . . sen diyorsun ki bu yazıyı ben yazdım, peki ya ben ne diyorum ? bende diyorum ki sen bizimle bu yzaıyı paylaşmadan daha önce mod aaaa var ya heh işte o mod olan aaaa bu yazının neredeyse tıpa tıp aynısını edebiyat bölümüne yani şu an içide bulun mış olduğumuzu bölüme koydu . . . ve link verdim oraya bak şimdi burayada koyucam linki yeşil bi yazı olucak ona mause nin sol tuşu ile bi kere tıkla ve karşına çıkan başlıkdaki yazıyı oku ;)
mause nin sol tuşu ile bir kez tıklıcak olduğun
yeşil şey yani link bu ---->http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=35005
güzel bir yazı sonuçta bizimle paylasması bile güzel
sorun o değil . . . ben çok mu garip konuşuyourm yaa ? ? ? :)
yaa ben seni yirim yirimmmmm :)
hey allahım öldüm gülmekten...
sende sorun yok bence..:)
bazen bişeyi anlamak zekadan bağımsızdır.. anlamak istersen anlarsın...
yoksa tane tane de anlatsan olmaz...
anlatmak için gösterdiğin azim sabırdan dolayı kutluyorum seni..
bu arada provence'in bu bölümde yazdığı yazıların çoğunu ben de başka yerlerde okudum..
ama inatla ben yazdım diyorsa tek bir alternatif var.. her yere o yazmış:):)
.. her yere o yazmış:):)
yaa bende onu merak ettiğimden bu kadar üsteliyorum ya zaten :) her yere o mu yazmış bu yazıları ? ? ?
Allah'tan sandalyenin her tarafı kapalı kolçaklar falan :D yoksa kesin inmiştim aşşağı
by b yardın beni :D
Allah'tan sandalyenin her tarafı kapalı kolçaklar falan :D yoksa kesin inmiştim aşşağı
by b yardın beni :D
.................:D
B u c k é Y é
08-10-2007, 02:31
Bu yazının,Bu küçük bayanın kaleminden çıkmasına imkan yok..
Mantık dışı..
Yaşı kaç başı kaç bu acıları hissedip yazmış..
Mekteplisin daha..
git yat yatağına ne aşkı ne meşki ne acısı :)
dediğim gibi ..
sanki ben bu hikayeyi daha önce okumuşdum ama sen, senin yazdığını söylüyorsun . . . şu linke bir bakar mısın lütfen :o http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=35005
İnsanların ayıbını neden yuzune vuruyorsun burak?Ki ayıp değilya?
Benım yazdığım yazıları dıle getırmem benım yazmamla eşdeğer?
O yazdı yada yazmadı_ ne fark eder?
Her yazının ılla sen tarafından yazılması gerekmez Hıssetmek yeterlıdır Bunu yazması ıcın...
hıssetmısse O kardesımız yazmıstır paylastığı ıcın tşk ederım..
mehdy..
B u c k é Y é
08-10-2007, 02:53
Mehdy @ vaovv..1!!
etkilendim..
Ne alakası var..
Kendi yazmadıysa nedne ''ben yazdım2'diyor..
saçmalama.!
Bak guzel kardesım..
Biz neden hep kaybedıyoruz bılıyormusun!? ayıplarımızı bırbırımızın yuzune vurarak!1
ayıp saklamak ancak fazilettır!2
mehdy..
B u c k é Y é
08-10-2007, 03:18
bak güzel biraderim..
göz göre göre yapılan bir yanlış var ortada..
1000 kişinin online olduğu ve her şeyin bilinip göze battığı bu yerde bunun yapılması hata.
yüze vurulacak birşey yok..
sadece daha önceden koyulduğunu söylemiş arkadaş..
İnsanların ayıbını neden yuzune vuruyorsun burak?Ki ayıp değilya?
Benım yazdığım yazıları dıle getırmem benım yazmamla eşdeğer?
O yazdı yada yazmadı_ ne fark eder?
Her yazının ılla sen tarafından yazılması gerekmez Hıssetmek yeterlıdır Bunu yazması ıcın...
hıssetmısse O kardesımız yazmıstır paylastığı ıcın tşk ederım..
mehdy..
alıntı yaptığın, benim yazımda dikkat etdiyseniz eğer mehdi bey (:p) gayet kibarca kardeşimizsin kendi yazdığını iddaa ettiği yazıların daha önce bir başka yerde okumuş olduğumu belirttim daha sonra sında anlamadım felan dediği için tane tane anlattım yoksa katien hatasını yüzüne bi tokat gibi vurma çabasında değlim sadece hatasını kibarca gözünün önüne koyuyorum :)
hadi tamam beni kandırabilir ben yazdım diyerek, seni de kandırabilir, hatta bu başlığa girip okuyan herkezi kandırabilir abcak kendisini kandırmazsın, o yzüden dir üstüne bu kadar gidişim :o
belli ki yazıları hissetmiş çok beğenmiş benimsmiş bizle paylaşmış ona bi lafım yok ama şunu desin ben bu yazıyı çok beğendim sizinle paylaşmak istedim bizde her türlü paylaşımından ötürü teşekkürümüzü ederiz . . . ama dediğim gibi kendisni kandırmasını istemiyourm ben sadece hepsi bu
teşekkür ederim sevgiler saygılar . . . :)
Mutlu oldunuz mu? Apoletlerınız nerede?
Gormek ıstıyorum gercekten....
Neye nasıl ve nerden baktığımız onemlıdır..
dedım ya AYIP saklamak ancak fazılettır..Senın kıbarlığını ve adamlığını reel den bılırım burak=) ancak atesı sen yakmıssın=)
bak güzel biraderim..
göz göre göre yapılan bir yanlış var ortada..
1000 kişinin online olduğu ve her şeyin bilinip göze battığı bu yerde bunun yapılması hata.
yüze vurulacak birşey yok..
sadece daha önceden koyulduğunu söylemiş arkadaş..
sende mutlu ol...Herkes ne mutlu değilmı...
B u c k é Y é
08-10-2007, 03:31
Apoletlerimi göremezsin kurdum.
Çünkü ''sanal'' ortamdayız.
Mutluyum evet..
''Sanal'' ortam diye bir takım aldatmacaları benimsetemezsin topluluğa ;)
Mutlu oldunuz mu? Apoletlerınız nerede?
Gormek ıstıyorum gercekten....
dedım ya AYIP saklamak ancak fazılettır..Senın kıbarlığını ve adamlığını reel den bılırım burak=) ancak atesı sen yakmıssın=)
valla apoletlik bi halimiz yok zaten istemem de ancak kardeşimizin bu tarz eylemlerde bulunmasını engelleyebilmişsem eğer (hani kendisini kandırma durumundan bahsediyorum) işte o zaman mutlu olurum :)
çok doğrudur . . . ben derim siyah, sen dersin beyaz . . .
Yazının alıntı olduğunu ben de biliyordum lakin susmayı tercih ettim...Davranışları devam etse muhtemelen uyaracaktım ama :)
Olayın ahlaki yönünü, sizleri bizleri kandırma yönünü geçtim...
Bir de yasal yönü var ki...Yeni internet yasaları bu konuda epey katı...
Bu kardeşlerimiz küçük, biz hatasını yüzüne vurmazsak yarın aynı hatayı tekrar yapacak.
Hatalarını ne kadar erken anlarsa, herkes için o kadar iyi...
Son bir soru :) Madem hata saklamak bu kadar büyük bir fazilet size göre hata yapmış olan by b'in hatasını neden saklamadınız sayın Mehdy?
B u c k é Y é
08-10-2007, 03:49
''Madem hata saklamak bu kadar büyük bir fazilet size göre hata yapmış olan by b'in hatasını neden saklamadınız sayın Mehdy''
Yeaa.!!
taparım !!
Çoğul bır hataya donustuğu ıcın..
ATES yakılır kıvılcımla kalınırsa mudahale edılmez...LAKİN o ates dahada bır alevlenırse kıvılcımı cıkarana mudahale edersın
Bu durumda By b nın yazısına karsılık verdım..
Ne guzel dıyoruz değilmı?
Son bir soru? Neden YANLIZ kalmıs ve tek basına durmus ınsanı savunmaktan oteye gıdıp/Bır grubu savunayım? adil'mıdır?
Hoşgoru'yu neden bu kadar zor goruyoruz?
Toplumsal mesaj vermek istemıyorum ancak Bizler bu sekılde olmamalıyız..
Hoşgörü lütfen..
B u c k é Y é
08-10-2007, 03:56
Edit:Neyse..tartışamayacağım.Yazdığımda haklıydım ama ..salla
Edit:yahu neresine hoşgörü gösterelim.?
Allah'ım ya..
Edit:Neyse..tartışamayacağım.Yazdığımda haklıydım ama ..salla
Edit:yahu neresine hoşgörü gösterelim.?
Allah'ım ya..
tamam arkadaşlar bu kadar uzatmaya gerek yok ;)
mehdi hani dedi ya neye nerden nasıl baktığımız önemli bende çok doğru dedim evet çok doğru mehdi nin olaya durup baktığı yerden bakıcak olursam o da çok haksız değil ama bu konu için değil söylemek istediği şey sadece biraz daha hoşgörülü olunmasını istemiş her türlü konuda hepsi bu :)
ama gene de diyorum yarın aynı şey olsa gene aynı tavrımla aynı şeyi yaparım, biraz tepki görsün ki arkadaşımız daha bu hareketini tekrarlamasın,l ayrıca mehdy rahatsızlşığını anlıyourm ancak çokda rahatsz edici bi durum olmadı ''bence'' :)
B u c k é Y é
08-10-2007, 04:07
Yahu aslında bu konu uzatılmaz..
bir asma kilit çakılır ama neyse..
elbette ki yanlışların ısöyleyeceğiz ki bişeyler kapsın..
ne hoşgörüsünden bahsediyoruz..
o zaman nerede kaldı ''yanlışlardan ders çıakrtmayı bilelim'' sözü..
bu ne pehriz bu ne lahana turşusu..
töbe yarabbim
Burakcığım sana bir sozum olucak?
SENI sevmemek luzumsuz bır seye sevgı vermek gibidir..=)
Bu konuyu buralara getırdığım ıcın affola ancak Burdan anlayacağımız bır takım seyler var..
HERKES hata yapabılır ve herkes bellı bır seyleri kullanarak bellı sevıyeler kat edebılır..Olaylara nerden nasıl baktığımız cok onemlı..
Kımbılır belkı Bu yazıyı yazan kardesımızın sevgılısı okuyacaktı Bu yazıyı? Belkı ona nıspeten yazmıstı? Belkı esı dostu arkadasları okuyacaktı? O yuzden dı tepkım..Yoksa burakla aramızdakı telapatıyı bır ben bır o bılır..
NEYSE sağlam ve güzel kalın
mehdy..
Bakın olayın özü şu:
bu arkadaşımız iddaa ettiği gibi yazıyı kendi yazmıştır.
Sonra oyundan birine yollamıştır,sonra o hesaba birileri şifreyi çalmak hüneri ile girmiştir.
Altınları harcayıp ,binaları yıkınca sırada bi de birikmiş yazıları saa sola yollayayım demiş,ve yazı böylece aaa nın eline ulaşmıştır.
Aaa yazı mesaj yolu ile geldiği için ,alıntıdır yazmış,arkadaş ise daha sonra foruma yazmıştır..
Bu edebiyat bölümünün multihunter ı uyumuştur,o kadar da altın alıyoruz bi satır yazımıza mukayyet olamıyoruz durumu hasıl olmuştur.
Mümkündür,yakında taraftar bile bulur bu konu..
İnanmazsanız server2 bildiriler bölümüne yazayım da görün....
şu S2 varya s2=) ALLAH sabır versın ordakılere....
o hooo beyler burayı s2 muhabbetine çevirdiniz ben s2 den kaçdıkça s2 beni buluyor :D allahım, sen bana şu s2 den ömür boyu kurtulabilmeyi nsaip eyle !!! şu mübarek ramazan ayından senden bunu istiyorum :D
Hidayet abi gece gece güldürdün yine :)
B u c k é Y é
08-10-2007, 04:54
D J Y a h e l - V o y a g e ( M i x e d B y D J T i e s t o )
T i e s t o F e a t B T - B r e a k M y F a L L
Dinleyin ve gece gece kendinize gelin..
bende yarın kadir gecesinde dua edeceğim by b yi server'2 den mahrum bırakma yarabbim diye....
muhahahaha
bende yarın kadir gecesinde dua edeceğim by b yi server'2 den mahrum bırakma yarabbim diye....
muhahahaha
hadi bakalım o zman hangimizin dua sı daha güçlüymüş öğrenelim :D :D ii olan kazansın :D
(ama benim için dua etcek olanlarda var söliim ;))
Burak'ın hesabını an be an izlemiş biri olarak, S2den sonsuza dek kurtulması için dua ediyorum... hem ben etmesem de o kurtulalı aylaaaaar oldu...
travianla ilgili tek bağımız forum artık bizim... :)
hem bi insanının s2'de kalması için dua etmek bir nevi bedduadır sanki...
:)
hem bi insanının s2'de kalması için dua etmek bir nevi bedduadır sanki...
:)
nedir bu s2 nin laneti ve kasveti :D
kosovalı1993
08-10-2007, 19:37
arkadaşlar bu kadar konuşmuşsunuz.eceyede söz hakkı versek:)
bu arada onur abi bildiğim kadarıylada ece 16 yaşında aranızda öyle çokça bi yaş farkı yok;)
B u c k é Y é
08-10-2007, 22:41
arkadaşlar bu kadar konuşmuşsunuz.eceyede söz hakkı versek:)
bu arada onur abi bildiğim kadarıylada ece 16 yaşında aranızda öyle çokça bi yaş farkı yok;)
Napabilirim kardeşim..
Ben aşkla meşkle mi uğraşıyorum..
Abes duruyor böyle şeyler ''yazması''..O yüzden öyle dedim.Çok bilmiş ayakları ile öyle göz kırpma falan yapma bana bilip bilmeden
sapık sapık konuşma..
yazık olmuş konuyaa..Yine her zaman ki gibi yaptığınız tek şey Forum kirliliği..Belki kendi çapınızda eğleniyorsunuz ama bu konuyu acan kişi hissteklerini sizle paylaşmak istemiş...Evet belki daha önce yazılmış belki daha önce sen okumussun..Ama ben okumamıştım..Şu an bene aynı duyguyu yaşıyorum diyebilirsiniz..Benim kisi biraz daha karışık ama O arkadaşın yazdıklarına benzer.....Dolayısla biraz saygı gösterein....hiç olmazsa birazcık....
Şimdi arkadaşım sen oraya yazdın daha önce de okumuştum dedin bide link vermissin??Neyi amclıyordun okumuş olabilirsin..Ama senin yaptıgın yazan kişinin incilmesiniden başka bişi sağlamammıştır...eğer ki bu sana yapılsa ne düşünürdün..İşte çok eskiden söylenmiş.Sözler her kes ii bilir...cuvaldız iğne ..Anlayan analdı...Sizede gelince sayın mod....mendhy arkadaşımız onu savunmuş..hatasını bence hata bile deil ama siz öle demissiniz ört pas etmek fazilettir demissiniz..peki siz neden mendh y nın hatasını ort pas etmeddınız..Sizde onun acıgını vurdunuz....Herkes herkesin bi acıgını ortaya cıkarmak için neler verebiliyor....bilmiyorum. ama Ben bu insan oğlunu anlayamıyorum..Öncelikle kendimi.Ama kafaya koydum bi gün çözcem...
Smart_boy
B u c k é Y é
09-10-2007, 04:51
Yahu aslında bu konu uzatılmaz..
bir asma kilit çakılır ama neyse..
elbette ki yanlışların ısöyleyeceğiz ki bişeyler kapsın..
ne hoşgörüsünden bahsediyoruz..
o zaman nerede kaldı ''yanlışlardan ders çıakrtmayı bilelim'' sözü..
bu ne pehriz bu ne lahana turşusu..
töbe yarabbim
Bak ne yazmışm güzel kardeşim..
Okudun mu bu yazdığımı..
Yerim sizin ayıbınızı,yüzünüe vurmanızı,örtbasınızı bilmemneyinizi..
Ortada bir yanlış var ve bunun söylenmesi ''FARZ''dır!!
Anladın mı?
Bak ne yazmışm güzel kardeşim..
Okudun mu bu yazdığımı..
Yerim sizin ayıbınızı,yüzünüe vurmanızı,örtbasınızı bilmemneyinizi..
Ortada bir yanlış var ve bunun söylenmesi ''FARZ''dır!!
Anladın mı?
Canım kardesım canım arkadasım veya canım ablam/veya abım/herneyse..
NEDEN bıraz daha yumusak uslup kullanmayı tercıh etmıyorsun?
Burda herkes arkadas ve rakabet durumu yok...Burada elestırdığım by b benım reel den arkadasım olmasına rağmen güzel eleştirime gayet usluplu gayet nazık cevapladık..Pekı sen neden Bu kadar sert ve haşin'sin?
Çok değerlı arkadasımız Lütfen usluplarını bıraz yumusatıp Burdakı konusulan usluplara uymanı tavsıye ederım..Zira Memnun olmuyoruz senın Bu SERT yazılarından dolayı..
mehdy..
yazık olmuş konuyaa..Yine her zaman ki gibi yaptığınız tek şey Forum kirliliği..Belki kendi çapınızda eğleniyorsunuz ama bu konuyu acan kişi hissteklerini sizle paylaşmak istemiş...Evet belki daha önce yazılmış belki daha önce sen okumussun..Ama ben okumamıştım..Şu an bene aynı duyguyu yaşıyorum diyebilirsiniz..Benim kisi biraz daha karışık ama O arkadaşın yazdıklarına benzer.....Dolayısla biraz saygı gösterein....hiç olmazsa birazcık....
Şimdi arkadaşım sen oraya yazdın daha önce de okumuştum dedin bide link vermissin??Neyi amclıyordun okumuş olabilirsin..Ama senin yaptıgın yazan kişinin incilmesiniden başka bişi sağlamammıştır...eğer ki bu sana yapılsa ne düşünürdün..İşte çok eskiden söylenmiş.Sözler her kes ii bilir...cuvaldız iğne ..Anlayan analdı...Sizede gelince sayın mod....mendhy arkadaşımız onu savunmuş..hatasını bence hata bile deil ama siz öle demissiniz ört pas etmek fazilettir demissiniz..peki siz neden mendh y nın hatasını ort pas etmeddınız..Sizde onun acıgını vurdunuz....Herkes herkesin bi acıgını ortaya cıkarmak için neler verebiliyor....bilmiyorum. ama Ben bu insan oğlunu anlayamıyorum..Öncelikle kendimi.Ama kafaya koydum bi gün çözcem...
Smart_boy
ben bu konu hakkında ki tüm söyliyeceklerimi tükettim ! yazılarımı 50 kere irdeleyerek ne demek istediğimi anlatma çabasında bulunamam kusuruma bakmayın . . . herkez anlayabilceği kadarını anlamışdır diye düşünüyorum.
kosovalı1993
09-10-2007, 08:42
Napabilirim kardeşim..
Ben aşkla meşkle mi uğraşıyorum..
Abes duruyor böyle şeyler ''yazması''..O yüzden öyle dedim.Çok bilmiş ayakları ile öyle göz kırpma falan yapma bana bilip bilmeden
sapık sapık konuşma..
abi aşkla meşkle uraşmıoyrum falan deme nasıl uraşmıyon yaa allaalla yaaa...!!!
kosovalı1993
09-10-2007, 08:45
ben bu konu hakkında ki tüm söyliyeceklerimi tükettim ! yazılarımı 50 kere irdeleyerek ne demek istediğimi anlatma çabasında bulunamam kusuruma bakmayın . . . herkez anlayabilceği kadarını anlamışdır diye düşünüyorum.
[B]ya arkadaşlar tamam kapatın konuyu ece arkadaşımız gelip kendi cevaplasın bu soruları.kendimi yazmış vs.vs.
onur abi birşeyler yaparken o insanın duygularını rencide etmeden o kişiye anlatmaya çalışsan ben kendi şahsım adına çok memnun kalıcam...
saygılarımla...[B]
Smart_boy
Evet insan oğlunu anlamak gerçekten zor.Nasıl da seçiyor cümleler arasından işine gelenleri...
Bana göre hataları yüzüne vurmak fazilettir asıl.Herkes saklar mühim olan gerçekleri yüzüne vurmaktır...dolayısıyla ben kendime göre doğru olanı yaptım bu ilki
ikincisi de önce konuyu doğru okuyun sonra yorum yapın mümkünsse!!! biz konunun daha önce verilmiş olmasını değil, alıntı yaptığı bir yazıyı kendi yazmış gibi göstermesini eleştiriyoruz...Ki bu yasal olarak da suç.
Sizi dediğinize göre sokağın ortasında zavallı bir çocuğu döven adamı durdurmamak lazım...Hata yapıyor adamcağız ama yüzüne vurmayalım.Ne de olsa faziletliyiz ;)
Bir yanlış gördüğün zaman önce elinle düzeltmeye çalışacaksın, gücün yetmezse dilinle...O da olmazsa zihninde düzeltecek, yapanı kınayacaksın...
Ben demiyorum dinimiz diyor :)
Bir yanlış gördüğün zaman önce elinle düzeltmeye çalışacaksın, gücün yetmezse dilinle...O da olmazsa zihninde düzeltecek, yapanı kınayacaksın...
1.Yorumlar yapılmamıssa BUGZ eder gecerdım..ancak ACILMIS sayfaya yazı yazmak mı? acılmamıs sayfaya yazı yazmak mı? Bunu Once acıklığa kavusturmak gerek.Cünkü Yorum yapılan bır konunun ustune yorum yapılmıssa O yorumun yapılmasına hak verırsın.Bu nedenle akabıden gelen sorular ise Mubahtır..Fazılet ne guzel değil mi? Utanmakta Fazilet'tir..
Dinimiz ne güzel değilmi? /hamd olsun.
Dinimizin dediği Bir sey daha var.Hata gorursenız onu toplum ortasında Uyarmaktan zıyade Yanına gıdıp Kımse yok ıse etrafında SESSİZ'CE izah eder hatasını anlatırsın/bakınız özel mesaj kavramı'mız var..ELBETTE hata yapana hatasını bıldıreceksın ancak ALALEN ASLA değil.Özel mesajla bıldırılseydı o kardesımız değişmezmıydı?
Bizlerin arasında gerek oyunda gerek ise Reel hayatta yonetıcılık yapan insanlar var.Yonetıcı su değilmıkı? kazanmaya calışan? AYIBI tum personel arasında soylemeyen koseye ceken Bak güzel kardesım vs vs vs dıye tatlı bır sekılde izahat eden bızler değilmıyız?
sanırım MASUMHANE okuyan gozler ıcın çok sey ifade edıyor bu yazı ve GERCEK fazilet kavramımızı bize anlatıyor=)
Bu durumda fazla soze gerek yok sanırım..
mehdy..
Sizi dediğinize göre sokağın ortasında zavallı bir çocuğu döven adamı durdurmamak lazım...Hata yapıyor adamcağız ama yüzüne vurmayalım.Ne de olsa faziletliyiz ;)
Şimdi olay lar tamamen farklı..Cocugu dövmekle buranın ne alakası var....Orada Onu tabi uyarcan yapma diyecen...Onu görüyorsun..Ama nerden bilem o yazıyı senin yazdıgını...Belki bu da yazmadı belki ikinizde yazmadınız ...Tescill mi hayır.....Bu yuzden Ben kimi haklı görürsem onu savunurum.....Burada Haklı görükcek bişi yok ama..1 kişinin üstüne gittikçe gidiyorsunuz..bakın konuyu acan artık safyaya bile uğramıytor..Biz burada yersiz bi tartışma içindeyiz.....Siz tartışmaya dewam edebilirsiniz.Ben bakmaycam bu konuyaa..
hade hepinize ii günler...
B u c k é Y é
09-10-2007, 17:17
abi aşkla meşkle uraşmıoyrum falan deme nasıl uraşmıyon yaa allaalla yaaa...!!!
Çok kurcalıyorsun süleyman :D :D
Neyse kapattık :D
Mehdy @ : üslübum sert fala ndeğil..
Anlamamakta ısrar ediyorlar bazılar.
Sende dahil.Onlara göstermeye çalışıyorum birşeyi..
Zorla kafaya sokmak denen şey bu olsa gerek.
kosovalı1993
09-10-2007, 17:30
Çok kurcalıyorsun süleyman :D :D
Neyse kapattık :D
Mehdy @ : üslübum sert fala ndeğil..
Anlamamakta ısrar ediyorlar bazılar.
Sende dahil.Onlara göstermeye çalışıyorum birşeyi..
Zorla kafaya sokmak denen şey bu olsa gerek.
abi 16 yaşında bi kızada onlar denmez yani dimi:)
B u c k é Y é
09-10-2007, 17:35
abi 16 yaşında bi kızada onlar denmez yani dimi:)
16-17 farkyapmaz.
yine küçüğüz..
Önce geleceğimizi garantiye alalım :D
Bak Göksu ağabeyine .. :D
kosovalı1993
09-10-2007, 17:37
16-17 farkyapmaz.
yine küçüğüz..
Önce geleceğimizi garantiye alalım :D
Bak Göksu ağabeyine .. :D
[B]eeeee öyleyse eceye öyle diyondaa kendin farksızmısın[B]
B u c k é Y é
09-10-2007, 17:44
[B]eeeee öyleyse eceye öyle diyondaa kendin farksızmısın[B]
Yaw aşk meşk konusu benim netten :D :D
Yaş olarak zaman olarak aynıyız :D
kosovalı1993
09-10-2007, 17:46
Yaw aşk meşk konusu benim netten :D :D
Yaş olarak zaman olarak aynıyız :D
eeee olsun sonuçta aynısınız.tek suç onun şiir yazıp bizimle paylaşmasımı
belki sende bi gün şiir yazıp foruma koycan(dünya başıma yıkılsa inanmam)
sanada senden büyük birisi sana aynı şekilde davransa sen ne derdin:D
B u c k é Y é
09-10-2007, 17:49
eeee olsun sonuçta aynısınız.tek suç onun şiir yazıp bizimle paylaşmasımı
belki sende bi gün şiir yazıp foruma koycan(dünya başıma yıkılsa inanmam)
sanada senden büyük birisi sana aynı şekilde davransa sen ne derdin:D
Döverdim.
bİRŞey söylemezdim :D
La ben bırahtım hem bu işleri :D
Dalgama bakıyorum artık (bunada inanmazsın şimdi :D )
kosovalı1993
09-10-2007, 17:50
Döverdim.
bİRŞey söylemezdim :D
La ben bırahtım hem bu işleri :D
Dalgama bakıyorum artık (bunada inanmazsın şimdi :D )
eeee o zaman öle davrnmamalazım:D
o resimdeki kim(gülücük)smiley yetmedi valla
B u c k é Y é
09-10-2007, 17:59
eeee o zaman öle davrnmamalazım:D
o resimdeki kim(gülücük)smiley yetmedi valla
Ex Aşkım GirlfRiend'im :D
Napcan olm.
Sanane :D
Söylediklerimin arkasındayım hem.
Hepsi doğrudur.
Söylenemesi gerekenleri söylenemesi gereken tarzda söyledim yafru kurdum :D
kosovalı1993
09-10-2007, 18:03
Ex Aşkım GirlfRiend'im :D
Napcan olm.
Sanane :D
Söylediklerimin arkasındayım hem.
Hepsi doğrudur.
Söylenemesi gerekenleri söylenemesi gereken tarzda söyledim yafru kurdum :D
yaaa çok ilginç bi adamsın abi sen yaa anlamaya çalışıyorum olmuyo:D
B u c k é Y é
09-10-2007, 18:06
yaaa çok ilginç bi adamsın abi sen yaa anlamaya çalışıyorum olmuyo:D
Kafa mı kırıyon lan benle :D
Densiz :D
İlginçimdir tabi..
Algılşayamazsın beni hemen.
Çeşitli meşgalelerim ve ilgi alanlarım vardır.
Aklın almaz :D
kosovalı1993
09-10-2007, 18:07
Kafa mı kırıyon lan benle :D
Densiz :D
İlginçimdir tabi..
Algılşayamazsın beni hemen.
Çeşitli meşgalelerim ve ilgi alanlarım vardır.
Aklın almaz :D
valla abii dicek laf bulamıyorumki kafa kırayım.çok ilginşsin yaa her yerde bi farklılık yapacan.:D
B u c k é Y é
09-10-2007, 18:09
valla abii dicek laf bulamıyorumki kafa kırayım.çok ilginşsin yaa her yerde bi farklılık yapacan.:D
Lan d,kkat çekecek hal mi var bende ki ilgi çekmek için hareket yapayım :D
kişiliğim öylşe şeylere müsait değil hıh!' :D
farklılık falan yapmıom ben..
kendiliğinden ortaya çıkıyor :D
kosovalı1993
09-10-2007, 18:10
Lan d,kkat çekecek hal mi var bende ki ilgi çekmek için hareket yapayım :D
kişiliğim öylşe şeylere müsait değil hıh!' :D
farklılık falan yapmıom ben..
kendiliğinden ortaya çıkıyor :D
yorumsuz.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
B u c k é Y é
09-10-2007, 18:13
yorumsuz.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Yorum yorum :D :D
Bırahma olm beni burada :D
kosovalı1993
09-10-2007, 18:17
Yorum yorum :D :D
Bırahma olm beni burada :D
seni bırakırmıyım abii:D
B u c k é Y é
09-10-2007, 18:21
seni bırakırmıyım abii:D
Bırahma Beni İnsanlar Kötü..! :)
Yanlız tartışmayı bitirmek için ortamı yumuşattın..
Yemem ben bunları..
Devam! .. :D :D
kosovalı1993
09-10-2007, 18:24
Bırahma Beni İnsanlar Kötü..! :)
Yanlız tartışmayı bitirmek için ortamı yumuşattın..
Yemem ben bunları..
Devam! .. :D :D
evet ortamı yumuşattım.kavgayı sevmem.foruma zarar verir.seviyesini düşürür:)
B u c k é Y é
09-10-2007, 18:24
evet ortamı yumuşattım.kavgayı sevmem.foruma zarar verir.seviyesini düşürür:)
Ben severim..
iLginçmişim ya..
Ne aksiyim de mi? :D :D
kosovalı1993
09-10-2007, 18:26
Ben severim..
iLginçmişim ya..
Ne aksiyim de mi? :D :D
evet orası malum:)
B u c k é Y é
09-10-2007, 18:29
evet orası malum:)
Lan oğlum bah.!!
Beni genden bulaştırma gemihlerin gırar elen veririem ha..Bilmiş olasan!
Orası malum falan :D
mehdy ile aynı fikirde oldugumu söyleyebilirim.
1- aaaa nın yazıgı yazı ile TIPATIP aynı DEĞİLDİR
2- o yazıdan esinlenerek yazmışsa, yani değişiklik yapmışsa O yazmıştır.
3- TEVİL yapmıştır. foruma kopyala yapıştır olarak değil de kendisi yazmışsa, yine o yazmış olur..
SONUÇ; onun yazmadıgını söylemiş Burak. sonra da hatasını görsün istedim diyor. senden hemen sonra yazan ve teşekkür eden arkadaşı tekrar uyarmıssın o yazmadı diye.. bu niye?
aaaa der ki; hatasını görsün, öğrensin, bir daha yapmasın. özelden uyarsaydınız!!!!
birileri der ki , senin yaşın kaç da bunları yaşadın? sen yaşamamışsan o yaşlarda, kimse yaşayamaz mı?
teşekkürler provence kardeşim. sen yazsan da yazmasanda, alıntı yapsan da, birileri bunu kabul etmese de, bunları hissedebilmiş olmandan dolayı tebrik ederim :)
saygılarımla.....
mehdy.. bir kere daha şaşırdım (saygıyla eğilirim)
B u c k é Y é
09-10-2007, 18:53
Adım Onur.Nick'im belli:bigbucksfan..
birileri değilim..
çocuğun yaşayabileceği şeyler değil bunlar..
aksini iddia ediyorsan sabaha kadar kapışırım seninle..
bu konuya kilit yakışır..
üstüne tartışılmaz bile..
haklı olan aaaa,by b ve benimdir burada..
bu akdar açık ve net..
aksi düşünülemez..
ortada yanlış var ve yüzüne vururum ben bunu ki bir daha yapamsın..
daha ne?
B u c k é Y é
09-10-2007, 18:59
Yahu gerçekten tartıştığımız şey bunları yaşayıp yazmış veya yaşamadan yazmış olması değil..bunlar cabası
Tartıştığım ve savunduğum şey:Ortada ki YALAN'IN!!! (bariz belli) düzeltilmeye çalışılması..
Yaşayamamış olması da cabası..
Çoluk çocuk bunları yaşayamaz ki yazsın
hadi eyvallah..
yırtmayalaım bi taraflarımızı..
kosovalı1993
09-10-2007, 19:00
Adım Onur.Nick'im belli:bigbucksfan..
birileri değilim..
çocuğun yaşayabileceği şeyler değil bunlar..
aksini iddia ediyorsan sabaha kadar kapışırım seninle..
bu konuya kilit yakışır..
üstüne tartışılmaz bile..
haklı olan aaaa,by b ve benimdir burada..
bu akdar açık ve net..
aksi düşünülemez..
ortada yanlış var ve yüzüne vururum ben bunu ki bir daha yapamsın..
daha ne?
herkesin doğrusu kendine bende son derece haklı olduğumu düşünüyorum.ama abi sen kalkıpta ben doğruyum dersen olmaz sanırsam
B u c k é Y é
09-10-2007, 19:03
herkesin doğrusu kendine bende son derece haklı olduğumu düşünüyorum.ama abi sen kalkıpta ben doğruyum dersen olmaz sanırsam
Olur kanımca..
Çünkü çok açık ve net olan bazı şeyler var..
bunalrı anlamamzlıktan gelip salak ayaklarına yatıyorsanız bunalrı sizin kafanıza sokmak için bu söylemleri dile getirdim.
Oldu mu ?
Arkadaşlar konuya dahil olmak istemezdim.. Zira, bu konunun bu kadar uzaması da ilginç...:confused::rolleyes:
Anlaşılmayan birşey var sanırım.. by b'nin, aaaa'nın, bigbuckfan'ın ve benim dile getirmek istediğimiz şey Provence'in duygularını ifade eden bir yazıyı alıntı yapması değildir.. Oradaki sorun, O'nun bu yazıyı "ben yazdım" şeklindeki açıklamasıdır.. O yazıyı google da ararsanız bir çok sonuca ulaşırsınız. Ama dediğim gibi bütün çıkan sonuçlar Provence'ten alıntıysa yani o kişiler ondan alıntı yaptıysa sorun yok..Ama en azından bu soruyu yöneltmiştim ben, ona cevap versin..
Bakın aynı şekilde bir uyarıyı da daha önce ben yapmıştım..
http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=49703
Şimdi gelelim "fazilet" meselesine...
Hataları yüze vurmamak faziletmiş..Burada yüze vurulmaması gereken hatalar, sanırım bu tarz hatalar değildir. Daha kişisel, bir kaç kişiyi ilgilendiren hatalardır.
(Şunu da sormak isterim size.. Neden multi yaptığı belli olan birine saldırırsınız sözlerinizle. O da bir hatadır. Nerde faziletiniz.. Neden çünkü bu da bir kuraldır ve ihlalinde uyarmak çok doğaldır.) O zaman yazılı olan ve yazılı olmayan kurallar neden var ? Her suç işleyeni "fazilet" kazanmak adına uzaktan izleyelim. Kaldı ki, paylaşıma açık ortamlarda birine ait eseri, yazıyı, resmi vs paylaşırken kaynaktan alıntı yapmak zorunluluğu vardır ve aksi durumda yasalarla belirlenmiş, ciddi yaptırımlar söz konusudur... Düşünün ki bir sanatçının albümüne koyacağı eseri demosunu ele geçirip "ben" yazdım diye piyasaya sürüyoruz.. Siz eser sahibi olsanız sessiz kalıp "faziletli insan" olmayı mı tercih edersiniz?
Provence' e çok yüklenilmesi gibi bir durum da yoktur aslında.. Gayet MASUMANE bir uyarıya, onun verdiği karşılık neticesinde gelen bir diğer cevap söz konusudur. Ancak konunun taraflarından biri yanıtsız kalıp(Provence), taraf olmayanların fikir beyan etmesiyle bu duruma gelmiştir. Konu ancak Provence'in yanıtıyla kapanacaktır. Siz ve benim burda çırpınmamız (her birimiz kendi düşüncemize göre haklıyken ve birbirimize bunu kabul ettirmek yerine, saygı duymaktan başka şansımız yokken) gereksizdir..
Foruma yazdığım en uzun cvp olan bu yazı bile gereksizdir. :) Ama "fazilet derecesini belirlemek ne benim ne başkasının haddidir" düşüncesinden hareketle yazmak istedim..
Asıl fazilet farklı düşüncelere saygı duymaktır.
kosovalı1993
09-10-2007, 19:06
benim anlamadığım tek şey eceye bu yaşta bunları hissedemz demesidir.kendininde sevdiği kız va[B]rdı sanırsam
Sağolun yorumlar için =) Beğenmenize sevindim yine depresif günlerimdeyim böyle şeyler yazarsam daha paylaşrım =)
Bakın neden anlamıyorsunuz?
Olayın her türlü yönünü geçtim yapılan yasal değil...2 yıla kadar hapis cezası var.Emek hırsızlığı bu, başka bir şey değil.Biz bu kardeşlerimizi uyaracağız ki yarın tekrar yapmayacaklar...
Bakın depresif günümdeyim tekrar yazarsam demiş.Herkes çok iyi biliyor burada kastedileni...Ama anlamak işinize gelmiyor.
Son olarak madem özelden uyarmak bu kadar değerli bir şey.Benim düştüğüm hataya düşmeyin, gelin özelden uyarın...Ya da kendinizle çelişecek saçma hareketlerde bulunmayın...
B u c k é Y é
09-10-2007, 19:12
Benimki bunları yazmamı gerektirecek boyutta değildi..
Olm ..Olayı farklı yerlere çekiyorsun bak..
Gerçekten kalbin kırılabilir.
Çünkü dediğim gibi alayını tanımam bu konuda..
Hissedemez.Yaşamamıştır yaşayamaz vsvs..
Bunlar ayrıntı..
Bunlar işin cabasıı..
tekrar yazıyorum..
ASIL TARTIŞTIĞIM KONU OLAN ORTADA KOSKOCAMAAAANN BİR YALAN'IN!!!!!! OLMASIDIR..
BUNU O'NA SÖYLEMEMİZİN TARTIŞMA KONUSU OLARAK ELE ALINIP OLAYIN BÜYÜTÜLMESİDİR..
bU böyle biline..
kosovalı1993
09-10-2007, 19:14
bende onu anlatmaya çalışıyorum...
yani burda onun yaptığını yüzüne vurmaya ne gerek var...!!!
B u c k é Y é
09-10-2007, 19:25
bende onu anlatmaya çalışıyorum...
yani burda onun yaptığını yüzüne vurmaya ne gerek var...!!!
Lan olm allah canımı alsın anlamamakta ısrar ediyorsun..
Hemde sen!!
kafam almıyor ya..
Ne alaka abisi..
hatasını sölemeyeceğiz de ne yapacağız..
yüzüne vuracaksın tabi ki..
Binlerin önünde söylenmiş birşey
Son olarak madem özelden uyarmak bu kadar değerli bir şey.Benim düştüğüm hataya düşmeyin, gelin özelden uyarın...Ya da kendinizle çelişecek saçma hareketlerde bulunmayın...
Meselemiz aslında kardesımızın yazdığı şiir ve uyarı ve yaptğı yanlıstan zıyade daha yanlı taraftara cekılmektedır..
SAYIN mod aaa
Ya da kendinizle çelişecek saçma hareketlerde bulunmayın...
Bunu nasıl ne curetse soylersın? Mod olduğunu unutma.EĞER amacın benı kızdırmak ve alevlendırmek ıse uzgunum kı kısısel besledığın dusmanlığa yenılmeyeceğım..
Burda alalen doğru olan bır seyden bahsettık ve konu buralara kadar gıttı..ARTIK daha fazla uzatmak ve uzatmamak anlamsız..Kılıtlenmesı hayırlı olucak
Fazilet olayına gelırsek..Fazilet KELIMESINE neden taktınız bu kadar anlamadım.LÜTFEN artık abartmayın..
herseyı ustume alıyorum ve hatalı benım.Mutlu olduysanız..CANIM türkiyem..
mehdy..
B u c k é Y é
09-10-2007, 19:29
Sinirime dokunuyorsun
ikide bir ''mutlu olduysanız mutlu olduysanız''
Zaten kız da girmiyor ''utancından'' olsa gerek..
yüzüne ''tokat'' gibi vururum bu ayıbını..
kimsede birşey söyleyemez..
var mı itirazı olan?
kosovalı1993
09-10-2007, 19:38
Sinirime dokunuyorsun
ikide bir ''mutlu olduysanız mutlu olduysanız''
Zaten kız da girmiyor ''utancından'' olsa gerek..
yüzüne ''tokat'' gibi vururum bu ayıbını..
kimsede birşey söyleyemez..
var mı itirazı olan?
benim var ben insanların yaptıkları hataları kibarca uyararak düzeltmek vee aşağılamadan uzak bir üslupla uyarma yanllısıyım ama onur abi sen bunu yapamıyosun yoksa düşüncemiz bir;)
B u c k é Y é
09-10-2007, 19:40
Ağabeyciğim..Güzel biraderim..
Ne diyorum bak:Ortada Yalan var.Binlerce kişinin önünde göz göre göre,bastırılarak yapılmış bir yalan..
Bunu sert bir dille eleştirmezsen gerisi gelir..
imaj bozulur zedelenir..
ben gerektiğinde yumuşak bir şekidle de uyarırım fakat şimdi ki olay onu yapmamı gerektirecek küçüklükte bir şey değil..
İlk yazıyı yazan arkadaş amma gülüyordur okuyorsa ..........
Konu nerelere geldi yahu.....
inan bu işin buralara kadar geliceğini bilse-i dim hiç bi şekilde uyarmazdım ve provence kardeşşim de sağ dan soldan aldığı yazıları ben yazdım diyerek foruma koyar kendini kandırmaya devam ederdi belkide en iisi de öle olurdu :)
kosovalı1993
09-10-2007, 19:43
[B]insanları kibarca uyarırsınaşağılamadan ama eğer tekrarı gelirse o insan uraşılmaya değmez zaten.ama onur abi tokat gibi çarparım derse bu olmaz...!!!
inan bu işin buralara kadar geliceğini bilse-i dim hiç bi şekilde uyarmazdım ve provence kardeşşim de sağ dan soldan aldığı yazıları ben yazdım diyerek foruma koyar kendini kandırmaya devam ederdi belkide en iisi de öle olurdu :)
Hepsi senin hatan.. Neden ortaya çıkarıyosun bişeyleri sen?
Bak CANIM TÜRKİYEM ayaklandı...
Mutlu musun? Ben çok mutluyum da :D:D
kosovalı1993
09-10-2007, 19:49
Mutlu musun? Ben çok mutluyum da :D:D
tüm sorun ortak bir düşüncenin farklı üsluplarda ifade edilmesinden kaynaklandı sanırsam...
Mutlu musun? Ben çok mutluyum da : D: D
valla mehdi de ilk başda dedi mutlu musun die :D bende dedim yani kendisini kandırmasınıa mani olabilmişsem eğer mutluyum . . .
nazikce uyarılması taraftarayım bende ortada bi hata varsa eğer . . . bende bence bi yanlış gördüğüm için nazikce uyarımı yaptım zaten ama ben bunları gene niey yazıyourm oooooooooofffffff heraa yaaa bak tekrar tekrar bana neler yapdırıyon amaaaaaannnn
valla ben ne yazdığımı ne yapdığımı çok iyi biliyorum eğer ne yapmak istediğimi gerçekten anlamak isterseniz eğer defalarca yazdım gene yazamam anlamak istemezseninzide size kalmış bir durumdur orasını bilemem :)
tüm sorun ortak bir düşüncenin farklı üsluplarda ifade edilmesinden kaynaklandı sanırsam...
Hayır aslına bakarsan ortak bir düşünce yok..
Sadece ortak bir konuda insanların farklı düşüncelerinin var olması ve her zaman olduğu gibi farklı düşüncelerin birbirine saygı duymayıp, "kendi doğrularını" kabul ettirmeye çalışmasından kaynaklandı..
Ortada yanlış olan bişey var evet..
"Uyarılmalı mı uyarılmamalı mı? Uyarılırsa nasıl uyarılmalı?" çatışması bu.. Ki bu çok normal.. Hukukta bile belli kanunlara bağlı olsa dahi "hakim inisiyatifi" vardır.. İşte biz bu durumda hakim konumunda olsaydık, ne kadar farklı kararlar çıkardı ortaya anlaşılıyor.
Peki ya eser sahibi ? :D Olaya bir de burdan bakın ;)
kosovalı1993
09-10-2007, 19:58
Hayır aslına bakarsan ortak bir düşünce yok..
Sadece ortak bir konuda insanların farklı düşüncelerinin var olması ve her zaman olduğu gibi farklı düşüncelerin birbirine saygı duymayıp, "kendi doğrularını" kabul ettirmeye çalışmasından kaynaklandı..
Ortada yanlış olan bişey var evet..
"Bu uyarılmalı mı uyarılmamalı mı? Uyarılırsa nasıl uyarılmalı?" çatışması bu.. Ki bu çok normal.. Hukukta bile belli kanunlara bağlı olsa dahi "hakim inisiyatifi" vardır.. İşte biz bu durumda hakim konumunda olsaydın, ne kadar farklı kararlar çıkardı anlaşılıyor.
Peki ya eser sahibi ? :D Olaya bir de burdan bakın ;)
aslında bu konudaki tek hata biziz provence arkadaşımız varken ve o susarken bizim burda boş şekilde tartışmamız o bilee yazmaya gerek duymazken bize ne oluyor:)
yok yok bu iş böle çözümlenmicek en iisi mi anket açayım ben herkez girsin oy versin kim haklı kim haksız çıksın ortaya :p
eheueheue
...............:D
B u c k é Y é
09-10-2007, 20:32
Ya herkes baksın dalgasına..
Söylenenler fazlası ile söylendi.
Gerisi boş..
Hadi sinemaya gidelim..
Hesap bana ait :D
Bu gün bonkörlüğüm tuttu :D
@bigbucksfan: sana birileri dememin sebebi nickini tam çıkaramamamdı mesajı yazarken. kusuruma bakma..
sinemaya bende gelebilir miyim? :d
canım Türkiyem mehdy.. m de gelsin ama ...
seviyorum ben mehdy.. i ya. rakibim bile olsa (önceden tabi)
B u c k é Y é
09-10-2007, 20:48
@bigbucksfan: sana birileri dememin sebebi nickini tam çıkaramamamdı mesajı yazarken. kusuruma bakma..
sinemaya bende gelebilir miyim? :d
canım Türkiyem mehdy.. m de gelsin ama ...
seviyorum ben mehdy.. i ya. rakibim bile olsa (önceden tabi)
Rica ederim biraderim.
Nick meselesi için ;)
Tabi gelebilirsin sinemaya :p
Şöyle ki..Ekstra çıakrtmak yok(patlamış mısır,cips,kola vs türü şeyler) :D
Sadece siema ücreti benden.. :D
Lanetli Bataklık'a götüreyim sizi ??
Provence
09-10-2007, 20:49
Tamam yaa amma kasmışsınız 12 sayfa :D
Ben bir arkadaşımla beraber tam 5 yıldır şiir defteri tutuyorum (ilk sayfadaki şiirler kedime falan yazılmış :D ) Bazen netten bulduğum şiirleri de oraya yazarım 2 yıl öncesinden kalmaydı bu mesela... Çok dikkat etmeden dikte ettim aaaa nınkini görünce kapişledim :D Böyle şeyler ima etmeyin lütfen bende biliyorum paylaşım hırsızlığının kötü birşey olduğunu bu yönden kimse bana hesap soramaz... Umarım dediğim şeyi anlatabilmişimdir...Şimdi birkaç sivri zeka çıkar kıvırıyo diyen onlara artık diyecek birşey yok... Zaten birazdan fizik dersinde yazdığım bir şiiri koyucam anlarsınız artık... Yeter konu çok uzadı...
Bu arada Onur duygu dünyasının yaşla ilgisi yoktur xD
kosovalı1993
09-10-2007, 20:51
Rica ederim biraderim.
Nick meselesi için ;)
Tabi gelebilirsin sinemaya :p
Şöyle ki..Ekstra çıakrtmak yok(patlamış mısır,cips,kola vs türü şeyler) :D
Sadece siema ücreti benden.. :D
Lanetli Bataklık'a götüreyim sizi ??
edit:ece diecini dedi.(gülücük)
provence zaten olay senden çıktı rahat ol 12 sayfa boyunca seni değil başka bi şeyi tartışdık biz ;)
B u c k é Y é
09-10-2007, 20:56
3 yaşında ki eleman da yazsın o zaman ;)
10 yaşında ki eleman da yazsın ..
sende yazda göreyim ;)
B u c k é Y é
09-10-2007, 21:02
Sel,sel sel..
Kızım..
Senin üstüne bir ton muhabbet yapıldı ve hiçbirşey yokmuş gibi daldın ortaya..
HAyır anlamıyorum yani nasıl böyle olabiliyorsunuz?
yok şiir günlüğüymüş yok alıntıymış yok diktey miş bilmem ne..
boş iş ya bunlar..
Bill Kaulitzz'e mi yazdın bunları ?
aferin sana..
şimdi ece gidiyosun ve şiir defterini scan ettirip resmini foruma koyuyorsun (dil çıkarması)
onur, ben yazabilir miyim böyle şeyleri, yaşı m tutuyo mu (buna da göz kırpıştırması)
B u c k é Y é
09-10-2007, 21:09
Yaşını söyle söyleyeyim..
Yetenek demeyesin,10 yaşında çıkarsan otururum yerime..
Provence
09-10-2007, 21:10
Sel,sel sel..
Kızım..
Senin üstüne bir ton muhabbet yapıldı ve hiçbirşey yokmuş gibi daldın ortaya..
HAyır anlamıyorum yani nasıl böyle olabiliyorsunuz?
yok şiir günlüğüymüş yok alıntıymış yok diktey miş bilmem ne..
boş iş ya bunlar..
Bill Kaulitzz'e mi yazdın bunları ?
aferin sana..
Kime yazdığım bana kalsın :D Sana göre boş iştir bana göre hayatın anlamı kimse sorgulayamaz ;)
Bu arada şu scanner işi aklıma yatmadı diil ama önce bir scanner bulmak lazım :D
Baya çetin bir sohbet çıktı..
KONU ve sürüklenen diyaloglar..ARKADAŞLAR bU BİR görüştür..Kimisi doğru gorduğumu yanlıs gorur kımısı ıle yanlıs gorduğumu doğru gorur.Nihayetınde demokrası boyle bısı/canım turkıyem gibi/tartısıldı ve sonuc bulunmadı..
KALKANlarınızı atarak Mantıken ve ahlaken yaklastığınızda Benım ifade ettiğim mantıkla celısmıyor..
canım ARKADASLARIM ve benı sevmeyen ve her platforumda benden nefret ettığını dıle getıren ve burda cevaplar yazarak benı elestıren arkadaslarım..
kESKE bu yazıyı ben değilde baskası yazmıs olsaydı=) Kımbılır belkı farklı boyutlarda netıcelenmıstı..
esen kalınız..
mehdy..
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.