Tüm Versiyonu Göster : Multihunter'la İletişim Hakkında
Küfür içeren bir mesaj mı aldınız? Üzülmeyin, aşağıda anlattıklarımı yapın.
1.Küfürlü mesajın linkini kopyalıyoruz. (Ctrl+C)
http://img65.imageshack.us/img65/4794/kfrlmesajlinkiou0.jpg (http://imageshack.us)
Multihunter'a durumu iletmek için:
2. "Alıcı:" kısmına "multihunter" yazıyoruz.
3. "Konu:" kısmına "küfür" yazıyoruz.
4. Mesaj içeriğine linki yapıştırıyoruz. (Ctrl+V)
5. "Gönder"e tıklıyoruz. İşlem tamam.
http://img504.imageshack.us/img504/4294/mhyegidenkfrqf2.jpg (http://www.travian.com.tr)
ÖNEMLİ: Küfürlü mesajı Multihunter cevap yazana kadar silmiyoruz!!!
Normal şartlarda Multihunter konuyla birkaç gün içerisinde ilgilenecektir. Size şöyle bir cevap gönderecek:
http://img233.imageshack.us/img233/2707/mhkfrcevapfo5.jpg (http://www.travian.com.tr)
6. Mesaja cevap vermiyoruz.
(Her zaman aynı mesaj gelmeyebilir, ve cevap vermemeniz gerektiği belirtilmeyebilir. Yine de cevap vermiyoruz.) (Multihunterlar sizlerin onları ne kadar sevdiğinizi biliyorlar.)
Oyunda birileri multi yaparak haksız avantaj mı sağlıyor. Üzülmeyin, dediklerimi yapın:
1. "Konu:" kısmına "multi hesap" yazıyoruz.
2. İçeriğe açıklamamızı yazıyoruz.
3. Şikayetçi olduğumuz hesapları yazıyoruz.
4. "Gönder"e tıklıyoruz. İşlem tamam.
http://img119.imageshack.us/img119/4373/multihesapdt8.jpg (http://imageshack.us)
Multihunter'dan veya verdiği cezadan mı şikayetçisiniz? Üzülmeyin, dediklerimi yapın:
1. Oyundaki hesabımızı aldığımız emaile giriyoruz.
2. Oyuncu adı ve serverımızı içeren, konuyu nezaketle açıklayan bir mesaj yazıyoruz.
3. Alıcı kısmına admin@travian.com.tr yazıyoruz.
Önemli Not: Bu mailler Multihunter mailleri değildir ve hesabınız kapandığında bu maillere değil Multihuntera mesaj atmalısınız. Bu maillere attığınızda yönlendirileceğiniz kişi Multihunterdır. Burası sadece hatalı durumların, cezaların, Mh ile çözülmeyen itirazların vs. bildirimi içindir.
Oyunda teknik arızayla mı karşılaştınız? Üzülmeyin, dediklerimi yapın:
2. Oyuncu adı ve serverımızı içeren, konuyu nezaketle açıklayan bir mesaj yazıyoruz.
3. Alıcı kısmına support@travian.com.tr yazıyoruz.
Plus ödemesinde veya altının hesaba aktarımında sorun mu yaşıyorsunuz? Üzülmeyin, dediklerimi yapın:
3. Alıcı kısmına plus@travian.com.tr yazıyoruz.
Multihunter'la iletişim hakkında dikkat edilmesi gereken hususlar:
1. Mesajınızın mutlaka ve mutlaka bir konusu olmalıdır ve konu içerikle aynı olmalıdır. Aksi takdirde mesajınız okunmadan silinir.
(Örnekler: Küfür, Multi, Kural İhlali, Dostçul Saldırı, Altın, Hesap Silinmesi, Bloke hesap, vb..)
2. Her ne sebeple olursa olsun mesajınızda nezaketinizi koruyun.
(Ağa, abi, dayı gibi ifadeler, maksadını aşan hitaplar, emir verir gibi yazılar mesajınızın işlemini olumsuz etkiler)
3. Multihunter'a aynı konu hakkında 1den fazla mesaj atmayın. Bu ceza almanıza neden olabilir, veya zaten ceza alacaksanız cezanız bu sebepten artabilir.
4. Boş, anlamsız veya gereksiz mesaj atmayın ceza alırsınız.
5. Multihunter'a yetkisi veya görevi olmayan konularda mesaj atmayın.
(Örnek: "Yardım edin asker basamıyorum", "Altın aldım hesabıma yatmadı", "Haksız ceza verdiniz geri alınmasını talep ediyorum", "Foruma nasıl kaydolurum?", vs..)
KahramaNiX
29-09-2007, 01:42
çok ıyı mh lerin işini kolaylaştıracak.
neyın nasıl yapıldıgını gostermen guzel olmusda "gönder e tıklıyoruz" ahaha:) ama haklılık payı var..
X3FT5YR5X
29-09-2007, 01:49
Bu yazılanları okuyup hala multihuntere bildirimleri yanlış şekilde yapan varsa bravoo derim.
Söylenenlere ek şöyle birşey söyleyebilirim.
Küfür ile ilgili şikayette bulunduğunuz zaman o linkini gönderdiğiniz küfür içierikli mesajı mesaj kutusundan silmeyin. Hatta oyun içerisinde abartılı olarak mesaj alıp gönderiyorsanız küfürlü mesajdan sonra gelen mesajların bi kısmını silerek küfürlü mesajın mesaj kutusunun sonuna gidip otomatik silinmesinede engel olun.
Çünkü bildiğim kadarıyla mesaj kutusundan silinmiş olan bir mesajı multihunterın da okuması mümkün değil. (Bir defasında küfürle ilgili gönderdiğim bir mesaja "Küfür içerikli mesajı silmemeniz gerekirdi" diye bir uyarı almıştım.)
Güzel noktaya değindin X3FT5YR5X, dediğin gibi mesajı silerseniz işlem yapılamaz...
Mh'ler sizin hesabınız üzerinden aynen sizin mesajınızı okuduğunu gibi mesajları konrtol ederler, sizin göremediğiniz bir mesajı da görmeleri mümkün değil... Ceza uygulanması için de somut bir kanıt olması gerektiği için de, bu link gözükmeden işlem yapılmaz...
peki e-posta öğrenmek için hesap kitlenirse napcaz...ne yazacaz....bilmiyom ben yazdım ama bu gun 4. gün hala msj okunmadı vallaha daha bi 5-6 günde beklemıyorum......
Bide aaa yazmış...verilen cezalar açık yerlerde tartışılamaz diye....Haksız ceza lar heryerde tartışılır...Eğer ki o kişi yanlışını görmezseee daha çok canlar yakar...çok kişiyi ayar eder.....Benim orada ki asıl amacım....Durduk yere hesabımın 2 kez kitlenmesiydi.....bari kitliyorsun...bişi soruyorsun...O zaman oku msj ı mı.......Anlayamıyorum......2 saat online oldugu sölenilen multihunterlerin bir msj ı okuması nie 5-6 gün alıyorr......100 bin tane msj bile gelse....2 günde okursun en geçç..Ama okunuyorrrr Anlamuıyom
Smart_boy (server2)
Bence yanlış eCu modumuzda bilir:)Benim gönderdiğim meseja 5 dakika içinde cevap geldi ve okundu olarak gösterildi resimde koyabilirim
batuhanfb
29-09-2007, 13:32
bana cevap vermiyorlar ama
çok teşşekkürler çok iyi hazırlamışsın eline sağlık
aslında yanlıs olan bişey yok.. sadece dogru zamanı bulmuşsun.. cok fazla multihuntera msj yazdığıım için hemen cvp aldığım bir iki günde cvp aldığım yada hiç cvp alamadığım msjlar olmuştur..tüm kurallara uyarak yazdığım halde..
bunu şuna bağlıyorum.. okadar çok msj gonderılıyor ki (12000 oyuncu var normaldir)
senin msjın okunması biraz zaman alabiliyor.. benim msj da okunmayanlardan :)
inşallah okunur..
arkadaşlardan bazıları akıllık edıp haklaırmızı istismar ederek multi yapıyorlar..
hadi yapıyosunuz ısımlerı barı farklı koyun töbe töbe :D bukadarda sırıtmazkii
Peki Hesab Devir İşlemini Nasıl Söyliyecez?
Hesabınızı devretmek veya email değiştirmek mi istiyorsunuz?
Endişelenmeyin, dediklerimi yapın:
2. Oyuncu adı, serverımız ve hesabın devredileceği email adresini içeren, konuyu nezaketle açıklayan bir mesaj yazıyoruz.
3. Alıcı kısmına support@travian.com.tr yazıyoruz.
Hesabınızın ismi size sorun çıkarıyor ve değiştirmeniz mi gerekiyor?
Endişelenmeyin, dediklerimi yapın:
1. Oyundaki hesabımızdan "Alıcı:" kısmına "multihunter" yazıyoruz.
2. "Konu:" kısmına "isim değişikliği" yazıyoruz.
3. İsim değişikliği için gerekçemizi belirtiyoruz.
(Örn. Soyadı, Bayan ismi, vs..)
(Keyfi isim değişikliği kesinlikle yapılmamaktadır. Lütfen çok önemli bir gerekçeniz olmadıkça mesaj atmayın.)
4. Arzu edilen yeni ismi yazıyoruz.
5. "Gönder"e tıklıyoruz. İşlem tamam.
multihunter ile iletişim kurulmaya çalışıldı mı zaten hep sabır deniyor... başka bişey yok . mh ler oyunda bence bizim kadar bile online olmuyolar... hatta attığımız msjlara cevap verilmesini geçtik okusa yeter ama onu da yapmıyor. bu oyuncuların hiçbir zaman şikayeti
olmaycak mı ? neden yabancı serverlarda msj en geç gün içinde okunup cevap veriliyorda bizde okunmuyor bile ??? her oyuncunun dertli olduğu bu olaya neden yönetim bi çare bulmuyor????
whiteman
27-10-2007, 02:22
multihunter ile iletişim kurulmaya çalışıldı mı zaten hep sabır deniyor... başka bişey yok . mh ler oyunda bence bizim kadar bile online olmuyolar... hatta attığımız msjlara cevap verilmesini geçtik okusa yeter ama onu da yapmıyor. bu oyuncuların hiçbir zaman şikayeti
olmaycak mı ? neden yabancı serverlarda msj en geç gün içinde okunup cevap veriliyorda bizde okunmuyor bile ??? her oyuncunun dertli olduğu bu olaya neden yönetim bi çare bulmuyor????
bencede çok haklısın.özellikle HESAP DEVİR başlıkları cidden önem taşıyo.Çünkü bu oyunda hesap satanlarda var.Bu konular MH lar tarafından dikkate alınmalı.birileri mağdur olabilir yoksa.
Bizdede 3 Tane MH Olsa Ne İy İOLUR.....
ODOVAKAR
27-10-2007, 10:58
Mh ler oyunda sizin kadar hatta + derecede online oluyolar. Mh lerin attıgınız msajlara cevap verme zorunlugu yoktur. Okumasıda yine oyuncularin attigi mesaj sayılarına baglı. 1 oyuncu mseajim okunmuyor diye 1,2 veya daha fazla mesaj atması mesajın okunma surecini kısaltmıyor uzatır (genel bir olay) sen atmassın mesaj o atmaz ama baskasi birkac mesaj atabilir buda dedigim gibi sureci uzatıyor.
Evet tabiki bu oyuncuların şikayeti olucak . Yabancı serverlarda en gec bir gün icinde mesaj okunabilir. Bunun tek bir sebebi olabilir. Bunuda siz düşünün ! ( 1 kisi birden fazla account alırsa neden mesajlarınızın beklediginizi anlarsınız) Bunada Anlayıs deniyor!!!
Her oyuncunun dertli oldugu bir olaya yönetim care buluyor ,arıyor. Asıl careyi Multi hesap sahiplerine ve mh ye atilan gereksiz mesajlarla sistemi mesgul eden kullanicalara k, mesajlarınızın gec okunmasının en büyük sebebi budur diger oyuncular olarak mudahele etmek engellemeye calismak en azından cabalamak sizin bizim hepimizin görevi(bunu biz nasıl yapıcaz derseniz onuda düşünerek bulabilirsiniz). Herkes elini taşın altına koyarsa herkes istedigini alır.
iyi oyunlar
Doğrusu yabancı serverlarda MH'lere gelen küfür bildirimi mesaj sayısı ile (geçtim diğerlerini sadece bu başlık için konuşuyorum) bizim serverlardaki küfür bildirimi mesajlarını öğrenebilmek isterdim. Özellikle WOW çıktıktan veya uzun süredir devam eden serverlarda nedense birden edilen küfür sayısı ve dolayısıyla gelen küfür şikayetleri de artıyordur. Demem odur ki, yabancı MH'lerle bizim MH'leri karşılaştırmak pek de akıllıca değil. Elma ile armutu toplamak gibi birşey. Karşılaştırmak istiyorsak bir MH'ye gelen ortalama mesaj (boş mesajlar, vsyi saymıyorum gerçekten işlem yapılması gerekenleri diyorum) sayısını karşılaştıralım. Keşke elimizde böyle bir istatistik olsaydı. Baktık ki bizim MH'lere çok daha az mesaj düşüyor, işte o zaman MH'ler neden bize cevap vermiyor diye şikayet edebilirdik değil mi?
Doğrusu yabancı serverlarda MH'lere gelen küfür bildirimi mesaj sayısı ile (geçtim diğerlerini sadece bu başlık için konuşuyorum) bizim serverlardaki küfür bildirimi mesajlarını öğrenebilmek isterdim. Özellikle WOW çıktıktan veya uzun süredir devam eden serverlarda nedense birden edilen küfür sayısı ve dolayısıyla gelen küfür şikayetleri de artıyordur. Demem odur ki, yabancı MH'lerle bizim MH'leri karşılaştırmak pek de akıllıca değil. Elma ile armutu toplamak gibi birşey. Karşılaştırmak istiyorsak bir MH'ye gelen ortalama mesaj (boş mesajlar, vsyi saymıyorum gerçekten işlem yapılması gerekenleri diyorum) sayısını karşılaştıralım. Keşke elimizde böyle bir istatistik olsaydı. Baktık ki bizim MH'lere çok daha az mesaj düşüyor, işte o zaman MH'ler neden bize cevap vermiyor diye şikayet edebilirdik değil mi?
Doğru söylüyorsun keşke böyle bir istatistik yapma imkanımız olsa. Ama ben sadece TÜRK olduğum için, oynadığım yabancı severlarda aldığım küfürlü msjın haddi hesabı yok . Sadece TÜRK'üm diye bana küfür eden kişiler , onlara saldıran kişilere de küfür etmiyormudur? Ve bu edilen küfürler MH lere bildirilmiyormu ? Bildiriliyor.. Yani kısacası en az bizim kadar yabancılarda küfür ediyor. Benim istediğim sadece Huji modumun belirttiği kurallar çercevesinde atılan msjları MH lerin okuması ve cevap vermesi. Whiteman'in de dediği gibi özellikle hesap devir işlemleri önemli .
S.a arkadaşlar günlerce aklımda bi soru var şimdi sormaya kısmetmiş :) .. Bu multihunterleri kim seçio :) Kim bunlar .. ?? :)
EDİT: msj başka bi başlığa yazıldı
..::|nrylmz|::..
20-11-2007, 16:29
lan olum denyomusun sen lavuk bıda saldırırsan senıde sehıtlerınıde ........ baq
Bana gelen çoık üzücü bir küfürlü mesaj :(.Bana saygın yok şehitlere bari olsun be adam!
TR_CaReTTa
20-11-2007, 21:28
Bende multihuntera msj attım değişiklik için cevap geldi ve suport@travian.com.tr ye server ve oyuncu adını belirterek mail atmamızı istedi... Öyle yaptım ve gerçekleştirdi hemde 2 günde :)
Iskandil
21-11-2007, 00:55
Bu dedigine hak veriyorum kardes.
Multihunter olmadim ama bu kiyaslamayi yapabilecek konumda oldugumu soyleyebilirim. 2-3 Yil yabanci serverlarda oynadim. Ve oyunun basindan tut sonuna kadar aldigim kufur sayisi gercekten 1 veya 2. Onlarda kufur bile sayilmaz.. ( Su hastaligi veya bu derdi kapasin, gibi sitemler.)
Turk serverlarinda ise ana avrat, baci kalmiyor. Ve burda aldigim kufurlu mesaj gunde ortalama 5. Bazi gunler bu 20 olur bazi gunler 3e duser. Ama serverlar arasindaki farki yansitiyor. Kufurden baska multihunterin cok cok bos mesajlar aldigina eminim.
Multihunter pasif gorunebilir ama bunun nedeni cok fazla gelen bos mesajlar ve cok fazla islem gereken mesajlr olmasidir bence. Zaten bide ben yuk olmayayim diye kufurlu mesajalri artik bildirmiyorum bile.
Saygilarimla,
naamloos
multihunter "lari kime sikayet edecez onunda iyi puntolarla tarifini yaparsaniz sevinecem .ya yeni baslayan multihunterlar var yada özellikle ceza kesmek isteyen insanlar var . multihunterlarinda ciddiyetinden süpheliyim .örnek benim birligim ve benim birlikte tek hesap sahibi 1 yildir oyunu oynayan kisilere kesilen cezalar herkesin multicilikle suclanmasi
hadi kendimi gectim oyuncuyu kiramiyoruz sabah yokum aksam net yok bak diyolar ona buna bakip ceza yiyoruz ona amennah ama hic ceza bile almamis insanlarin kitlenmesine akil sir ermiyor
önce mail isteniyor mail yollaniyor hesap aciliyor seviyeler 5 seviye düsürülmüs vaziyette sonra bu hesaptan baska hesaplara giremezzsiniz diye yine kitleniyor amac yine ceza kesip kusa döndürmek sanirim
onca altin alip oynayan insanlarin emegine saygi yokmudur bu oyunda suclulari tenzi ederek söylüyorum bunlari oyunun sonu yaklastikca bu asiri kitlemeler nedense hep ayni birlikler üzerinde oluyor yoksa baskalarinin öne cikmasi icin yolmu aciliyor ?? tahil ve malzeme tasinmasin diye yol kesilmeyemi calisiliyor ??
eger bir birlikte 10 kisi kitli durumdaysa ve diger kalanlarda 2 kere üst üste ceza yedilerse bunun altinda ben baska bisey ararim
bende bu ceza kesen kisilerin islerini tarafli yaptigini düsünürüm hakkim olarak
kime sikayet edecez multihunterlari ???
varmidir sikayet hakkimiz ??
yoksa diktatörlük mu gecerlidir bu oyunda ??
birdaha bu oyunu bu serverde oynamakmi tövbe
yabanci serverlerde oynarim paramda onlara gider hic deilse adil yargilaniriz keyfi kapatmalar olmaz
umarim bu yazdigima cevap verecek yetkili kisiler mevcuttur bu oyunda
Bu dedigine hak veriyorum kardes.
Multihunter olmadim ama bu kiyaslamayi yapabilecek konumda oldugumu soyleyebilirim. 2-3 Yil yabanci serverlarda oynadim. Ve oyunun basindan tut sonuna kadar aldigim kufur sayisi gercekten 1 veya 2. Onlarda kufur bile sayilmaz.. ( Su hastaligi veya bu derdi kapasin, gibi sitemler.)
Turk serverlarinda ise ana avrat, baci kalmiyor. Ve burda aldigim kufurlu mesaj gunde ortalama 5. Bazi gunler bu 20 olur bazi gunler 3e duser. Ama serverlar arasindaki farki yansitiyor. Kufurden baska multihunterin cok cok bos mesajlar aldigina eminim.
Multihunter pasif gorunebilir ama bunun nedeni cok fazla gelen bos mesajlar ve cok fazla islem gereken mesajlr olmasidir bence. Zaten bide ben yuk olmayayim diye kufurlu mesajalri artik bildirmiyorum bile.
Saygilarimla,
naamloos
ikinizde cok abartmişsiniz olayı.. hem mesele bu serverlar baska yerlerle karsılastırmaya gerek yok. cok mesaj atılıyormuş biri 10 kere atıyormuş bunlar bahane. eger sen burda onlıne oyun oynatıyorsan altın satıyorsan vede bu oyunun kurallarının takıpcısı vede uygulayıcısı olarak haksızlıkların onune gecmen gorevın ise, duzgun oyuncuların haklarını gasp etmeye calısan multicilere gereken ceza verme yetkisi sende ise ve buna benzer cogu seyi yapmak zorunda isen ona gore sistem kuracaksın. 1 kişi yetmiyorsa 3 kişi yapacan yonetıcı bu kadar basıt. eger bir mesaja sansın varsa kısa surede cevap alıyorsan cogu mesaj beklıyorsa bu oyunda ne multi biter nede hile. bu bekleme suresi zarfında duzgun oynayan oyuncuların ugradıgı zarar vede emek kaybıda işin cabası... onun için sayın yonetıcıler burda oyunculara bahane bulmak yerıne gereken cozumu kendi bulmaları gerekır bır an once. bu dedıklerınden dolayı aksıyorsa iş vede bunun duzelmeyecegını varsayarsak demekki hep aynı sekılde olmasını bekleyecez yani uzun sure sıkayetlere bakılmamasını normal mi gorecez. demekki bu durumda kufurbazlar multıler yasadı...
speed te oynuyorum oyuncu adımda kava..
şimdi olay çok basit.. sabah uyanıyorum mh 400 den fazla nufusumu kesmiş.. bakıyorum hemen mesajlara.. küfür ettiğiniz için ceza yediniz diyor.. temsilcim var bir tane asla küfür etmez.. zaten yükseklere oynuyoruz.. ilk 10 da iken nufusum kesildi şimdi 200 lerdeyim..
bana küfür ettiğime dair mesajımı gönderin diyorum.. öyle bir hakkınız yok deniliyor.. kardeşim küfür etmişsem kime etmişsem bileyim gidip özür dilerim en azından... temsilcim etmişse onu silerim... şifremi birisi çalmışsa şifremi değiştiririm.. ama gık yok ben cezayı kestim gerisine karışmam mantığı..
muz cumhuriyeti travianı gibi.. bir başı boşluktur gidiyor.. bakalım nereye kadar... multi hesabımız yok temsilcinin hesabına çok giriyorsun diye ceza verirler.. edilmemiş bir küfür var.. küfürbaza çıkardılar ismimizi...
sonra multihunter görevini yapıyor.. 20 gündür gönderdiğim küfür mesajını okumayan multihunter nasıl görevini yapıyor merak ediyorum..
multihunter "lari kime sikayet edecez onunda iyi puntolarla tarifini yaparsaniz sevinecem .
Okumadan mesaj yazıyorsunuz, ayıp oluyor...
İyi puntolarla tarifiniz bu mesajda (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=48787#post640819)
okuyoruz okuyoruz merak etme... daha iyi görmeleri için yazıyorum.. malum oyunda çok yoğun çalışıyorlar :)
Demekki tek şikayetçi ben degılım:rolleyes:
bu kadar oyuncu bu kadar laf ediyorsa demekki bi haklılık payı vardır. Boşu boşuna yalan söylucek kadar düşük seviyede insanlar değiliz..Neyse ben konuşmayayım....
Iskandil
22-11-2007, 15:36
ikinizde cok abartmişsiniz olayı.. hem mesele bu serverlar baska yerlerle karsılastırmaya gerek yok. cok mesaj atılıyormuş biri 10 kere atıyormuş bunlar bahane. eger sen burda onlıne oyun oynatıyorsan altın satıyorsan vede bu oyunun kurallarının takıpcısı vede uygulayıcısı olarak haksızlıkların onune gecmen gorevın ise, duzgun oyuncuların haklarını gasp etmeye calısan multicilere gereken ceza verme yetkisi sende ise ve buna benzer cogu seyi yapmak zorunda isen ona gore sistem kuracaksın. 1 kişi yetmiyorsa 3 kişi yapacan yonetıcı bu kadar basıt. eger bir mesaja sansın varsa kısa surede cevap alıyorsan cogu mesaj beklıyorsa bu oyunda ne multi biter nede hile. bu bekleme suresi zarfında duzgun oynayan oyuncuların ugradıgı zarar vede emek kaybıda işin cabası... onun için sayın yonetıcıler burda oyunculara bahane bulmak yerıne gereken cozumu kendi bulmaları gerekır bır an once. bu dedıklerınden dolayı aksıyorsa iş vede bunun duzelmeyecegını varsayarsak demekki hep aynı sekılde olmasını bekleyecez yani uzun sure sıkayetlere bakılmamasını normal mi gorecez. demekki bu durumda kufurbazlar multıler yasadı...
ben zaten burdaki multihunter isini dogru yapiyor demiyorum. Sadece burdaki multihuntera fazla is dusuyor demek istedim. Ha kiyasladigim yabanci serverlarda neden 2-3 MH oluyorda bu kadar gereken bi serverda nasil oluyorda sadece 1tane oluyor, bu tartismaya acik bir konu bence. Sonucta oyuna para verenler var en en iyi hizmet hakkimiz.
MetinOktaY
22-11-2007, 16:57
ben zaten burdaki multihunter isini dogru yapiyor demiyorum. Sadece burdaki multihuntera fazla is dusuyor demek istedim. Ha kiyasladigim yabanci serverlarda neden 2-3 MH oluyorda bu kadar gereken bi serverda nasil oluyorda sadece 1tane oluyor, bu tartismaya acik bir konu bence. Sonucta oyuna para verenler var en en iyi hizmet hakkimiz.
Yunus Kardeşim Multihunter NedenSe benim Butun Mesajlarıma Cevap Veriyor Ve En Fazla 2 Gün Bekliyorum Mesajlara Cevap İçin Oda Normaldir Sanırım binlerce İnsan Var Sunucuda O Adamada Hak Vermek Gerekir Eger Senin Mesajlarını OkumuyorSa Bile Biyerde Bir Gata Yapıyorsundur...
Bence Önce Hatayı Kendinde Ara Ki Multi dedigin Gibi Biri Olsa Herkeze Yapar Sana Yaptıgını Ama Bize Yapmıyor LoL Jr Birligi Olarak MultiHunterden Gayet Memnunuz...
Saygılarımla.
100.Yıl-Aşkına
varmidir sikayet hakkimiz ??
yoksa diktatörlük mu gecerlidir bu oyunda ??
birdaha bu oyunu bu serverde oynamakmi tövbe
yabanci serverlerde oynarim paramda onlara gider hic deilse adil yargilaniriz keyfi kapatmalar olmaz
umarim bu yazdigima cevap verecek yetkili kisiler mevcuttur bu oyunda
- Vardır tabi, hatta siz şikayet etmesenizde Mh'ler sürekli adminler tarafından denetlenir...
Eğer varsa bir şikayetiniz admin@travian.com.tr adresine mail atarak bildirebilirsiniz... Mail sıranız geldiğinde okunarak cevap verilecektir...
Fakat son kısıma kendi yorumumu eklemek istiyorum...
Oyunda ne yaptığınızı, ne durumda olduğunu, ne gibi hatalar yapabileceğinizi bilmiyorum, o yüzden de söylediklerimi üzerinize alınmanıza gerek yok... Genel olarak bu konuda görüşümü belirteceğim...
İddaa ediyorum, yabancı serverlarda oynarsanız ileride, Türk serverlarında o sürekli şikayet ettiğiniz Mh'leri mumla arayacaksınız...
Türkler olarak oyunu çok ciddiye alarak oynadığımız, çok içli dışlı, sıkı fıkı olduğumuzdan dolayı birbirimizin hesaplarını kontrol ederken tereddut etmediğimiz ve genelde olduğu gibi oyunu kuralına göre oynamayı beceremediğimiz için, neredeyse bütün Mh arkadaşlar, yabancı görevdaşlarına göre çok daha toleranslılar, çünkü bütün server aynı şeyi yapıyor...
Kısacası şunu söylüyorum... Eğer Türk serverlarında ceza alıyorsanız, yabancı serverlara hiç gitmeyin... İllaki ben böyle düşünüyorum, gidicem orada rahat rahat oynayacam oyunumu diyosanız, kayıtlar açık... Kayıt olup belli bir süre oynarsanız, ne demek istediğimi anlayacaksınız... Sizin kural ihlali saymadığınız, buna da ceza mı verilir dediğiniz bütün hatalar orada çok daha büyük cezalar görüyor emin olabilirsiniz...
Denemek çok zor değil, tecrübe edebilirsiniz ;) Ama orada her ceza alanın forumda ''yönetim istifa'' diye bağırabileceği bir forum yok malesef... Ceza yerseniz, içinizde kalır, uyarmadı demeyin...
Iskandil
23-11-2007, 15:35
Yunus Kardeşim Multihunter NedenSe benim Butun Mesajlarıma Cevap Veriyor Ve En Fazla 2 Gün Bekliyorum Mesajlara Cevap İçin Oda Normaldir Sanırım binlerce İnsan Var Sunucuda O Adamada Hak Vermek Gerekir Eger Senin Mesajlarını OkumuyorSa Bile Biyerde Bir Gata Yapıyorsundur...
Bence Önce Hatayı Kendinde Ara Ki Multi dedigin Gibi Biri Olsa Herkeze Yapar Sana Yaptıgını Ama Bize Yapmıyor LoL Jr Birligi Olarak MultiHunterden Gayet Memnunuz...
Saygılarımla.
100.Yıl-Aşkına
Oktay, beni bilirsin ciddi konularda mesaji son derece duzenli ve duzgun Turkceyle yazmaya cok dikkat ederim. Konu basligi olsun baska birsey olsun, hepsine ozen gosteririm. Dolayisiyla benim attigim mesajlarda bi sorun olduguna inanmiyorum.
2 aydir Multihuntera bir konu disinda hic mesaj atmadim. Kufur mesajlarini artik zaten bildirmiyorum. Belkide dediginiz gibi son zamanlarda yine aktif olmustur.
Ancak birkac hafta once 'friendly' dedigimiz olay, ' yani birinin senin koyunu almasina izin vermen, askerini kacirman(rahat alabilsin diye) ' hakkinda bi sikayette bulundum. Saldiran kisinin o koyu dostca aldigindan 100% emindim. Hem saldiran hemde savunanla iletisimdeydim cunku. Bu olayi MH a bildirdim. Ve Ilk cevabimi bu mesajdan sonra aldim. Aylardir oynuyoruz, onlarca mesaj yolladim, ilk gecen haftalarda bi cevap alabildim.
Bildirdigim icin tesekkur edip sikayetle ilgilenecegini soyledi.
Sonraki gunler hep kontrol ettim oyuncuyu, Ancak herhangi bi ceza almadigini gozlemledim. Bu durumda ben ne dusuneyim? MH acidimi acaba, yoksa baska birseymi var...
Bu oyunu senelerdir yuksek seviyede oynuyorum. Neye ceza alinacagini neye alinmayacagini gercekten cok iyi biliyorum. Oyunu herzaman kurallarina gore oynamak icin elimden geleni yaparim. Bugune kadarda en ufak bi ceza almadim. Ovunmek icin soylemiyorum bunlari, sadece tecrubeme guvendigimi ve kurallar konusunda en az MH kadar bilgili oldugumu dusunuyorum.
Niyetim kimseyi kotulemek degil, MH soyledir boyledir demek degil. Ama bu kadar insan rahatsizsa bu duruma bi mudahale edilmesi gerekir diye dusunuyorum.
Onceki mesajlarimdada bildirdim, Turk serverlarindaki MHlara daha cok is dusuyor. Buna ragmen sadece 1 MH var. Bunun nedenini ogrenmek isterim.
Mesajimda kirici unsurlara yer vermissem ozur dilerim.
Saygilarimla,
naamloos
Iskandil
23-11-2007, 15:43
-
İddaa ediyorum, yabancı serverlarda oynarsanız ileride, Türk serverlarında o sürekli şikayet ettiğiniz Mh'leri mumla arayacaksınız...
Türkler olarak oyunu çok ciddiye alarak oynadığımız, çok içli dışlı, sıkı fıkı olduğumuzdan dolayı birbirimizin hesaplarını kontrol ederken tereddut etmediğimiz ve genelde olduğu gibi oyunu kuralına göre oynamayı beceremediğimiz için, neredeyse bütün Mh arkadaşlar, yabancı görevdaşlarına göre çok daha toleranslılar, çünkü bütün server aynı şeyi yapıyor...
Kısacası şunu söylüyorum... Eğer Türk serverlarında ceza alıyorsanız, yabancı serverlara hiç gitmeyin... İllaki ben böyle düşünüyorum, gidicem orada rahat rahat oynayacam oyunumu diyosanız, kayıtlar açık... Kayıt olup belli bir süre oynarsanız, ne demek istediğimi anlayacaksınız... Sizin kural ihlali saymadığınız, buna da ceza mı verilir dediğiniz bütün hatalar orada çok daha büyük cezalar görüyor emin olabilirsiniz...
Arkadas kesinlikle hakli bu konuda. Tolerans yok.
Eminim burda oynayan bircok kisi orda kisa zamanda oyunu birakir. Bizim halkimiz oyunu gercekten cok duygusal oynuyor. Arkadastir, hesabina bakarim, veya en ufak birseyde cileden cikip kufur edeyim dusuncesi cok rahat olusuyor.
Belkide burdaki MHlar bu duruma ayak uydurduklari icin suan bunlari tartisiyoruz. Ama bu sekilde sadece kural hatalari yapanlari odullendirmiyormuyuz? Duygusal oynayip hata yapiyor halkimiz, tamam bunu kolay kolay degistiremeyiz. SOnucta kanimizda var:)
Belkide ben alisik olmadigim icin ve baska arkadaslarda olaya el atilmasini istedikleri icin tepki gosterdim.
-
Oyunda ne yaptığınızı, ne durumda olduğunu, ne gibi hatalar yapabileceğinizi bilmiyorum, o yüzden de söylediklerimi üzerinize alınmanıza gerek yok... Genel olarak bu konuda görüşümü belirteceğim...
Denemek çok zor değil, tecrübe edebilirsiniz ;) Ama orada her ceza alanın forumda ''yönetim istifa'' diye bağırabileceği bir forum yok malesef... Ceza yerseniz, içinizde kalır, uyarmadı demeyin...
bakın bır oncekı mesajımdada fıkrımı belırttım.. bu tur acıklamalar bu ıhmalin acıklaması olamaz.. yabancı serverlarda ne oldugu bızı hıç ılgılendırmez. bır burda oynuyoruz burdan sorumluyuz. şimdi bu bır oyun. ve oyunun bellı kuralları koyulmuş yazılmiş ve denmişki herkes bu kurallara uyacak uymayan olursa cezasını ceker. buraya kadar cok guzel ama uygulamaya gelınce cezasını ceker kısmında sorun yasıyoruz. nedenı nedır herkesın cok mesaj yazması veya nebiliyim arkadasımızın dediği gibi herkesın cok sıkı fıkı olması degildir. nedenı server dakı yönetıcı sayısının yetersiz olmasıdır. eger sızler bu oyunu yonlendıren vede yasaları uygulattıran konumundakı kısılersenız bunun tetbirini almak zorundasınız. iyi ozaman herkes cok sıkayet edıyor cok hata edıyor dıye aksatalım bu işi. sonuc ne olacak mıllet bu rahatlıgı gordukce kural dısı hareket cogalacak bu cogaltıkca sikayetler dahada cogalacak sonuç bır kısır dongu devam edecek gidecek.bi yerde kural duzen yoksa herşey olur. gerken ceza ve yaptırımlar zamanında uygulandıkca millet artık kural konusunda bir dikkat edıyorsa 100 dikkat etmeye baslayacak. hatta millet birbirini uyarmaya baslayacak dıkkat et dıye. olay budur arkadaslar kımse oyunucuları suclamasın. sizler nasıl yonlendırırsenız olay o sekılde gelısır. millet o kadar rahat ki kendi birliğinden mesaj atıyor ya benım su diger koye saldırı var destek cıkın dıye. yanı kısaca bunun bir çözümü varsa ki var bunu oyuncular degil yöneticilerin kendi çözmesidir.
Hunter işi sıkı tutsa bu ne ya gestapo yönetimi gibi dersiniz, işi azıcık gevşek tutsa yeterli hunter yok para veriyoruz falan dersiniz. Bunların hepsi hikaye. Oyunu kuralıyla oynayanlar bilir, hunter gayet güzel çalışıyor, Allah nazardan saklasın...
Hunter işi sıkı tutsa bu ne ya gestapo yönetimi gibi dersiniz, işi azıcık gevşek tutsa yeterli hunter yok para veriyoruz falan dersiniz. Bunların hepsi hikaye. Oyunu kuralıyla oynayanlar bilir, hunter gayet güzel çalışıyor, Allah nazardan saklasın...
hıkaye mı degılmı mıllet bılıyorda senın kı ama sırf duz ters takla olmuş o kesın....
hıkaye mı degılmı mıllet bılıyorda senın kı ama sırf duz ters takla olmuş o kesın....
Ne o? Kızdın mı:D?
MetinOktaY
25-11-2007, 19:52
Oktay, beni bilirsin ciddi konularda mesaji son derece duzenli ve duzgun Turkceyle yazmaya cok dikkat ederim. Konu basligi olsun baska birsey olsun, hepsine ozen gosteririm. Dolayisiyla benim attigim mesajlarda bi sorun olduguna inanmiyorum.
2 aydir Multihuntera bir konu disinda hic mesaj atmadim. Kufur mesajlarini artik zaten bildirmiyorum. Belkide dediginiz gibi son zamanlarda yine aktif olmustur.
Ancak birkac hafta once 'friendly' dedigimiz olay, ' yani birinin senin koyunu almasina izin vermen, askerini kacirman(rahat alabilsin diye) ' hakkinda bi sikayette bulundum. Saldiran kisinin o koyu dostca aldigindan 100% emindim. Hem saldiran hemde savunanla iletisimdeydim cunku. Bu olayi MH a bildirdim. Ve Ilk cevabimi bu mesajdan sonra aldim. Aylardir oynuyoruz, onlarca mesaj yolladim, ilk gecen haftalarda bi cevap alabildim.
Bildirdigim icin tesekkur edip sikayetle ilgilenecegini soyledi.
Sonraki gunler hep kontrol ettim oyuncuyu, Ancak herhangi bi ceza almadigini gozlemledim. Bu durumda ben ne dusuneyim? MH acidimi acaba, yoksa baska birseymi var...
Bu oyunu senelerdir yuksek seviyede oynuyorum. Neye ceza alinacagini neye alinmayacagini gercekten cok iyi biliyorum. Oyunu herzaman kurallarina gore oynamak icin elimden geleni yaparim. Bugune kadarda en ufak bi ceza almadim. Ovunmek icin soylemiyorum bunlari, sadece tecrubeme guvendigimi ve kurallar konusunda en az MH kadar bilgili oldugumu dusunuyorum.
Niyetim kimseyi kotulemek degil, MH soyledir boyledir demek degil. Ama bu kadar insan rahatsizsa bu duruma bi mudahale edilmesi gerekir diye dusunuyorum.
Onceki mesajlarimdada bildirdim, Turk serverlarindaki MHlara daha cok is dusuyor. Buna ragmen sadece 1 MH var. Bunun nedenini ogrenmek isterim.
Mesajimda kirici unsurlara yer vermissem ozur dilerim.
Saygilarimla,
naamloos
Yunus Kardeşim Haklı Olabilirsin. Sende Sorun Olmaya Bilir Bişey Demiyor Ben Sana Daha Dogrusu Diyecek Bişey Bulamıyorum Aslında Ama Ben Sadece Görüşümü Sundum Ortaya Dedigim Gibi MH Bize Karşı Çok İyi Butun Mesajlarıma Cevap Alıyoruz.
Ayrıca Birilerini Şikayet Ettigimizde Uygun Görürse Cezalandıryor Bugune Kadar Şikayet Ettigim Herkezde Aldı Cezasını...
Her Neyse o Sizin Aranızda Olan Bi Konu Bana Laf Söylemek Düşmez , Umarım Aranız Düzelir diyeyim Bari :)
Saygılarıma
100.Yıl-Aşkına
whiteman
27-11-2007, 20:20
Yunus Kardeşim Haklı Olabilirsin. Sende Sorun Olmaya Bilir Bişey Demiyor Ben Sana Daha Dogrusu Diyecek Bişey Bulamıyorum Aslında Ama Ben Sadece Görüşümü Sundum Ortaya Dedigim Gibi MH Bize Karşı Çok İyi Butun Mesajlarıma Cevap Alıyoruz.
Ayrıca Birilerini Şikayet Ettigimizde Uygun Görürse Cezalandıryor Bugune Kadar Şikayet Ettigim Herkezde Aldı Cezasını...
Her Neyse o Sizin Aranızda Olan Bi Konu Bana Laf Söylemek Düşmez , Umarım Aranız Düzelir diyeyim Bari :)
Saygılarıma
100.Yıl-Aşkına
şeker gibi adam yahu bizim MH ımız.
Eski kullanıcı adımdan dolayı hoşuma gitmeyen tepkiler alıyorum dedim..yeni bi isim sürdüm ilk olarak kabul görmedi çünkü tokmaksallayan dan göreceğim tepki esikisinden daha fazla olurdu:D
2. seçeneğimi sundum ve artık Barney Rubble ım.
Küfür veya friendly ve multi hesap olayına gelince..
küfür ve multi hesapların hangi birine yetişsin bilmiyorum..çünkü Türk serverlarında bu 2 si de çok fazla.
Friendly deyse;
daha dost saldırının ceza olduğu bizim serverlarımızda tam olarak bilinmemekte.
Barney Rubble
valla admın amcalar pek şeker insanlar değiller.(sözum hepsıne degıl)
Değiştiriyo yetki ve güç insanları:rolleyes:
Avcı...
kartal1903
30-11-2007, 11:16
tabii herkes kendi fikrini yazmis dogal olarak...belki basina gelen olaylardan belkide arkadasinin basina gelen olaylari tecrube etmis.
bazilari da isine geldigi gibi yazmis, bizleri salak yerine koyarak hemde....
aylardir bu mh ler icin yazildi cizildi...cogu insan tepki verdi oyunu birakti koskoca birlikler silindi gitti...
ama burasi turkiye, burda bu kadar yalan dolanin, bu kadar sahtekarligin,taraf tutmanin,hilenin olmasi gayet normal. gercek dunyaya donup baktigimizda zaten bu pislige batmisiz, bu oyun nasil temiz kalabilsin ki ? mh ler adminler nasil temiz kalsinki ?
ee diyeceksiniz ki neden hala oyundasin ? zorlami ? yok tabii...herkes biliyorki oyun bagimlilik yapiyor, birakmasi gercekten zor :)
1.serverda oynayan biri olarak uzun zamandir burdayim....kimseye kufur etmedim, asagilamadim, hile -yalan dolana hic girmedim...tabii ki baskasinin koylerine baktigim, hammadde gonderdigim ve oyunun kurallarini cignedigim olmustur...kolay mi o kadar insana baskanlik et, idare et, ricalari kabul et....
benim kufur edicegim ( hala etmedigim ) tek insan mh yada admin yada yonetimde kim varsadir.
son 1 aydir neredeyse hesabima bakmadim denebilir, buraya giris ve yazmamdaki amac ise oyunun sonu yaklasmisken, ilk baslara gore oyuncu sayisi bu kadar azalmisken nasil olurda mail adresi sorup, hesap kapatilir ve cevap 10 GUNDUR okunmaz ?????? birlik arkadasim 3 kere mesaj atmistir ama tik yok...koyler ekside...plus hesabi 10 gundur bosa gidiyor...vb....
buraya cok sik yazan biri degilim....yapilan salakliklari , terbiyesizlikleri bilerek ve yasayarak bugunlere geldim...cok da kalicak degilim....
merak iste, o kadar oynadigimiz oyunun sonunu gormek icin caba gosteriyoruz..yoksa bir amacimiz yok..
AMA SALAK DEGILIZ....BUNU BILIN YETER....AMACINIZA ULASAMAYACAKSINIZ...HERSEYE RAGMEN BASARAMADINIZ...ISTEDEGINIZ HESABI DA KAPATIN KAFANIZA GORE....
- Vardır tabi, hatta siz şikayet etmesenizde Mh'ler sürekli adminler tarafından denetlenir...
Eğer varsa bir şikayetiniz admin@travian.com.tr adresine mail atarak bildirebilirsiniz... Mail sıranız geldiğinde okunarak cevap verilecektir...
oynuyorum almanya serverinde tek ceza almadim burda 11 i gecti sanirim aldigim ceza verilen cezlarda ayri ayri yani belli bir yüzde indiirimi deil keyfiyen ceza veriliyor
almanya serverine gelin üye olun anlicaksiniz nasil idare ediliyor nasil mesajlar aninda okunuyor ve arastirma nasil yapiliyor anlicaksiniz
kisilere seni suclular listesine aldik diyen bir multi zihniyet zaten hos görülemez
yani sen zanlisin her daim ceza alcaksin demektir bu
diger bir konu ise multihunterlarin hayalet gini mesajlari silmesi 3 kez mail atilan hesap hala acilmadi yazi nasilsa siliniyo hesap kitlii
amac bellidir kardesimm birdaha bu oyun mu asla
oyuna baslicaklarada tavsiyem türk serverlerinden uzak durun
oynuyorum almanya serverinde tek ceza almadim burda 11 i gecti sanirim aldigim ceza verilen cezlarda ayri ayri yani belli bir yüzde indiirimi deil keyfiyen ceza veriliyor
almanya serverine gelin üye olun anlicaksiniz nasil idare ediliyor nasil mesajlar aninda okunuyor ve arastirma nasil yapiliyor anlicaksiniz
kisilere seni suclular listesine aldik diyen bir multi zihniyet zaten hos görülemez
yani sen zanlisin her daim ceza alcaksin demektir bu
diger bir konu ise multihunterlarin hayalet gini mesajlari silmesi 3 kez mail atilan hesap hala acilmadi yazi nasilsa siliniyo hesap kitlii
amac bellidir kardesimm birdaha bu oyun mu asla
oyuna baslicaklarada tavsiyem türk serverlerinden uzak durun
ben de türk server ı ve yabancı server da oynuyorum dediğin doğru yabancılarda mh msj ı 1 gün içinde okuyor
ve cezalar daha çabuk veriliyor. Fakat bizim MH lerimiz biraz daha hoşgörülü yabancılar acımıyor bile ;)
Ne o? Kızdın mı:D?
kızmam için kayde deger bır yorum olması lazım...
ZiyaPaşa
04-12-2007, 00:41
evet türk serverlarındaki en azından server 1 server 2 server 6 daki mhler cok yavas ve kötü calısıyor.kriterleri yok bence mhlerin taraflı oldugunu düsünenlerdenim bende.
mhyecektigim bazı mesajlar 1-3 ay arasında okunuyor.yedigimiz cezalara itiraz edemiyoruz.sacmalıklar cok ..
bazılarınızı biliyorum mhler hangi birine yetiscek diyorsunuz degilmi ?
arkadasım ben günde 20 -24 saat online oluyorsam onlarda olacaklar görevleri o parayı alırken dakkasında cevap yazmayı biliyorlar ...
benim mesajıma en gec 1 günde yanıt vermeliler ben 1 ay onu beklemek durumundamıyım ? ozaman kural koymasınlar yada bir kac tane daha mh yapsınlar..
bir de mhleri kriterli tarafsız kisilerden secmeliler..
ooo co ksorum var daha bitmez bu is..
cermenya
04-12-2007, 01:38
Tr sunucularına alternatif olarak hangi ülkeleri tavsiye edersiniz?
Allah allah bendemi bisey var acaba sizdemi ben oyundan MH ye mesaj çektim çekmemle okuması bir oldu.Ondan sonra 4 şikayhet mesjaı daha attım en geç 1 günde okundu !?!?!?!?!?
Aykut Güven
08-01-2008, 19:44
Arkadaşlar bir sorum olacak.
Ben bir hesap devraldım. Ve bu hesabın şifresini,kullanıcı adını filan değiştirmek istiyorum. Nereye mail atmalıyım veya Multihunter'a nasıl bir mesaj çekmeliyim.
-Arahan-
08-01-2008, 21:06
Arkadaşlar bir sorum olacak.
Ben bir hesap devraldım. Ve bu hesabın şifresini,kullanıcı adını filan değiştirmek istiyorum. Nereye mail atmalıyım veya Multihunter'a nasıl bir mesaj çekmeliyim.
support@travian.com.tr
Mesaj Atman Gerek.
Hesap Devir İşlemi:
--------------------------------------------------
Devir işleminin yapılabilmesi için, kayıt olunan mail adresinden mail atılarak devir işlemi yapılmaktadır.
Mail değişikliği ve devir işlemleri için support@travian.com.tr adresine e-maille bildirilmesi gerekir.
Ayrıca maile hangi serverda oynadığınız ve hesap isminizi de eklemelisiniz.
Kullanıcı ismi değişikliği:
--------------------------------------------------
Keyfi kullanıcı ismi değişikliği yapılmamaktadır.
değirmen
11-02-2008, 14:31
BANA KÜFÜR ETTİLER:
http://s3.travian.com.tr/spieler.php?uid=3494
http://s3.travian.com.tr/spieler.php?uid=13738:(
GölgeAdam
12-02-2008, 16:47
Ya mh konusu en sevdiğim konu ama artık sıkmaya başladı arkadaşlar hep aynı mevzuları açıyoruz bırakalım artık forumda mh konusu açmayı şikayet merci burası degil burda oyuna katkı saglayalım eglenlim ögrenelim valla yoruldum tüm mh konularına yazacam yetişeceğim diye ....:)
wolkan16
13-02-2008, 16:40
yav tamam güzelde s1 de mh yok herhalde 10 günde mesej okunmazmı yaaa multihunteri kime şikayet edicez
ZiyaPaşa
13-02-2008, 20:03
yav tamam güzelde s1 de mh yok herhalde 10 günde mesej okunmazmı yaaa multihunteri kime şikayet edicez
biraz sonra bir msj yazılır buna sikayet ediniz. diye
admin.travian.org
bumuydu neydi
DeathLess
13-02-2008, 20:15
biraz sonra bir msj yazılır buna sikayet ediniz. diye
admin.travian.org
bumuydu neydi
Anlaşılan o ki öğrenemediğiniz tek şey kurallar değilmiş.
s1 ve s3 yeniden başladığı için ve kuralları çiğneyici bir zihniyete sahip olduğumuzdan dolayı multihunter'a gelen mesaj sayıları normalin kat kat üzerindedir.
Multi meraklısı kişilerin hesapları azaldıkça şikayet mesajlarının sayısı da azalacak, daha kısa sürede cevaplar verilecektir.
Bu yoğunluğu yaratan da sizlersiniz(lafım kurallara uymayanlar), yoğunluktan şikayet eden de sizlersiniz.(lafım kuralları uymayanları şikayet edip te 2-3 gün içinde cevap alamadığı için veryansın edenleredir.)
bence turk serverlerıda belırlı bı sevıyeye geldı. oyuna talep cok fazla ve göruldugu uzere tek mh ıle bu ıs o kadarda guzel gıtmıyo. Bence com serverlarndakı gıbı admın bırlıklerı olup ıcınde 3 4 mh bulunmalı dıye dusunuyorum
GölgeAdam
14-02-2008, 01:18
bence turk serverlerıda belırlı bı sevıyeye geldı. oyuna talep cok fazla ve göruldugu uzere tek mh ıle bu ıs o kadarda guzel gıtmıyo. Bence com serverlarndakı gıbı admın bırlıklerı olup ıcınde 3 4 mh bulunmalı dıye dusunuyorum
Arkadaşlar Niçin anlamak istemiyorsunuz açılan konuda tüm yorumları ve mod ların açıklamalarını okumadan yorum yapıyoruz.Bizim serverlerde olan sistem şu tek multihunter köyü var ama bu köy bu serverlerde 1 mh oldugunu göstermiyor bu köy adı altında 4 ve üzeri mh ler görev almakdadır.Admin birlikleri olmuş 3-4 mh bulunmuş oda aynı bu şekilde aynı Mh ile ilgili olan sıkıntı şundan kaynaklanıyor Bizler illa her okuyan için demiyorum genellikle oyun ve forum kurallarına rivayet etmediğimiz için oyunda multi köy olsu aynı şifreyle komşumuzun köyü veya arkadaşımızın köyüne giriş olsun temsilcilik esnasında 1/1 ticarete dikkat etmediğimizden olsun bir sürü hata zinciri içinde bulunuyoruz.Oyunu duygusal oynuyoruz bu oyunu ciddiye alıyoruz köydeki ilişkilerimizi hayatımızda hissediyoruz ve sürekli şikayet mesajlari olsun gereksiz mesajlar olsun mh yi mesaj bombardımanına tutuyoruz.Ayrıca mh katip değil görevi oyunu takip etmek sistemin içindeki teknolojiyle anlayacağımız bu mh insan yetişemiyor.Bizler oyunda gerekli özeni göstersek elbette sonuçlar daha kısa olacak ha hep hata bizdemi mh hata yapmazmı elbette yapar şikayet edilmezmi elbette edilir ama şikayet mercii burası değil arama yaparak mh nereye şikayet edilir onuda araştıralım bulalım
ZiyaPaşa
14-02-2008, 01:42
Anlaşılan o ki öğrenemediğiniz tek şey kurallar değilmiş.
s1 ve s3 yeniden başladığı için ve kuralları çiğneyici bir zihniyete sahip olduğumuzdan dolayı multihunter'a gelen mesaj sayıları normalin kat kat üzerindedir.
Multi meraklısı kişilerin hesapları azaldıkça şikayet mesajlarının sayısı da azalacak, daha kısa sürede cevaplar verilecektir.
Bu yoğunluğu yaratan da sizlersiniz(lafım kurallara uymayanlar), yoğunluktan şikayet eden de sizlersiniz.(lafım kuralları uymayanları şikayet edip te 2-3 gün içinde cevap alamadığı için veryansın edenleredir.)
ben bu oyunun tüm kurallarını biliyorum süpheniz olmasın o konuda.
peki multi asla kullanmayıp hatta multi tespiti yapıp mhlere yardımcı olan ve bazı msjları 1 ay gibi ucuk bi rakam okunmayan ben ne yapacagım ? email atmaktan baska email de attım onada yanıt gelmedi peki simdi ne yapmam gerekiyor almanya'ya e mail atın demeyin :)
Arkadaşlar Niçin anlamak istemiyorsunuz açılan konuda tüm yorumları ve mod ların açıklamalarını okumadan yorum yapıyoruz.Bizim serverlerde olan sistem şu tek multihunter köyü var ama bu köy bu serverlerde 1 mh oldugunu göstermiyor bu köy adı altında 4 ve üzeri mh ler görev almakdadır.Admin birlikleri olmuş 3-4 mh bulunmuş oda aynı bu şekilde aynı Mh ile ilgili olan sıkıntı şundan kaynaklanıyor Bizler illa her okuyan için demiyorum genellikle oyun ve forum kurallarına rivayet etmediğimiz için oyunda multi köy olsu aynı şifreyle komşumuzun köyü veya arkadaşımızın köyüne giriş olsun temsilcilik esnasında 1/1 ticarete dikkat etmediğimizden olsun bir sürü hata zinciri içinde bulunuyoruz.Oyunu duygusal oynuyoruz bu oyunu ciddiye alıyoruz köydeki ilişkilerimizi hayatımızda hissediyoruz ve sürekli şikayet mesajlari olsun gereksiz mesajlar olsun mh yi mesaj bombardımanına tutuyoruz.Ayrıca mh katip değil görevi oyunu takip etmek sistemin içindeki teknolojiyle anlayacağımız bu mh insan yetişemiyor.Bizler oyunda gerekli özeni göstersek elbette sonuçlar daha kısa olacak ha hep hata bizdemi mh hata yapmazmı elbette yapar şikayet edilmezmi elbette edilir ama şikayet mercii burası değil arama yaparak mh nereye şikayet edilir onuda araştıralım bulalım
arkadaşım zaten yazımı dıkkatlı okuduysan her hangı bi şikayet yok yazdıklarımda. şu an turk serverlerınde mh hesabına 4 kısı bakıyor benm bıldıgım 6şar saatlık perıyodlarla. yani sistemin nasıl oldugundan haberım var.Benimkisi sadece bi fikir..
DeathLess
14-02-2008, 11:59
arkadaşım zaten yazımı dıkkatlı okuduysan her hangı bi şikayet yok yazdıklarımda. şu an turk serverlerınde mh hesabına 4 kısı bakıyor benm bıldıgım 6şar saatlık perıyodlarla. yani sistemin nasıl oldugundan haberım var.Benimkisi sadece bi fikir..
Her server'da birkaç tane mh var. Ama birden fazla mh köyü olması taraftarı değilim. Çünkü birine gelen mesaj sayısı az olabilirken diğerine çok mesaj gelebilir. Dolayısı ile tek taraflı yığılma sözkonusu olabilir.
Zaten mh köyleri sadece gelen mesajları okumak içindir. Diğer normal köylerden pek bir farkı yoktur.
Diyebilirsiniz belki;
-- / -+ / ++ / +- bölgelerine birer tane daha mh köyü açılsın. Her bölgedeki oyuncular o bölgedeki mh köyüne mesaj atabilir diyenler olacaktır.
Ama bunu kaç kişi yapar:rolleyes:
Her server'da birkaç tane mh var. Ama birden fazla mh köyü olması taraftarı değilim. Çünkü birine gelen mesaj sayısı az olabilirken diğerine çok mesaj gelebilir. Dolayısı ile tek taraflı yığılma sözkonusu olabilir.
Zaten mh köyleri sadece gelen mesajları okumak içindir. Diğer normal köylerden pek bir farkı yoktur.
Diyebilirsiniz belki;
-- / -+ / ++ / +- bölgelerine birer tane daha mh köyü açılsın. Her bölgedeki oyuncular o bölgedeki mh köyüne mesaj atabilir diyenler olacaktır.
Ama bunu kaç kişi yapar:rolleyes:
Yada bir MH bi hesabı kilitleyecek ! Sonra Diğerine msj atılcak falan karışır ortalık bence :) Bence olmaz fazla mh
bence turk serverlerıda belırlı bı sevıyeye geldı. oyuna talep cok fazla ve göruldugu uzere tek mh ıle bu ıs o kadarda guzel gıtmıyo. Bence com serverlarndakı gıbı admın bırlıklerı olup ıcınde 3 4 mh bulunmalı dıye dusunuyorumAslında ben de istiyorum her mhnin bir köyü olsun diye, çok havalı görünüyor ama bizde olacak olan belli: aynı mesaj her mhye ayrı ayrı atılır. bu da sistemi daha da yavaşlatır.
Aslında ben de istiyorum her mhnin bir köyü olsun diye, çok havalı görünüyor ama bizde olacak olan belli: aynı mesaj her mhye ayrı ayrı atılır. bu da sistemi daha da yavaşlatır.
MH'ler aynı anda aynı 2 msjı okuyacak biri kilitliycek biri seviye düşürcek karman karışık durum olur :)
Bence travian oynayanlar hangı mhye msj attıklarını bılıcek kadar zekaya sahıptır dıye dusunuyorum. Yani pek bi sorun olmaz mh1, mh2, mh3 falan yazsa. Herkes kime msj attıgını bılır sonucda. Mh köylerı normal oyuncu köylerı gıbıdır ve bnm bıldıgım msj kutusunada sınırlı sayıda msj alabılıyo. Yani şu an s1de cogu kısı sorunlarına çözum bulamıyo. gereklı gereksız cok msj atılınca msj kutusu doldugundan aşagıda kalan msjlar iptal oluyo. Bana s6 mhsının anlattıgı buydu yaptıgımız bı kavgada:) mh işini güzel yapıyo ama yenı acılan serverlara bı care bulunmasını dusunuyorum ve olursada cok guzel olur.
pepepedro
14-02-2008, 21:45
Ya anlamış değilim bu multihunter kardeşimiz ne zaman online olurda bu mesajlara bakar??? ben 4 gündür hala giripte mesajımı okumadılar ??? onlar hesabımı kitlediğinde 80 lerdeydim şimdi 160 lardayım bileniniz duyanınız varsa bi cevap yazsın
siz bu multihunteri ne kadar çok büyütüyorsunuz böyle ya.o da sizin gibi bir insan.İşi gücü yok böyle saçma sapan oyunu düzenliyor,Heyt bee
Bu yazılanları okuyup hala multihuntere bildirimleri yanlış şekilde yapan varsa bravoo derim.
Söylenenlere ek şöyle birşey söyleyebilirim.
Küfür ile ilgili şikayette bulunduğunuz zaman o linkini gönderdiğiniz küfür içierikli mesajı mesaj kutusundan silmeyin. Hatta oyun içerisinde abartılı olarak mesaj alıp gönderiyorsanız küfürlü mesajdan sonra gelen mesajların bi kısmını silerek küfürlü mesajın mesaj kutusunun sonuna gidip otomatik silinmesinede engel olun.
Çünkü bildiğim kadarıyla mesaj kutusundan silinmiş olan bir mesajı multihunterın da okuması mümkün değil. (Bir defasında küfürle ilgili gönderdiğim bir mesaja "Küfür içerikli mesajı silmemeniz gerekirdi" diye bir uyarı almıştım.)
KISMEN bir oyuncuya hakaret icerici sozlersoyledim o arkadaşta multihuntera soylemiş ve ceza almıştım.
GölgeAdam
17-02-2008, 11:17
Multihunter'la İletişim Hakkında ;
Başlıkdan da anlışılacağı üzere mh ile iletişim konu başlığı arkadaşlar bu mh ye sırt çevirelim bırakalım iletimimizi keselim yalnız bırakalım onu ya iletişimsiz kalsın işini yapsın adamlar bu konuyu kapatalım artık.....:)
aztecsking
11-03-2008, 15:16
Böyle yapıoruz zaten ama yinede mesaj çok geç okunuo...
abdullah
11-03-2008, 19:55
Bence yanlış eCu modumuzda bilir:)Benim gönderdiğim meseja 5 dakika içinde cevap geldi ve okundu olarak gösterildi resimde koyabilirim
yha ben eski speedde adım abdullah dı ve birisi benim alıcağım 15 tarlalı yeri almıştı bende bastım küfürü ama o multiye şikayet etti 2 dakkada hesapım kitlendiii
Süper konu.Huji ellerin dert görmesin.
radresworld
15-03-2008, 18:07
multihunter işkence bence.neden bu işi forumdan haletmiyorsunuz ki.nedeni uğraşmamak için.şimdi yöneticiler söyleyebilir.bizim mh ile alakamız yok.buna inanan varsa foruma multi olduğunu yazsın.sadece ip adresinden yola çıkarak sizi kilitlerler.hemde en kısa sürede. görün bakalım forum yöneticilerinin mh ile alakası varmıymış.eğer o an tesadüfen mh forumda ve sizin yazdığını okumuşsa o ayrı mesele;)
beyaz_37
18-03-2008, 03:52
speed 3 te mh varmı arkadaşlar 3 gün oldu mesajımı okumamış daha,şimdi bana hakaret edene cevap versem beni anında oyundan atar ne olacak şimdi?
Birileri aşağıdaki yazışmayı değerlendirebilir mi? tabii ki aşağıdan yukarıya okumanızı rica edeceğim.Çok yakınımdaki iki vaha ;kapalı bir hesaba ait.Ve bu yaklaşık 2 aydır böyle....
Sizce ben mi yanlış düşünüyorum,yoksa bu hesabımın gelişimini olumsuz etkileyecek bir yanlış mı....
Multihunter 18.03.08
RE^3: kapanan hesaplar 22:03:33
merhaba
Keyfi yere hesap silinmemektedir.Oyuncu işlemleri yaptığı takdirde hesabı açılacaktır.Aksi takdirde hesabı silinecektir.
İşte sorun da orada zaten,o oyuncu durumu netleştirmediği için ben alabileceğim bir vaha yı alamıyorum....silinsede alma şansım var,hesap açılsada alma şansım var..sadece bu durumda yok..ve mevcut durum 2 aydır devam ediyor..uymadığını ne zaman anlamış olacaksınız..
ilginiz için teşekkürler
BİLGİNİZE
Hesabın silinmesi için ya 3 aydan fazla inaktif olması, yada kural ihlalinin bir şekilde çözümlenmesi gerekir. Siz vahayı alacaksınız diye oyuncunun hesabı keyfiyen silinemez.
Hesabın silinmesi için ya 3 aydan fazla inaktif olması, yada kural ihlalinin bir şekilde çözümlenmesi gerekir. Siz vahayı alacaksınız diye oyuncunun hesabı keyfiyen silinemez.
Sevgili Arkadaşım,ben vahayı almak zorundayım,lütfen silin bu hesabı,hatta burada benden çok güçlü bir oyuncu var,şimdilik bir hatası yok gibi,ancak mümkünse onu da silin...
Şaka bir yana,ancak cevabı okuyunca ,sanki üstte bunu yazmışım gibi anladım...Öncelikle ''3 ay dan fazla'' açıklaması için teşekkürler,ortada bir süre olmayınca neyin beklendiğini anlamak daha zor oluyor...
Yine de can sıkıcı bir durum kabul edin.A oyuncusunun yanında kural ı ihlal eden biri var, b oyuncusunun yanında böyle biri yok...
A nın komşusunun hesabı kilitlenince 3 aydan fazla bir süre,sanki oradaki vaha silinmiş gibi oluyor,A nın tek suçu bu elemanla komşu olmak....
Neyse ben yine de çok zorlamayayım,netice de bu kuralların bir yerinde zaten yazıyordur,bende muhakkak oyuna üye olmadan önce onu okumuş,kabul etmişimdir,hatta beğenmiyorsam oynamamak hakkım her zaman vardır...Zaten bunun eleştirileceği yer de forum değildir...
Başka bir yerde eleştirmeye kalkabilirim ama onun da muhakkak link ini vermek yasaktır reklama girer.Zaten geç de oldu uyumak lazım..
Saygılar,sevgiler
evet malesef ki :) hesabı kapanan kişinin aldığı vahada kullanılmaz duruma gelmektedir..
ama bunu şu şekilde düşünürsek belki daha hafifletici olabilir..
herkes bulunduğu bölgede eşit miktarda vaha ile karşılaşmıyor, böyle oluncada vaha kilitli olduğu için sizin hakkınız yenmiş olmuyor. bazen öyle bölgeler denk geliyorki hiç vahası yok ve bu durumda orada köy kuran arkadaşlar oyunlarına devam etmektedirler..
yani bu durumda yapılabilecek hiç birşey yok ve siz biraz şanssızsınız diyebilirim..
iyi oyunlar..
dwarfish
20-03-2008, 08:20
Oyundaki şans faktörünü unutuyorsunuz bence. Oyunda her şey planlı programlı olsaydı hiç birimiz oyunu oynamazdık.
Yanınızdaki hesabın kapatılması da bir şans faktörü olarak değerlendirlebilir. Ama isterseniz Multihuntera yazıp hesabın uzun süredir kapalı olduğunu vs. bildirebilirsiniz.
Bu bana oyunu güzelleştiren bir şey gibi geliyor, sizin için irkinleştiren bir şey olabilir tabi.
Son not: Burada bir şeyleri eleştirmenizi, yazmanızı engellemiyoruz. Ama her şeyin bir yeri var admine söylenmesi gereken admine söylenir, forumda yazılması gerekense foruma yazılır.
Saygı sınırları zorlanmadıkça, asılsız iddialar ve aynı zamanda yanlış bilgilendirme olmadıktan sonra, eleştiri yapmanızı engelleyen bir şey yok. Uzun süredir forumda oaln insanlar olarak bunu bildiğinizi düşünüyorum.
Not: Daha sonra başlığı takip edemeyip cevap yazamazsam kusura bakmayın, başlık takip etmek benim için güç bir iş.
Saygılar...
beyaz_37
24-03-2008, 12:58
arkadaşlar speed de multihunter varmı,yokmu bugün 10 gün oldu yazalı hala mesaj lar okunmamış üstüne üstlük hakaret ve küfür devam ediyor. eğer yoksa bilelimde bizde altında kalmıyalım.
ama ben cevap versem hemen cezayı yapıştırırlar.
arkadaşlar speed de multihunter varmı,yokmu bugün 10 gün oldu yazalı hala mesaj lar okunmamış üstüne üstlük hakaret ve küfür devam ediyor. eğer yoksa bilelimde bizde altında kalmıyalım.
ama ben cevap versem hemen cezayı yapıştırırlar.
Konu başlığını yazdın dimi ?
raisdemort
24-03-2008, 19:41
Arkadaşlar konuyu belirttim ve aynen örnekdeki gibi mesajıda yazdım ama bi geri dönütü olmadı. Zaten her mesaja geri dönüt verilmeyebilir evet ama okunmadı olarak gözüküyor hala. Ayrıca doğru anlamaşım dimi bu olay bi multi(isim vermek forumda yasak diye sildim kendi ismimide silmeli miyim??)
yazdı:
ewet var benim çok yakın ark. multi saten : )
yazdı:
yaw kardeş askeri daha yeni çıkardım saten bu benim kardeşimin köyü benim köyüm aldırma reıs ben onun sahibiyim ok bir daha saldırmassan senin açından ii olur ;)
BuRSaSPoR_16
24-03-2008, 19:43
Mesajın linkini ekledin mi ?
raisdemort
24-03-2008, 19:44
Evet ekledim...
BuRSaSPoR_16
24-03-2008, 19:46
Evet ekledim...
o zaman yapacağın tek şey mh nin mesajı okumasını beklemek
okuduktan sonra gerekli incelemeyi yapar gerekli görürse ceza verir :)
raisdemort
24-03-2008, 19:49
o zaman yapacağın tek şey mh nin mesajı okumasını beklemek
okuduktan sonra gerekli incelemeyi yapar gerekli görürse ceza verir :)
Tamam bekleyelim bakalım. Yardımın içinde sağol...
beyaz_37
24-03-2008, 21:07
evet arkadaşlar konu başlığı ve detaylı bilgi verdim mesajların linkinide yolladım hala cevap yok.
evet arkadaşlar konu başlığı ve detaylı bilgi verdim mesajların linkinide yolladım hala cevap yok.
Sizin gibi yüzlerce kişi multihunter'e msj atmakta biraz daha bekleyin hala okumamış ise admin@travian.com.tr adresine mail durumu bildirin. o adamdan gelen msjları okumadan silerseniz sizin için en sağlıklısı böyle insanların seviyelerine düşerek kendinizi harap etmeyin ..
mesaj linki yerıne multi yaptıgından suphelendıgınız oyuncunun ismini yazmanız yeterli :)
Multihunter'ın mesajı okuması ancak 2-3 gün içinde olabiliyor.Çünkü yüzlerce kişi multihunter'a mesaj çekiyor.
DeathLess
25-03-2008, 12:05
Dikkat ediyorum da bazı oyuncular Multihunter'in cevap vermediğinden yakınmış.
Multihunter'in profilini okudunuz mu hiç?
-Yaptığınız şikayet hakkında heran geri dönme yada bilgilendirme beklemeyiniz. Size geri dönüş yapılmamış olması şikayetin değerlendirilmediği anlamına gelmemektedir.
Size cevap verilmedi diye işlem yapılmadığı kanısına varmayın.
Şikayet ettiğiniz oyuncunun nüfus değişimini kontrol edin.
karanlıkköy
26-03-2008, 11:35
doğru birde her serverda 1 multihunter var bir günde inanılmaz derecede mesaj alıyor bunlara tek tek bakıp cevap vermesi 3-4 gün sürer!
..:lion_boy:..
27-03-2008, 01:26
Sayın mod.um ve arkadaşlar bir şey diyecektim...
Ben dün Mh'ye Tehdit içeren mesajın linkini yazdım , ardından yukarıdaki linkteki mesajda tarafıma tehdit bulunmaktadır lütfen gerekli cezai yaptırımları uygulayınız falan yazdım ardından 1 gün sonra Mh bana :
Oyun içi tehditler kurallara aykırı değildir yazdı ?!?! Ancak resmen tehdit bu nasıl yasak değilki ?
AltinKalem
27-03-2008, 01:45
Sayın mod.um ve arkadaşlar bir şey diyecektim...
Ben dün Mh'ye Tehdit içeren mesajın linkini yazdım , ardından yukarıdaki linkteki mesajda tarafıma tehdit bulunmaktadır lütfen gerekli cezai yaptırımları uygulayınız falan yazdım ardından 1 gün sonra Mh bana :
Oyun içi tehditler kurallara aykırı değildir yazdı ?!?! Ancak resmen tehdit bu nasıl yasak değilki ?
Mod değilim ama cevap vermemin umarım mahsuru yoktur. Oyun içinde şu gibi cümleler
tehdit de olsa kurallara aykırı değildir:
1.) Arkadaşıma bir daha saldırırsan, tüm birlik sana saldıracağız.
2.) Eğer bana saldırıp aldığın hammaddeleri kurallar dahilinde geri yollamazsan,
mancınıklarla saldırırım.
Bu gibi argo ve hakaret içermeyen cümleler oyun için ultimatom göndermek gibidir,
tehdit olarak algılanmamalıdır.
Tabi sizin almış olduğunuz mesajın içeriğini bilmiyorum, ancak cezai yaptırımları
uygulayınız tarzında bir cümle MH ya denmemelidir, zaten MH gerekirse ceza veriyor;
MH sizin demenizle değil, kurallar neyi gerektiriyorsa onu yapar, bundan şüphe
duyar gibi bu tarz cümleler kullanmanız hoş olmaz.
..:lion_boy:..
27-03-2008, 18:18
Mod değilim ama cevap vermemin umarım mahsuru yoktur. Oyun içinde şu gibi cümleler
tehdit de olsa kurallara aykırı değildir:
1.) Arkadaşıma bir daha saldırırsan, tüm birlik sana saldıracağız.
2.) Eğer bana saldırıp aldığın hammaddeleri kurallar dahilinde geri yollamazsan,
mancınıklarla saldırırım.
Bu gibi argo ve hakaret içermeyen cümleler oyun için ultimatom göndermek gibidir,
tehdit olarak algılanmamalıdır.
Tabi sizin almış olduğunuz mesajın içeriğini bilmiyorum, ancak cezai yaptırımları
uygulayınız tarzında bir cümle MH ya denmemelidir, zaten MH gerekirse ceza veriyor;
MH sizin demenizle değil, kurallar neyi gerektiriyorsa onu yapar, bundan şüphe
duyar gibi bu tarz cümleler kullanmanız hoş olmaz.
Ok Teşekkürler :)
bende şimdi şöyle diyeceğim;
birisine saldırdınız
oda size
bırdaha saldırırsan sana tum bırlık saldıracagız..
bu bir tehdit mesajı degildir :)
neden mi değil
e bu oyunun kuralı bu ve bırlıkler nıcın var beraberce işler başarmak için e dolayısı ıle bunu tehdıt degıl uyarı olarak algılayınız
egerki msj içerigi:
bir daha bana saldırırsan senın adresını bulup bı guzel dovecegım haberın olsun... seklınde oyun dısına yansıyan ve gercekten gercek hayatınıza zarar verecegınzı dusundugunuz seyler ise mesajınız değerlendirilecektir..
hakaret:
senın yaptıgını kımse yapmaz ....... gibi devam eden mesajlardır yıne agır rencıde edıcı kelımeler bulunmadıgı surece yaptırım uygulanmaz..
oyuncu ceza aldı ama sıze hala hakaret kufur vs edıyor
kolay bır cozumu var arkadaslar
gelen msjları okumadan sılınız :)
kufurlu mesajlar da lınkı verdıgınız ve msjınız okunana kadar gelen msjı sılmedıgınız surece cezasını alacaktır :)
AltinKalem
27-03-2008, 22:48
yazılmış olan bu gereksiz mesaj için kusura bakmayın.
-Admin, smod veya modlardan biri gördüğü vakit bu mesajımı silebilirler-
fazladan yorum yapmışım.
radresworld
07-04-2008, 18:22
Pan.
bu oyunda ve forumda birbuçuk yıldan fazla, neredeyse iki yıldır bulunuyorum, eski nickim ANATOLİA idi. forumda bas bas bağırdım multi yaparım mh nin ruhu duymaz diye aynen sizin dediğiniz gibi yani =)))). (hoş istesem aklıma koysam yaparım ve yemin ederim kimsenin, çok sayın mh nin bile asla ruhu duymaz. halen iddia ediyorum anlıyacağınız. multi yapanları takip edip, hatalarını ve açıklarının neler olduğunu okadar iyi biliyorumki, bu hatalardan kaçınılarak kolaylıkla multi yapılabilir)...
sırf eğlencesine söylediğim bu sözler bu gün başıma bela oldu . o sözleri söylediğim zaman oyunda hesabım yoktu, şu an var. acaba diyorum şaka mahiyetine söylediğim bu sözler, forum yetkilileri tarafından çok iyi bilinen IP adresimin takip edilmesi sonucu dediğim gibi başıma belamı oldu. yoksa başka bişilermi var, anlıyamıyorum. Multi yapmadım hammadde atmadım kimseye, ve hammadde almadım.
fakat hangi serverde hesap açsam ne hikmettirki üçüncü hafta şu mesajı alıyorum: Hesabınızın açılması için multi köylerinizin bir listesini vs...... =))))
s1 deki köyümden aynen şu cevabı verdim: multi yapmadım, köyümün açılması için ne yapmam lazım? yeni bir kaç hesap alıp, işte bunlar multilerim sayın mh, hepsini silmeye aldımmı diyeyim?
okunmayan mesajlar.. on beşgün yirmi gün... sonunda mesaj attım dayanamadım, şikayet edeceğimi gerekirse dava açacağımı söyledim. bakın şu allahın hikmetine sayın mh mesajımı okudu. köyüm aynı gün açıldı.
fakat.... s1 deki köyümün açıldığı aynı gün, speed serverindeki köyüm kilitlendi. nedeni aynı =))).. ordada multi yapmadım. ancak speedde ne onbeşgün nede yirmi gün beklemeye niyetim yok. sorunu kökden çözmeye karar verdim, yani sayın speed mh sini şikayet edeceğim, gerekirse travian oyununu dava edeceğim. profilimde multi avcısıyım, hem şikayet ederim hemde ceza alana kadar yağmalarım yazıyor =))) o kadar çok multiyi yakalattımki, sayısını bile unuttum. yapmadığım bir suçla suçlanmak hayatta en nefret ettiğim ve beni hırslandıran şeydir.
son olarak tek bişi söyliyeyim, forum yetkilileri ile Multihunterler arasında elbet alaka var =)))).. bu oyun ve forum bir, yani forumdaki olaylar direk oyuna, oyundaki olaylar! ise direk foruma yansır.
not bu mesajı yukarıda ismi yazan arkadaş yazmıştır bana sadece buraya koymamı rica rtti
sevgili ANATOLİA ben sana sadece şunu diyeyim :)
sende kendin gerekli yorumunu yaparsın.. hani oyuna kayıt olurken;
Travian'ın oyun kurallarını (http://www.travian.com.tr/spielregeln.php)ve Genel İş Şartlarını(GIS) (http://www.travian.com.tr/spielregeln.php?agb)kabul ediyorum.
adlı butona tıklayarak
yukardaki linklerde bulunan bütün şartları kabul etmiş oldun. eğer ciddi anlamda yaptırım uygulamak ve bunda haklı olmak istiyorsan sadece sen değil diğer arkadaşlarda aynı durumlarda haklı olmak istiyorlarsa lütfen bu şartları her ayrıntısı ile okuyun... daha sonra yine haklı iseniz hakkınızı arayın..
bunu sakın sen ne diyorsun diyerek bana terslenmeyin sizin kötülüğünüz için söylemiyorum sadece boş yere uğraşmış olmamanız için bir tavsiyedir
Bu Arada ANATOLİA heryerden çıkyorsun :) sanada bol selamlar...
dwarfish
08-04-2008, 06:40
Pan.
bu oyunda ve forumda birbuçuk yıldan fazla, neredeyse iki yıldır bulunuyorum, eski nickim ANATOLİA idi. forumda bas bas bağırdım multi yaparım mh nin ruhu duymaz diye aynen sizin dediğiniz gibi yani =)))). (hoş istesem aklıma koysam yaparım ve yemin ederim kimsenin, çok sayın mh nin bile asla ruhu duymaz. halen iddia ediyorum anlıyacağınız. multi yapanları takip edip, hatalarını ve açıklarının neler olduğunu okadar iyi biliyorumki, bu hatalardan kaçınılarak kolaylıkla multi yapılabilir)...
sırf eğlencesine söylediğim bu sözler bu gün başıma bela oldu . o sözleri söylediğim zaman oyunda hesabım yoktu, şu an var. acaba diyorum şaka mahiyetine söylediğim bu sözler, forum yetkilileri tarafından çok iyi bilinen IP adresimin takip edilmesi sonucu dediğim gibi başıma belamı oldu. yoksa başka bişilermi var, anlıyamıyorum. Multi yapmadım hammadde atmadım kimseye, ve hammadde almadım.
fakat hangi serverde hesap açsam ne hikmettirki üçüncü hafta şu mesajı alıyorum: Hesabınızın açılması için multi köylerinizin bir listesini vs...... =))))
s1 deki köyümden aynen şu cevabı verdim: multi yapmadım, köyümün açılması için ne yapmam lazım? yeni bir kaç hesap alıp, işte bunlar multilerim sayın mh, hepsini silmeye aldımmı diyeyim?
okunmayan mesajlar.. on beşgün yirmi gün... sonunda mesaj attım dayanamadım, şikayet edeceğimi gerekirse dava açacağımı söyledim. bakın şu allahın hikmetine sayın mh mesajımı okudu. köyüm aynı gün açıldı.
fakat.... s1 deki köyümün açıldığı aynı gün, speed serverindeki köyüm kilitlendi. nedeni aynı =))).. ordada multi yapmadım. ancak speedde ne onbeşgün nede yirmi gün beklemeye niyetim yok. sorunu kökden çözmeye karar verdim, yani sayın speed mh sini şikayet edeceğim, gerekirse travian oyununu dava edeceğim. profilimde multi avcısıyım, hem şikayet ederim hemde ceza alana kadar yağmalarım yazıyor =))) o kadar çok multiyi yakalattımki, sayısını bile unuttum. yapmadığım bir suçla suçlanmak hayatta en nefret ettiğim ve beni hırslandıran şeydir.
son olarak tek bişi söyliyeyim, forum yetkilileri ile Multihunterler arasında elbet alaka var =)))).. bu oyun ve forum bir, yani forumdaki olaylar direk oyuna, oyundaki olaylar! ise direk foruma yansır.
not bu mesajı yukarıda ismi yazan arkadaş yazmıştır bana sadece buraya koymamı rica rtti
Merhaba;
uzun süredir resmen tanışmasak da, forumdaki mesajlar aracılığıyla vs. tanıyorum sizi(sizi değil Anatoliayı).
2 senedir forumdasınız, nelere dikkat ettiğimizi de biliyorsunuz ama hala yapıyorsunuz :) Arkadaşınızın da üyeliğinin ceza almasına neden olacaksınız, herkes kendi hesabından yazmalı.
Bu huyunuzu oyunda da sürdürüyorsanız hesaplarınızın ceza alması şaşırtıcı olmaz, tek kuralımız hammadde ve multi değil tahmin edersiniz.
İkinci olarak: Komplo teorilerinde başarılısınız siz de gördüğüm kadarıyla, Anatolianın forum hesabını arıyoruz ve sonra oyundaki hesaplarını bulup tek tek kapatıyoruz. Ben daha akla yakın bir teori öne süreyim:
Forumda "ben multi de yaparım kariyer de..." dedikten sonra bu yazınızı okuyan kullanıcılardan biri(bir çoğunun nerelerde oynadığınızı bildiğinden de çok eminim) sizi Multihuntera şikayet etmiş olamaz mı?
Son olarak: Sanırım hepimizden çok şey biliyorsunuz: Forumda birdir oyunda filan denmiş.
Nereden baktığımıza bağlı: Tabi ki forumda olan önemli şeyler oyun adminlerinin kulağına gider. Tabi ki oyun adminleriyle(Multihunterlarla değil) iletişim halindeyiz. Ama bahsettiğiniz şekilde değil. Burdan multi takibi, şikayet takibi vs. gibi meselelerle ilgilenilmez, zaten bunu yapmak teknik olarak da pek mümkün değildir.
Forum yüzünden oyunda kimse ceza almaz. Ancak kantarın topuzunu kaçıran, uslanmaz forum kullanıcıları için "belki, çok zorunda kalırsak" oyundaki hesaplarıyla ilgili işlem yapılabilir. (Örneğin foruma sürekli yeni üyelik alıp küfür eden, zararlı içerik koyan, uyarılara aldırmayan vs. kullanıcılar hakkında bazı zamanlar işlem yapılmıştır)
Bunu da oyun adminleri yapar sadece-Multihunterlar değil.
Oyun da foruma bağlı ama kullanıcılar sayesinde. Oyunda olan şeylerin çoğu doğal olarak foruma yansır kullanıcılar marifetiyle.
Asıl can sıkıcı olan bunları 2 senedir forumda olan Anatolia ya yazıyor olmak.
Not: Bu mesajı Hande Ataizi yazmıştır, benimle bir ilgisi yoktur.
radresworld
12-04-2008, 16:18
kusura bakma yaptığım hata için.bıraktım ben oyunu.bu üyeliğide sadece bakmak için kullanıyorum.hala kopamadım aslında bu hesabı kullandığım sürece forumda da olsa buradayım:)
zamanım olmadığı bir zamanda okumadan koydum buraya.bir daha olmaz merak etme.uzun zaman bakmayınca insan neleri unutmuyor.bende kuralları biraz unutmuş olayım izninizle.
mesajı bitirirken sosyal bir mesajda vereyim:)
temiz bir travian için herkes kurallara uymalı.
saygılar ,sevgiler...
bu arada ben anatolia değildim beni yanlış tanımışsınız:)
Alanya2005
12-04-2008, 18:36
Arkadaşlar eğer bir köy kitleniyorsa mutlaka bir sebebi vardır. (Multihunter)ler de sonuçta bir insan. Onlarda hata yaptıklarında belkide bir oyuncunun aldığından daha fazla ceza alma ihtimali var belkide alan vardır, bunu bir (Multihunter) düşünemezmi sizce. Diyelimki birisi oyunda kuraldışı hareket yapıp köyü kitlense, buna karşı (Multihunter)i bundan sorumlu tutup dava ettiğinde, bu sefer Adminler Serverde o oyuncuya ait yapılan işlemlerin Giriş, Çıkış, Şifre ile giriş, Temsilcilikle Giriş, Hammadde Sevkiyatı, V.B. durum loglarını ortaya koyduğunda oyuncu suçlu çıkarsa bu sefer dava oyuncu aleyhine işleyecektir. Herkeste biliyorki multi olmak sadece hammadde göndermekle sınırlı değil. Mesela Şuan X serverde oynayan bir arkadaşımız 4 kişiye karşı savaşıyor. Karşı rakibi 2 üyelikten kendine savunma çekmiş 2 üyeliktende saldırılar yapıyor, 4 kişiye 1 kişi enteresan bir süre bunun normal oyuncular olduğunu sanan arkadaşımız baya bir zarar gördükten sonra o 4 kişininde aslında tek kişi yani multi olduğu öğreniyor fakat iş işten geçmiş oluyor. Multi oyuncu Aklınca hammadde göndermeyip yakalanmayacağını sanıyor. İşte buna benzer birçok olay söz konusu bu yüzden lütfen (Multihunter)leri bir daha suçlamayalım.
Saygılarımla...
herşey iyi hoş fakat oyun mh tanıdıgı olan yada oyun admini tanıdıgı olan işi götürüyor burası türkiye demeye dilim varmıyor birseyi 40 kez söylersen olur derler ya aynen öyle oluyor oyunda bile araya eşi dostu arkadaşı devreye sokup nasıl hile yaparız diye aranan bir milletiz yapacak bisey yok.
ukx serverında oynuyorum yabancı dilim yok netten ceviri yaparak gelen msjları tarzancada olsa anlamaya calısıyorum adamın biri bana küfür etti mh ye yazdım ama nasıl bi yazma hehe hakareti nette ingilizce anlamını buldum baslık onu yazdım msjada sadece linki koydum cünkü ingilizcem yok sonuç ise şu 2 gün sonra adam ceza aldı yani adam türk oldugumu bilerekten ayrım falan yapmadı neticede türkleri sevmeyen çok millet var darısı bizimde başımıza.
Punisher®
13-04-2008, 16:08
herşey iyi hoş fakat oyun mh tanıdıgı olan yada oyun admini tanıdıgı olan işi götürüyor burası türkiye demeye dilim varmıyor birseyi 40 kez söylersen olur derler ya aynen öyle oluyor oyunda bile araya eşi dostu arkadaşı devreye sokup nasıl hile yaparız diye aranan bir milletiz yapacak bisey yok.
Hile yapmadan oyunun zevki olurmu ?
Stix, Dwarfish, Admin arada gelir bize sorar saldıran varmı size ceza verelim diye.
O kadar boşlarki işle ilgilenmez etmezler sadece gelip hile yapmaya calışırlar.
Nerede günde adam başı 3000 civarı mail okumaları gerekmesinin bi anlamı yok. Onlar icin tek onemli olan şey tanıdıklara yardım etmek ve hile yapmak.
Bumu beklediniz cevap!?
Fantezi fikirlerinizi özel mesaj ile paylaşın. Forumu kullanan kücük büyük bir insan toplulugu var. Kimsenin ama provakator'e ihtiyacı yok!
Forumdaki konusma uslubunuza dikkat ediniz. Bu sekilde komik iddialarda devam ederseniz tarafimca suresiz uzaklastirilacaksiniz forumdan.
Sevmiyorum ayni muhabbetleri okumayi,
Anlaşılabilir oldugumu umit eder,
İyi Oyunlar dilerim
Ben tam tersini düşünüyorum. Adminler ve mhler tanıdıklarına özellıkle ceza verırler. Yani ben olsam öle yapardım:)
abi bu konuyu acmayın ya... adamın biri resmen mh ilan etti beni ya yuhhhhh :)
Alanya2005
14-04-2008, 20:32
X Serverde Oynayan Bir Arkadaşımız Gizlice Multi Oynuyor. Kendisi Multi Oynarken Bir Başkasını (Multihunter) e şikayet Ediyor. Multihunter Mesajı Okur Okumaz Şikayet Eden Oyuncuyu Multi Kullanmasından Ötürü Kitliyor. Sonra (Multihuntere) Defalarca Mesaj Yazmasına Rağmen Ve Mesajlarının Okunmasına Rağmen Bir Türlü Hesap Açılmıyor Sadece Uyarı Mesajı Alıyor. Her Ne Yapsa Nafile. Artık Hesap Gün Geçtikçe Geri Kalmakta.
Herşeye Rağmen Multi Kullandığına Dair İtirazda Bulunmakta. Ve Bir Arkadaşından Yardım İstiyor. Arkadaşıda Durumu Analiz Ettikten Sonra Ona Şöyle Diyor. "Sen Bana Ver Ben Açtırırım Hesabını." Ve Multihuntere Şöyle Bir Mesaj Yazıyor.
Konu Başlığı : bloke hesap
Mesaj İçeriği : S.N. Multihunter
Aşağıdaki ismi geçen hesaplardan
XXX hesaplarından şifre ile giriş yaptım
XXX hesabı multi hesabım
XXX hesabından birlik yardımı adı altında hammadde sevkiyatı yaptım
XXX hesabı benim ana hesabım
Birdaha kural ihlali yapmayacağıma söz veriyorum. Multi hesabımı siliniz hatta ana hesabım dahil bildirdiğim tüm hesapları bundan sonraki işlemlerini takip edebilirsiniz. Lütfen rakiplerimden geri kalmamak için az bir ceza ile hesabımı kullanıma açmanızı rica ediyorum.
Saygılarımla...
Bu Mesajı Yazdıktan Sonra Aynı Mesajı Diğer Hesaplardanda Yazıyor Ve Hesabı Çok Kısa Bir Sürede Çok Az Bir Ceza İle Açılıyor.
Hile yapmadan oyunun zevki olurmu ?
Stix, Dwarfish, Admin arada gelir bize sorar saldıran varmı size ceza verelim diye.
O kadar boşlarki işle ilgilenmez etmezler sadece gelip hile yapmaya calışırlar.
Nerede günde adam başı 3000 civarı mail okumaları gerekmesinin bi anlamı yok. Onlar icin tek onemli olan şey tanıdıklara yardım etmek ve hile yapmak.
Bumu beklediniz cevap!?
Fantezi fikirlerinizi özel mesaj ile paylaşın. Forumu kullanan kücük büyük bir insan toplulugu var. Kimsenin ama provakator'e ihtiyacı yok!
Forumdaki konusma uslubunuza dikkat ediniz. Bu sekilde komik iddialarda devam ederseniz tarafimca suresiz uzaklastirilacaksiniz forumdan.
Sevmiyorum ayni muhabbetleri okumayi,
Anlaşılabilir oldugumu umit eder,
İyi Oyunlar dilerim
demek istedigimi sen çok iyi anladın fakat neyse konuyu saptırmayacagım çünkü bu konuda sonuç asla çıkmaz.
Malkocoglu_1
15-04-2008, 19:14
Bence bu mhler işini iyi yapıyor ben adamın tekine hakaret ettim aynı gün köyümün nufusu düştü
Ama birdaha Kimseye Hakaret Etmem CEzamı aldım
son mohicans
15-04-2008, 21:44
Multihunter gerekenin en iyisini yapıyor bence.Hiç suçlamaya gerek yok.Forum yoneticileri iyiliğine ozelliğine bakıpta multihunter secer.
oxxothebest
17-04-2008, 18:12
Hangi görevi nasıl iyi yapıyor???
Ben farklı bir ülkenin server'ında oynuyorum o zaman heralde.
S5'te hesabım kilitlendi cumartesi akşamı,perşembe saat 17:00 hala hesabım kilitli.Mesaj attılar dediklerini harfiyen yerine getirdim.Benimle aynı gün hesabı kilitlenenlerin hepsinin hesabı 1 gün sonra cezalı olarak açıldı.
4 gündür sadece 2 kere mesaj attım hesabın açılması için ne cevap var,ne ilgilenen var.
Para vererek oyun oynuyoruz.Böyle bir şeyi nasıl yapabilirler.İnsan en kötü bir mesaj atar şu zamana kadar hesabını bloke olmuştur der.World of Warcraft'da oynuyorum para vererek,orada da ceza yiyebilirsin ama böyle bir şey yaptıkları zaman bırakın admini şikayet edip attırmayı,serverı kapattırırsın.Burada nedense ilgilenilmiyo bile.
Giden 20-30 lira olsun sorun değil ama böyle bir yönetim anlayışına yazıklar olsun.
BuRSaSPoR_16
17-04-2008, 18:43
S5'te hesabım kilitlendi cumartesi akşamı,perşembe saat 17:00 hala hesabım kilitli.Mesaj attılar dediklerini harfiyen yerine getirdim.Benimle aynı gün hesabı kilitlenenlerin hepsinin hesabı 1 gün sonra cezalı olarak açıldı.
hesabın kapalı tutulmasıda bir ceza şeklidir.her oyuncuya aynı cezai işlem uygulanıcak diye bir kural yok sanırım :rolleyes:
Para vererek oyun oynuyoruz.Böyle bir şeyi nasıl yapabilirler
bkz: Oyun Kuralları (http://www.travian.com.tr/spielregeln.php)
§7.2 Plus
a. Hesabın kilitli bulunduğu süre kaybıda kesinlikle karşılanmaz
b. Plus ödeme yapan üyelerin diğer hesap sahiplerine karşı hiç bir üstünlüğü yoktur ve özel bir müdaheleye tabi tutulmazlar. Ödeme yapan oyuncularında bütün kurallara uymaları zorunludur.
§7.3 Itiraz
Ceza alan oyuncular itirazların gerekçeleriyle birlikte Multihunterlara özel mesaj yoluyla veya admin@travian.com.tr ve info@travian.com.tr adreslerine mail göndererek yapabilirler. Verilen cezaların açık ortamlarda tartışmaya açılması veya bu ortamlarda itiraz edilmesi yasaktır.(Örneğin: Forum, IRC...)
yazıyoruzda pek ılgılenen olmuyo
iki kere kufur msjı var dıye şikayet yolladım
hic birşey yapılmadı adama
artı yazdıgım msjlarda sılıyo ve cevap verılmıyor.
pek ilgilendıklerını sanmıyorum
fin serverınde msj attıgında bır ıkı dakkada hemen cevabı gelıyo
cogu serverde oyle ama
bızım kendı dılımızın kullanıldıgı serverde kufure hic bir şey yapmıyorlar.
dwarfish
02-05-2008, 21:31
yazıyoruzda pek ılgılenen olmuyo
iki kere kufur msjı var dıye şikayet yolladım
hic birşey yapılmadı adama
artı yazdıgım msjlarda sılıyo ve cevap verılmıyor.
pek ilgilendıklerını sanmıyorum
fin serverınde msj attıgında bır ıkı dakkada hemen cevabı gelıyo
cogu serverde oyle ama
bızım kendı dılımızın kullanıldıgı serverde kufure hic bir şey yapmıyorlar.
Yanılıyorsunuz. Bu dedikleriniz hangi serverda oluyor? Küfür şikayetini 1. sayfadaki konu başlığına uygun olarak mı yaptınız? Hesap isminizle birlikte bana özel mesaj atabilirsiniz.
Yanılıyorsunuz. Bu dedikleriniz hangi serverda oluyor? Küfür şikayetini 1. sayfadaki konu başlığına uygun olarak mı yaptınız? Hesap isminizle birlikte bana özel mesaj atabilirsiniz.
evet kurallara uygun olarak yaptım s4 de ama msjım
baslıga kufur yazdım ve lınkı yolladım ama herhangı bır cevap gelmedı.
gonderıldı kısmından baktım msj sılınmıstı
gıtmemıstır belkı dıye tekrar yolladım
aynısı yıne oldu.
ne cevap geldı nede kufur edene bırsey yapıldı
GölgeAdam
05-05-2008, 18:54
evet kurallara uygun olarak yaptım s4 de ama msjım
baslıga kufur yazdım ve lınkı yolladım ama herhangı bır cevap gelmedı.
gonderıldı kısmından baktım msj sılınmıstı
gıtmemıstır belkı dıye tekrar yolladım
aynısı yıne oldu.
ne cevap geldı nede kufur edene bırsey yapıldı
Forum Adminimize dediği gibi Özel mesaj atmanızı tavsiye ediyorum bende yazdıklarınıza bakarak.
hesap kilitlenmesi hakkında 2 gundur multihunter e yazıyorum ama cevap alamıyorum
yonetici arkadaslar yardımcı olursa sevınırım
iyi gunler dılerım
hesap kilitlenmesi hakkında 2 gundur multihunter e yazıyorum ama cevap alamıyorum
iyi gunler dılerım
multihuntere sadece sen mesaj çekmiyorsun serverde 20.000 kişi olduğunu düşünürsek biraz daha sabırlı olmamız gerektiğini anlarız
iyi forumlar
Diger serverler de oynayan sayısı 20 binden fazla
ama 2 dakika icinde mesajınıza cevap veriyorlar.
bunun fazlalıkla alakalı oldugunu sanmıyorum
yaptıgı işi ciddiye almakla alakalı bır durum diye dusunuyorum
Diger serverler de oynayan sayısı 20 binden fazla
ama 2 dakika icinde mesajınıza cevap veriyorlar.
bunun fazlalıkla alakalı oldugunu sanmıyorum
yaptıgı işi ciddiye almakla alakalı bır durum diye dusunuyorum
işini iyi yapmıyor olmasaydı şuan orada olmazdı ;) ayrıca karşında kide bir insan yani multihunter diye 24 saat pc başında olması gerekmez ki girdiği zaman yazar ne bu acele :D
ya arkadasım ben yonetıcılerden yardım istiyorum
sen neden cevap verıyosun onu anlamıyorum
msj kasmak zorunda hissetme kendını.
cevap vermessenız sevinirim yetkılılerden yardım ıstıyorum
iyi gunler
ya arkadasım ben yonetıcılerden yardım istiyorum
sen neden cevap verıyosun onu anlamıyorum
msj kasmak zorunda hissetme kendını.
cevap vermessenız sevinirim yetkılılerden yardım ıstıyorum
iyi gunler
yine ben :)
mesaj kasmak istesem inan şuan mesaj sayım daha farklı olurdu ;)
eğer yetkililerden cevap almak istiyorsan Moderatörlere sorun, Özel yardım servisi... (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=83873) başlığını kullanmalısın ;)
iyi forumlar
DeathLess
07-05-2008, 17:51
iyi gunler dılerım
2 gündür cevap alamamanız normaldir.
Eski server'larda multihunter'ların cevap süresi ortalama 72 saattir.
Yeni server'larda ise yoğunluk oranı daha fazla olduğundan dolayı cevap alabilme süreniz daha da uzayabilir.
ya anladıgım sey not olarak multihunter e msj atın konusun dıyor.
ama konusucak multihunterı bulamıyoruz . 3 gun oldu ama hala yok ortada
bu nasıl iş anlamıyorum. online olmayan muliyede ılk defa kendı serverımde goruyorum tr de.
neden bızım kendı serverımızde bukadar ılgısızlık var . onemsememezlık var anlamıyorum.
Yaptıkları işi bukadar boslayan neden bızım kendı serverımız oluyor.
fin serverınde ve dıgerlerınde en fazla 2 dakka ıcınde msja cevap verılırken bizimkınde 3. gune gırdık ama hala bır netıceye varamıyoruz.
isyan edılmıyecek gıbı deıl
sikayet ettıgımızde banlanıyoruz.
daha oncede kufuru sıkayet ettım ama bır sonuca varamadım
sımdıde hesap ıle alakalı konu var yıne ulasamıyoruz multiye
ya anladıgım sey not olarak multihunter e msj atın konusun dıyor.
ama konusucak multihunterı bulamıyoruz . 3 gun oldu ama hala yok ortada
bu nasıl iş anlamıyorum. online olmayan muliyede ılk defa kendı serverımde goruyorum tr de.
neden bızım kendı serverımızde bukadar ılgısızlık var . onemsememezlık var anlamıyorum.
Yaptıkları işi bukadar boslayan neden bızım kendı serverımız oluyor.
fin serverınde ve dıgerlerınde en fazla 2 dakka ıcınde msja cevap verılırken bizimkınde 3. gune gırdık ama hala bır netıceye varamıyoruz.
isyan edılmıyecek gıbı deıl
sikayet ettıgımızde banlanıyoruz.
daha oncede kufuru sıkayet ettım ama bır sonuca varamadım
sımdıde hesap ıle alakalı konu var yıne ulasamıyoruz multiye
Öncelik ile merhaba
Bakın bir standart serverda olsun 10.000 kişi bu 10.000 kişi den 5.000 ni ;
Bu bana saldırıyor
Asker nasıl basılır ?
Askeri üs nereye kuruluyor ?
asker nasıl çıkartılır
hammadde göndersene
küfür
vs vs vs
Şeklinde mesaj atar günde en az 2 şer tane 2x10.000:20.000 mesaj
Gelelim ceza alanlara günde toplam 2 şer tane itiraz mesaj'ı atsa 50x2:100
e bide boş mesaj atan olucaktır kıllığına
yani toplam 30.000 msaj alıyordur e haliye bizlere ulaşması zor oluyor
Acı ama gerçek:rolleyes:
bu dedıklerın gayet guzel hoc acıklamalar ama anlamadıgım dıger serverdekı multiler nasıl yetısıyo bunlara
onların multileri insan deılmı ordakı oyuncu sayılarıda nerdeyse aynı
sorunlarıda aynı farklı olan acaba nedır bunun sebebı nedır
bu dedıklerın gayet guzel hoc acıklamalar ama anlamadıgım dıger serverdekı multiler nasıl yetısıyo bunlara
onların multileri insan deılmı ordakı oyuncu sayılarıda nerdeyse aynı
sorunlarıda aynı farklı olan acaba nedır bunun sebebı nedır
İşte sorun tam orada onlar bizler gibi kuralları okumadan oynamayorlar Mh nedir görevi nedir hangi durumda söz konusu olduğunda mesaj atırlır problemin cevabı hangi kısma uygun ise oraya atıyorlar mesajı sadece sorun bu sorunları çıkaran bizler madur olanlarda bizler
Arkadasım kendınızı neden cevap vermek zorunda hissediyosunuz.
Multi ye Yazıyorum ben Acıklamalarına yada bılgılendırmelerıne ıhtıyacım yok. bılgılenmek ıcınde yazmıyorum buraya multilere ulasmak ıcın yazıyorum.
3. gun oldu hala bır cevap alamadık.
Cezada Multiye yazın diyo konusun diyo ama KOnusucak Multiyi bulamıyoruz 3 gun oldu 3 gunn
multilerden cevap bekliyorum ben.
arkadaslardan ricam acıklayıcı bılgılendırıcı mesajlarını yazmamalarıdır.
Lutfen cevap vermeyiniz sizler cevap verdikce arada kaynayıp gidiyor.
DeathLess
08-05-2008, 17:52
Arkadasım kendınızı neden cevap vermek zorunda hissediyosunuz.
Multi ye Yazıyorum ben Acıklamalarına yada bılgılendırmelerıne ıhtıyacım yok. bılgılenmek ıcınde yazmıyorum buraya multilere ulasmak ıcın yazıyorum.
3. gun oldu hala bır cevap alamadık.
Cezada Multiye yazın diyo konusun diyo ama KOnusucak Multiyi bulamıyoruz 3 gun oldu 3 gunn
Multihunter'a forum aracılığı ile ulaşamazsınız. Buraya yazmanız işlemlerinizi hızlandırmamaktadır.
Aynı şekilde forum ile ilgili sıkıntınızı Multihunter'a yazmanız da bir anlam ifade etmez.
http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=48787&page=13#post1200269 adresinde tarafınıza yeterli cevap verdiğim halde ısrarlı yazılarınızı anlamak maalesef mümkün olamamaktadır.
multiler cevap vermeden sılıyor msj ları
basvurucak baska yerımız olmadıgı ıcın burda dıle getırıyoruz.
hic bir sekılde msjlara cevap verılmıyo gonderılen kutusundada msjlar sılınıyor.
kufur olayındada aynı durum soz konusuydu ıkı kez msj atmama ragmen cevap verılmedı
mesajlar sılındı .
aynı sekılde sımdıde 3 kez msj attım yıne cevap verılmeden sılnıyor msjlar.
cezaysa ceza verıldı sukadar gun denılsın. acılmıcaksa acılmıcak denılsın.
neye cevap verıyo bunlar pekı kufure cevap yok. hesapla ılgılı msaja cevap yok.
ozaman neden acıklama bolumune multilere mesaj atın konuyu gorusun.. dıye acıklama yazmıslar.
bumudur multi olmak kulagını kapatıp oturmakmıdır.
nightdevil22
09-05-2008, 01:35
hic bir sekılde msjlara cevap verılmıyo gonderılen kutusundada msjlar sılınıyor.
kufur olayındada aynı durum soz konusuydu ıkı kez msj atmama ragmen cevap verılmedı
mesajlar sılındı .
ozaman neden acıklama bolumune multilere mesaj atın konuyu gorusun.. dıye acıklama yazmıslar.
buna benzer bir olay benimde başıma gelmişti admine msj atman yeterli oluyor.yani iletişimin sonu yok.
buna benzer bir olay benimde başıma gelmişti admine msj atman yeterli oluyor.yani iletişimin sonu yok.
ınankı msj atmadıgım kısı kalmadı.
bari bıraksınlarda hesabımızı droplayıp gidelım.
diyalogla varılıcak bır yerımız kalmadı nasıl olsa
mesajlar sılındı .
Bana bir kanıt verirmisiniz okunmadan silindiğine dahi
turgutreisfb
09-05-2008, 02:58
ben kendisini tebrik ediyorum kurallar doğrultusunda 2 msj yazdım 2 sinide okudu vede cvpladı sizde düzgünce yazarsanız sizin sorularınızıda cvplar
bknz
http://football.kucukresim.com/uploads/multi-1d5054.jpg (http://www.kucukresim.com)
http://football.kucukresim.com/uploads/multi-287e35.jpg (http://www.kucukresim.com)
l-BrK-26-l
09-05-2008, 10:49
Ben e-mail'imin şifresini unuttum altın aktarmam gerekiyor nasıl yapabilirim?
Ben e-mail'imin şifresini unuttum altın aktarmam gerekiyor nasıl yapabilirim?
Msn'ye girişte altta parolanızı unuttunuz mu sorusu var.Ona tıkla.Onda ki soruya cevap ver böylece e-mail adresine gir.Altın aktarımınıda yap.
7. gune girdim ama hala mh cevap vermeye tenezzul etmedı.
nasıl iş anlayamıyorum
GölgeAdam
11-05-2008, 11:43
7. gune girdim ama hala mh cevap vermeye tenezzul etmedı.
nasıl iş anlayamıyorum
Arkadaşlar biz halen anlatılanı anlayamadık bunu anlayamıyorum,Anlatılan ve anlaşılmayan olay çok basit,
Mh şikayet yeri burası değil haklı olabilirsin ama buradan derdimizi anlatmayla elimize bişey geçmiyor.
Şikayet merci Admin mail ile yapalım MH ile ilgili sıkıntılarımızı eğer burda bulunuyorsak forum adminimize öm ile yapalım çok zorda kalırsak.
Arkadaşlar burada multihunter'la nasıl iletişim kurulacağımız anlatılıyor.Burada multihunter'la konuşamazsınız.Sadece oyunda nasıl iletişim kuracağınız anlatılır.
iletişimmi :)
iletişim kurucak multiyi bulman lazım once .
cevap vermeyen multiyle nasıl iletişim kurucaksın. cevap vermedıgı gıbı hesabıma gırıp gonderılenler kutusundan msjımı sılıyor.
7. gunde cevap verılmeyen mesajın nesı ıletısımle cozulucek.
diger serverlerde 2 dakika ıcınde cevaplanan msjlar bızde 7 gunde cevaplanmıyor.
onların hizmet anlayısdı ıle bızım hızmet anlayısımız bu.
onlar memnun bırakmaya calısırken uyelerı
bızımkıler asarım kesırım cevap vermem verırırım kımene havasındalar.
Not: gereksiz cevaplar yazmayın acıklamalardan gına geldı.
darkavalon
11-05-2008, 16:40
Arkadaşlar MH'lik bir meslek değildir.Şunu çok iyi kavramak gerekir.Onlar da bizim gibi normal insanlardır.İşinde gücünde hepsi.Travian Games MH'lere ücret teklif etmez.İşlerinin olmadığı boş vakitlerinde server ile ilgileniyorlar.Buna rağmen bir çok mesaj değerlendirilmekte.Ayrıca hiç öyle havada değiller.Kaldı ki 7 gün içinde mesajınıza cevap alamadı iseniz admin@travian.com.tr adresine ulaşınız.
biliyoruz kardes bılıyoruz bunun ıcın gereksız acıklama mesajı yazmayın dıyoruz.
yaptım onların hepsını. admınede yazdım verılen adresede yazdım
acıklama yapmanıza gerek yok . altına not dustum acıklama yapmayın dıye.
darkavalon
11-05-2008, 18:01
biliyoruz kardes bılıyoruz bunun ıcın gereksız acıklama mesajı yazmayın dıyoruz.
yaptım onların hepsını. admınede yazdım verılen adresede yazdım
acıklama yapmanıza gerek yok . altına not dustum acıklama yapmayın dıye.
Sen yazma desende ben yazıcam:)
Eğer ki dediğin gibi mesajlarına cevap alamadıysan demek ki bir yerde haksızlığın saptanmıştır.Mesajınızın doğruluk veya inandırıcılık payı yoktur.
Şimdi kimse kalkıp bana bu başlığın amacını anlatmasın. Biliyorum burası şikayet yeri değil ve biliyorum multihunterlar burayı okumuyor (tabi yersek) hiç biri olmadı, bu forum travian games'in özel mülkü. Kısaca burası travian games e ait bir forum sitesi. Yani buraya oyunla ilgili istediğimiz her şeyi "üslup ve saygı kuralları içerisinde" yazmakta özgürüz. Tonlarca gereksiz mesajın yanında birazdan yazacaklarım birilerini rahatsız ederse (pusuya yatmış bir şekilde kendini denetmen sanan forum üyelerinedir lafım) hiç zahmet etmesinler onların ilgilenmesi gereken binlerce mesaj var sırada gidin o mesajları taciz edin.. Bu başlığı da gerçek moderatörlerin ve adminlerin denetimine bırakın sayın üyeler.
Buyrun size S5 den bir kesit (yorumsuz):
Şikayet edileli tam 1 ay oldu.. Ses seda yok. MHler ücretsiz çalışıyor olabilir ama travian gamesin bu duruma bir çözüm bulması gerekiyor. Ya gitsin ücretli eleman tutsun, ya da daha fazla gönüllü bulsun. Ben beklemek zorunda mıyım? Bu multiciler yüzünden oyundan soğudum yahu! 3 gün 5 gün 7 gün değil bir koca ay! 3 x 10 gün..
Ek mesaj: (yeni mesaj göndermek istemedim)
Arkadaşlar beklemekten sıkıldım ve admin@travian.com.tr yerine admin@travian.com a güzel bir mail attım. bakalım com mu daha hızlı cevap verecek yoksa com.tr mi :) almancanız veya ingilizceniz varsa size de tavsiye ederim..
admin multilerden daha cok ılgılenıyo bu konularla
en azından bır cevap verıyo ve geregını yapıyor
ama multiler hic bir işe yaramıyor.
keske hepsi admın gıbı olsalar
elli kere multilere msj attıgım halde hıc bırıne cevap vermedıler. ustelık hesabıma gırıp gonderılenler kısmından sıldıler.
acıklama bolunde multilerle ıletısım kurun diyor ama iletişim kurucak multihunter yok.
ozaman acıklama bolumune neden ole yazıyosun kılıtledık gıt ne yaparsan yap dıye yazın
Attığım mailden midir, yoksa buraya yazdığım mesajdanmıdır bilinmez ama aradan 3 saat geçmesine rağmen son duruma dikkatli bakın. Özellikle silinen hesaplara ve birlikte kalan oyuncuların nüfuslarına.. Bu arada oyun içerisinden gönderdiğim mesaj hala okunmamış :) Garip değil mi?
DeathLess
15-05-2008, 06:20
admin multilerden daha cok ılgılenıyo bu konularla
en azından bır cevap verıyo ve geregını yapıyor
ama multiler hic bir işe yaramıyor.
keske hepsi admın gıbı olsalar
elli kere multilere msj attıgım halde hıc bırıne cevap vermedıler. ustelık hesabıma gırıp gonderılenler kısmından sıldıler.
acıklama bolunde multilerle ıletısım kurun diyor ama iletişim kurucak multihunter yok.
ozaman acıklama bolumune neden ole yazıyosun kılıtledık gıt ne yaparsan yap dıye yazın
Sayın Hender;
-Mh'lerin sizin hesabınıza girme gibi bir yetkileri yoktur.
-Mh'lerin gönderilen şikayetlerin hepsine şikayet sonucu bildirmeleri gibi bir zorunluluğu da yoktur. Buradaki yazılarınız ile haddinizi aşıyorsunuz.
Attığım mailden midir, yoksa buraya yazdığım mesajdanmıdır bilinmez ama aradan 3 saat geçmesine rağmen son duruma dikkatli bakın. Özellikle silinen hesaplara ve birlikte kalan oyuncuların nüfuslarına.. Bu arada oyun içerisinden gönderdiğim mesaj hala okunmamış :) Garip değil mi?
Aynı hesapları sizden önce başka bir oyuncu da şikayet etmiş olamaz mı? Ve o kişinin mesajları sizden önce okunduğundan dolayı işlem yapılmış olamaz mı?
Ayrıca multi olarak adlandırıp ekran görüntüsü aldığınız hesaplar için argo kelimeler kullanmayınız. (Bkz: Kaydettiğiniz resmin ismi)
Halk arasında gecen tarifiyle ;
-oyunda multileri , sifre ile giris yapanları
-hesaplar arası pushing yapanları
-küfür ve hakaret edenleri
yakalayıp ceza veren kisi ...
Gercekte ise mesajlara cevap vermemeyi ilke edinmis, ceza vererek kendini mutlu eden, oyundan anlamayan , tek dişi kalmış canavar ...
20 gundur attığım mesacı okumayan cevaplamayan tahminimce içinde kimsenın olmadığı terkedıilmiş köy :))):)
bunun gibi daha cok msj mevcut .
artı mh ların gorevlerı arasında hesaba bırıp ınceleme yetkısı vardır.
hepsine diyosunda hepsi nerde ben tek bir msjıma cevap alamadım.
arkadasın bir tanesının tavsiyesıne uyup admin e msj attım sabah attım aksam sorunum halloldu.
mh gorevını ustlenen arkadasa 9 gun boyunca msj cektım. hic bir msja cevap alamadım.
arkadası savunma zorunda hissetmeyiniz kendınızi
DeathLess
15-05-2008, 09:19
bunun gibi daha cok msj mevcut .
artı mh ların gorevlerı arasında hesaba bırıp ınceleme yetkısı vardır.
hepsine diyosunda hepsi nerde ben tek bir msjıma cevap alamadım.
arkadasın bir tanesının tavsiyesıne uyup admin e msj attım sabah attım aksam sorunum halloldu.
mh gorevını ustlenen arkadasa 9 gun boyunca msj cektım. hic bir msja cevap alamadım.
arkadası savunma zorunda hissetmeyiniz kendınızi
Multihunter'in profilini okumanız için 5 günlük bür sürece ihtiyacınız olduğu kanısındayım.
MH profilinden bir yazı
-Yaptığınız şikayet hakkında heran geri dönme yada bilgilendirme beklemeyiniz. Size geri dönüş yapılmamış olması şikayetin değerlendirilmediği anlamına gelmemektedir.
Oynadığım serverlarda şu ana kadar boyle bir sıkıntı yaşamadım. En geç okunan mesajım 6 gün oldu. Biraz anlayışlı olmak lazım binlerce insanla uğraşmak kolay olmasa gerek kaç tane mh. olurlarsa olsun :)
Aynı hesapları sizden önce başka bir oyuncu da şikayet etmiş olamaz mı? Ve o kişinin mesajları sizden önce okunduğundan dolayı işlem yapılmış olamaz mı?
Olabilir, hatta buna benim dışımda herkes inanmış da olabilir problem değil. Sonuçta suçlular cezalandırıldı gerisi önemli değil..
Hazır konu açılmışken, çok meşgul multihunterları rahatlatacak bir çözüm. Her oyuncunun profil ekranına bu oyuncuyu şikayet et şeklinde bir link eklenip, şikayet konu başlığı seçilmesi istenilebilir. Örneğin multi, küfür vs.. Bir sonraki ekranda da ilgili mesaj linki veya şüphe duyulan diğer köy isimleri eklenen bir form gelir. Eğer aynı konu başlığı ile bir oyuncu daha önce şikayet almış ise ekrana bu oyuncu için şikayet konusu işlemdedir gibi ir uyarı gelebilir ve aynı oyuncu için aynı konu hakkında 2 bir şikayet işleme knulmaz.
Böylece sistemde her oyuncu için en fazla 1 adet şikayet kaydı tutulur. Bir oyuncuyu 1000 kişi şikayet etmez değil mi? Bunu yeni fikirlere deyazacağım umarım kısa zamanda hayata geçer çünkü beklemekten gerçekten sı-kıl-dık..
S6 multihunter'ına mesaj yazdım.2 gün geçti.Ses soluk yok.Türkiye'nin %11'i işsiz.O kişilerden bir kaç tane bulu