Tüm Versiyonu Göster : ULTİMACILAR NEREDESINIZ?
Karanliklord
14-01-2007, 00:07
Arkadaslar bu online rpgnin babası uo idi yanlısmı?
Bazen yeni cıkan online oyunlara bakıyorum ama uonun yanına bile yaklasamıyorlar. Hepimizin basından roman olacak maceralar gecmistir uo da. Burada o eski gunlere donebiliriz. basımızdan gecen kısa maceraları burada yazabiliriz. Iste ilk yazacagım guzel fakat ihanet kokan bir macera. Vaybe okadar zaman gectiki sehir isimlerini unuttum.
Bodrumda arkın int. kafesinde hergece sabaha kadar kasardık. Benim karakter buyucu mageryside oldukca iidi ama 7kisilik ark ekibiyle ana sehirde malzeme alırken ululardan gurup cagrısı geldi toplanıp pk sehri basacaktık. Saat gece 3sularıydı ve cagrı ise yaramıstı. Ortalama 40-50 kisi olmustuk. Ultimacılar bunun iyi bir gurup oldugunu bilirler. Bu gurupta yaklasık en ezik bizdik hep icimizde ulular lordlar vardı. Katliam ve yagma yapacaktık. sonunda ululardan biri pk sehrine gecit actı hepimiz pk sehrine teleport olduk. Sehirde ilk bulduklarımızı kesmeye basladık. Ama nereden bilebilirdikki icimizde hain olacagını. Megersem baskını haber veren kostebek varmıs icimizde birden hertarafımızda pklar belirdi hemde hepsi lord ve ulu. Katliam yapalım derken biz tam bir katliama maruz kaldık. Ortalık tam bir can pazarına donustu. Ortalıkta heal diye bagıranlar kacmaya calısanlar energyvorteksler havada ucusuyordu. Hicbirimiz geriye sag donemedik. Hepimizin uzerinde full setler vardı. Hepsi yagmalandı.
Buhran71
01-02-2007, 17:54
Katılıorum... Knight çıktı yerini aldı dediler ama olmaz öyle şey bugün bi uo bi diablo II exp. ın battle.net te verdiği zevki hiç biri yaşatmıo...
Ultima yuzunden yuz felci gecirmistim bi gece .. (: sabahina hastanedeydim.. Sebep neydi diye sorarsaniz Oynadigim serverda Cok degerli bir binek spawn edilicekti o gece biz tamerlar o gece 3 e kadar sabahlamis msnden isin geyigini yapiyorduk.. sonunda ne oldu .. ben felc gecirdim hastanelik oldum hastanede 1 hafta kdr yattim taburcu oldum.. ve duydum ki spawn da konulmamis .. Bu durumda Oyuna bir daha donmeme karari aldim..
Bu oyun yuzunden rpg den biraz uzaklastim sebebi hepp kucuk ufakliklarin oyun seviyesini kendii caplarina indirgemeleri idi .. bla bla..
ara sıra tekrar nostalji yaparız arkadaşlarla olum bi server warmış ii diyolar başlasak mı ? hadi yaa du ben bi acc alam.. sonra tekrar normale dönülür..ultima online hayat offline!
Karanliklord
02-02-2007, 02:16
Evet katılıyorum ultima online ı simdiki gibi bebeler oynamıyordu. Olay sadece dövüsmek degildi. Arkadasın kayıgına dolusur saatlerce balık avlardık ne guzel gunlerdi. Knight online ona baktımda yazık. Ultimanın bambaska bir havası vardı.
knight denen oyunda geçen dialog..
X: s.a
Y: hi
X: easy come brother ( kolay gelsin abi )
Y: :S
azuhaha:D
infazteam
02-02-2007, 11:15
ben ultima online hiç oynamadım... ne oyunmuş arkadaş bu oyun yüzünden lisedeki arkadaş gurubumuz dağılmıştı yaw... tenefüslerde sigara içmeye kaçardık, adamlar uo muhabbeti yapmaktan sigara içemez aynen geri dönerlerdi...
demişdim ultima online hayat offline :D , kendini uo dan ogameden kurtaran arkadaşlarım normal hatta çok sosyal insanlar ama uo dan sonra wow a başlayanlar aynen dewam :D:Dyazk ya üzülüyorum adamlara :D (ciddiyim )
Buhran71
02-02-2007, 19:58
wow'da hoş ama uo geyikleri gibi değil... Bu arada burda Diablo II exp. Oynayanlar var mı battle nette?
evet uo diablo hiç bişeye deişmem diablo expde 88 level barb vardı :) Ultimaya 3.5 senemi werdim ben :) Knightley -Cruel- Seraphim Karaktersizler Bozkurtlar bunlar guildlerimden bir kaçı bilen bilir bıraktım ama donmemk uzere
Aredhelamin Amon
04-02-2007, 16:55
Buhran wow'da da geyik bomba oluyor. Ama tabiki ultima'nın yeri ayrı.. Son levelde basmalar basılmalar.. Spy vardı yoktu polemikleri.. Edit damgaları...
Buhran71
06-02-2007, 19:12
Arkadaşlar bide burası rpg topici adamlar anket açıolar alakasız konular açıolar bunları temizletelim adam gibi bi topic olsun ya!...
Su and Ultima onlien oynanacak turkce server varmı?
yoksa yabancı server varmı?
yoksa UO benzeri server varmi?
bide bularında KO gibi indirilmesi gereken buyuk dosyaları varmı?
Aredhelamin Amon
18-03-2007, 22:06
lastturques.com diye bir server güzel bi server. scriptleri güzel. Üyelik forumla fixlenmiştir. Her zamanki gibi Amon guildi ile oradayım ;)
edirne tayfası ilker abi falan warmı 5ay once bırakmıştım :)
bu oyun tek kelime ile ömrümü yedi bitirdi :) önümüzdeki agustos 4. senemi doldurucam oyunda :D
Aredhelamin Amon
27-03-2007, 08:35
soyadıma bakarsan amon :) Hepimiz hep aynı yerdeyiz.. Seni tanıyamadım yannız? Edirne'limisn sende
ben bursalıyım :) Force ismi İlk Staff Oldugum Serverda Ownerı Zorla Koymuştu Bende Kullanıyorum.hatta pglere gittigimde senin +12 in varmı fln diolardı :P
Son Zamnlarda Charimin Haclenmesi Ve Coluk Cocuk Dene Gremlinlerinin Oyunu Batirmasindan Dolayi Ko Ayni Mario Gibi Klasic Bi Gameboy Oyununa Dondu Uo Yu Cok Oynamak Istedim Fakat Str Int Gibi Basi Ozellikler Kasmaktan Fenalik Geldi Ogrenmeye Caliscam Ama Nostalji Baska...
foxydevil
21-06-2007, 17:38
Lisede 10. sınıfta gerçekleşen en normal olaylardan biri benim sınıfa gelir gelmez uyumam olurdu, sebep : sabaha kadar skill kasardım :D sonradan kurtuldum oyundan diye sevinirken ogame başladı, bi işyerinde çalışıyodum o sıralar işyerindeki abiler[kendileri bilgisayar mühendisi idi] 1. evren in ilk 100ü içindelerdi onlar sayesinde epey oynamıştım onu da sonra baktım olcak gibi değil online oyunlar yüzünden evden çıkamıyorum en iyisi bırakıyım dedim
Bi arkadaşım Travian linkini atana kadar da ne güzel bırakmıştım.. :D
zaten oyuna ilk başladığımda fazla server ı yoktu [s1 ve s2 vardı sadece] yeni bi oyun biraz bakıyım dedim ilk başlarda ilgilenmedim pek, şimdi başından kalkamıyorum yine..
hatta UOya da tekrar başladım bikaç gün önce, UOgamers diye yabancı bi server dayım 100 level fishing kastım artık paraya para demicem :p
En büyük UOdur bence tüm rpg lerin tüm ortaçağ oyunlarının babası ;)
pcklavye
21-06-2007, 22:23
Ya UO dan bir kaç SS koyamazmısınız acaba ?
Ultima Online online rpgnin temel taşırıdır. Benimde vazgeçilmezim... RP SERVERları tutulmasada gittiğim her sitede bir hikaye yazar oynar oynattırır. Oyunun pvp ve pvm dışı yanlarınıda göstermiş olurum. Sizde o yanları görmeye çalışısın...
foxydevil
22-06-2007, 13:03
Benden birkaç ekran ScreenShot
zavallı balıkçı ben koca canavara karşı :p
http://i81.photobucket.com/albums/j208/foxydevil646/war.jpg
balık tutuyorum :)
http://i81.photobucket.com/albums/j208/foxydevil646/fishing.jpg
foxydevil
22-06-2007, 13:04
Kestiler ya :(
http://i81.photobucket.com/albums/j208/foxydevil646/died.jpg
Zavallı bankam :)
http://i81.photobucket.com/albums/j208/foxydevil646/bank.jpg
pcklavye
23-06-2007, 00:31
SS ler için teşekkürler . Bi sorum olucak
UO yu normal bir CD marketten alıp yükliyerekmi online olarak oynamaya başlıyoruz Tıpkı WOW daki gibi
Yoksa Bir Siteden Client ınımı indirip kurup online olarak oynuyoruz.???
Serverları var arkadasım onların sitesinden clientini alman gerekir siteye kayıt olursun baslarsın oynamaya.
Ama beni dinle başlama bu oyuna dandik bi oyun falan demiyorum sardımı hayat ofline olur valla ki sarar yani oylede güzel frp bi oyun onu kasıyım bunu kasıyım derken aylar gecer.
Kendimden biliyorum nebula diye cok zor bi serverda kasmıstım 3 yıl falanda oynadım.
Ultima Online bağımlılık yapar. Başlaması kolay bırakması zordur.
Yeni başlayacaklara söyleyeceklerim var.
Unutma sen bu yolda ne ilksin ne son olacaksın.
Sakın kahramanlık yapayım deme çünkü tek kahraman sen olmayacaksın.
Eşyanı saklamak için aldıysan ver birine gitsin.
Tereddüt etme savaşlar saniselik kararlarla alınır.
Savaşırken sakin ol seni yeneni tebrik et.
Katbettiklerin için üzülme, kazandıkların için böbürlenme.
Aredhelamin Amon
23-06-2007, 08:01
Arkadaşlar.. Ultima'nın yeni versiyonu Ultima Online : Kingdom Reborn piyasaya çıkmıştır.. Ultima hayatına yeniden merhaba dememi sağlayacak kadar güzele benziyor...
Ne cıkarsa cıksın bi kere sildim makinadan birdahada kurmam tavsiyede etmem
foxydevil
25-06-2007, 18:29
SS ler için teşekkürler . Bi sorum olucak
UO yu normal bir CD marketten alıp yükliyerekmi online olarak oynamaya başlıyoruz Tıpkı WOW daki gibi
Yoksa Bir Siteden Client ınımı indirip kurup online olarak oynuyoruz.???
Rica ederim :)
Normal oyunu kuruyorsun ondan sonra birçok server dan birini seçip oyuna başlayabilirsin (Türk serverLarı da mevcut:))
çok eğlenceli bir oyun tavsiye ederim, ama baştan söylüyorum: hertürlü bağımlılıktan oynayan arkadaşlar sorumludur :D
Elpida oynayan yokmu yada Pagan pvp ?
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.