Tüm Versiyonu Göster : 15 tarlalı köy
barışaslan3
24-09-2007, 21:55
ya arkadaşlar 15 - 8 tarlalı köyleri nasıl bulucam:D
15 ve 9 tarlalı köy sanırım oda ozan_canın hazırladığı travian beyond tarla bulucu eklentisinden bulabilirsin:)
ayrıca 2 konu açmışın bilerek açtığını zannetmiyorum buda sayfa yüklenirken ardarda yeni konu gönder seçeneğinden kaynaklanıyor dikkatli olursun bir dahakine ;)
Tarla Bulucu (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=40359)
Travian Beyond (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=21374)
majestic1905
24-09-2007, 21:59
Kardeş bir önce açılan konu onunla ilgili travian beyond yükle daha rahat oluyor ..
arkadaşlar gereksiz bir soru olduğunu düşünebilirsiniz ama lütfen biri bana özel mesajdan bu 15-8 tarlalı köyün ne olduğunu ve nedemek olduğunu ayrıca wow belediye binası ve natarın da ne olduğunu açıklarsa sevinirim ama bunları çooooooooook iyi bilen birisi olsun lütfen ya hiçbirşey anlamıyorum ve bunlarla ilgili belkide şu ana kadar 150 bin tane konu açılmıştır yapmayın lütfen yahu;)
24-09-2007, 22:50
wow dünya harikası demek natar köyleri onda oluşur natar köylerini yıkarak bunu inşaa edersin 100 olunca servere reset atılır
belediye binası Belediye binasında halk için eğlenceli festivaller düzenleyebilirsiniz. Bu festivallarle kültür puanlarınızı artırabilirsiniz.
Kültür puanları başka köyler kurmak için yada başka köyleri ele geçirebilmek için gereklidir.Her yapı kültür puanı üretir.Bu yapıların seviyeleri artırıldıkça üretilen kültür puanlarıda artar.Festivaller sayesinde kültür puanı üretimi kısa bir süre için çok hızlı artar. bu demek
yahu arkadaşım wow nasıl kuruluyo belediye nasıl kuruluyo natar köyü ne natar nasıl olucam bende natarlı köy olmak istiyorum natarlı köy olup olmadığını nerden anlıyım nasıl yıkayım o köyü wow kurduktan sonra napcam ne yasptıktan sonra yapabilirim belirli bir kişi sınırı varmı ön koşulları nedirr bana biri özel mesajdan atsın yoksa kafayı yiycemmm çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ayrıntılı bi şekilde atın olurmu böylee konunun
içindeeeeeeeeeeee olmak ki canım deme
Sen daha yenisin galiba travianda bunlarla ilgili zaten birçok konu açıldı muratx90 çok iyi açıkladı ama anlamadıysan moderatörlere sor.
nightelf
25-09-2007, 18:11
yahu arkadaşım wow nasıl kuruluyo belediye nasıl kuruluyo natar köyü ne natar nasıl olucam bende natarlı köy olmak istiyorum natarlı köy olup olmadığını nerden anlıyım nasıl yıkayım o köyü wow kurduktan sonra napcam ne yasptıktan sonra yapabilirim belirli bir kişi sınırı varmı ön koşulları nedirr bana biri özel mesajdan atsın yoksa kafayı yiycemmm çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ayrıntılı bi şekilde atın olurmu böylee konunun
içindeeeeeeeeeeee olmak ki canım deme
:)
natar köylerini yıktı wowu da kurdu iki dakikada.helal sana:D
cepnioglu
18-05-2008, 17:56
arkadaşlar bu tarla bulucuya tıklıyom
Herhangi bir Konu belirtmediniz.
Eğer geçersiz bir işlem yürütmediğinizden eminseniz lütfen buraya tıklayarak bildiriniz.
yazısı çıkıyor karşıma sorun nedir beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Saygılar...
travian_05
18-05-2008, 17:58
arkadaşlar bu tarla bulucuya tıklıyom
Herhangi bir Konu belirtmediniz.
Eğer geçersiz bir işlem yürütmediğinizden eminseniz lütfen buraya tıklayarak bildiriniz.
yazısı çıkıyor karşıma sorun nedir beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Saygılar...
Yasaklandı ve konu silindi çünkü...
ya arkadaşlar 15 - 8 tarlalı köyleri nasıl bulucam:D
7*7 de 3 tane tahıl vahası olan yerde mutlaka vardır dostum..
Murat Kaplan
18-05-2008, 18:52
bencede vahaların etrafına bak genellıkle vaha cevresınde bulunurlar
neden? herkes kullanıyor.
http://www.travian.web.tr/
bu yasal oluyor sanırım
kaankaniz
05-10-2008, 11:35
1.si 8 tarlalı bulursan tarihe geçersin
2. si süper harita ile bulabilirsin (googleye yaz)
travian beyond tarla bulucu eklentisinden bulabilirsin
weya teker teker yer bakarak bulabilirsin ama 15 tarlari koy yerine 9 tarlalı koy daha iyi diyorum bu sadece tawsiye
beyondda tarla bulucu var ordan bulabilirsin;););)
ahmetayaz
11-10-2008, 17:24
beyondda tarla bulucu var ordan bulabilirsin;););)
beyonda tarla bulucu nerede ?
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.