*titanic*
23-09-2007, 16:38
Brigendam!ın kapıları açılır açılmaz çevredeki herkes çığlıklarla geminin dehşet verici bir görünüme sahip olduğunu anlatıyordu.Yaşadığımız çağın en güzel uzay gemisi denilebilirdi.O gemiye sadece çağ asilleri binebiliyordu.Brigendam’a binmek tam bir onurdu.Babam o kadar uzakta olmasına rağmen işçiliğe gitmemişti.Dünya Ortak Yönetim Meclisi’nde bulunuyordu.Tabiki de önemli bir iş olduğu için Dünya’dan aşırı uzak derecedeki yerlere gidiyorlardı.Sınıf farklılarları hiçbir zaman sona ermemişti.Günümüzde de devam ediyordu.İnsanlık dört ayrı gruba ayrılmıştı.Bu yüzden doğal olarak yolculuk edecekleri uzay gemileri de.Yolculuk için dört ayrı gemi yapılmıştı;
Brigendam
Origrima
Splophrosgy ve
Tsrandigronostina
Gemilerde olan yolcular yani insanlık;
Asiller
Zenginler
Halk ve
Fakirler olarak ayrılmıştı. Teknolojik anlamda da sınıflar arası farklılıklar yaşanıyordu.Biz monitörsüz klavyesiz, sadece düşünce ile çalışan bilgisayarlardan kullanırken.Fakir sınıf eski zamandan kalma laptopları kullanıyordu.Yani bu derece farklılıklar vardı.Bu benim hoşuma gitmiyordu.Ama bu asilliği bazen zor durumda olanlar için kullanabiliyordum.
Artık yerlerimizi almıştık.Zamanın en hızlısı gemisi olmasına rağmen yeni gezegene gitmemiz yaklaşık bir ay sürecekti.O kadar süre içinde yaşamamız için her şey vardı.Gemi dört dörtlüktü.Yerlemize de geçmiştik.Artık kalkış zamanı gelmişti.Tüm ömrümüzün geçtiği bu gezegenden artık ayrılıyordum ve diğer insanlar da.
Brigendam
Origrima
Splophrosgy ve
Tsrandigronostina
Gemilerde olan yolcular yani insanlık;
Asiller
Zenginler
Halk ve
Fakirler olarak ayrılmıştı. Teknolojik anlamda da sınıflar arası farklılıklar yaşanıyordu.Biz monitörsüz klavyesiz, sadece düşünce ile çalışan bilgisayarlardan kullanırken.Fakir sınıf eski zamandan kalma laptopları kullanıyordu.Yani bu derece farklılıklar vardı.Bu benim hoşuma gitmiyordu.Ama bu asilliği bazen zor durumda olanlar için kullanabiliyordum.
Artık yerlerimizi almıştık.Zamanın en hızlısı gemisi olmasına rağmen yeni gezegene gitmemiz yaklaşık bir ay sürecekti.O kadar süre içinde yaşamamız için her şey vardı.Gemi dört dörtlüktü.Yerlemize de geçmiştik.Artık kalkış zamanı gelmişti.Tüm ömrümüzün geçtiği bu gezegenden artık ayrılıyordum ve diğer insanlar da.