Tüm Versiyonu Göster : Vatan Sevgisi
Arkadaşlar ben galyalıyım.Reisle bir adamın ikinci köyünü aldım az önce.Vatan sevgisi sıfır ya . Köşk kuruyorum artmadı bina seviyelerini geliştiriyorum artmadı. Ne yapmalıyım
UmbreaLLa
15-09-2007, 15:22
köşk kurduysan artması gerekirr
yavaş yavaş artar kösk seviyesini
yükselt ;)
..::|nrylmz|::..
15-09-2007, 15:23
Bina kurdukça artar.Dün bende aldım bugün 100'ledim :).
Arkadaşlar ben galyalıyım.Reisle bir adamın ikinci köyünü aldım az önce.Vatan sevgisi sıfır ya . Köşk kuruyorum artmadı bina seviyelerini geliştiriyorum artmadı. Ne yapmalıyım
Bu konuda arama yapsaydın iyi olurmuş.Ama yinede cevabı:
Vatan sevgisi Saray ya da Köşk yoksa günde 1% artar. Fakat Saray ya da Köşk varsa günde X% kadar artar. X burada Sarayın ya da Köşkün seviyesidir.
kardeş nasıl 100 yaptın söylesene anlat bende yapayım
ya köksü gelişdir merkeez binası yap bekle takma kafaya;) yuz olur aksama
iki oldu şimdi zamanla artıyor galiba köşkü şimdi kurdum 4 yaptım
evet bencede zamanla artar seviye
_Bozkurt_
15-09-2007, 15:50
iki oldu şimdi zamanla artıyor galiba köşkü şimdi kurdum 4 yaptım
hah işte ölle yavaş yavaş
_Bozkurt_
15-09-2007, 15:51
evet bencede zamanla artar seviye
yanlız flood yapma arkadaşım
_Bozkurt_
15-09-2007, 15:51
Allah kahretsin bn sölerken flood yaptım
atilla_224
15-09-2007, 15:57
köşkü kur zamanla artar
yanlız flood yapma arkadaşım
senin yaptığın flood aslında
Arkadaşım eğer vatan sevgisini arttıracaksan köşk veya saray yapmalısın,köşk ve sarayın seviyesinin arttırdıkça vatan sevgiside yükselir...İYİ OYUNLAR...
JasonCrantz
15-09-2007, 16:19
Hızlı bir şekilde Köşk seviyesini arttır. Seviye 10 olursa işin kolay olur. Bu arada arkadaşlar çokk flood yapıyorsunuz . Eğer bir yazı eklicekseniz mesajınızı düzenleden eklentinizi yapın!
teşekkür ederim arkdaşlar bakın flood yapmaya başladınız yeter
belediye kur festival düzenle o zamnda artması lazım ?? yanlış mı biliyorum?
akedemi seviye 5 askeri üs 1 beledye nerde ben nerde en iyisi köşkle merkez binası
taşıyıcı
10-10-2007, 16:37
vatan sevgisi öle bir anda 100 olmaz mantıken reel hayatta dahi düşünsen olmaz.:D
Beklemen qerekli köşkün seviytesini arttır vs.
Ve bu arada belediye var ise eğer festival düzenle.
Vatan sevgisi zamanla artacaktır qöreceksin.:D:D
cok doğruuuuuuuuuuuuu
GÖLKENTLİ
14-05-2008, 16:33
eğerr adam köyünü iyi geliştirmişse ve belediye kurabiliyorsan belediye kur daha sonraa hem kültür puanın artar hemdee geliştirmee süren hızlanır
GÖLKENTLİ
14-05-2008, 16:34
cok doğruuuuuuuuuuuuu
flood yapmak yasakk kardeşimm
forum kurallarını okuyalımm
Sen seviyeyi yükseltmeye devam et her seviyede daha çok yükselir vatan sevgisi..
Bina seviyesi her çoğalttığında sana vatan sevgisi gelir.Eğer belediyede karnaval düzenlersen de puan gelir.
Maksiboard
14-05-2008, 17:18
Kendine Ayit Reis İn Ele Geçirdigin Köyde Destek Olarak Durması Vatan Sevgisini Yükseltirmi ? yada faydası olurmu
heroking
14-05-2008, 17:24
Vatan sevgisi düşürebilmek için oku...
Vatan sevgisini düşürebilmek için köyde köşk veya saray olmamalı, varsa mancınıkla bu binaların yıkılması gerekiyor. Mancınık ve reis işini sağlama bağlamak için önce köyde bulunan savunmayı kesmen gerekiyor. Hepsini (mancınık asker reis) birlikte gönderebilirsin.
Tek reisle yaklaşık 6 sefer gerekebiliyor. 3 reisle ikinci seferde alabilirsin köyü. resileri tek tek göndermekle toplu göndermek farketmiyor. resileri askerlerle birlikte gönderiver. köy boşsa 100-200 yaya asker yeterli olur.
köyü aldıktan sonra yine reisle girersen birden fazla reis harcamış olursun (ardarda reis gönderince olabiliyor). fazladan ölen reislerin yerine yenisini çıkarabiliyorsun.
(Ç)alıntıdır.
Eğer vatan sevginin çoğalmasını istiyorsan...
Bina seviyesi her çoğalttığında SanaVatan Sevgisi (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=64804) gelir.
Eğer belediyede karnıval düzenlersende puan gelir.
Vatan sevgisini çoğaltmak için oku...
Senatör-Reis-Kabile reisi ile ele geçirdiğiniz köyde gözüken yazı.
%100 olursa köy tam olarak sizin olur.
...Senatör...
http://help.travian-tr.com/img_asker/9.gif
...Reis...
http://help.travian-tr.com/img_asker/19.gif
...Elebaşı...
http://help.travian-tr.com/img_asker/29.gif
İyi forumlar...
heroking
14-05-2008, 17:35
Sorun sorun sorun :)
TheEndBayk
14-05-2008, 18:12
Sorularınızı Yardım (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=83873) Başlığına Sorunuz!
2007 yılının eylül ayından beri köşkümü kurmaya çalışıyor. Nasıl hortladı bu konu ??
Ayrıca;
flood yapmak yasakk kardeşimm
forum kurallarını okuyalımm
O arkadaşımızın yaptığı uplamak, senin bu mesajın ise flood ;)
Pardon ama "yuh" yani.
Aylar önceki konuya amaçsız-anlamsız msjlar attığınız yetmiyor, bir de bir de bu durumu bildireceğinize halen ders veriyorsunuz.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.