Tüm Versiyonu Göster : Artık kendi grafiğinizi sipariş verebilirsiniz..RESİMLİ
barboros
11-01-2007, 13:23
:)..................:)
danzel13
11-01-2007, 19:05
gülme ama fransız veya italyan server ının kısaltması ne
Bak delikanlı yaşını ve eğitim durumunu bilmiyorum ama bu tarz bana emirvaki yazarsan seni atarım haberin olsun..bana emreder gibi yazma sana bir borcum yok ve mecbur değilim..çok merak ediyorsan açarsın ansiklopedi veya nette ülke kodlarını okur öğrenirsin..ben öğretmen değilim..terbiyeli ol..birdaha aynı tarz yazarsan foruma giremezsin..yazılarını silmekten bıktım..barboros
aragornsoner
11-01-2007, 22:38
http://.www.traviantoolbox.com/-skins/index.php bakın franızlar için
Aynı konuyu tekrarlama gibi bir huyun var ..ben yazıyorum sen tekrarlıyorsun..olmuyor.sanki sen buldun ve yazdın gibi bir saplantın varsa o başka..barboros
aragornsoner
16-01-2007, 15:24
bak bunu kendim yaptım ondan birşeydeme kötü olur
Ne kızıyorsun :) yaptığını görmezsek ne eleştireceğiz..
galyalı_killer03
21-01-2007, 12:28
Barboros editlemeden cevap yazacaksan soru soruyorum :)
Sen bu konuda bayağı bi araştırma yapmışsındır bunun gibi isveç ede hazırlayan varmı?
Dostum şu an kullandığın grafiğin zipli dosyasını bilgisayarına yükle .img açınca .css uzantılı dosyanın başında ne yazıyor..tek dosyamı ??
un...veya ne yazıyor bilmiyorum sana daha önce de yazdım o kullandığın grafiğin zipli olanını bana yolla bakayım hayali yardım oluyor bu yazdıklarım..
barboros
21-01-2007, 23:08
Bana grafik pakedi gönderirsen şu an vaktim varken hazırlayayım..
Hep senmi editlicen :) Yok onu çoktan çözdüm yapabiliyorumda bunun gibi siteler varmı diye sordumda olsa zaten koyardın :) Dalgınlığıma gelmiş, ben zaten isveçte oynuyorum :wink:
m.schumacher
14-02-2007, 17:51
barbaros abi bana fenerli ve kış olan bi grafik pakediyapabilirmisin?????????????
barbaros abi bana fenerli ve kış olan bi grafik pakediyapabilirmisin?????????????
Barboros atta gitti..Yok artık..Bu kadar mod kalabalığı var onlara yazsanız..Ben sıradan bir "user" den başkası değilim ;)
Tamam sana bir adet karlı hatta hareketli bayraklı ve Fenerbahçeli hazırlıyorum..
Ama sen gene o iş sever modlara yaz bakalım ne cevap verecekler..
Merak değilmi bu ya öldürecek ya güldürecek...
Hadi "modları","supermodları","adminleri" istek bombasına tutun bakalım..Yapsınlar göreyim..
Hangisi burada yardımcı olmuş...?!?!?!?!
achilles115
15-02-2007, 02:36
kimsenin ilgilendigi yok sıradan user olan dare isimliden başka :D:D:D
galyalı_killer03
15-02-2007, 16:56
Dare senin eskiden ilgilendiğin tek bölüm burasıydı, ama bizim(eskiden) ilgilendiğimiz tüm forumdu.Takdir edersinki o kadar işin arasında anlamadığımız(en azından ben bilgili değilim) bir konuda yardımcı olmaya çalışmak çok saçma olurdu.
Ama bırakamayacağını tahmin etmiştim:)
Dare senin eskiden ilgilendiğin tek bölüm burasıydı, ama bizim(eskiden) ilgilendiğimiz tüm forumdu.Takdir edersinki o kadar işin arasında anlamadığımız(en azından ben bilgili değilim) bir konuda yardımcı olmaya çalışmak çok saçma olurdu.
Ama bırakamayacağını tahmin etmiştim:)
Bana soruyorlar ..Para mı alıyorsun bu kadar meşgulsün zamanını bu iş harcıyorsun diye..
Ama bu bir sevda ,,bir görev , birilerine tanımasak bile mutlu olmalarına vesile olmak gibi bir duyguyu hangi para satın alabilir..
Ben Ömer arkadaşa söz verdim onu tutmak için bu işlere devam ediyorum..ve bu sözü tuttum..
Şimdi kendi kendime olan sözü tuttum..Bu işi de yarım bırakmadım..Ve final...
Evet FİNAL.....
Tıpkı imzam gibi kuma yazdım adımı ama bazı "DALGALAR" onu silmek için uğraştı..
Ama silinmiyor..Bu forum olduğu sürece de silinmeyecek..
Arriverchi (nasıl yazılıyordu?? ;)
http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=8721
Not:Bu adres burada olmalımı ..Bir de sabitlenmiş ..Saldırı raporunu foruma koymak..Peh !! kel alaka..
İşte bu sebepten isyanlardayım..
İşe göre adam (mı) Adama göre iş (mi) bir cözebilsem............................
.................................................. .................................................. .......
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.