PDA

Tüm Versiyonu Göster : Multi şupheleri

ZeYd
01-09-2006, 18:25
Multi şüphelerini nasıl bildiriyoruz???

şuphemden de bahsedeyim;

35-40 müfuslarda 3 kişinin 5-6 saat uzaklıktaki 155 nufuslu birine ordu çıkarması mantıklı mı kim buna cesaret edebilir..

bu şahıslar bir birliğe de üye değilse koordine bir şekilde aynı anda ( 5-6 saat uzaktan ) ordu gondermeleri ne kadar olası?

siz bi saldırı için 6 saat yol tepermisiniz şu an?
kendinizden 5 kat buyuk birine saldırır mısınız?
bu ikisini aynı anda yapar mısınız?
akıl fikir mantık var mı? :)

dwarfish
01-09-2006, 18:44
Biraz daha açık olabilir misin Zeyd? 35-40 tan kastın asker mi yoksa nüfus mu mesela...

ZeYd
01-09-2006, 18:59
nüfus :)

örneğin yakınlarımda ki birine ait multiler olabilir die düşündüm. askerlerimi azaltıp sonra asıl acc ile saldırıya geçmeyi planlıor olabilir.

bu arada saldırı yapan 3 kişinin isimleri de çok saçma ve birbirini andırıor..

dwarfish
01-09-2006, 19:36
Olabilir bu dediğin tabi. Olmayada bilir çeşit çeşit insan var, belki gözetçi yapıp senin köyünde kimsenin olmadığı bi anı yakalamıştır ve o sırada saldırmıştır. Tabi biraz garip görünüyor durum.

Yapabileceklerin şunlar: Genel bölümündeki multihesap kullanımıyla ilgili bir kaç başlık var, onlardan birine yazabilirsin ayrıntılarını. (Yeni başlık açmayıp diğerlerine yazarsans sevinirim).

İkincisi ise, eğer insanları töhmet altında bırakmak istemiyorsan ya da kişilerin oyundaki durumlarını belirtecek bilgiler vermen gerekiyorsa Admin nickli Admine özel mesaj atabilirsin.

Diğer konularda bana da özel mesaj atabilirsin.

Not: 5-6 saatlik yollardan saldırabiliyor insan, ne bilim kafası bozulmuştur kötü günündedir ya da başka bi taktik güdüyodur, bunun hileyle bir alakası yok. Ama ben nerden biliyorum bunu acaba? :roll:

ZeYd
02-09-2006, 10:37
bi dak senmiydin o bna saldıran :twisted:
wayyyyy.. farkında değildim ( saati duyabilseydim kurtarcaktım askerleri paracıkları da harcıcaktım ama hayrını gor artık :) )

dwarfish
02-09-2006, 14:00
bi dak senmiydin o bna saldıran :twisted:
wayyyyy.. farkında değildim ( saati duyabilseydim kurtarcaktım askerleri paracıkları da harcıcaktım ama hayrını gor artık :) )

Hiç üzülme kardeşim en hayırlı işlerde kullanılıyor malların. Benim saldırı olduğunda oyunun sesli uyarı vermesine dair arzularım var ama bilmiyorum artık.

Belki senin malları ar-ge için kullanırım artık. :D

Prelektro
02-09-2006, 16:06
ZeyD söylediğin şey çok büyük olasılıkla multi hesap. O yüzden şikayette bulunmanı öneririm

dwarfish
02-09-2006, 16:54
Multihunter başlıkları takip ediyor. Belki bunu es geçmiş-farketmemiş olabilir. İsterseniz özel mesaj atabilirsiniz.

seyfullah
02-09-2006, 22:01
BEN KARDESİMLE AYNI PC DEN OYNUYORUM AMA ONA SUREKLİ SALDIRIYORLAN CEZA ALIRIM DİE YARDIM DA GONDEREMİYORUM YARDIM EDİN NE YAPMALIYIM

dwarfish
03-09-2006, 03:32
Sen değil kardeşin sığınak yapmalı.