Tüm Versiyonu Göster : S1 de Sayfalar boş gözüküyoooooooo
yavuzata
10-01-2007, 14:18
ya bu soruna bi çare bulamıyormusunuz?
messergatti
10-01-2007, 14:23
evet benim sayfalar da göçtü...ama geçer dööö mü..
messergatti
10-01-2007, 14:24
login bile yapamıyoz....
dün akşamda bi şeyler vardı.site yönetimi eğer çalışma varsa oyuncuları bilgilendirse çok iyi olcak.ama kimse yok ortalıkta boş boş bakıyoruz sayfaya
ya logine tıkladım ama açmıyo ya çare bulun
lethalweapon
10-01-2007, 14:33
bana saldırı olursa kim bedelini ödeyecek
lyonnais
10-01-2007, 14:57
Ayni sorun bendede var tahillarimi bir turlu pazara yollayamiyorum. Hatta login bile olamiyorum.
karadjasu
10-01-2007, 15:20
server'a siz giremiyorsanız kimse giremiyor.
lütfen artık bu konuyla ilgili başlık açmayın bırakın. forum doldu taştı. birazcık inceleyin lütfen.
sanırım pek cok oyuncu aynı sorundan şikayetciyiz ama adminler yada serverla ılgılı kişiler bizi duymuyorlar yada duymak istemiyorlar
adamkoyume saldıabılıyor ma ben tedbır alamıorum kim kaybmı odeyecek
YA nedir bu yok başlık açmayın başka yok kirlilik bilmem ne ortada çok büyük bir sorun var az bile yopıyoruz burda.insanlar para verip üye oluyo kardeşim hakkımızı arıycaz tabi.saçma sapan konuşmalayalım lütfen.
yavuzata
10-01-2007, 15:52
server'a siz giremiyorsanız kimse giremiyor.
lütfen artık bu konuyla ilgili başlık açmayın bırakın. forum doldu taştı. birazcık inceleyin lütfen.
dostum ben burda oyunla ilgili bilmediğim bir şey sormuyorum
serverdaki sorundan bahsediyorum adam köyü saldırıyor bi yere tıklıyorum hop sayfa bomboş
döndüğümde adam yapacağını yapmış oluyo neden açmıcaksmışım sabaha kadar doldursam forumu bu konuyla az bile kardeşim ya yapsınlar yada kapasınlar siteyi insanlar sinir hastası oluyo emekleri gidiyo !!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x
yavuzata
10-01-2007, 15:54
Maintenance work
Bakım calısması...
S1,update ve server tasima islemleri yüzünden kisa bir süre kilitli kalacak, lütfen biraz sabirli olun.
HELE ŞÜKÜR ÇAĞRILARIMIZA BİRİ KULAK VERMİŞ
BEKLERİZ YETERKİ SORUN OLMASIN!!!!!
karadjasu
10-01-2007, 16:01
Bu konuyla ilgili açılmış bir sürü başlık var onların altına yazarsanız forumdaki her 20 başlıktan 19'u bu olmaz. dolayısı ile karmakarışık ilerlerseniz bu sefer sesinizi kimse duymaz.
Aynı başlık altında 500 kişi mi daha etkili olur, yoksa 500 başlık altında 1 kişi mi.
biz de şikayetçiyiz ama bekliyoruz... Ayrıca moderatörlerden bu konuyla ilgili olarak serverda bakım yapıldığına dair açıklama geldi. Eminim biraz sabrederseniz admin'den de sorun atlatıldıktan sonra bir cevap gelecektir.
Mantıklı olun biraz demişsiniz ama açtığınız her başlık kilitleniyor. Tek başlık açın kilitlenmeden devam etsin. İnsanlar da problemi nereden takip edeceklerini bilsinler.
Lütfen dünden beri açılna başlıkları takip edin. hepsi kilitli çünkü aynı konu açılıyor. bir tane olsun, bizim olsun.
alcapone
14-01-2007, 11:07
Hmmmm
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.