PDA

Tüm Versiyonu Göster : Oyun Sonu (T3 versiyonu-İnşa planı ile)

eCu
08-09-2007, 13:35
Kurallar:

- Dünya Harikasını 100. seviyeye getiren ilk birlik oyunu kazanmış sayılacaktır…

- Dünya Harikası sadece Natar köylerinde kurulabilecektir… İlk olarak bu köyler ele geçirilmelidir…

- Natar merkezi fethedilemez…

- Natar köylerindeki destek askerleri, normal tüketimlerinin yarısı kadar tahıl harcayacaklar…

- Dünya Harikasını kurmak için, hangi oyuncu Natar köyünün sahibiyse aynı zamanda inşa planının sahibi de olmak zorundadır…

- Dünya Harikasını 50. seviyeden daha yüksek bir seviyeye çıkartmak için, kuran birlik 2. inşa planına sahip olmalıdır… Bu 2. inşa planı ilk inşa planının ve Natar köyünün sahibi olamaz…

- Her Dünya Harikası 5 seviyede bir Natar saldırıları ile karşılaşacak… 95. seviyeden sonra her seviye bir natar saldırısı başlatacak…

- En gelişmiş Dünya Harikası en sert saldırıları alacak… Dünya Harikası’nın seviyesi arttıkça bununla birlikte Natar saldırılarının şiddeti de artacak…

- Dünya harikasının kurulabileceği köyler merkez yapılamaz…

- İnşa planı ileriki zamanlarda ortaya çıkacak…

- Hazine binası İnşa planına saklamak için gereklidir…

- Dünya Harikası köyünde Hazine binası kurulamaz…

- Dünya Harikasını kuran köyleri fethedebilmek için, ilk önce kurulmakta olan Dünya Harikası yıkılmalıdır…

Hepinize iyi oyunlar...

Saygılarımızla...

Travian Takımınız

serialkiller
08-09-2007, 14:16
nihayet :):):)

Huji
08-09-2007, 14:16
Haydi hayırlı olsun, kurtulduk sorulardan:D

junior10der
08-09-2007, 14:24
sayın mod gerçekten çok faydalı bilgiler verdiniz çok çok teşekkürler

corc6
08-09-2007, 14:27
çok saol eCu çoğu kişi merak ediyodu artık bakarlar buraya ;)

Gecceci
08-09-2007, 14:27
eline sağlık. herşeyin açık seçik olması daha güzel olacaktır. yalnız bir sorum olacak. hazine binası yapmış ve yapım planını almış bir köyde, hazine binası mancınık saldırılarıyla yıkıldığında nasıl bir durum ortaya çıkacak. inşa planı kayıpmı olcak? yada saldıranın elinemi geçecek?

SpeLiaR
08-09-2007, 14:33
evet konu kilitliydi senmi açtın hardmoon:DBence eCu açmadıysa mesajları siler ve kilitler:D

batuhanfb
08-09-2007, 14:34
evet bende hazine binası vardı çıkçam gereksiz bir binaymış

..::|nrylmz|::..
08-09-2007, 14:35
evet konu kilitliydi senmi açtın hardmoon:DBence eCu açmadıysa mesajları siler ve kilitler:D

Bence ilk konuyu açtığında herkez konuya saldıracaktı bu yüzden sonradan açtılar :rolleyes:

eCu
08-09-2007, 14:41
İlk okunsun, üstünde düşünülsün, varsa akla gelen sorular sorulsun, biriksin ki bizde elimizden geldiği kadarıyla cevap vermeye çalışalım dedik ama hepinizi tebrik etmek lazım, ''Neden açıldı, neden kapandıya?'' çevirdiniz günlerdir beklediğiniz Dünya Harikası Kurallarını...

O yüzden kilitliydi ilk, sonra açtık... Ama gelen tek mantıklı soru var...!!!

Mümkünse arkadaşlar geyik başlığına çevirmeyelim de, gerçekten bu işle uğraşan arkadaşlar için yararlı bir başlık olsun...

Yoksa yine kilitlemek zorunda kalacağız...!!! Mümkün olmasını sağlamak zor değil...

Huji
08-09-2007, 14:41

Tabii ki ben açtım. eCu neyi kilitlerse açarım, huyum bu, vazgeçemiyorum.

08-09-2007, 14:44
Tabii ki ben açtım. eCu neyi kilitlerse açarım, huyum bu, vazgeçemiyorum.

Siz moderatör olduktan sonra Egemen abi kaç konu kilitledi ki?:D

besta
13-09-2007, 19:01
İlk okunsun, üstünde düşünülsün, varsa akla gelen sorular sorulsun, biriksin ki bizde elimizden geldiği kadarıyla cevap vermeye çalışalım dedik ama hepinizi tebrik etmek lazım, ''Neden açıldı, neden kapandıya?'' çevirdiniz günlerdir beklediğiniz Dünya Harikası Kurallarını...

O yüzden kilitliydi ilk, sonra açtık... Ama gelen tek mantıklı soru var...!!!

Mümkünse arkadaşlar geyik başlığına çevirmeyelim de, gerçekten bu işle uğraşan arkadaşlar için yararlı bir başlık olsun...

Yoksa yine kilitlemek zorunda kalacağız...!!! Mümkün olmasını sağlamak zor değil...

iyiki geyik sohbeti yapmayın dedi ha :-|

BİR SORUM DA VAR

dünya harikası 100 olunca o server kapanacakmı ve bir ödül olacakmı ne bilyim mesela bşka bır server a üye olurken natarlar ırkını seçebilme gibi

eCu
13-09-2007, 19:05
iyiki geyik sohbeti yapmayın dedi ha :-|

BİR SORUM DA VAR

dünya harikası 100 olunca o server kapanacakmı ve bir ödül olacakmı ne bilyim mesela bşka bır server a üye olurken natarlar ırkını seçebilme gibi

Kazanan birliğe kokteyl vericez :)

Hayır sadece ilk 100. seviye yapan birlik ve oyuncuları ismini duyurmuş olacak... Başka hiç bir ödül yok malesef...

Server resetlenecek ve yeniden kayıtlar alınacak...

besta
13-09-2007, 19:14
kazanan reset yapılınca natar ırkıyla nmoynayabılse kşke çk eğlencelı olur natar ırkını denemek

13-09-2007, 20:03
Kazanan birliğe kokteyl vericez :)

Hayır sadece ilk 100. seviye yapan birlik ve oyuncuları ismini duyurmuş olacak... Başka hiç bir ödül yok malesef...

Server resetlenecek ve yeniden kayıtlar alınacak...

Bence büyük bir ödül gerekiyor :).

cesar1993
13-09-2007, 21:05
eCu sana +rep veriorum :D

enes paşa
14-09-2007, 21:04
iyiiiiiiiii

X3FT5YR5X
15-09-2007, 15:19
Kurallar:

- Dünya Harikasını kurmak için, hangi oyuncu Natar köyünün sahibiyse aynı zamanda inşa planının sahibi de olmak zorundadır…

-

http://img337.imageshack.us/img337/1030/wwon8.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=wwon8.jpg) http://img528.imageshack.us/img528/4594/inplanwl8.th.jpg (http://img528.imageshack.us/my.php?image=inplanwl8.jpg)

Yukarıdaki SSler dün gece alınmıştır.
Resimleri incelerseniz bir tuhaflık olduğunu görürsünüz.
TKB birliğinden trk isimli oyuncunun sahip olduğu herhangi bir inşaat planı görünmemesine karşılık WOW seviyesini yükseltebilmişlerdir.

Bu bir bug mıdır?
Konuyla ilgili modlar bilgi verirlerse sevinirim.....

ODOVAKAR
15-09-2007, 17:49
http://img337.imageshack.us/img337/1030/wwon8.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=wwon8.jpg) http://img528.imageshack.us/img528/4594/inplanwl8.th.jpg (http://img528.imageshack.us/my.php?image=inplanwl8.jpg)

Yukarıdaki SSler dün gece alınmıştır.
Resimleri incelerseniz bir tuhaflık olduğunu görürsünüz.
TKB birliğinden trk isimli oyuncunun sahip olduğu herhangi bir inşaat planı görünmemesine karşılık WOW seviyesini yükseltebilmişlerdir.

Bu bir bug mıdır?
Konuyla ilgili modlar bilgi verirlerse sevinirim.....

Hayır Bug diildir.Büyük ihtimalle Almış oldukları İnşaat planini Başkaları almistir. İnsaat plani Tkb birliginde oldugu sırada basılmıs seviyelerdir görmüs olduklariniz .
Bunun aksi birsey warsa bildirirseniz gerekli incelemeler yapilabilir.
iyi oyunlar

keizer
15-09-2007, 20:33
o plan ducker daydı.sonra trk aldı ww de 5 seviye yaptıktan sonra ottem*ra geri aldı planı

madflex
15-09-2007, 20:48
ecuu gene dokdurmussun reis:D

atyaka99
24-09-2007, 20:34
SAYIN MODERATÖR
güzel bir açıklama yapmışsın.Belliki sende bilmediğin için öğrendikten sonra yazmışın.
Natarlar ayın 29 unda ortaya çıktı.Sen bu bilgiyi bize o zaman verecektin.Ayın eylülün 8 zinde ortada natar köyü kalmadı malesef

eCu
28-09-2007, 19:37
SAYIN MODERATÖR
güzel bir açıklama yapmışsın.Belliki sende bilmediğin için öğrendikten sonra yazmışın.
Natarlar ayın 29 unda ortaya çıktı.Sen bu bilgiyi bize o zaman verecektin.Ayın eylülün 8 zinde ortada natar köyü kalmadı malesef

Güzel diyorsunuz da, bu kurallar natarların ne zaman ve nasıl çıktığını anlatmıyor ki (!) Bunlar genel kurallar ve zaten bir çoğu natar köylerini ele geçirdikten sonra nelerle karşılaşacağınız hakkında genel hatlarıyla bilgilenmenizi sağlamak amacıyla verildi...

Zamanıda yönetim tarafından seçildi...

bekow
13-10-2007, 00:54
çok Iyi çok Sevindim Heleşükür Oldu

tr-ogen
14-10-2007, 03:28
eCu ellerine sağlık çok yararlı bir konu olmuş ama bi kaç eksik var gibi ben tamamlamak istedim:D

1- Alınan her tılsımın farklı görevleri vardır(satıcıların 2 kat daha fazla hammadde taşıması gibi).

2- Natar köyü senatör ile alınır
Hazine binası (.....) unuttum. :D

3- Bu vereceğim bilginin doğruluğu ne kadar bilmiyorum ama wow inşaatını hemen tamamlamak için harcanan altın işe yaramaz.

4- Ve...Son olarak wow köyünde diğer köylerden farklı olarak büyük hammadde deposu ve büyük tahıl ambarı vardır ve sanırım maximum seviyeleri normallerden 30 seviye fazladır yani max.50 seviyeye kadar kurulabilirler...

Küçük ama yararlı bilgiler olur inşallah iyi oyunlar...

Punisher®
14-10-2007, 06:25
Admin'imiz Stix bu konu ile fazlası ile ilgileniyor.
Stix'in veya baskasinin acıklama yapana kadar gececek sürede bizim görevimiz onların sürekli zor durumda kalmasını saglayarak işlerini zorlastirmak olmamalidir.
Sizden ricamda bu konuyu sürekli gündeme getirmeye calişmamanizdir.Benim yaptıgım gibi :(

en azindan Stix gibi bir adminimiz olduğu sürece :):)

Bu mesaj'ımdan once meshur 12.plan ilgili yaptıgım acıklamalardan dolayi üzüntü duyarak özür dilerim.

Stix'e de ayrica teşekkür ederim

Saygılarımla...
s1-Punishercan

real06
19-10-2007, 10:13
ya ben sadece bır yerı bılmıyorum.koylerı alıyoruz tamam.ama ınsaat planları nerede cıkıyor ve onları nasıl alıyoruz..ınsaat palnları cıktıgında natar koylerı alınmıs oluyor pekı bu ınsaat planalarını nasıl alıyoruz

ODOVAKAR
19-10-2007, 17:18
eCu ellerine sağlık çok yararlı bir konu olmuş ama bi kaç eksik var gibi ben tamamlamak istedim:D

1- Alınan her tılsımın farklı görevleri vardır(satıcıların 2 kat daha fazla hammadde taşıması gibi).

Tr serverlarinda uygulanan sistem ne yazıkki boyle degil . Tılsımların wow basmaktan başka extra bir katkısı yoktur.

2- Natar köyü senatör ile alınır
Hazine binası (.....) unuttum. :D

Senatör ve ırkına göre varsa reis ve kabile reisi ilede alınabilir .
Hazine binası? demkle neyi kastetiginizi anlamadım ,açarsanız bu konudada verebilicegim cevapların olduguna inanıyorum

3- Bu vereceğim bilginin doğruluğu ne kadar bilmiyorum ama wow inşaatını hemen tamamlamak için harcanan altın işe yaramaz.

Wow koyunde Altın harcayamassınız. O yüzden HArcanan bir altın olmadıgı icin , bu koyde işe yaramıcak altın kullanamassınız :) SAdece plus hesabın +'ları gecerlidir bu koyde(2insaat yapımı gibi)

4- Ve...Son olarak wow köyünde diğer köylerden farklı olarak büyük hammadde deposu ve büyük tahıl ambarı vardır ve sanırım maximum seviyeleri normallerden 30 seviye fazladır yani max.50 seviyeye kadar kurulabilirler...

Üzülürek söylüyorum bu bilgilerin hepsi ne yazıkki yanlış ,fakat önemli diil,yardımda bulunma istediginizi saygıyla karsılıyorum . Depoların durumu şöyledir; B.Hammadde deposu ve Büyük tahıl deposu kurabilmek icin öncelikle Natar köyünde bulunan HAmmadde depolarindan birini 20. seviye yapmak zorundasınız. Sonra Büyük hammadde kurabilir ve bu kurdugunuz büyük hamadde deposunu seviye 20 yaptıktan sonra 2. Büyük hammadde deposunu kurabilirsiniz. YIkılmadıgı takdirde (seviye20) bir büyük hammadde deposundan sonra istedigini kadar Büyük hammadde deposu kurabilirsiniz. Aynı durum Büyük tahıl ambarı icinde gecerlidir ve seviyeleri en fazla 20'ye cıkar ve 240.000 hammadde kapasitesi vardır büyük depoların .

iyi forumlar

batuhanfb
21-10-2007, 09:22

Tr serverlarinda uygulanan sistem ne yazıkki boyle degil . Tılsımların wow basmaktan başka extra bir katkısı yoktur.

bu kötü olmuş:(

kıral
21-10-2007, 14:23
bu kötü olmuş:(

bence de kötü

Punisher®
06-12-2007, 05:18
seviye 90 natar saldirisi örneği vermek istiyorum.

http://img452.imageshack.us/img452/1962/natarfakeas8.jpg (http://imageshack.us)

Rapor editlenmemiştir

Herkez afallamıştır bakınca.

Şimdi benim sorum şu olacak.

Köyümdeki defans sayısı 49 milyon'u geçtiği icinmi 1 tane defansım ölmedi ?(çokmu abarttim rakami ne :p )

Yoksa bizim birliğin delisi'nin silinemeyen natar merkezini silmesinden dolayimi?

s1 server'ı hic unutulmayacak.

Hemde hiç :)

Son sorumda şu.
Bundan sonra gelen natar ataklarının her hangi bir etkisi olmayacak mıdır ?

Kolay Gelsin

Edit : Askerlerin bir kısmı görünmüş uyku sersemliğimden dolayı gözümden kaçmış. Bilerek yapılmıs bir işlem değildir.

Stix ben bu başlığa her yazdıgımda cözüm sadece sende oluyor :)

cybermafia
06-12-2007, 08:39
bug o Punisher®, pelevetin plan köyü gidince bug olunca ortalığı ayağa kaldırmıştınız,bunda neden aynısını yapmiyorsunuz.haa biz bunu farkedeli 1 hafta oluyor,sen yeni farkettim sanırsam malum,wow saldırısı alamadığın için bu aralar normal.:).
not:Multihuntera durum bildirilmiş olup(1 hafta önce), hala cevap alınamamıştır,cevabıda belli gerçi,almanyaya bildircek, fixletecek vs vs.uzun iş kısaca :D.Wow biter bu bug düzelmez dermişim :p

Kartal_Burak
06-12-2007, 16:05
Punisher ne defans öyle :)

Saurhil
06-12-2007, 18:11
Bu inşaat planlarını nasıl ele geçiriyoruz? İlk Natar köylerininin hazine binaları yıkılıncamı çıkıyor?

Bu konuda hiç tecrübem yok kafamı kurcalayan bir konu...

Forumda bakındım bulamadım. Eğer anlatılan bir başlık varsa pm ile oraya yönlendirebilirsiniz?

Cevapları bekliyorum :D Eğer mesaj kirliliği yarattıysam özür dilerim...

emrullah64
09-12-2007, 15:48
bence sahte bir rapor en çok phanax var onun için sadece onun kaç tane olduğunu göstermişsin natarın o kadar askerle gelip senin köyündeki tek askerini öldürememesi imkansız ama yinede güzel bi sahte rapor ki saldıranın natar olduğu bile belli değil

eCu
09-12-2007, 15:52
bence sahte bir rapor en çok phanax var onun için sadece onun kaç tane olduğunu göstermişsin natarın o kadar askerle gelip senin köyündeki tek askerini öldürememesi imkansız ama yinede güzel bi sahte rapor ki saldıranın natar olduğu bile belli değil

- Rapor gerçek!!

Sanırım s1 de büyük bir bug var... Bir çok Wow köyünden böyle raporlar iletildi... Bunun üstünde araştırlıyor... Teknik kısımla ilgili bir yetkim olmadığı için tabiki araştırmanın seviyesini bilemem, ama kısa zamanda çözülecektir...

Not: Alıntı çok büyük lütfen düzeltin!!

Punisher®
09-12-2007, 16:03

O defans WW köyü defansi 500 bin phalanks cok az bir rakamdır. Sen daha WW ne oldugunu biliyormusun ?

Sorunda o zaten işte :) Natar 1 asker bile öldüremedi.
Rapor'un orjinal halidir ;)

Punisher®
09-12-2007, 16:10
bug o Punisher®, pelevetin plan köyü gidince bug olunca ortalığı ayağa kaldırmıştınız,bunda neden aynısını yapmiyorsunuz.haa biz bunu farkedeli 1 hafta oluyor,sen yeni farkettim sanırsam malum,wow saldırısı alamadığın için bu aralar normal.: ).
not:Multihuntera durum bildirilmiş olup(1 hafta önce), hala cevap alınamamıştır,cevabıda belli gerçi,almanyaya bildircek, fixletecek vs vs.uzun iş kısaca : D.Wow biter bu bug düzelmez dermişim : p

Pelevetteki bug tek tarafın menfaati'ne idi. Ondan dolayı herkez ayağa kalkmıştı tahminimce.
Sanirim 2. bug'lu saldiriyi ben aldim. Daha sonra ama düzenlendi diye düşündüm.
Çünkü jaga'nın defans puanı yukselmişti.
Ama seviye 85 saldirisini tekrar alinca farkettimki duzelen bir bug yok :)

Aaaah Caglar_ ah. Yaptigini beğendinmi. İyiki iddia ettim senle natar merkezi silinmiyormuş diye...
İlla silmen mi lazım dı natarları :)

emrullah64
09-12-2007, 16:48
hmmm. bug olduğunu bilmiyordum kusura bakma

alıntıyı düzelttim ecu sağol bug konusunda bilgilendirdiğin için

baddad
11-12-2007, 12:10
- Rapor gerçek!!

Sanırım s1 de büyük bir bug var... Bir çok Wow köyünden böyle raporlar iletildi... Bunun üstünde araştırlıyor... Teknik kısımla ilgili bir yetkim olmadığı için tabiki araştırmanın seviyesini bilemem, ama kısa zamanda çözülecektir...

Not: Alıntı çok büyük lütfen düzeltin!!

İnşallah en yakın zamanda bu sorun giderilir.

DeeJaY_KaaN
16-10-2008, 23:51
İnşallah en yakın zamanda bu sorun giderilir.

Bu sorun JAGA nın KÖyündemiydi Hepsindemiydi ?

baddad
18-10-2008, 16:59
Bu sorun JAGA nın KÖyündemiydi Hepsindemiydi ?

En son 10 ay önce mesaj yazılmış konuyu neden upladın anlayamadım ama neyse cevabını vereyim hepsinde böyleydi.Çok büyük bir bug oluşmuştu.

DeeJaY_KaaN
18-10-2008, 20:15
En son 10 ay önce mesaj yazılmış konuyu neden upladın anlayamadım ama neyse cevabını vereyim hepsinde böyleydi.Çok büyük bir bug oluşmuştu.

Dolanırken Gözüme Takıldı Onun İçin....

ãLTãMîRãñõ
19-10-2008, 06:10
Çok güzel anlatmışsın Tşkler :D

TheSoldier61
19-10-2008, 19:27
Haydi hayırlı olsun, kurtulduk sorulardan:D

Fakat hala konular bunlarla ilgili açılıyor :(

kermit
11-11-2008, 19:03
merhaba,natar köyleri saldırılara açık hale geldikten sonra kaç gün içinde ww planları çıkıyor.teşekkürler

tuncikk
11-11-2008, 19:19
sonunda natarlar cıktı :D