PDA

Tüm Versiyonu Göster : Gladyaör Amacı Bölüm 1,2,3,4,5,6

CycLoPs
06-09-2007, 18:51
Gladyatör Amacı
Bölüm 1

Merhaba ben Jack..8 yaşındayım ve çiftçi bir ailem var.Hayat benim için hep sıradan geçti.Bir amacım yoktu doğru dürüst.Ama bir gün evimizin yakınına biri taşındı ve kim olduğunu sormaya cesaret edemedim.Böylece Jack yeni taşınan adamın yanına gider ve kapısını çalar karşısına orta yaşlı bir adam gelir.

Jack:

-Merhaba efendim…

Adam:

-Ne istiyorsun çocuk?

Jack ona ismini sordu oda adım Özgür dedi.Jack birden coştu ‘’yani siz o meşhur Demir Gövde Özgür müsünüz?Hiç maç kaybetmediğiniz duymuştum..’’En iyi Gladyatör siz…...’’Kes şunu evlat ve beni rahat bırak.’’Jack ise vazgeçmez ‘’Efendim bende bir gladyatör olmak istiyorum’’ der.Özgür ise ‘’neden hayatını riske atasın ki?,Bak evlat inan bana değmez ne kadar geçerli bir sebebin olsa ki yok..’’Jack sözünü keser ve (Hayır var artık 8 yaşındayım ve hayatıma bir amaç kazandırmak ve anlamlı bir hayat sürmek istiyorum,bir amacım olmadan geçirdiğim her gün benim için kabus gibi’’ dedi.Özgür Jack’i dışarıya atı ve kapısını kapadı..Ama Özgür geç saatlere kadar uyuyamadı ve o çocuğun sözlerini düşündü hep,aklına kendi çocukluğu geldi birden.Sabah erkenden Jack’in kapısını çaldı Özgür.Jack dışarı çıkınca onu boş bir araziye getirdi ve eline bir tahta sopa verdi.

Jack:

-Efendim ne yapıyorsunuz?

Özgür:

-Sen değil miydin gladyatör olmak isteyen.Şanslısın beni buldum ve ölmeden önce seni eğitmeme izin ver ufaklık..

Jack:

-Saolun efendim..

O günden sonra Jack 21 yaşına kadar eğitim gördü.Hocasını bire bir dövüşte de yenince Özgür ona hazır olduğunu söyledi.Jack ailesiyle vedalaştı..Özgür ona biraz altın verdi ve Batık Kent’e gitmesini söyledi.Orada en küçük düzeyden savaşlara başlayabilecekti..Silah alması için silah dökümhanesine zırh içinde zırh dökümhanesine gitmesini söyledi bu iki yere de Bıçakçı adında bir adam bakıyormuş.’’Orada arkadaşım Göker ile buluşacaksın o sana nasıl en alttan en üst seviye bir gladyatör olacağını anlatır’’ dedi.Jack 21 yaşındaydı ve gerçek hayatla yeni tanışcaktı.Özgür son bir söz ekledi..’’Pazarlamacı Berke’den uzak dur seni soyup soğana çevirir..)Jack eşyalarını toplayıp geleceğinin en büyük adımını atar bile..Kim bilir belki bir gün Colosseum’da bile dövüşebilirdi..

Evet arkadaşlar buda yeni hikayem,ismi geçmeyenler üzülmesin çünkü onları diğer bölümlere koyacağım..Lütfen yorumlarınızı belirtin..

Adil Can
06-09-2007, 19:15
bak hele benimde adımı koysana bu arada virgüllere noktalara filan dikkat etmişsin ve çocukca olmamış fevkeladenin fevkinde:D

CycLoPs
06-09-2007, 19:42
Saol dördüncü bölümde sanada yer vereceğim :D

CycLoPs
06-09-2007, 19:43
Gladyatör Amacı

Bölüm 2

Jack,Batık Kent’e varmıştı ve herkes etrafta koşuşturuyordu.Burası kum içinde bir şehirdi.Kimisi bir şeyler satmaya çalışıyor kimisi ise birilerini dolandırıyordu.Bu şehrin tam ortasında yuvarlak bir arena vardı.Arena toprağın kazılması sonucu oluşmuş anlaşılan.Etrafına şöyle bir bakındı.Elinde bıçağını bileyen bir adam vardı.Bu Bıçakçı olmalıydı.Gidip ondan silah ve zırh istedi.Bıçakçı ona ‘buralı mısın?’’ diye sordu.Jack ‘’hayır’’ diye cevap verdi.Ona orta boy bir kılıç gösterdi fiyatı 10 altındı..Jack adamı şöyle bir süzdü Bıçakçı kısa boylu,iri kaslı ve kiloluydu.Bir gözü bandaj ile kapalıydı ve Jack biraz tırıstı.Kesesini çıkardı 50 altını vardı eğer bu kadar pahalı ise kılıç diğer eşyaları hiç alamam diye geçirdi içinden.O sırada içeriye yeşil kapşonlu biri girdi.Bu Özgür’ün arkadaşı Göker idi..Bıçakçı ile sert bir konuşma yaptı ve kılıcı 3 altına aldı.Sonra 4 altına bir kalkan,5 altına kol ve dizlik,3 altına miğfer(kask) 2 altına da omuzluk aldı.Sonra bir konuşma yapıldı ‘’bugün yeni katlan gladyatörler derhal arenaya gelsin’’dendi.Jack oraya gitti antrenman dövüşleri vardı.İlk antrenman dövüşü Bugs isimli bir gladyatör ileydi..Çana vuruldu ve başlama sesi çıktı.Jack kılıcıyla bir hamle yaptı,Bugs kolayca karşıladı hamleyi..Bugs’tan gelen hamle az daha Jack’i yere yığıyordu kalkanı sayesinde kurtuldu.Jack Özgür’ün öğrettiği gibi hem kalkan,hem kılıç kullanarak bir hamle yaptı ve bu çok zor bir hareketti.Ama Bugs’u yere yıkmaya yetti.Bugs yenilecekken yerden aldığı kumu Jack’in gözüne fırlattı ve ayağa kalktı hemen.Jack gözünü açmaya çalışırken o antrenöründen bir tokmak aldı ve Jack’e saldırdı.Jack zorlukla karşıladı hamleyi.Ama kılıcı kırılmıştı.Kırılan kılıcını Bug’un bacağına sapladı ve kalkanı ile onu yere yığdı.Ama Bugs süper bir hamle yaparak dikenli tokmağı onun boynuna uzattı.Jack pes etmişti çünkü hamle yaparsa ölebilirdi.Evet Jack antrenman dövüşünü kaybetmişti ama bu önemli değildi.Önemli olan kendisini toparlamasıydı çünkü yarın Maksimus adlı kişiyle gerçek bir dövüşü vardı ve onu kaybederse geri dönüş olmayabilirdi…

Yorumları alayım..

CycLoPs
06-09-2007, 21:10
Gladyatör Amacı
Bölüm 3

Son antrenman dövüşünü kaybeden Jack’in morali bozuktu. Sırf kaybetmekle kalmamış kılıcıda kırılmıştı ve geriye 3 altını kalmıştı ama kılıç da 3 altındı.Göker Jack’e ‘’Merak etme seni evimde ağırlayacağım yemek ve giysi sorun değil’’ diye Jack’in içini rahatlattı. .Jack bu habere sevindi ve gidip 3 altın vererek yeni bir kılıç aldı.Jack’in eski kılıcını yeniden dövüp birleştirebileceğini açıkladı ama bu en az 1 hafta sürerdi.O yüzden yeni kılıcını dikkatli kullanmalıydı.Bugün bir dövüşü vardı ve çok stresliydi Jack…Birden aklına Özgür’ün bir lafı geldi..’’Azim,hırs ve cesaret bir gladyatörün en önemli özelliklerindendir.’’Jack ise aklından geçirdi’’Bende böyle olacağım Özgür’ü tanıdığım ilk gündeki gibi hırslı olacağım’’ dedi.Keşke ona moral verecek bir gladyatör arkadaşı olsaydı ama nedense kimse ona yüz vermiyordu.Birden omzunda bir sıcaklık hissetti.Uzun boylu ince bu uzun saçlı bir adam ona ‘’oturabilir miyim?’’ dedi. Jack sevindi ve tabi ki dedi..Konuşmaya başladılar..

Jack:

-Selam

……..
-Selam

Jack:

-Ben Jack sizin adınız nedir?

………
-Benim bir adım yoktur sadece lakabım vardır.Bana Ölümcül Emir derler.Ama bana sadece Emir de lütfen.

Jack:

-Memnun oldum

Emir:

-Bende.

Jack:

-Gladyatör müsünüz?

Emir:

-Evet

Jack:

-Şey az sonra benim ilk resmi dövüşüm var ve biraz heyecanlıyım..
Emir:

-Sorun değil bence sende ileride iyi bir gladyatör olacaksın kim bilir belki ikimiz birincilik için Closseum’da kapışırız.

Jack:

-Teşekkürler ve umarım Closseum’u görebilirim..

İşte Jack’in ihtiyacı olan böyle bir destekti.Artık kazanmaması için bir neden yoktu evet ses geldi gladyatörler yerlerine geçmeliydi.Hemen karanlık odaya girdi Jack ve kapılar açıldı iki gladyatörde arenaya çıktı.Jack şaşkındı tüm bu insanlar onun en küçük hareketini izliyor olacaktı.Jack hayranlıkla seyircilere baktı.Sonra karşısına Maksimus çıktı..Ses geldi ve dövüş başladı.Jack büyük bir öfkeyle rakibinin üzerine atladı.Maksimus mızrağıyla onun kafasına bir darbe indirdi.Jack miğferi sayesinde ucuz kurtuldu ve kılıcını halka çizecek şeklide sallayarak rakibini kokuttu.Maksimus mızrağını fıralttı Jack kalkanı ile engelledi.Bu sefer kılıcını çekti Maksimus ve ikisi kafa kaya geldi.Kılıçlarını tüm güçleriyle tutup hamle yapıyorlardı…Jack zayıf noktasını buldu ve kalkanını ona doğru uzattı,Maksimus ise hemen alttan hamle yaptı,Jack’in istediği de buydu zaten..Bacağıyla darbeyi engelledi.Maksimus kolunu kurtarmaya çalışırken fırsat bulan Jack hemen kılıcıyla onun omzunu kesti ve onu yere yıktı.Hemen kılıcını gövdesine uzattı.Maksimus hareket edemiyordu,seyircilerden biri öldür diye bağırdı ama Jack bunu yapmamayı tercih etti.Kılıcı Maksimus’un başının tam yanına sapladı Jack..Borazanlar çaldı ilk resmi maçını Jack kazanmıştı..Sonra oranın yöneticisi Jack’e sıradaki rakibini söyledi..İsmi Berke idi.Jack şaşırdı çünkü o adamı halkı dolandıran bir pazarlamacı sanıyordu..Jack bu haberi hemen arkadaşı Emir’e ve evinde kaldığı Göker’e
söyledi.Umarım mutluluğu bozulmaz…Ama çok sürmeyebilir..Çünkü Maksimus’u bir adamdan dayak yerken görür.Adam şöyle der ‘’Maksimus bana maçı kazandırmalıydın!Bana ne kadar para kaybettirdin biliyor musun?Kaç kişiyle iddiaya girdim,senin yüzünden benim kellemi istiyorlar,ne yaparsan yap Jack’i oyun dışı bırak!’’Jack bunu duyunca koşup oradan uzaklaşır..

Bence güzel bir bölüm oldu lütfen emeğe saygı biraz yorum yapınız çok uğraştım...

CycLoPs
06-09-2007, 23:42
Gladyatör Amacı

Bölüm 4

Jack son duyduklarına inanamamıştı.Gidip arkadaşı Emir’e söylemeliydi.Olanları Emir’e anlattı ve Emir ona artık dikkatli olmalısın dedi.Barmen birden Jack’in önüne bir yemek koydu.

Jack:

-Bu da nedir?

Barmen:

-Sorun değil şuradaki beyin ikramı..

Jack çok açtı ve tam yiyecekken Emir ‘’dur!’’ dedi.Jack ‘’ne oldu?’’ dedi.Emir yemeği Jack’ten alıp kedinin önüne koydu.Kedi yemeğe baktı ve sonra yemeye başladı.2 dakika sonra kedi birden bayıldı.Emir’’tam tahmin ettiğim gibi zehirli bu..’’Jack çok korkmuştu ve birden bir ses geldi.Bu bir dövüş sesiydi.Dövüş yapacağı kişi Berke idi.Dövüşten önce Jack Berke ile konuştu..

Jack:

-Sen bir pazarlamacı değil miydin?

Berke:

-Hayır o işi sizin gibileri yenmekte kullandığım bu büyük silahları almak için yapıyorum

Jack adamı süzdü gerçektende harika bir baltası vardı.Dövüş başladı Jack inanılmaz hamleler ile rakibini 5 dk’da yere yığdı.Ama birden Adil Can isimli gladyatör arenaya girdi ve Jack’i yere fırlattı.Kılıcıyla Jack’in kolunu yaraladı.Jack bağırıyordu.Gözünü yöneticiye doğru döndürdü Jack.Yöneticinin elinde altın yanında ise Maksimus vardı.Rüşvet vermiş olmalıydı.Özgür pes etmedi ve Adil Can’ıda yere yığdı ve bu sefer sinirinden ikisinide öldürdü.Kazanmıştı ama o ağlayarak gitti.Çünkü hayatında ilk defa birini öldürmüştü.Maksimus’tan intikam almalıydı yoksa Jack’in işini o bitirecekti..Sıradaki dövüş ise gruplu olarak 2’ye 2 yapılacaktı..Rakip bilinmiyordu…

Rol isteyenler hala yazabilir buraya.Lütfen yorum yazınız emeğe saygı..

CycLoPs
06-09-2007, 23:44
Gladyatör Amacı
Bölüm 5

Evet gruplu dövüş yaklaşıyordu.Jack doğruca partneri olması için Emir’in yanına gitti.Ama Emir’i bacağı sarılı bir şekilde yüzü sapsarı yatağında yatarken buldu.

Jack:

-Ne oldu Emir?

Emir:

-Bilmiyorum sabah uyanınca kendimi bu halde buldum .

Jack:

-Maksimus.. yine mi..!!?Tamam sen iyileşmene bak ben başka bir partner bulurum.

Elbette söylemesi yapmaktan kolaydı..Çünkü başka kimseyi tanımıyordu.Göker desen çok yaşlı,Özgür desen uzakta.O anda siyah bir kapüşonlu giysiyle gelen bir kadın belirdi.Oldukça güzel biriydi.Jack’e yardım edebileceğinden bahsetti.İsmi Marla idi.Jack’in şansı tekrar dönüyordu.Ve evet ses geldi.Dövüş başlamak üzeydi.Karşılarında Yağız ve Mustafa vardı ve evet!Dövüşmeye başladılar.Mücadelenin ortalarında Özgür ve arkadaşı Gangster maçı izlemeye geldi.Jack ve Marla harika bir ikili oluşturmuştu.Marla inanılmaz derecede harika akrobatik hareketler yapıyordu.Jack tek eli üstünde durarak iki ayağını Mustafa’nın boynuna geçirdi ve hızlıca çevirip onu yere yığdı.Marla’da Yağızı ters takla ile yere serdi.Yağız ve Mustafa adeta şah mat olmuştu.Arena çıkışında Özgür Jack’i tebrik etti.Jack Özgür’e sarıldı ve akşama büyük bir parti verdiler çünkü artık son dövüş kalmıştı yani eğer Jack bu dövüşü kazanırsa Marla ile birlikte Roma’ya yani Colosseum’da en iyi gladyatörler arsında dövüşebilecekti.Dövüşeceği kişi ise antrenman maçında yenildiği Bugs’dır.Bu arada partide Marla ile Jack birbirinden hoşlanmaya başlar,umarım kader onları ayırtmaz…

Lütfen yorumlarınızı belirtin..

CycLoPs
07-09-2007, 00:45
Gladyatör Amacı
Bölüm 6

Savaş sürüyordu Jack Bugs’ı yere yığdı ve 12 dk’da onun işini bitirdi.Artık o usta bir savaçıydı ve Roma’ya gitmeye hak kazandı.Dövüş sonrası arenadan çıkar çıkmaz dostları Özgür,Gangster,Marla,,Emir ve Göker onu karşıladı.Şimdi Marla ve Jack birincilik için Roma’ya gidecekti.Maksimus çılgına dönmüştü.Artık Özgür,Göker ,Gangster ve Emir ile vedalaşmalıydı.Konvoy harekete hazırdı artık Jack ve Marla yola çıkmalıydı.Konvoyu Görkem adında biri sürüyordu.48 saatlik bir yolculuktu.Hiç değilse gittikleri kervan arabasının üstü kapalıydı ve güneşten korunuyorlardı.Bu süre zarfında Marla ve Jack birbirlerine olan aşklarını itiraf ettiler.Uyandıklarında Roma görünmeye başlamıştı müthişti,taştan binalar senatörler,insanlar ve hatta Caesar bile buradaydı.Suskundular ta ki Colosseum’u görene kadar.Daha önce hiç böyle bir yapı görmemişlerdi atmosfer müthişti ve ağızları açık kalmıştı.Marla dövüşmeye değil sadece destek olmaya gelmişti.İlk dövüşü Baltalı adındaki biriyleydi.Kapılar açıldı ve gladyatörler içeri girdi.Caesar başlarında idi.İnanılmaz bir gürültü ve milyonlarca insan vardı.Ses geldi ve Caesar işaretini verdi ‘’Başlayın!!!!!!!!!!’’İnsanlar çığlık atmaya başladı ve Jack Baltalı’nın üzerine doğru yürüdü.Çok dikkatliydi,en küçük bir hata ona elenmeye ve hatta ölmeye sürükleyebilirdi.Baltalı birden atladı.Jack kılıcıyla karşılık verdi.Baltalı bir hamle daha yaptı Jack karşılık vermeye devam etti ve bu kadar savunma yeter deyip saldırdı.Sağdan gösterip yukarıdan vurmayı denedi ama rakibi bu numarayı yemeyecek kadar profesyoneldi tam o sırada Jack yere düştü ve arenanın yan taraflarında timsah ve aslanlar çıkarıldı.Timsah Jack’in üzerine atladı ama o inanılmaz bir müdahale ile Baltalı’nın ayağına vurup onu yere serdi ve kendisi ayağa kalktı.Timsahla uğraşırken Jack Baltalı’nın üzerine kılıcı daydadı.Caesar öldür dedi ama o reddetti.Hatta timsaha bir darbe vurarak Baltalı’yı yemesini engelledi.Seyirciler ‘Jack!,Jack!,Jack!’’ diye bağırmaya başladı.Artık son bir dövüş kalmıştı kazanan birinci olacaktı ama kiminle dövüşeceğini bilmiyordur…

Evet lütfen yorum yazınız,artık bundan sonraki bölüm (7) final bölümü olacaktır..

ulukavak
08-09-2007, 10:25
bana yer yok haaa öyle olsun

ulukavak
13-10-2007, 12:02
neden hiç kimse bişey yazmamış güzel olmuş eline sağlık

ulukavak
13-10-2007, 12:03
Hoşuma gitti güzel olmuş tebrikler

ulukavak
13-10-2007, 12:04
Hoşuma gitti güzel olmuş tebrikler ilgi gösterelim biraz çok az kişi okumuş bunu