PDA

Tüm Versiyonu Göster : Şövalye Hayatı Bölüm 1,2,3,...,7

CycLoPs
05-09-2007, 21:02
Evet arkadaşlar yeni bir hikayeye başladım..

Şövalye Hayatı..
Bölüm 1

Yine sıradan bir gün,son 5 ayım bu şekilde eğitim görerek geçti.Neden mi!?Tabi ki şövalye olmak için..Rahatsız olduğumu sanmayın,herkes bu onura sahip olmak ister..Ve ben bu fırsatı yakalamışken vazgeçmeyeceğim.Ben kim miyim?Benim adım…bir dakika benim bir adım vardı!Adım Özgür.Ailem silahçılık ve terzilik işleriyle uğraşıyor ve birde tarlamız var.Ama durumumuz pek iyi değil.Kazandıklarımızın %20’sini Kral Artchec’e veriyoruz ama mecburuz..Güzel şehrimiz WhiteTower için her şeyi yapabilirim.Ben bunun için buradayım.Çünkü aramızda kalsın son zamanlarda orclar ile aramız pek iyi değil.Hayatımızı Elf’lere güvenerek geçiremeyiz.O yüzden bu eğitimi görüyorum.5 dakika sonra buz tutmuş mağaraya gideceğim.Kaç ayı olduğunu Tanrı bilir.Ama bu yaşadığım en kötü sınav değil.Böylece Özgür mağaraya girer karşısında 3 ayı vardır.Elinde bir kalkanı ve bir kısa bıçağı bulunmaktadır.Özgür güzel bir hamle yaparak ayının boyna sarılır ve bıçağını batırır ona..O anda arkadaki bir ayı Özgür’ün böbreğine doru pençe atar Özgür yere yığılır ve tam ayı onu öldürecekken kalkanı ile ayının bacağını sarsar ayağa kalktığında ise ayıya kalkan ile bir darbe daha indirir.Geriye bir ayı kalmıştır ve ikisi göz göze gelmiştir.Özgür bıçağını ayının gözüne doğru fırlatır ve ‘’Bu insan ırkı için der!’’Evet Özgür hafif bir yaralanmayla sınavı geçer.Şimdi ise şövalye olmakla arasında son bir adım kalmıştır oda gerçek bir şövalye ile bire bir dövüştür.Dövüşeceği kişi WhiteTower şehrinde ‘’Kara Süvari’’ adıyla anılır.Özgür heyecanlıdır.İki rakipte atına biner ve bir mızrak ile bir kalkan alırlar..İşte evet düello başlar ve iki atta birbirine doğru koşar.Özgür ve Kara Süvari birbirini şöyle bir süzer.Özgür mızrağını sıkıca tutar ve ikisi buluşur Özgür mızrağıyla akıllıca bir hareket yaparak Kara Süvari’nin atına vurur.Süvari attan düşünce Özgür onun üzerine atlar ve mızrağını Kara Süvari’nin boynuna uzatır ve evet 5 aylık eğitim bitmişti Özgür tüm öfkesiyle mızrağı havaya fırlatır ve bağırmaya başlar..Sonunda ailesine kavuşabilecekti.Sonunda şövalye olacaktı.Yüzünü bir gülümseme kaplar Özgür’ün.Kral Artchec Özgür’ü yanına çağırır ve onu resmi merasim ile şövalye ilan eder.Özgür hemen koşup ailesine haber verir.Ama bu sevinçli dakikalar sonrasında WhiteTower şehrinin kuzeyindeki Rightfire köyünden dumanlar yükselir.Kral içinden geçirir..’’orclar’’

Evet arkadaşlar iyi kötü lütfen yorum yapınız..

CycLoPs
05-09-2007, 21:03
Şövalye Hayatı
Bölüm 2

Şövalyeler WhiteTower şehrinin en özel ve güçlü askerleridir.Bende bir şövalyeyim peki neden korkuyorum?Rightfire köyünden dumanlar yükseliyor ve Kral Artchec şövalye ve süvari ordusunu hazırlıyor.Ben babama köyü kurtarmaya gitmeden sordum ‘’Neden Korkuyorum?’’Babam ise ‘’Özgür her insan korkar,insan olmanın özelliği bu zaten,ama senin yapman gereken korkuyu kabullenmemek değil!,senin yapman gereken korktuğunu kabul edip onun üzerine yürümek!’’ dedi.Özgür babası Hüseyin’i öptü ve vedalaştı.Bu Özgür’ün ilk göreviydi.Rightfire köyü küçük olmasına rağmen çok önemliydi çünkü şehrin tahıl üretiminin büyük çoğu oradan karşılanıyordu.Özgür atına atladı ve mızrak ile kalkanını alarak ordunun yanında gitti.Ordu çok moralsiz ve üzgündü.Ordunun başında komutan Lexstor vardı.Bu durumu gören lexstor konuşmaya başladı!

Lexstor:

-Siz kimsiniz!

Ordu:

-Şövalyeler

Lexstor:

Duyamadım!!

Ordu:

ŞÖVALYELER!!!

Lexstor:

Ölmekten mi korkuyorsunuz.Neden peki?Şuna emin olun bulunduğunuzdan daha iyi bir yere gideceksiniz.Ailelerinizle öteki tarafta karşılaşacaksınız bundan memnun olmayan veya korkan varsa HEMEN GİTSİN BURADAN!Eğer kendinizi açık ve mavi bir gökyüzü altında çiçekler arasında bulursanız anlayın ki ölmüşsünüz!

Ordu:

Hahahaha!

Lexstor:

Askerler hücum!!!!!!!!!!!

Tüm süvari ve şövalyeler ordusu Rightfire’a doğru at sürdü.Oraya vardıklarında tahmin edildiği gibi orclar vardı halk sığınak veya yer altı evlerine kaçıyordu.Orclar paniğe kapıldı.Dör yandan şövalyeler geliyordu.Özgür var gücüyle saldırdı.Komutan Lexstor’un taktiğine göre dizildi atlar.Orcları sıkıştırarak çevrelerinde bir daire oluşturdular.Sonra birden hücum ettiler ve hepsini ezip geçtiler.Şövalyelerinin bir kısmı yaralıydı ve Özgür’ün sırtında bir ok vardı.Özgür oku çıkarttı.Ve kolu ile oku son kalan orc‘a fırlattı.Komutan Lexstor
‘’Zafer!!’’ diye bağırdı ve köye mavi bayrak asıldı.Geri döndüklerinde WhiteTower’da hepsi bir kahraman gibi karşılandı.Ama birden bulutlar kızıla döndü..Yakında kan dökülecekti..

Evet arkadaşlar emeğe saygı lütfen yorum yapınız.Ayrıca eğer hikayede isminin geçmesini isteyen varsa buraya yazsın lütfen!

CycLoPs
05-09-2007, 22:10
Şövalye Hayatı
Bölüm 3

Rightfire köyünü kurtardıktan sonra Özgür ve Kara Süvari, WhiteTower şehrinde sohbet ediyordu.Halk en son yaşanan zafere fazla sevinememişti çünkü tehlikenin yaklaşıldığı hissediliyordu.Son savaştan sonra Özgür’ün babası Hüseyin ve annesi Yeşim oğulları Özgür ile gurur duyuyordu.Kara Süvari Özgür’e ‘’Hazırlıklı olmalıyız’’ dedi.3 gün sonunda düşmandan iz yoktu.Bir anda Kral’ın köşkünden bir ses geldi!’’Komutan Lexstor,Kral Artchec sizi çağırıyor ! ‘’ diye bir ses geldi.Kralın komutanı çağırma sebebi kafaları karıştıran bir mektuptu.Mektup elf dilinde yazılmıştı..Mektubun dilimizdeki yazılışı ise şöyleydi ;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili Kral Artchec;

Şehrimiz işgal altında Orclar! Orclar! Her yerde..Dayanıcak gücümüz kalmadı artık.Lütfen acele ediniz ve Elf şehrimiz FarnHeaven’a destek yollayınız…

Baltalı…
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu mektup kafaları karıştırdı lakin zamanında elflerden büyük yardım gören Kral Artchec yardım etmeliyiz dedi.Tüm şövalye ve süvarileri topladı ve başlarına komutan Lexstor ile prens Marcus’u koydu.Tüm atlılar yardıma gidiyordu şehirde ise sadece piyadeler kalmıştı.Özgür ailesi ile vedalaşıp hazırlıklarını tamamladı ve hemen orduya katıldı.Ama Lexstor’un aklında hala bir soru vardı.’’Neden mesajı bizzat elf kralı yazmadı? ‘’ Ordu yola çıktı ve orta hızla doğru Tergkos ormanına yöneldi.Oradan gümüş ırmağı geçip elf şehri FarnHeaven’a ulaşacaklardı.Özgür at sürerken arkasına baktı,artık şehir görünmüyordu.2 günlük sürenin ardından oraya varıldı.Vardıklarında ise bir şok geçirdiler.FarnHeaven’da tek bir orc yoktu,tüm elfler huzur içindeydi.Doğru kral Ronriel’in yanına gittiler.Kral böyle bir savaş olmadığını ve ‘’Baltalı’’ adında birini tanımadığını söyledi..O anda Özgür her şeyi anladı bu bir tuzaktı bunu hemen prens Marcus’a anlattı.Ve atlar son sürat WhiteTower’a geri sürüldü..Ama gördüklerine inanamadılar.Hepsi göz yaşlarına boğuldu.Şehir harabeye dönmüştü.Hepsi ailelerini düşündü ve bir anda hepsinin aklından şu kelimeler geçti ‘’Kandırıldık’’Şehre girdiklerinde Kral Artchec’in cesedini buldular.Prens Marcus birden bağırdı!

-OLAMAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tüm şovalyelerin içi öfke ile doldu.Yapılacak tek bir şey vardı insanların ana şehri Centirium’a gitmek…

Evet arkadaşlar yorumları alayım..

CycLoPs
05-09-2007, 23:38
Şövalye Hayatı
Bölüm 4

Askerler yok olan şehirlerine girip kişisel eşyalarından geriye kalanları alıyordu,kimisi ise ölen yakınları için ağlıyordu.Şövalyeler ve süvariler yokken,piyadeler fazla dayanamamış.Orclar ise yakıp yıkıp gitmişler.Eşyalarını alan süvari ve şövalyeler insan ırkının ana şehri olan Centirium’a doğru yol aldılar..Yolda hala ağlıyanlar vardı.Bir asker çocuğunun oynadığı misketi sıkıca tutp alıyordu.Centirium’a vardıklarında.Prens Marcus ve komutan Lexstor olanlar Centirium Kralı Torg’a anlattı.Kral yardımcısına emir verdi ve Torg’un yardımcısı Murat onlara 50 hizmetkar,biraz erzak ve silah verdi.WhiteTower’a dönen askerler hizmetkarlara şehri yeniden kurmalarını istedi.Şehir kurulmaya,tarla yerleri açılmaya başlandı.1 ay sonra şehir eskisinden çok daha güzel oldu.Askere önem veren WhiteTower halkı orcların Arkadras Geçiti’ne doğru yürüdüğünü söyledi.Hemen ordusunu topladı Marcus ve ordunun başına Lexstor’u getirerek Arkadras Geçiti’ne doğru yol açtı.Özgür her zamankinden daha çok hırslıydı.Lexstor Özgür’e ‘’Ordumun en iyi askerisin sana güveniyorum’’ dedi.Özgür arkadaşı Kara Süvari ile yerini aldı ve yola koyuldu.Şafak sökerken Orc ve insanlar karşı karşıya geldi.Komutan Lexstor atı ile tüm ordusunu baştan sona doğru koşarak selamladı ve ‘’Okları fırlatın!’’ dedi.İnsanlar tüm güçleriyle ok ve mancınıkları ateşledi.Oklar ateşe tutulup alevli hale getirildi var fıratıldı.Orclar hemen ok atarak karşılık verdi.Mancınıklar ateşlendi ve savaş başladı.Savaşın ikinci günü idi.Özgür bağırdı ‘’Yeter artık!’’ dedi.Orclar tükenmek bilmiyordu.Savaş hala çok çetindi.Bir orc Özgür’ün boynuna atladı ve ısırmaya başladı Özgür attan düştü ve eğitimde kullandığı küçük bıçağını orca sapladı.4 saat sonra savaş bitti insanlar kazandı ama yaralanmayan bir kişi bile yoktu.Ateş yaktılar ve WhiteTower şehrinin bunu görmesini umdular.Zafer diyecek halleri bile yoktu.Prens Marcus kendi dahil 123 tane hizmetkar ile geldi ve yaralıları şehre götürüp ölüleri yaktılar.Yaralılar birden sedyede bağırmaya başlar ‘’Öcümüzü aldık!’’ ‘’Öcümüzü aldık!!’’Lexstor ise hayır orcları haritadan silene kadar öc almış sayılmayız dedi.Özgür gülüyordu çünkü içi rahattı.Çünkü 1 haftadır eli kaşınıyordu,savaşmak istiyordu...Şehre döndüklerinde ise Kral Koltuğunda başkasını buldular.Bu Centirium’dan gönderilen Murat’tı.Tahtın kral gelene kadar bakıcısıyım dedi.Prens Marcus o halde hemen olacağım dedi.Ama Murat’ın cevabı ilginçiti.

Murat:

-Hiç sanmıyorum …

Evet çok uğraştım umarım iyi olmuştur.Lütfen yorum yazınız.Eğer hikayede isminin geçmesini isteyen varsa buraya yazsın lütfen ve gangster senin rolün sıradaki bölümde..

CycLoPs
06-09-2007, 01:53
Şövalye Hayatı
Bölüm 5

Son zaferin yaraları kapatılmaya çalışılıyordu büyük bir zafer kazanmışlardı.Tüm WhiteTower halkı bunu içerek ve eğlenerek kutladı.Ama her şey bu kadar da iyi değildi.Sonraki gün tüm WhiteTower sarsıldı çünkü tahtın bakıcısı Murat,tahta geçmesini istemediği Prens Marcus’u hırsızlık suçu ile sürgüne gönderdi..Marcus bağırdı ‘’Bana bağlı olanlar,WhiteTower’ın eski günlerine kavuşmasını isteyenler benimle gelsin’’ dedi.Komutan Lexstor,Özgür ve bir avuç ordu onunla geldi ve şehrin güneybatısındaki Lurba düzlüğünde kamp kurdular..Marcus Özgür ve Lexstor ile konuşuyordu ‘’Eninde sonunda o adaletsiz herifi devirip hakkım olan tahtıma kavuşacağım ‘’dedi.Sonra yıldızların altında derin bir uykuya kapıldı.Özgür bu gece nöbet tutuyordu.Çalılık bölgeleri turlayıp düşmadan iz var mı diye bakıyordu.Sonra kamptan biraz uzaklaşınca incecik ve dağa doğru giden bir yol buldu.Yolun üstünde bir balta vardı.Özgür baltayı alıp kampa döndü.Sabah baltayı komutan Lexstor’a gösterdi.’’Bu bir cüce baltası’’ dedi.Hiç şaşırmamak lazımdı çekiç gibi kalın ama kılıç gibi keskin bir baltaydı ve normal bir insanın savaşta kullanması imkansız denilcecek kadar ağırdı.Özgür ‘’cücelerde kim?’’ dedi?O sırada sisli yoldan bir kişi belirdi bu efsanevi büyücü Gangster idi.Konuşmaya başladı..’’Ben cüce kralı Thork’un yanında geliyorum.orclar gözünü dağlara dikmiş.Cüceler işlerini ve şehirlerini bırakıp Dağ Saray’a kaçmışlar.Orada orduyu toparlıyor ve savunma yapmaya hazırlanıyor.Ama siz olmadan yeterli olamaz.Ayrıca WhiteTower’ın taht bakıcısı Murat ilede konuştum yardm etmeye hiç niyeti yok’’Marcus ise ‘’O adamın sonunu ben getireceğim ‘’dedi.Gangster konuşmaya devam etti ‘’iki cüce şehri vardır.Biri dağın içinde yaşayan Mavi Dağ cücleri diğer şehir ise hem madende hemde bizim gibi yeryüzünde bulunan Endmore’dur.Mavi Dağ cücelerini kendilerini dağa kapatmıştır yardım etmemiz gereken Endmore cüceleri.Peki yardım edecek misiniz?’’Marcus düşündü ve ‘’biz bir halkayız ve bölünmemeliyiz’’ dedi.Yardım edeceklerini belirtti.Gangster’in rehberliğinde dağlara gideceklerdi.Ama önce elflere uğradılar ve yardım istediler.Kraliçe Marla şu an kralın seferde olduğunu ve ordusu döner dönmez geleceklerini belirtti.Sonra Marcus’un ordusu dağlara doğru yol aldı,bu yol gerçekten engebeli ve dar idi.Dağın içinde bulunan geçide vardılar.Uzun bir yol sonunda dağın derinliklerinden yüzeye ulaştılar.Onları cüce kralı Thork karşıladı.Hepsi dağ kalesindeki yerini aldı.Bu sırada Orc komutanı Baltalı ordusunu geçide sokmak üzereydi.Sonunda orclar yüzeye vardı.Şehri yağmalarken kimse olmadığını fark ettiler.Tüm cüceler dağ kalesinde idi.Orclar koçbaşlarını getirtti ve kapıyı yıkmaya çalıştılar.Kale kapısı çok kuvvetli idi ama 5 dakika sonra kapı parçalandı ve orclar bağırmaya başladı.3 ırk ide birbirne girdi.Orclar oldukça güçlüydü okçular korkudan doğru ateş edemiyordu.Cüceler ise daha cesaretli idi.Baltalarını tam istedikleri yere fıraltıyorlardı.İnanılmaz bir savaştı.Bir cüce Orc komutanı Baltalıya baltasıyla hücüm etti baltalı zorlanmadan cücelerin en iyi askerini yere serdi..Lexstor baltalıya meydan okudu çok çetin bir savaştı tüm ordu savaşırken iki kişi sadece birbirlerini görüyordu ama Lexstor Baltalı’ya bir hamle yaptı ama Baltatalı hamleyi gülerek karşıladı ve Lexstor’u silahsız bıraktı.Sonra onu gülerek öldürdü evet öldürdü!Sonrada bağırdı ‘’benim adım Baltalı ve kimse beni durduramaz’’ dedi.Özgür o an çıldırdı ‘’Demek ailemi öldüren,şehrimi katleden sendin’’ dedi.Ve atıyla Baltalı’nın üzerine gitti ve bağırdı ‘’Ben bir şövaleyim!!!!!!!’’ dedi.Atını Baltalı’nın üzerine attı.Arkasında kendisi atlayarak Baltalıyı şaşırttı.Baltalı tam kılıcını Özgür saplayacakken kılıç kılıca geldiler ve müthiş mücadelenin altından Özgür kalkanı ile darbeyi durdurup mızrağını bacağının ortasına batırdı.Baltalı yere yığıldı.Özgür öfke içindeydi kendinde değildi.Kalkanı ile onu öldürecekken Baltalı ayağa kalktı ve ordusunun arasına kaçtı.Büyücü Gangster ateş büyüsü ile ana köşkün önünü kesti ama durum vahimde geriye 20 insan 60 cüce savaşçı kalmıştı.Cüce Kralı tahtan kalktı baltasını aldı ve bağırarak savaşın bulunduğu odaya doğru gitti geçdiği yere gitti…Durum ümitsiz…Orc komutanı Baltalı ise gülüyordu..

Lütfen yorum yazın ve hikayede adının geçmesini isteyenler buraya yazsın!

batuhanfb
06-09-2007, 09:22
bütün rpg forumunu dolaştım hiç bir şey benim ilgimi çekmedi nedense

ben adım geçsin

CycLoPs
06-09-2007, 14:05
Seni yedinci bölüme koyacağım batuhan saol okuduğun için..

CycLoPs
06-09-2007, 14:14
Şövalye Hayatı
Bölüm 6

Orclar acımasızca yürüyordu ve cücelerin sonu yakında.O anda Mağaranın dışından bir borazan sesi geldi.Evet cüce ve insanların doğaları kabul olmuştu bunlar Kraliçe Marla’nın elf ordusuydu.Marla bağırdı’’Elfler,saldırın!!’’.Tüm elfler saldırıya geçti bir yandan elfler bir yandan ise insan ve cüceler orclara saldırdı.Marla inanılmaz bir okçuydu.Oldukça isabetli ok atışları yapıyordu.Özgür mızrağını Baltalı’ya fırlattı ve klundan vurdu.Baltalı tekrar ayağa kalktı ve kaçmaya başladı diğer orclarda kaçmaya çalışırken öldü.Çok az orc kaçabildi.Marcus,Özgür,Thork ve Marla ‘’Zafer!!’’ diye bağırdı.Tüm askerler coştu ve bu geceyi cüce şehrinde konaklayarak geçireceklerine kara verdiler.Büyük bir ziyafet verildi.Biralar havalarda uçuştu.Herkes zafer şarkıları söyledi.İnsanlar sabaha vedalaşıp WhiteTower’a geri döndüler.WhiteTower’ın kapısından zorla girdiler.Marcus askerleri topladı ve onlara ilham verici sözler söyledi ve tüm orduyu toplayıp,köşke doğru yürüdü.Köşkün kapısını kırıp girdiler ve Murat’a gerçek kral geri döndü dediler.Devrim yaparak Murat’ı tahttan indirdiler.Marcus tacı başına taktı ve Özgür bağırdı ‘’Yeni kralı sevamlayın!!.Tüm halk boyunlarını yere eğdi.Sonunda gerçek kral başa geçmişti.Sonraki günler ölen komutan Lexstor için yas tutuldu.Kral Marcus Özgür’ü yanına çağırttı.Onunla konuştu..

Marcus:

-Sen çok iyi ve onurlu bir savaşçısın değil mi?

Özgür:

-Ben özel biri değilim her şey WhiteTower için efendim..

Marcus:

-Senin bu yönünü seviyorum zaten her zaman görevinin bilincinde ve alçalgönüllüsün.

Özgür:

-Efendim ne demek istediğiniz anlayamıyorum..

Marcus:

-Demek istediğim şu her ordu bir kahramana ihtiyaç duyar ve bir komutana..

Özgür:

Yani siz!!!

Marcus:

-Sende iki özellikte var artık ordunun yeni komutanı sensin.
Özgür:

-İnanamıyorum çok teşekkürler efendim.

Marcus:

-Tamam şimdi gidebilirsin..

Özgür:

-Emredersiniz kralım…

Özgür çok sevinmişti ama bunu söyleyecek bir ailesi olmaması çok kötüydü.Bu yüzden en iyi dostu Kara Süvari’ye söylemeye gitti.Bu arada savaşın kahramanlarından olan büyücü Gangster ise ödüllendirildi sadece para olarak değil WhiteTower’ın yasak kütüphanesine girebilecekti ve oda insanların arasında yaşayabilecekti..Ama tabii ki bu böyle bitmemeli orclar ortadan kaldırılmalı.Özgür’ün aklına ailesi ve sonrada onları öldüren Baltalı geldi.İçinden geçirdi’’Bu sefer kurtuldun ama bu böyle bitmeyecek’’Kral Marcus açıklama yaptı ‘’artık savunmaktan başka bir şeyde yapabiliriz dedi karşı saldırı,orcları yeryüzünden silmeliyiz..’’Devam edecek…

Evet arkadaşlar hikayede adının geçmesini isteyenler hemen yazsın çünkü bazı bölümlerde yeni kjişi alma olasılığı olmuyor.Ayrıca emeğe saygı lütfen yorum yapalım..

CEZA
06-09-2007, 14:23
Neden aynı konu 2 kere....?

CycLoPs
06-09-2007, 14:27
Birisi üye adayları için yanlış anlama lütfen..

Bölüm 7'deki Kahramanlar
-------------------------------
Özgür
Baltalı
Thork
Marla
Gangster
Batuhan
Marcus
Kara Süvari
Berke
Ve 4 yeni(gizli) kahraman..

Hala katılma şansınız var lütfen mesaj yazıp isminizi belirtin..

Yazmaya başlıyorum son 5 dk,başka istek var m?

CycLoPs
06-09-2007, 15:46
Şövalye Hayatı

Bölüm 7

Ekonomik durumu iyileşen WhiteTower şehri batı tarafına Longway adında bir şehir daha kurdu.Ama kralın asıl düşündüğü orc sorunuydu.Artık karşı saldırı yapmalıydı.Ama orclar en çabuk çoğalan ırktı ve insan sayısı fazla değildi.Bulabilecekleri her türlü askere ihtiyaçları vardı.Eli silah tutan her erkeğe zırh verildi.Özgür şövalyeleri topladı sadece atlı askerleri aldı bir planı vardı.Doğruca elflerin bölgesine gidip yardım istedi.Kraliçe Marla ‘Yardım edeceğiz’’ dedi.Özgür konuşmaya başladı’’Teşekkürler,planım şu bize sadece atlı süvarilerinizi verin.Yaya askerleriniz WhiteTower şehrine gitsin.Oradan Prens Marcus’un emriyle hareket edeceksiniz’’.Aynı şeyi cücelerede anlattı. Ve planı gerçekten müthişti.Yaya birlikler orc şehri Luwarg ‘a önden saldırırken,güney tarafından Özgür ve şövalyeleri gelerek orcları bozguna uğratacaklardı.Kara Süvari 1 saat sonra Özgür’ün yanına geldi yanında bir süvari ordusu vardı.

Özgür:

-Bunlarda nereden çıktı?

Kara Süvari:

-Centirium kralı özür diliyor,Murat konusundan haberi olmadığını iddia etti.Bu süvarileride savaşmak üzere bizimle yolladı.Başlarında ise iki komutanları var..

Berke ve Batuhan isimli iki kardeş Centirium’un süvari komutanlarıydı.Özgür çok sevindi.Büyücü Gangster Özgür’ün yanına geldi ve kulağına fısıldadı ‘’Müttefiklerin artıyor’’.Özgür gülümsedi hala umut olduğunu düşünüyordu.Ama keşke her şey bu kadar kolay olsa.Orc casusu bu planı öğrenip Orc Kralı Warg’a söyledi.Orc Kralı hemen komutanı Baltalı’ya emir verdi ‘’Trolleri bul!’’Baltalı Trol Mağarasına gitti.Onlara yiyecek ve zırh verdi.Trol kralı Noe destek olacaklarını belirtti.Kötü büyücü Futmac’i çağırdılar ve tabii ki en kötüsü olan BlackDragon isimli ejdarhayı…Orclar Trolleri süvarilerin önüne koyacaktı ve yollarını kesecekti.Tüm insan,cüce ve elf yaya birlikleri Orc Şehri Luwarg’a doğru yürümeye başladı.Şövalye ve diğer atlılar ise planlandığı gibi arka yoldan koşmaya başladılar.2 saat sonra yayalar Luwarg’a vardı,burası gerçekten karanlık,pis ve şeytani bir yerdi.Yayalar orclar ile kapışmaya başladı.Ama BlackDragon uçmaya başladı ve elflerin üstüne alev püskürttü.Ama onlar vazgeçmedi ta ki kötü büyücü Futmac gelene kadar.Futmac tam büyü yapacakken,iyi büyücü Gangster onun üzerine atladı ve ikisi kapışmaya başladılar.Gangster şimşek büyüsü yaptı ve Futmac’i yere yığdı.Futmac Gangster’e alev büyüsü yapacakken Gangster kalkan oluşturdu ve kurtuldu.Sonra elf kraliçesi Marla oku ile onu durdurmayı başardı.Baltalı Marla’ya saldırdı.Tüm bu olaylar yaşanırken Şövalyeler arka yoldan karşılarına çıkacaktı ama beklenmedik bir şey oldu yolu Toe ve diğer troller koruyordu.Özgür ‘’hücu!!!diye bağırdı.Özgür atıyla Noe’nun gövdesine atladı ve mızrağını boynuna sapladı.Şövalyeler hemen makas hareketi ile diğer Trolleri yere yığdı. Batuhan ve Berke son trolüde yere indirdikten sonra,sayıları azalmış olsada devam ettiler.Sonunda plan gerçekleşiyordu,orclara arkadan saldırıyorlardı ve atları son sürat sürerek önüne çıkan orcları silah kullanmadan bile havaya fırlatıyorlardı.Özgür Baltalı’yı gözüne kestirdi.Orc kralı Warg şaşkındı.Berke orcun elinden ok ve yay aldı ve ejderhanın üzerine fırlattı.Cüce kralı Thork savaşamayacak kadar yaşlı olduğu için oğlu Tugh’u savaşa göndermişti ve oda baltasını Kral Warg’a fırlattı ve onu kalbinden vurdu.Tüm orcların dikkati dağıldı çünkü Kralları ölmüştü.Bu sırada Özgür,Baltalı’nın üzerine atladı ve ‘’bu sefer kurtulamayacaksın!’’ deyip mızrağı ile Baltalı’nın miğferini çıkardı ve sonra kalkanı ile Baltalı’nın kafasını yardı.Orcların hepsi ölmüştü ve artık orc ırkı ortadan kalkmıştı.Sonra tüm orc şehrini yağmaladılar ve buraya yeni bir şehir kurmaya karar verdi insanlar.Marcus halkına artık hayatımızda bir tehlike kalmadı dedi.Siz öyle sanın….

En iyi bölümlerden biri oldu bence,lütfen yorum yapalım emeğe saygı.Hikayede adının geçmesini isteyenler yazsın lütfen ve ManyakSpider senin rolün sıradaki bölümde...

rahmeli
06-09-2007, 15:55
bende karaoglan olayım:D paylasım güzel;)

CycLoPs
06-09-2007, 16:01
Saol :D :D :D :D

CycLoPs
06-09-2007, 16:47
Şövalye Hayatı
Bölüm 8

Son bir ayı eğlenerek geçirdi tüm ırklar eski orc şehrine insanlar WitchLand isimli bir şehir kurdu.Kral Marcus bile hiç bir şeyi kafaya takmadan içip eğleniyordu.Ama her şey öyle güzel değildi.İnsan ve diğer ırklar orc ırkını yok etmiş olsallarda unuttukları bir nokta vardı,yani her yeri ele geçirmişler miydi?Özgür düşünüyordu atladıkları bir yer var mıydı?Ama onunda aklına bir şey gelmedi çünkü oda sarhoştu.Bu öykünün böyle bitmesini çok isterdim ama ne yazık ki her şey betimedi..Nereyi unuttuklarını söyliyeyim size Trol Mağarası’nı.Trollerin yok oluşundan sonra o mağaraya başkaları gelmiş olabilir mi?Evet geldiler elbette.Başlarında ManyakSpider isimli dev bir örümce ile onun örümcek sürüsü oraya yerleşti.Trol pisliklerini,et parçalarını ve her türlü hayvanı yediler.Ürediler ve çoğaldılar.Ama gün ışığında etkisiz oldukları için sadıramıyorlardı,, geceleride insanlar tetikteydi yani birilerinin onları oradan çıkarması gerekliydi..Var mı böyle biri !?Prens Marcus’a sorsak imkansız,cüce kralı Thork’a sorsak içmekten konuşamaz bile.En iyisi yine ben cevaplayayım evet böyle birileri var.Kuzeyin en soğuk noktalarından buraya gelen Goblinler!!!!!Kendilerine yerleşecek daha uygun bir yer arayan Goblinler insanlarla karşılarsa ne olur dersiniz.Mutluluk ile yaşayacaklarını söylemem zor.Bir sabah bir haber geldi…Dilimizdeki yazılışı şöyle..
--------------------------------------------------

Kral Marcus’a..

Ben goblin kralının veziriyim..Günleriniz sayılı çünkü elf şehrini ele geçirdik!!!!!!Cücleride kıyılara sürdük ayrıca ikinci şehriniz WitcLand yakıp yıkıldı.Ayrıca bir şövalyenizide dolaşmaması gereken bir yerde bulduk…Tek başınız asınız.bu arada o şövalyeniz yakında şehrinizde olur…

Yazan: Ölümcül Emir….
-------------------------------------------------

Kral bunu okuyunca tamamen yere yıkıldı..Ama mektupta yazanlar doğruydu.Elfler ölümsüz dünyaya doğru gidiyor,cüceler ise yardım edecek durumda değildi.İnsanlar yalnızdı…Büyücü Gangster bağırdı ‘’surların arkasında biri var!!’’Bu mektupta yazan süvari olmalıydı.Ama Özgür birden şok oldu çünkü bu Kara Süvari idi ve kellesi kopmuş bir şekilde atı onu sürükleyerek getiriyordu.Özgür adete çılgına döndü.Centirium’dan yardım istediler ve oradan da Göker ve Bozkurt adında iki general geldi.İş ciddiye binmişti..Son savaş yakında SON VE EN BÜYÜK SAVAŞ.Lakin bu savaş kimin kaderini etkileyecek bilinmez…

Evet arkadaşlar bundan sonraki bölüm (9) final bölümü olacaktır..Lütfen yorum yazınız.Artık hikayeye yeni bir kişi katamam bu yüzden sadece hikaye hakkındaki yorumlarınızı bildirin..

CycLoPs
06-09-2007, 17:34
Şövalye Hayatı
Final Bölümü (9)

Son ve büyük savaş yakındı.Özgür,Gangster,Berke,Göker,Marcus ve Bozkurt tüm ordularını topladı bu savaş meydan savaşı olacaktı,yani kimsenin bir avantajı veya dezavantajı olamazdı.Kral Marcus şu ana kadarki en büyük orduyu topladı ama şu ana kadar içmekten başka bir şey yaparak asker geliştirseydi daha iyisi olamaz mıydı.Goblin kralı Lazvegaz veziri Ölümcül Emir’e görevini verdi.Ölümcül Vezir ManyakSpider’ın yanında giderek tüm dev örümcekleri topladı.Eli silah tutan herkese silah verildi.Mancınıklar hazırlandı,planlar yapıldı.Ama yeterli miydi?İçmek yerine tetikte olup fırsatları varken goblin ve örümcekleri durduramazlar mıydı?Ama artık çok geç kader ağlarını ördü bile..Saat sabahın yedisi ama bir çizgi olarak bile bir güneş ışığı yok havada.Tüm canlılar bu iki türün çarpışmasından haberdar,hepsi korku içinde.Goblinler ve Örümcekler yola çıktı.Savaş Jeywalker bölgesinde geçecekti.Bozkurt hemen ormanlara gidip oradaki yerlilere yeiycek ve silah vererek kendilerine katılmalarını sağladı..Ama yeterli miydi?Baştan elf ve cüceleri korusaydık şimdi daha güçlü olmaz mıydık?Ama söylediğim gibi kader ağlarını ördü bile..İnsanlar ve goblinler harekete geçti 5 saat sonra yüz yüze geleceklerdi.Keşke hikayeyi burada bitirebilsem ama savaşın sonucunu görmek sizinde hakkınız.Eğer bir şövalye iseniz ve bu yazıyı okuyorsanız sizde hayattan fazla bir şey beklememelisiniz.Ama neden hepsi barış içinde değil ki?Tekrar söylüyorum kader ve değiştiremeyeceğimiz tek şey o…1 saatlik yol kaldı ve Goblinlerin borazanları duyulmaya başladı bile..Evet o an geldi etrafta kuş uçmuyordu.İki ordu karşı karşıya geldi,oklar alevlendirildi mancınıklar gerildi,kılıçlar çekildi ve Özgür konuşmaya başladı…

Özgür:

-Buraya kadar geldik vaz mı geçeceğiz!

Ordu:

-Hayır…

Özgür:

-Kızlar gibisiniz duyamıyorum sizi!!

Ordu:

-Vazgeçmedik!

Özgür:

-Biliyor musunuz?Benim canım bugün öteki tarafı görmek istiyor,ölmek istiyor bunun için kaşınıyorum adeta.Kim bana eşlik eder!

Ordu:
-Biz!!!
Özgür:

-O halde ölümüne saldırın aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Özgür koşmaya kalksa attan daha hızlı koşacak kadar öfkeliydi hepsi var gücüyle saldırıyordu.Bozkurt tek hamleyle 5 adamı birden yıktı,göker iğrenmeden bir goblini ısırarak öldürdü,Özgür inanılmaz bir manevrayla havada dönerek mızrağıyla goblini öldürdü…Gangster büyüleriyle destek oluyordu..Ta ki ManyakSpider onu sokarak felç yapana kadar.İnsanlar hem örümceklerle hem goblinlerle savaşıyordu. Marcus kılıcıyla Ölümcül Emir’e bir darbe indirdi.Ama Ölümcül Emir karşılık vererek savaşmaya başaldılar..Berke atı ile goblinlere saldırırken düştü ve yaralandı.Tam bir goblin onu öldürecekken Özgür yetişti ve onu itekledi hemen.Ölümcül Emir Marcus’un boynunu kesti ve İnsanların Kralı yere yığıldı.Özgür Ölümcül Emir’e sadlırdıracaktı ama 4 goblin onu kolundan tutarak engel olmaya çalıştı tam kurtulacakken arkan gelen bir ok Özgür’ün gözlerini kararttı.Ölümcül Emir gülüyordu Gangster başka bir mancınık tarafından öldürüldü Bozkurt ve Göker orcların altında kalarak ezildi.Geriye sadece Berke kalmıştı.Tam 500 asker öldürdü ama nereye kadar!?Özgür son bir gücüyle elini mızrağına götürdü ve Ölümcül Emir’e fırlatacakken Emir onu fark edip kendi kılıcıyla onun işini bitirdi.Evet Goblinler kazanmıştı.Bana kalırsa bu bir kahramanın epik hikayesi idi.Her zaman iyiler kazanamaz ama sizcede baştan önlem alınsaydı bu halde olur muydu sonuç?Ne yazık ki ellerim o zafer sözlerini yazmaya vakit bulamadı.Goblinler WhiteTower’ı ele geçirdi.Lakin bir başka mucize çıkmayana kadar hikayeyi burada bitiriyiroum..

Evet arkadaşlar geçmiş olsun bitti hikaye lütfen yorum yazın.. 
:( :(

ulukavak
08-09-2007, 10:27
benim adımıda yaz beee

batuhanfb
08-09-2007, 16:10
gerçek adın ne ulukavak

DePReSiF
08-09-2007, 16:23
Bir konu hakkında aynı bölüme birden fazla başlık açıldıysa sonradan açılanlar kitlenir. Aynı başlığın birden fazla bölüme açılması (crossposting) kesinlikle yasaktır ve aynı başlığı birden fazla bölüme açanlar derhal forumdan atılacaktır.

Forum Kuralları'na uyalım...

ulukavak
22-09-2007, 09:48
Adım Furkan

batuhanfb
29-09-2007, 11:02
güzel beğendim

amelia
29-09-2007, 13:14
güzel beğendim

batuhanfb
29-09-2007, 19:54
güzel beğendim
benim yazdığımız aynısını yazmışsın

amelia
30-09-2007, 00:43
olamaz mı :D

batuhanfb
30-09-2007, 06:33
olamaz :D.

kusad
03-10-2007, 15:28
Ben ilk hikayecilerden olarak pek beğenmedim.:D

batuhanfb
03-10-2007, 18:10
Ben ilk hikayecilerden olarak pek beğenmedim.:D
neresi kötü güzel

CycLoPs
04-10-2007, 19:58
neresi kötü güzel

Saol kardeş :D :D

*titanic*
07-10-2007, 13:27
Bence güzel devam et.Ben beğendim.

burakb
11-10-2007, 20:30
Güzel güzel dvm..:) Benim adda gecerse hikayede tam süper olur ;):)

ulukavak
13-10-2007, 11:58
çok güzel arkadaş

ulukavak
13-10-2007, 12:05
Hoşuma gitti güzel olmuş tebrikler

ulukavak
13-10-2007, 12:06
Hoşuma gitti güzel olmuş tebrikler