Tüm Versiyonu Göster : server 1 de sayfalar acılmıyor!!!!!!!!
server 1 de sayfa acmak ıcın ıkı sata beklemek mı gerekıyor ??
bu kadar yavaslamasının sebebı nedır ?
Deli olucam ya niye 2 saatte acılıyo bu sayfalar ya..
ya bu sorun hep boylemı olacak logınde 1219 kısı onlıne dıyor nasıl oluyor bu????
bos sayfalarımı bakılıyor ...?
sıkmaya basladı
ewet arkadaslar bu sorun nasıl çözülicek bır an once olsun yanıııı
servere kapatıp bakıma alsanız daha ıyı bu sekılde saldıralar ve uretıgımız hammdelerın bosuna gıtmesı engllenır oyun ılerlerken servera mudahale edılmemelı
duyuru yapılsa daah ıyı 1 hafta kapatın serverı hıc olmaz ıse mıllette rahat eder sızde....
bu sekılde bakım olmaz 2 gundur aynı muhhabbet
serverdakı 1139 kısı ne yapıyor bılen varmı bu sahıslar ozel olarak mı secıldı ????
komplo teorılerımı uretelım bırde burada :evil: :evil: :evil:
king_ramses
10-01-2007, 19:44
bende katılıyorum kardes bunlar özel olarak oynuyor heralde
bundan takrıbı 1.5 2 ay once basladım bu oyuna.baktım hem ücretsiz hemde zevk veren baglıyan bı oyun dedık daldık balıklama.Ha bundan once Knight Online oynuyodum onu komple bıraktım Allah'a Şükür.
son 2 gündür S1 e gırıste logın olamıyorum baktım foruma varmı benım gıbı bırı dıye yoksa bende mi arıza dıye ama herkes yasıyor sanırım.
Zannediyorsam o dediğiniz 1234 kişi plus üyesi yani altın almıslar ondan gırıs yapabılıyolar.servera gırıste once onlara öncelik tanınıyor.Aynı Knight taki gıbı:( :evil:
Ha nıye bole dert yanar gıbı yazdın dıye soracak olursanız Bole oyunlarda premium üyelik alacaksın yoksa bay gelir alacaz ya s.s. ya s.s.
Gidin triavian.com a server degişikligi yüzünden su zaman dilimlerinde kapalıyız diyor.Bizde niye öyle birşey yapmadılar anlayamıyorum.Acaba server degişikligi yapanlar oynamıyorlarmı?Ölmemek için saldırı anında asker kaçırmanın önemini bilmiyorlar galiba.Oyuna gırınceye kadare elindeki herşey gitmiş.Çünkü birileri girebiliyor başkası giremiyor.
şu yazıyı yazarken dahi 10 kere oyuna girmeye çalıştım girmiyor abicim girmiyooor.
alcapone
14-01-2007, 11:00
Hmmmm
DELI DUMRUL
16-01-2007, 15:58
TAMAM TEŞEKKÜRLER ALTINDA VERDINIZ FAKAT SERVER HALAAA YOĞUN SERVERDE BİR DÜZELTME YAPILABİLİRMİ ACABA.. BAĞLANTI DİYEBİLİRSİNİZ AMA BAĞLANTIM. 1024 BU SORUNA ACİL BİR ÇÖZÜM LÜTFEN.. PC BAŞINDAN KALKAMIYORUM ZATİ..KAFAYI SIYIRMAK ÜZEREYİM ..
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.