Tüm Versiyonu Göster : Travian Uçan Halısı Nasıl Yapılır Açıklıyorum
Stormage
09-01-2007, 12:05
önce "Ormanlar" ınızdan birisini seviye 55 a getirin böylece dut ağacı yetiştirme seçeneği çıkacak onu seçin ve o alanda sadece dut ağacı üretin daha sonra halkınıza bu ağacın yapraklarını toplatın (işleri ne toplasınlar)1000 tane dut yaprağın olana kadar devam edin
bu arada "Pazaryerini" seviye 50 ye getirin böylece piyasadan ipekböceği alabilecek duruma gelirsiniz başlangıç olarak 10 erkek 10 dişi alın (kısa zamanda ürettiğiniz ipek i satacak duruma bile gelirsiniz masrafınız çıkar :wink: )çıkan ipeği köyün kadınlarına verin eğirip ip haline getirsinler
sonracığıma "Marangozhane"yi seviye 45 e getirin böylece halı tezgahı üretebilir konuma geleceksiniz
yeterli derecede halı tezgahın olana kadar bekleyin
daha sonra "Akademi"yi seviye 30 a getirin böylece türkü söyleyen halı dokuyucu kızlar üretmeye başlayacaksınız oturtun onları tezgahlara halı dokusunlar
ha bu arada eğer ben halılarımı renkli ve desenli yapacam öyle kalas kalas olmasın derseniz o zaman yine "Akademi" yi seviye 35 e getirin böylece iplik boyama yetisine sahip yine türkü söyleyen yeni kızlarınız olacak ha bu arada söylemeyi unuttum bu kızlar aynı zamanda desinatör de size yeni yeni desenler üreteceklerdir emin olun
sonracığıma halılarınızın uçar olabilmesi için yine "Akademi"yi seviye 40 a getirin böylece büyücü üretmeye başlayacaksınız
ondan sonra köyün hanımlarına eğirttiğiniz o ipliği verin boyamaya istediğiniz renklerde boyansın
ordan gönderin halı tezgahlarına dokunsun
ve son olarak büyücülere bu halıların uçan halı olabilmesi için gerekli büyüyü yaptırın
işte hepsi bu kadar arkadaşlar yeni uçan halılarınız hayırlı uğurlu olsun
ha bu arada uçan halılara fazla asker yüklemeyin o halılar en fazla 500 asker için ok
roberlauren
09-01-2007, 12:07
süpermiş hemen çalışmalara başlamak lazım o zaman
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sağol usta hemen o seviyeleri geliştirecem
var mı böyle bir şey gerçekten :?
var oyun yönergelerini okuyunuz
Stormage
09-01-2007, 12:36
selam
olmaz mı biz burda boş konuşmuyoruz herhalde
a.alexander
09-01-2007, 12:55
ben denedim cok super bisi oluor :D ...
http://r3.fodey.com/1a1e4cf995cb84c1f8547551a09bf7d3d.1.gif (http://www.fodey.com/generators/animated/wizard.asp)
benim halı gitti koordinatları yanlışl vermişim
butün travianı dolaşığ gelecek
ayrıca ikide bir bana köy raporları gönderiyor
a.alexander
09-01-2007, 12:58
sansına küs artık :) ...
http://r3.fodey.com/1a1e4cf995cb84c1f8547551a09bf7d3d.1.gif (http://www.fodey.com/generators/animated/wizard.asp)
senin köyün raporu geldi şimdi sen burda laklak yaparken çok büyük bir saldırı almışsın
Stormage
09-01-2007, 13:06
selam
arkadaşlar arkadaşlar lutfen uçan halılarınızı casusluk için kullanarak kötü emellerinize alet etmeyiniz bakın sonra Modlar veya Adminden ceza alırsınız benden söylemesi
size iyi oyunlar renkli uçan halılar
hatırlatman için teşekkürler geri dönsün birdaha casus raporu gönderme seviyesine getirecem onu
yaa stormage benim hali havada seninkinle carpismis simdi raporu geldi.
halim sizlere omur.kizlar kan agliyor.
askerlerimde kayip.
napicam ben simdi... :D
Stormage
09-01-2007, 13:17
yaa stormage benim hali havada seninkinle carpismis simdi raporu geldi.
halim sizlere omur.kizlar kan agliyor.
askerlerimde kayip.
napicam ben simdi... :D
kusura bakma afrancım benim halını acemiliği daha doğru düzgün öğrenemedi uçmasını sen merak etme sen bana koordinatlarını yaz ben senin zararını karşılarım
sagolasin stormage bende havada bir baskasinin halisini ele gecirdim,askerleriyle birlikte :)
ama koydeki kizlari susturamiyorum.illada bizim yaptigimiz haliyi isteriz diye tutturdular.
napicam bilmiyorum.isyan cikti koyumde :lol:
uçan halı die bişi var yani :D oke hemen yapıom :D
Stormage
09-01-2007, 14:14
yap canım kardeşim yap eğer yeterli hammadden varsa şartların da uygunsa hiç durma yap
nightclub93
09-01-2007, 14:44
yap canım kardeşim yap eğer yeterli hammadden varsa şartların da uygunsa hiç durma yap
hocam ben dewnedim çok güzel ama çok pahalı ya
7658 odun 4539 tuğla 1587 demir 1000 yaprak 6744 tahıl ve 6549 iplik
bide hocam burda odun tuğla tahıl ve demire ne gerek var ben anlayamadım admincim lütfen sunu bir karara bağlayın halıda bunların ne işi var :(
kurt_cobain
09-01-2007, 14:57
yaw benim halıya yıldırım çarpmış öldü bütün askerler yaw :oops:
orhun_ozan
09-01-2007, 16:57
benim halının ipliklerini havada başka askerler gasp etmiş lütfen bu konuya bi el atın
binbasioglu
09-01-2007, 18:47
selam
olmaz mı biz burda boş konuşmuyoruz herhalde
yani böle adam uzun uzun anlatöış tabiki var
ya yok git işineyaaa:D
binbasioglu
09-01-2007, 19:17
ya yok git işineyaaa:D
ya kardes surda adamla eğleniyoduk ne yaptın şimdi o deniyodur :D
vulturi03
09-01-2007, 19:18
Ben yaptım oluyo süper bişey tavsiye ederim ama dezavantajları çok fazla yapmadan önce ii düşünmek lazım ordusu olmayanlar yapsa daha ii olur benim dün 70 sezarım öldü uçan halı yüzünden.Bide uyarı aldım casusluk yaptığım için.
mavikelebek
10-01-2007, 03:28
arkadaşlar oyun yönergesin de böyle şeyler olduğu yazmıyor, eğleniyormusunuz yoksa gerçekten bu saydığınız şeyler varmı
arkadaşlar oyun yönergesin de böyle şeyler olduğu yazmıyor, eğleniyormusunuz yoksa gerçekten bu saydığınız şeyler varmı
yazmıyor mu o zaman oyunda böyle bir şey yok demekdir
bizde cıkmasının nedeni bug olabilir :lol:
Stormage
10-01-2007, 13:27
selam
Kendi mesajım benim tarafımdan düzenlenmiştir.
herkese iyi oyunlar
devildawn
10-01-2007, 13:32
e oldu olacak büyücünün tarifini de verseydin. tarif eksik olmuş :)
Stormage
10-01-2007, 13:35
sonracığıma halılarınızın uçar olabilmesi için yine "Akademi"yi seviye 40 a getirin böylece büyücü üretmeye başlayacaksınız
kardeş sen tarifi iyi okumamışsın galiba vermişizya işte bak yukarıya :lol:
devildawn
10-01-2007, 13:46
ya bende niye olmuyor diyorum. bak şu işe. tarifi düzgün okumazsan öle olur desene. bu arada büyücüyü bulacam diye dizel motoru icat etmişim :) şimdi uçan halıya monte edip salacam :)
Stormage
10-01-2007, 13:48
ya bende niye olmuyor diyorum. bak şu işe. tarifi düzgün okumazsan öle olur desene. bu arada büyücüyü bulacam diye dizel motoru icat etmişim :) şimdi uçan halıya monte edip salacam :)
aman abi yapma bence Ortaçağ da nerden bulacan mazotu elinde patlar valla o motorlu halılar benden uyarması :lol:
devildawn
10-01-2007, 13:50
he ya. bak o benim aklıma hiç gelmedi. napsam onu benzinliye mi çevirsem? veya tüp taktırsak olmam mı ki :) bi el at da çalıştıralım beraber satarız. fifti fifti :)
Stormage
10-01-2007, 13:54
he ya. bak o benim aklıma hiç gelmedi. napsam onu benzinliye mi çevirsem? veya tüp taktırsak olmam mı ki :) bi el at da çalıştıralım beraber satarız. fifti fifti :)
ya kardeş sen iyice uçtun ben sana Ortaçağda mazot bulamazsın diyorum sen benzin ve tüp diyorsun ne benzini ne tüpü o ancak olsa olsa suyla çalışan motor olur hem bugünlerde doğayı da bu kadar kirletmemiş oluruz sen bir zahmet suyla çalışan motoru bul onu tak halıya işte o zaman millet kuyruk olur önünde halı ticaretinden köşeyi dönersin valla bugünlerdeki torunların rahat rahat yaşarlar sana da bol bol dua ederler malum biz bugünleri göremiyecezya :lol:
devildawn
10-01-2007, 14:04
allah uzun ömürler versin.
ya ben halıyı yaptımda arkadaşa uyup mazot yaptım ve mazot bitti askerlerde öldü napacam şimdi :lol: :lol:
Stormage
11-01-2007, 12:29
ya ben halıyı yaptımda arkadaşa uyup mazot yaptım ve mazot bitti askerlerde öldü napacam şimdi :***: :***:
selam
valla kardeş senin yapabileceğin tek şey var sen köydeki bütün binalarını 1000 yapıp teknoloji çağına geçeceksin o zaman haritadan baktığında vahaların yanı sıra birde benzin ve mazot rezervleri göreceksin onlardan birini ele geçirirsen sorun kalmaz ha bu arada eğer "Merkez" Binanı 1500 "Akedemi" binanı 1250 yaparsan köyüne "Benzinci" kurabilirsin böylece gelen rezervleri artık köyünde depolamaya başlarsın sana kolaylık olur
ok
sana iyi oyunlar
saol kardeş de bu rezervler az gelio ırakı ele geçirsem olmazmı
Furkicik
10-05-2007, 16:49
yok şu anlık olmaz çünkü akedemi seviye 44444 merkez binası seviye 6666666 yapman lazım ki baka ülkeleri elegeçirebilesin :D :lol: :lol:
moustisak
10-05-2007, 17:55
off süper bişi bu uçan halı biraz uğraştırdı ama olsunn
ulukavak
10-05-2007, 22:14
siz uçmussunuz bunların hepsi gerçek mi?
yaw benim halı giderken..eskerler kaymış gitmiş..askerlerin paraşutüde yok ..:D
içlerinden bir tanesi isyan çıkarmış..atlamış..öbürleride ona uymuş..sanırım :D
Stormage
11-05-2007, 15:40
Bu başlığı açtığımda daha mod değildim yapmışım işte o ara bir hata açıklayıvermişim şimdi olsa hayatta açıklamazdım.
Yapan yaptı o ara uçan halıyı insanlar nasıl bu kadar geliştiler sanıyorsunuz o dönem halı yapanlar acayip ganimet vurdular.
Bence siz de deneyin size de öneririm.
ya ben uçan halıyı yaptımda uçamıyo loading troops please wait dio bunu nasıl çözcem
BjkBurak
11-05-2007, 16:11
Ya benım halı yırtılmış büyücüde öldü askerlerde nasıl tamir edecem :)
ya basınç farkından askerler napcam şimdi
travian_05
11-05-2007, 17:37
benim pazar 20 de daha fazla geliştireimiyorum
Furkicik
11-05-2007, 17:41
Uçan halıyı yaptım ama askerler ozon tabakasına kaçtı ne yapcam? :d
ya ben uçan halıyı yaptımda uçamıyo loading troops please wait dio bunu nasıl çözcem
bu sorun var
(aşağıdaki resimde köyümde uçan halıyı göndermeye çalışıorm)
http://i164.photobucket.com/albums/u17/AurelianX/ccc.jpg
(aşağıdaki resimde ise sorunum war)
http://i164.photobucket.com/albums/u17/AurelianX/cmmc.jpg
AsLaN_AmcA
21-05-2007, 02:52
benzinle mi çalışıyor:S:S
AssasianZero
21-05-2007, 21:06
ya cidden söylüyorum akademi 50 olunca yeni dokumacılar adında dokumacı kızlar geldi. napmalıyım ikinci uçan halıyıda yapalımmı?
o zaman havalimanı da yapmak gerekir halılar çarpışmasın
C.Tsubasa
22-05-2007, 13:34
Benim halıın ortası delindi şimşek çarpmış biraz yamuk gidiyor Tamirhane'de düzenleme varmı??:)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.