PDA

Tüm Versiyonu Göster : Siz Sorun BEYAZitliPRENS Resimli Aciklama Yapsin

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 04:29
Arkadaslar. Bildiğiniz gibi TRAVIAN'a Hergun Yeni Uyeler Katiliyor. Ve Bu Kisilerin Bazilari TRAVIAN'i Ogrenmekte Cok Zorlaniyor...

Bu Yuzden Bir Toplum Hizmeti Yapmak , Yeni Baslayan Uyelerin Sorunlarini Cozmek Istedim.

Bu Basliga Yapamadiginiz Seyleri Yazarsaniz Herbir Sorununuza Resimlerle Yardim Edecegim.

Cevaplarda Resimlerin De Olmasi Sorularinizin Cevabini Daha Kolay Anlamaniza Yardimci Olacaktir...

Sorularinizi Bekliyorum...

Not: Her Türlü Saçma Ve Sapan Soruya İtinayla Çeşit Çeşit Saçma Ve Sapan Cevaplar Verilir.

keizer
08-01-2007, 05:04
sevgili üstad benim sorum şöyle olacak şimdi biadama saldırmaya kalkıştığımızda askerler 5 günde gidip 5 günde geliyolar nebiliyim atların modifiye etme gibi şansımız varmı mesela atların nallarını falan değiştirmek gibi şimdiden teşekkürler

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 05:11
At Nalı Değiştirme gibi Bir Şansınız yok. Fakat Eğer Plus Üyeliğiniz Varsa Köyünüzü Saldırmak İstediğiniz Kişinin Köyünün Yakınına Taşırsınız.

Saldırı Bittikten Sonra Köyünüzü Tekrar Eski Yerinize Götürürsünüz...

Yalnız burda Dikkat Edilmesi Gereken Husus Askerleriniz Ya Da Ticaret Arabalarınız Yoldayken Köyünüzü Başka Bir Yere Taşıdığınızda Askerleriniz Ve Ticaret Arabalarınız Köylerini Bulamayıp Kaybolurlar. Daha Sonradan Köyünüzü Tekrar Eski Yerine Koysanız Bile Askerleriniz Köyünüze Geri Dönemeyecektir...

Köy Taşıma İşlemi Şu Şekilde Yapılır:

Öncelikle Köyünüze Sağ Tıklarsınız...
http://img228.imageshack.us/img228/4126/ilkgh0.jpg

Sonra Köyü Kes'e basarsınız ve köyünüz kaybolur.
http://img226.imageshack.us/img226/5301/kesqr0.jpg

Son olarak da köyünüzü taşımak istediğiniz yere sağ tıklayıp köyünüzü oraya taşırsınız...
http://img402.imageshack.us/img402/4350/kesyaphc1.jpg

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Kolay Gelsin...

:D:D:D:D:D

keizer
08-01-2007, 05:19
teşekkürler beyazitliprens artık ezeli rakibimi ezebiliyorum :twisted: hemde tam obana saldırıken köyümü taşıyıp saldırıdan kurtulabiliyorum :D

Qulanem
08-01-2007, 05:47
Beyaz harbiden üşenmiyorsun ya :lol:

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 05:50
Napiyim. Canım Sıkılıyor :D

Qulanem
08-01-2007, 05:59
Ama köy kes yapıştıra güldüğüm kadar son zamanlarda hiç gülmemiştim :lol: Gözlerimden yaş geldi...

Zero0
08-01-2007, 06:06
ya köyü kestik başka yere yerleştik iyi hoşta... bu belirli bi süremi yoksa artık orada hep kalabilişyormuyuz... bunuda bi cevaplasan beyaz itli prensss...
bak valla kafam takıldı buna...
Demek istediğim birliktekiler bi yaylaua göç etsek yani :):D olmaz mı...

kingisbac
08-01-2007, 07:42
Sevgili beyazatliprens,(aşk mektubu gibi oldu laa)

s1'deyim, sığınağım hiç olmadı ve hala da inşaat yerine geldiğimde yapılacak binalar arasında sığınak yok. köy halkı Cermen. köyüm kingisback, nası olcek bu iş?

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 10:56
ya köyü kestik başka yere yerleştik iyi hoşta... bu belirli bi süremi yoksa artık orada hep kalabilişyormuyuz... bunuda bi cevaplasan beyaz itli prensss...

siz tekrar yer değiştirmediğiniz sürece köyünüz hep orada kalacaktir :D

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 10:57

s1'deyim, sığınağım hiç olmadı ve hala da inşaat yerine geldiğimde yapılacak binalar arasında sığınak yok. köy halkı Cermen. köyüm kingisback, nası olcek bu iş?

Okula gitmek için minibüsü yakalamam gerekiyor. Ve minibüsü yakalamak için de son 3 dakikam :D ben hemen çıkıyorum. Gelince anlatırım onu da.

Emin ol çok kolay. :D

kayserili88
08-01-2007, 12:38
ya bakıyom sag tıklıyorum ama kes mes çıkmıo :oops:

eferetr
08-01-2007, 12:42
ben makas bulamadım kesecem de uhumda bitmiş

KiTaRo
08-01-2007, 13:01
Kardeşlik bu bot olayı nedir? Geçen kulağını çınlattık biraz ama konu kaldırılmış.

Bot kullanımı illegalmi? 10 botla toplanan hammaddeleri pazar aracılığıyla kendilerine gönderenler, rakiplerini botlarıyla dağıtanlar ne olacak?

Multi accountu olmayanında serverda başarılı olamaycağını anladım, bütün işi bilenlerde 3-4 account var.

vulturi03
08-01-2007, 13:23
KArnım ağrımaya başladı :D

eferetr
08-01-2007, 13:26
KArnım ağrımaya başladı :D

neden karnın ağrıyo vulturi

şimdi bu yapıştırmada hangisi daha iyi 404 uhu mu japon yapıştırıcımı

birde pc me yapıştırıcıyı yükleyebileceğim pro nun adını verirmisiniz

vulturi03
08-01-2007, 13:27
Abi japon kullan.

schook
08-01-2007, 14:08
Kardeşlik bu bot olayı nedir? Geçen kulağını çınlattık biraz ama konu kaldırılmış.

Bot kullanımı illegalmi? 10 botla toplanan hammaddeleri pazar aracılığıyla kendilerine gönderenler, rakiplerini botlarıyla dağıtanlar ne olacak?

Multi accountu olmayanında serverda başarılı olamaycağını anladım, bütün işi bilenlerde 3-4 account var.

sadece 3-4 ise bu iş kolay :lol: :lol: :lol:

eferetr
08-01-2007, 15:22
japon iyi oldu güzel yapıştırdı beyaz atlı prens ne olur bir çare derdime

kaf dağı köyündeki sarayda bir güzel prenses var ben onu kaçırmak istiyorum ama kaf dağına gidecek askerim askerim yok bana bir ucan halı yapabilirmisin

fenerlihaktan
08-01-2007, 15:54
abi ben 29 yaşındayım.3 gün sonra düğünüm war ewlenicem. ama gerdek gecesinden çok korkuyorum. buna bi çözüm war mıdır. korkumu nasıl yenebilirim?

rumuz:deli yangın

NOT:başlıkta resimli açıklama yapılır diyodu!!!

aaaa
08-01-2007, 16:51
abi ben 29 yaşındayım.3 gün sonra düğünüm war ewlenicem. ama gerdek gecesinden çok korkuyorum. buna bi çözüm war mıdır. korkumu nasıl yenebilirim?

abi korkuyu yenmeyi sorarsan resim işi kolay sen direk geceyi göster beyazitliprens arkadaş onu soruyor sanırım :lol: :lol:

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 17:36
Evet Arkadaşlar Okuldan Geldim Ve Sırasıyla Tum Saçma Ve Sapan Sorulara İtinayla Saçma Ve Sapan Cevaplar Vereceğim...

aaaa
08-01-2007, 17:42
evet beyazitliprens öncelikle hoşgeldin demek istiyorum.Ve soruma geçiyorum prencessburcu'da ne buldun da bu kadar fedaiyle uğraşacak kadar sevdin onu.Resimli anlatım olursa seviniriz :lol: :lol: :lol:

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 17:51

Sevgili Kingisbac...

Aynı Sorun Bende De Vardı. Alman sitelerini araştırdığımda bu sorunun köyüne saldırı gelmemesiyle ilgili olduğunu öğrendim...

Yani ofansif bir oyuncuysan ve köyüne atak gelmiyorsa sistem fazla yüklenme olmaması için bir süre sonra sığınağı iptal ediyor. ve sığınak yapamıyorsun.

Fakat üzülme Travian Plus'un ve Firefox'un varsa bunun da bir çözümü var.

öncelikle shift tusunu basili tutup bos bir alana tikliyoruz... onumuze bina menusu gelecek. fakat shift tusunu basili tuttugumuz icin bina menusunde gorunmez siginak adinda yeni bir bina olacak. iste bu binayi yapacagiz...
http://img219.imageshack.us/img219/1561/gorsigwk7.jpg

ve tekrar koy menusune girip cevredeki agaclari arastiriyoruz. bu agaclardan rastgele bir tanesi 10. derece gorunmez siginak olmustur...
http://img77.imageshack.us/img77/5243/gorsig10zq2.jpg

Stormage
08-01-2007, 17:52

kaf dağı köyündeki sarayda bir güzel prenses var ben onu kaçırmak istiyorum ama kaf dağına gidecek askerim askerim yok bana bir ucan halı yapabilirmisin

selam

valla sen kendi halını kendin yapacaksın güzel kardeşim bak şimdi

önce "Ormanlar"ından birisini seviye 55 a getir böylece dut ağacı yetiştirme seçeneği çıkacak onu seç ve o alanda sadece dut ağacı üret daha sonra halkına bu ağacın yapraklarını toplat (işleri ne toplasınlar)1000 tane dut yaprağın olana kadar devam et

bu arada "Pazaryerini" seviye 50 ye getir böylece piyasadan ipekböceği alabilecek duruma gelirsin başlangıç olarak 10 erkek 10 dişi al (kısa zamanda ürettiğin ipeki satacak duruma bile gelirsin masrafın çıkar :wink:)çıkan ipeği köyün kadınlarına ver eğirip ip haline getirsinler

sonracığıma "Marangozhane"ni seviye 45 e getir böylece halı tezgahı üretebilir konuma geleceksin
yeterli derecede halı tezgahın olana kadar bekle

daha sonra "Akademi"ni seviye 30 a getir böylece türkü söyleyen halı dokuyucu kızlar üretmeye başlayacaksın oturt onları tezgahlara halı dokusunlar

ha bu arada eğer ben halılarımı renkli ve desenli yapacam öyle kalas kalas olmasın dersen o zaman yine "Akademini" seviye 35 e getir böylece iplik boyama yetisine sahip yine türkü söyleyen yeni kızların olacak ha bu arada söylemeyi unuttum bu kızlar aynı zamanda desinatör de sana yeni yeni desenler üreteceklerdir emin ol

sonracığıma halıların uçar olabilmesi için yine "Akademini" seviye 40 a getir böylece büyücü üretmeye başlayacaksın

ondan sonra köyün hanımlarına eğirttiğin o ipliği ver boyamaya istediğin renklerde boyansın

ordan gönder halı tezgahlarına dokunsun

ve son olarak büyücüler bu halıların uçan halı olabilmesi için gerekli büyüyü yapsın

işte hepsi bu kadar kardeşim yeni uçan halıların hayırlı uğurlu olsun

ha bu arada uçan halılara fazla asker yükleme o halılar en fazla 500 asker için ok

sana iyi oyunlar kaf dağındaki prensesle mutluluklar sizi şimdiden tebrik ederim

mert_oburix
08-01-2007, 18:13
köydeki surlar askerlerin dışarı çıkmasını engelliyor ne yapmalıyım bir de lejyonerin üstüne bir iki çalı koysam kamuflaj yapsam casus olabilir mi

anacoda
08-01-2007, 18:17
ya ben dediğini aynen yaptım köyü sağtus mağtuslayıp alıp -55 -55 yerlerinde biyere götürdüm ama kopyalarken köyün yarısı +35 +10 da kaldı geri birleşmiyolar ne yapa bilirim

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 18:23

Arkadaşım bot modu aslında bir çeşit kendini koruma modudur. fakat bazı arkadaşlar olayı abartıp botları saldırı için de kullanıyorlar... botların savunma amaçlı kullanılması illegal değildir. fakat botlarla çevredeki insanlara saldırmak illegaldir...

Gelelim bu botlara... Bu Botları Kurduktan Sonra Travian'da tarlaların ve maden alanlarının bulunduğu yere ufak bir bölüm eklenir...
http://img146.imageshack.us/img146/668/trabotna1.jpg

Eger kendinize birden fazla multi hesap açıp hepsinde de otomatik saldırıyı açarsanız da botlarla çevreyi yağmalamış , gelişmelerini engellemiş olursunuz...

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 18:26

Bu soruya cevap vermiyorum. Daha önce de söylediğim üzere tüm prensesler benimdir benim kalacak. Kendine başka birisini bul...

Ugugug
08-01-2007, 18:28

Yok böyle bir şey ya... Bot konusunu kaldırmışlar gerçekten, neden kaldırdılar, o kadar açıklama yapıp bot örnekleri vermiştim. Yapay zekalarından, stratejilerinden bahsetmiştim. :D

Ona çok inanan çıktı, yazdıklarım tabii ki doğru değildi, beraberce eğleniyorduk, ama yazarken kendimi çok kötü hissediyordum :(. Yakında bir haber daha vereceğim sizlere, desteklerseniz sevinirim. Ben ne program yazabilirim, ne de bot yapabilirim. Korkarım konuyu çok fazla ciddiye almışlar nedense. Çöp kutusuna bile atmayıp direkt silmişler.

anacoda
08-01-2007, 18:30
ya ben dediğini aynen yaptım köyü sağtus mağtuslayıp alıp -55 -55 yerlerinde biyere götürdüm ama kopyalarken köyün yarısı +35 +10 da kaldı geri birleşmiyolar ne yapa bilirim

biri bana açıklama yapsın köyler ayrı gayri oldıu :D:D

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 18:43

Bu kadar basit sorular sormayın lütfen. öncelikle oyun yönergesine bakın ve binalar menüsünü biraz inceleyin...

http://img146.imageshack.us/img146/9/gerdoydm1.jpg

oyun yonergesinde yazdığı gibi merkez bina 5 , saray 10 yaptıktan sonra Gerdek evimiz çıkacaktır...

http://img146.imageshack.us/img146/8284/gerdevrk6.jpg

vulturi03
08-01-2007, 18:45
http://img146.imageshack.us/img146/8284/gerdevrk6.jpg

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 18:48

biri bana açıklama yapsın köyler ayrı gayri oldıu :D:D

Bu olay kullanım yanlışlığından dolayı olmuştur... Kullanım kılavuzunu okumayanların başına gelebilmektedir. Geçmiş olsun.

Yapmanız Gerekenler:

Öncelikle oturduğunuz yerden kalkın. (kalkın kalkın bakmayın öyle saf saf)

Sonra mutfağın yolunu tutun (dur dur nereye gidiyorsun. hemen şimdi mutfağa gidersen mesajın devamını nasıl okuyacaksın)

buzdolabını açın.

kapaktan bir su şişesi alın.

suyun soğuk olduğundan emin olduktan sonra afiyetle için...

aaaa
08-01-2007, 18:49
benim sorumun cevabı hala yok :D

vulturi03
08-01-2007, 18:54
NE sordun :twisted:

Stormage
08-01-2007, 18:54
selam BEYAZitliPRENS

acilen yardımına ihtiyacım var bizim köyde kadınlar isyan edip köyü terk etti bizim herifler birbirlerine ve bana pis pis bakar oldular bir kazaya kurban gitmek istemiyorum BEYAZitliPRENS ne olur bana yardım et bizim kadınlarla konuştum ama dönmeye hiç niyetli değiller ne yapabilirim bu durumda bana acil bir çare

çaresiz dertlere düştüm aman BEYAZitliPRENS bana bir çare

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 18:57
selam BEYAZitliPRENS

acilen yardımına ihtiyacım var bizim köyde kadınlar isyan edip köyü terk etti bizim herifler birbirlerine ve bana pis pis bakar oldular bir kazaya kurban gitmek istemiyorum BEYAZitliPRENS ne olur bana yardım et bizim kadınlarla konuştum ama dönmeye hiç niyetli değiller ne yapabilirim bu durumda bana acil bir çare

çaresiz dertlere düştüm aman BEYAZitliPRENS bana bir çare

Köylerin içişlerine karışmıyorum.

Adam olsaydınız terketmezlerdi herhalde :D

vulturi03
08-01-2007, 19:05
Sİz kadınları kaçırana kadar kimbilir neler yaptınız.

vulturi03
08-01-2007, 19:06
Benimde sorum var

Alman serverinde 20 sektör den daha az alana beygirlerimiin daha hızlı gidip gelme sorununu nasıl halledebiliriz daha çok saman versek hızlanırlarmı

LÜTFEN YARDIM

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 19:10
Alman serveri T9 kullanıyor. türk serveri ise T3 kullanıyor. yani alman serverini bilemem...

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 19:12
köydeki surlar askerlerin dışarı çıkmasını engelliyor ne yapmalıyım bir de lejyonerin üstüne bir iki çalı koysam kamuflaj yapsam casus olabilir mi

Aslinda iki sorunun da cevabı aynı yerde...

özellikle galyalılarda ve romalılarda bu sur sorunu çok yaşanmaktadır... Ayrıca lejyoner vs den yaptığınız casuslar hem casusluk yapar hem de savaşırlar...

öncelikle 2. akedemiyi kurup 10 levele getirmeniz gerekmektedir...

http://img226.imageshack.us/img226/2886/2akademiss1.jpg

sonra da akademi'den araştırmalarını yapmanız gerekmektedir...

http://img96.imageshack.us/img96/197/sscasusak9.jpg

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 19:13
neyse bugunluk bu kadar yeter bi suru odev var...

vulturi03
08-01-2007, 19:15
Süper yaa :D

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 19:22
evet beyazitliprens öncelikle hoşgeldin demek istiyorum.Ve soruma geçiyorum prencessburcu'da ne buldun da bu kadar fedaiyle uğraşacak kadar sevdin onu.Resimli anlatım olursa seviniriz :lol: :lol: :lol:

yok öle bişi bea alın sizin olsun :D

ShEyNa_00
08-01-2007, 19:31
ya normalde tuzak kurduğunda yakaladığın esirleri serbest bırak yazısızla bırakıyoruz dimi ama 2.dünyada o yazı çıkmıyo

vulturi03
08-01-2007, 19:33
Benim sorum var öncelikle özür diliyorum ahırımda beygirler ve kısraklarım çiftleşiyor ve çiftleşirken birbirlerini yaralıyolar hattaa ölebiliyolar buna bi çözüm varmı ? Çok mağdurum lütfen yardım dün 3 sezar kaybettim :(

vulturi03
08-01-2007, 19:34
ya normalde tuzak kurduğunda yakaladığın esirleri serbest bırak yazısızla bırakıyoruz dimi ama 2.dünyada o yazı çıkmıyo

Abicim görmüyomusun biz burda geyik yapıyoruz ama sen ciddisin lütfen burda bu soruyu sorma.

aaaa
08-01-2007, 19:36

abi sen fedailere koz verdin bea :D

ShEyNa_00
08-01-2007, 19:40
görseydim sormazdım ztn

aaaa
08-01-2007, 19:42
lütfen başlığı kirletmeyelim geyik ortamlarını bozmayalım başlığın on-topic yapmaya çalışıyorlar izin vermeyeceğiz :lol:

Aldaranuse
08-01-2007, 19:42
Benim sorum var öncelikle özür diliyorum ahırımda beygirler ve kısraklarım çiftleşiyor ve çiftleşirken birbirlerini yaralıyolar hattaa ölebiliyolar buna bi çözüm varmı ? Çok mağdurum lütfen yardım dün 3 sezar kaybettim :(

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, Equites Imperatorislerim içgüdülerine yenik düşüp telef oluyorlar.. Bi yerlerde "kısırlaştırma binası" görmüştüm ama şu an bulamıyorum..
BEYAZitliPRENS lütfen yardım et, o binayı nerden nasıl yapabilirim veya daha iyi bir çözüm yolu var mı?? :cry:

BEYAZitliPRENS
08-01-2007, 19:44
aman yav. naparsaniz yapin. ben bu muhabbetten de sıkıldım. yine bırakıyorum oyunu...

vulturi03
08-01-2007, 19:45
Ya bende şap vermek istiyorum ama şap yok şap ilacını nerden bulabilirim terkedilmiş vadide doğal şap varmıdır
:(:(
LÜTFEN YARDIM

fenerlihaktan
08-01-2007, 19:46
abi sizinkiler yine iyimiş. benim tokmakçılar paladinleri götürüyo. en sonunda mecbur kaldım tokmakçıları sefere yolladım da öldüler. yoksa benim köydeki paladinleri öldürüyolardı. acaba silah dökümhanesi zırh dökümhanesi gibi bi bina war mıdır tokmakçıların duygu ve zevklerini geliştirmek için??

vulturi03
08-01-2007, 19:47
:D:D:D:D KOptum. :D:D:D:D

dwarfish
08-01-2007, 20:27
Tamam komik filan da yeri burası mı acaba? Arkadaşlar bişeyler yaparken oyunu öğrenmeye çalışanları da düşünün lütfen. Offtopic gibi bir sürü bölüm var bu tip şeyler için. Başlık taşınmıştır, biraz daha dikkat...

Edit: Vazgeçtim eğlence daha iyimiş, hadi eğlenin...

orsan1313
08-01-2007, 21:49

abi sen fedailere koz verdin bea :D

biz zaten bılıoduk bu beyazitliköylu o kızı sewmıo :D :D zaten kawulcakmıs kumru bırlınden :D:D
ÇAKOZ un kesın galıbıyetı ıle sonuclandı bu didisme :D:D

bırakma be beyazitliprens sen geldın forum guzellestı bea :D sanada admınlık yapsınler bea

harbı ha oyun ıcı admın gorewı buna dewredıomus uh multının allahıyla kaynardı oyun :D

aaaa
08-01-2007, 21:55
gitti cidden yeni palavracı olurdum ama üşeniyorum ya :D kim uğraşacak o kadar saat

eferetr
08-01-2007, 22:06

selam

valla sen kendi halını kendin yapacaksın güzel kardeşim bak şimdi

önce "Ormanlar"ından birisini seviye 55 a getir böylece dut ağacı yetiştirme seçeneği çıkacak onu seç ve o alanda sadece dut ağacı üret daha sonra halkına bu ağacın yapraklarını toplat (işleri ne toplasınlar)1000 tane dut yaprağın olana kadar devam et

bu arada "Pazaryerini" seviye 50 ye getir böylece piyasadan ipekböceği alabilecek duruma gelirsin başlangıç olarak 10 erkek 10 dişi al (kısa zamanda ürettiğin ipeki satacak duruma bile gelirsin masrafın çıkar :wink:)çıkan ipeği köyün kadınlarına ver eğirip ip haline getirsinler

sonracığıma "Marangozhane"ni seviye 45 e getir böylece halı tezgahı üretebilir konuma geleceksin
yeterli derecede halı tezgahın olana kadar bekle

daha sonra "Akademi"ni seviye 35 e getir böylece türkü söyleyen halı dokuyucu kızlar üretmeye başlayacaksın oturt onları tezgahlara halı dokusunlar

ha bu arada eğer ben halılarımı renkli ve desenli yapacam öyle kalas kalas olmasın dersen o zaman yine "Akademini" seviye 30 a getir böylece iplik boyama yetisine sahip yine türkü söyleyen yeni kızların olacak ha bu arada söylemeyi unuttum bu kızlar aynı zamanda desinatör de sana yeni yeni desenler üreteceklerdir emin ol

sonracığıma halıların uçar olabilmesi için yine "Akademini" seviye 40 a getir böylece büyücü üretmeye başlayacaksın

ondan sonra köyün hanımlarına eğirttiğin o ipliği ver boyamaya istediğin renklerde boyansın

ordan gönder halı tezgahlarına dokunsun

ve son olarak büyücüler bu halıların uçan halı olabilmesi için gerekli büyüyü yapsın

işte hepsi bu kadar kardeşim yeni uçan halıların hayırlı uğurlu olsun

ha bu arada uçan halılara fazla asker yükleme o halılar en fazla 500 asker için ok

sana iyi oyunlar kaf dağındaki prensesle mutluluklar sizi şimdiden tebrik ederim

sağol kardeş ben oyun yönergesini okudum ve daha kısa yolu buldum

akademi seviye 23 de hokkabaz geliştiriliyor

hokkabazın görevi kralı eğlendirmek kralı bu zamana kadar güldüren olmamış bunu başarırsa benim hokkabaz kral kızı bana verir yada diğer yol

akademi seviye 27 görücü seviye 3.5 da hadi sıkıysa kaçırı geliştirmek gerekli

ben bunlardan birini deniyecem

eferetr
08-01-2007, 22:09

Bu soruya cevap vermiyorum. Daha önce de söylediğim üzere tüm prensesler benimdir benim kalacak. Kendine başka birisini bul...

benim prenses prenseslikden istifa prenpes oldu demek ki senin değil artık :cry:

Zero0
10-01-2007, 02:43

siz tekrar yer değiştirmediğiniz sürece köyünüz hep orada kalacaktir :D

bunlar gerçek dimi gene aldatmaca olmasın 900 lü hatlar gibi :)

Zero0
10-01-2007, 02:44
bu arada foruma girer girmez ilk beyaz itlipren diye aratıyorum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kingisbac
10-01-2007, 12:03
sevgili prens cevabin için teşekkür ederim. Ben de plus yok, firefox da kullanmıyorum, ama nasıl olduysa sığınak kendiliğinden çıktı. İlk zamanlar biraz ofansiftim gerçekten herhalde ondan oldu, sonra sıçtık herkes bizi yağmaladı ama sığınağımız kaybolmuştu bir kere, çok zor günlerdi, çaya atacak şeker bulamadık kuru üzümle içtik, kıtlık vardı, veba vardı ama atlattık:) şimdi ise problemimiz birliğimiz oyk. millete yazıp duruyom sizin birliğe geliim mi diye cevap bile yazmıyolar, bi tane buldum MAFİA-K diye, girdim şimdi de birlik kayboldu. Ne oldu anlamadım. Bi cevap da bu hususta verirsen sevinirim prensciğim

jem
10-01-2007, 17:00
yaa abi bunları nası yapıoonnn

Stormage
10-01-2007, 17:23
yaa abi bunları nası yapıoonnn

aaaa sen yapamıyor musun çok kolay halbuki Beyazitlinin dedikerini aynen takip et yaparsın hepimiz yaptık senin neyin eksik ki yapamayasın

LuStRaL
11-01-2007, 13:05
yaw milletin 8-10 hesabı var ben 2 hesap daha açmıştım yakalandım:D haksızlık bu yaw silmek zorunda kaldım diğer 2 hesabı ancak öyle açıldı hesabım

elesar
15-01-2007, 20:24
sevgili beyazitliprens;
şimdi benim köyümde benim köylüm hemşerim bi kahramanım var.bizim arkadaşta kendi kahramanını benim köye desteğe gönderdi.onun kahramanı dişiymiş..bu kahramanların çiftleşmesi oyun içinde suçmudur.eğer çiftleşirlerse bana yeni bir erkek kahraman hakkımı doğmuş olur?yada evlenmeye karar veripte bizim kahraman hanım köylü olupta onun köyüne yerleşme gibi bir riski varmı?kahramanlar ilk eğitimlerinde kısırlaştırma işlemine tabi tutuluormu? detaylıca bilgilendirirsen sevinirim.. :lol:
teşekkürler

klon
15-01-2007, 20:35
ya ben kahramanları erkek die biliodum

Karanliklord
15-01-2007, 22:01
Sayın beyazitli prens. Benim ordularım hazır. Yarın safak vakti horozlar ötünce ordumla beraber orta dunyanın damına kremit koymaya cıkıyoruz. Simdi sana sorularım olacak.
1: Kadın coluk cocuk demeden katliam yapacam nede olsa kötüyüm. Bu caizmidir?
2: Elde edecegim ganimetlerin birkısmını fakir orklara dagıtacam bu konuda ne dusunuyosun.
3: Kendime prenses olarak insanmı alsam yoksa elfmi alsam yada ikisini birdenmi. Ekip calısması olur. Bu birlesmeden nasıl cocuklarımız olur?
Cevaplarını bekliyorum.

nightclub93
15-01-2007, 23:33
Ama durun yaw hocam ben maden ve tarlaların seviyesini hammadde harcamadan nasıl yükseltirim ???

elesar
15-01-2007, 23:37
ya ben kahramanları erkek die biliodum

:lol: :lol: :lol: :lol:

sn00pd0gg92
27-09-2007, 22:37
süper bi konu :D:D

anacoda
09-10-2007, 09:29
ama konunun en geyik adamı yok burada:d

aaaa
09-10-2007, 12:03
Arşivdeki konuları uplamayın diye kaç kere söylemek gerekiyor bilmiyorum!!!

Amaçsız mesajlar atarak eski konuların orjinalliğini bozmak ne kazandırıyor.

Tarafımdan daha fazla mesaj gelmemesi içn, tekrar altlara düşene kadar kilitlenmiştir :mad: