Tüm Versiyonu Göster : cookileri aktif hale getirme
raptortr
27-08-2007, 14:53
Oyuna giremiyorum giriş yaparken tekrar giriş sayfasına dönüyo ''Giriş yapabilmek için internet browserınızda cookie'leri aktif hale getirmeniz gerekmektedir.''yazıyo bunu nasıl düzeltebilirim.
cookielerı aktıfe et kelımesını tıkla
raptortr
27-08-2007, 15:00
cookielerı aktıfe et kelımesını tıkla
Kardeş ekranda öyle bi yazı çıkmıyoki.
ih8myself
27-08-2007, 15:10
Kardeş ekranda öyle bi yazı çıkmıyoki.
FireFox mu Internet Explorer mı yada başka bir tarayıcımı kullanıyorsunuz? hangini kullanıyorsanız yardımcı olayım ben genede bu ikisi için söyleyeyim
FireFox ise Araçlara tıklayın buradan Seçenekler kısmına gelin Gizlilik kısmında Çerezler yazar "Sitelerin çerez bırakmasına izin ver" kısmını aktif edin yeniden başlatın artık cookieler FireFox için aktif.
Internet Explorer için ise Araçlar menüsünü açarak İnternet Seçenekleri sekmesine basınız
"Gizlilik menüsüne gidiniz. Varsayılan cookie-çerez ayarlarınızı kurmak için
".Default-Varsayılan" tuşuna basın. (Eğer etkin değilse zaten varsayılan ayarlar aktifdir.)
değişiklikleri kaydetmek için "Tamam" a basınız
tttvvvfffkkk
01-05-2008, 01:13
yinede düzelmiyorsa ne yapmalı?
ben hala bağlanamıyorum...
tttvvvfffkkk
01-05-2008, 01:28
lütfen yardım edin....
ben firefox ta araçlar gizlilik çerezler herzaman sor yapıyorum girmeye çalışıyorum şifreyi yazıp giriyorum bir yere tıklıyorum geri atıyor bu işlem bir serverde oluyor diğer serverde olmuyor. msjıma cevap yazanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum
Eger O türlü olmuyorsa + firefox kullanıyorsanız anasayfadan logine gel ordan sayfa bilgileri
butonuna gel sonra izinlerden çerezleri bırak de. olur
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.