Tüm Versiyonu Göster : Grafik Paket'de Çok Değişik Bir Sorun [Lütfen YARDIM !]
TeknoSeyfo
06-01-2007, 11:55
S.A. Arkadaşlar...
Paketi Yükledim...Paket Klasörünü C'ye attım ve yolunu yazdım...Oldu işareti çıktı ve Aktifleştir dedim..Sonra resimler çıkmadı...İ.e 7.0 kullanıyorum...Firefox 2.0 da da denedim onda da olmadı..Bilginiz var mıdır acaba?
Alttaki Resim gibi görünüyor.... [İ.E 7.0'da]
http://img466.imageshack.us/img466/7026/sszf0.jpg
fenerlihaktan
06-01-2007, 12:07
www.travian.com.tr Forum Ana Sayfası -> Grafik paketleri ve kendi projeleriniz
ben sorununa yardımcı olamicam ama buraya bi bak istersen belki bi çözüm bulursun
Grafik Paketleri bölümünden devam edebilirsiniz;Neden?
Çünkü oraya açacağınız başlıkları yani grafiklerle ilgili başlıkları ilk önce oranın modları okuyacaktır,benim gibi grafikten anlamayan bir mod bu başlıkta okursa yardımcı olamaz sadece konuyu taşır..
barboros
06-01-2007, 14:38
S.A. Arkadaşlar...
Paketi Yükledim...Paket Klasörünü C'ye attım ve yolunu yazdım...Oldu işareti çıktı ve Aktifleştir dedim..Sonra resimler çıkmadı...İ.e 7.0 kullanıyorum...Firefox 2.0 da da denedim onda da olmadı..Bilginiz var mıdır acaba?
tekno kardeş..Öncelikle İE 7.0 için hazırlanmış grafikler mevcut değil..Hatta opera mozilla gibi browserler için de yok sadece mozilla için dosya eklentisi ile çalışabilen grafikler var..Ya serden ya yardan vazgeçeceksin..illa güzel grafik istiyorsan İE6 kullan diyeceğim..Teknolojiye yetişemiyor oyunlar bile..görüntü itibarı ile senin sorunun grafiklerin yok..mesela oyun ikonları(label) un.css ve tr3.css dosyasında istenilen yerde değil ya da yok ayrıca üretim sayfasındaki grafiklerde f(x).gif dosyaların yok (farm)..Ayrıca bir ikazım var herkese oyun için kopyaladığınız grafik dosyasını yer değiştirmeyin ..mesela C:/desktop(masaüstü)/belgelerim/antikroma/ ise bunu c:/antikroma yaparsanız oyuna tanıtın bu adresi..Yani profil/grafickpack daki yönlendir file_(c:antikroma/) diye yazmalısınız yoksa oyun o grafiği eski yerinde arıyor bulamayınca grafik kullanamıyor..
denoleyn
06-01-2007, 21:40
bende grafik pack deneyecektim ama firefox olunca görmedi üstüne üstlük şimdi hiç grafik yok, eski haline nasıl getirebilirim?
salavat getir :)
profiline girip grafik pack sekmesindeki yolu sil(yazili yaziyi) guncelle..
barboros
07-01-2007, 17:23
Her soruyu her gördüğünüz yere yazmayı bırakıp sizin sorununuz ile ilgili yerde aramayı öğrenebilseniz sorunlarınız daha hızlı cevalanacağına emin olun..Pişman olmazsınız..
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.