PDA

Tüm Versiyonu Göster : Karanlığın Ortası(Part=2)

*titanic*
16-08-2007, 20:06
Karanlığın Ortası(Part=2)
Âdi gölge Rose'u giderken yanında götürmüştü.Peki ama anlayamadığımız bir şey vardı.Nasıl oldu da Rose hiçbir ses çıkarmamıştı.Yoksa bağırmıştı da korkudan göğe bakarken fark etmemişmiydik.Elimizde fenerler tüm ormanı arama başladık.Fakat nafileydi.Orman ağaç dalları ve yarasalardan başka birşey barındırmıyordu içinde.Etrafta Rose'un ne ölüsü ne de dirisi vardı.Sanki o gölge kendisine yemek arayan geceleri avlanan hayvanlar gibi kurbanını aldıktan sonra yok olmuştu.
Tek bildiğimiz bir şey vardı o da o gölgenin tekrardan bizi ziyarete geleceğiydi.Artık beşimizinde gözünde uyku diye bir şey kalmamıştı.Çadırlarımızda kendimizi biraz daha güvenli hissetmeye başlamıştık.Hepimizin aklında Rose vardı.Acaba ne yapmıştı.Daha doğrusu yaşıyor muydu yoksa ölmüş müydü?Beynimizi bu düüncelerle oyalarken uykuya dalmıştık.Âniden bir çığlıkla hepimiz aynı anda yerimizden fırladık ve çadırların dışına çıktık.Bağıran Helena'ydı.Başı göğe doğru yükselmiş ağlıyordu.Hiç birimiz anlam çıkaramamıştık.Ta ki o ana kadar.Başımızı biraz kaldırıp önümüzdeki koca çınarın dallarına baktığımızda hepimiz az önceki o korku sesini çıkardık.Rose o koskoca çınar ağacı dallarında boynundan bağlanmış bir vaziyette asılı duruyordu ve her yeri kan içindeydi.Hepimiz Rose'un cansız bedenine bakıyorduk ve birden ne olduğunu anlayamadan koşmaya başladık.Ben görmemiştim.Jack beni kolumdan tuttuğu gibi çekmeye başladı.Herkes koşuyor diye ben de koşmaya başladım.Yorulunca bir yerde durdular.Neden kaçtıklarını anlattılar.Ben üzüntüden oturup ağlarken Rose hareket etmiş ve kafasını kaldırmış.İlk şokla hiç kimse hareket etmemiş fakat kafasını kaldırınca bir kurukafa görüntüsü ile karşılaşınca kendilerine gelip kaçmaya başlamılar.Jack te giderken beni farketmiş ve beni koşmam için çekmiş.Tüm bunlar olurken Tim çevresini gözetliyordu.Bir çıkış, bir kaçış yolu arıyordu.Ama tahmin edilebileceği gibi bir yol bulamamıştı.Sean çok sakin duruyordu.Acaba o kafasının içinde neler besliyordu?

Karanlığın Ortası(Part=1) (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=39633)

ANATOLİA
16-08-2007, 20:13
Devam et çok güzel bir hikaye. Ama ikinci bölümün altına yaz sonraki bölümleride. Birde kitabın adını söylede tamamını okuyayım :)

*titanic*
16-08-2007, 20:17
Kitaptan yazmıyorum ki.Kendim yazıyorum.

ANATOLİA
16-08-2007, 20:27
Maşallah diyeyim o zaman, güzel anlatımın var. Devamını getirirsen daha güzel olacak.

*titanic*
16-08-2007, 20:28
Şu anda Part=3'ü yazıyorum.Ama ne yazacağımı düşünüyorum.Bu arada beğenmene sevindim.