Tüm Versiyonu Göster : galyanın esirleri...
esir alınan askerleri öldürmek weya üretiminin 5'te 1' (veya daha az) hammaddelere dönüştürme gibi seçenekler olabilir...??? :wink: :?: :?:
galyalı_killer03
29-08-2006, 13:53
hayır öle bi fonksiyon oyunda şu an bulunmuyor ilere öle bişi olursa bilemem :?: :?: ama illa hammadde istiorsan esir aldığın askerlerin kullanıcısıyla belli bir hammadde karşılığı anlaşabilirsin bu da çevirme gibi bişey :lol: :lol:
biliyorum da kendinden cooooooooook güçlü birine hammadde karşılığı adamlarını tektif etmek biraz tehlikeli bi teklif diil mi :lol: :lol: :lol:
galyalı_killer03
29-08-2006, 14:03
ewet doğru ama onun askerlerinide esir tutmak büyük bi tehlike deil mi :?: :?: sonuçta adama meydan okumuş oluyorsun o askerlerini normal saldırı yaparak kuratarabilir hem sana saldırmış olur hem de sana göz dağı vermiş olur :wink: :wink:
ehehehe :lol: :lol: yukarı tükürsem bıyık aşaa tükürsem sakal :cry: :lol: işte diorm ya bi orta yol olsa güzel olurdu :lol: :lol: ehehe
metalwolf
01-09-2006, 17:44
ama illa hammadde istiorsan esir aldığın askerlerin kullanıcısıyla belli bir hammadde karşılığı anlaşabilirsin bu da çevirme gibi bişey :lol: :lol:
kardes iyi dedinde benim elimda alman birinin askerleri var nasi anlasip saticam geri valla mal gelmeden birakmam askerleri yada idam etme olsaydi guzel olurdu oyle bi fonksiyon çok güzel olurdu ve işkence diye bi fonksiyon esirlere işkence yapicaz ve esirlerin sahibinin vatan sevgisini azaltarak zarar vermek de guzel olurdu :D bence boyle bi fonksiyon guzel olurdu herkezde buna katilir tahminimce galyali olmayanlar hariç tabi :D
bence oyunda ki değişiklikler ırkların özellikleri üzerinde değil genel anlamda olmalı... Bir ırkın özelliğinde gelişme yapılırsa diğerlerininde özelliklerinde aynı oranda değişiklik yapmak gerekir.
ehehehe :lol: :lol: yukarı tükürsem bıyık aşaa tükürsem sakal :cry: :lol: işte diorm ya bi orta yol olsa güzel olurdu :lol: :lol: ehehe
odediinin bidekabası war iki ucu b.klu değnek ama harbiden öldürmek olmalı yaa olmaz ki
hocu o işkence olayı nedir ya cok guldum :lol: :lol: bence de oldurme olmalı ama denildii gbi dengeler bosulur gbime gelior benim de ama elbet bi ortada bişiler ayarlanılailir sanırım :roll: :roll: :roll: :wink:
dwarfish
04-09-2006, 00:42
Öldürme olmamalı, esirlere çiçek verme olmalı.
Evet ya öldürmek olmasın Geri wersinler:D
metin_2162
04-09-2006, 15:03
yaa bence tuzak seçeneği kaldırın daha iyi. boşu boşuna yapmışsınız. hadi öldürme seçeneği olsa neyse derim ama o seçenekte yokk. bilseydim yapmazdım o binayı. boşu boşuna yer kaplıyor köyümde. :evil: :evil:
dwarfish
04-09-2006, 15:13
Hemen kaldırıyorum.
CuThalion
04-09-2006, 15:19
Acaba esirleri verme karşılıgında ateşkes gibi bir antlaşma olsa belki vardır bilmiyorum daha esir yakalamadım?
dwarfish
04-09-2006, 15:27
Bu o adamla kuracağın dialoğa bağlı. Yani her türlü şey yapablirsin.
HighlandeR
05-09-2006, 14:05
peki SÖle Bisey Olamasmi Esir Düsen Askerler Bundan Sonra Esir Olarak Degilde Bizim ASkerimiz Olarak Calisamazmi Yada Köle Olarak Ondan Köyün Durumu Hakkında Bilgi Alırız Eziyet Ederiz :o
galyalı_killer03
05-09-2006, 17:59
ahhhhhh olsa ama bu oyun işgence ve kurnazlığa dayalı bi oyun deil stratejiye dayalı bende işkence falan yapmak isterdim ama malasef öle bişey yok :cry: :cry:
aaa lütfen ama biz yenilmes galyalılar işkenceden yana diiliz :lol: :lol: :lol: yannıs ole bişi olsa zaten yenilmeziz iice yenilmez olurus :lol: eheheheh :lol:
galyalı_killer03
06-09-2006, 00:57
zuahah jhaklısın ama bu gün dehşet bi cermen saldırısına uğradım ve ordu denen bişi kalmadı adam baltacılarla geldi ve beni dağıttı 100 kişi geldi ama öcünü alıcam beklesin :twisted: :twisted:
hakanınköyü
10-11-2006, 13:08
alınan esirleri nasıl takas yaprım yada öldürürüm bana birisi yardım etsin benim köyüm galyalı
esirleri öldürme hakkı belli bir süre sonra elde edilmeli bence.yani askerlerin sahibi bu süre işerisinde geri alamazsa askerlerini bence tuzak yapan kişi onları idam edebilmeli.
Nedir kardeşim bu esirlerin çektiği :) Adam hem saldırıyor canını tehlikeye atıyor, hemde idam midam :) Bence salın esirleri yazık hepsi emir kulu onların :P
47kromozom
10-11-2006, 22:19
yuh artık ya bu konuyla ilgili 249527057250275252 tane konu açıldı.admin ler ilgi lütfen oyunun yarısı bunu istio yapın artık şunu ben de idam etmek istiyorum
spongenes
20-08-2007, 18:46
Nedir kardeşim bu esirlerin çektiği :) Adam hem saldırıyor canını tehlikeye atıyor, hemde idam midam :) Bence salın esirleri yazık hepsi emir kulu onların :P
burdanda galyalı olmadığını anlıyoruz...
burdan çıkarılacak sonuç galyalıya saldırmıcan:D:D
onun yerine askerleri çalma olsun nasıl reisle halkı kandırıp köyü ele geçiriyosak hammadeylede askerleri kandıralım
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.