PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bir Travian Anısı

mengen
06-08-2007, 13:56
Arkadaşlar belki buna benzer çok hikaye açılmıştır.Ama bende yazayım dedim.Lütfen yorum yazın.Bu hikayeyi yazarken TÜRK MİLLETİ'nin verdiği ÇANAKKALE savaşından da esinlenmiş bulunmaktayım.Aslında daha çok SELENA adlı diziden esinlenerek yazdım.Beğenmenizi umuyorum.

SALDIRI

Kısım 1=Bir gün halkımıza saldırı açılacağı haberi geldi.Kimi yeni doğmuş çocuğunu öptü gitti,kimi 2 canlı karısını öperek gitti.Herkes surların yanına koşmuş.Gelecek mancınıkları,koçbaşıları,askerleri bekliyordu.Silahlarının seviyeleri gelişmemiş,zırhları kalitesizdi.Seviyeleri daha 1 deydi.Ama biliyorlardı ki düşman askerlerin seviyeleri 9-10uncu seviyelerdeydi.

Kısım 2=En sonunda koçbaşının biri surun bir tarafını mahvetmeye yaradı.Bizim milletimizin casusları onların askerlerini görünce neredeyse bayılacaktı.Onların casusları bizim casusu görmüştü.Bizim casus koşarak surun içerisinden girmişti.Ve komutana haber vermişti.

Kısım 3=Bir çocuğun o gün doğum günüydü ve 10 yaşına giriyordu.Yerdeki silahı gördü ve ateş etti.Bir düşmanı vurmuştu ama ona atlı birlikten biri saldırınca ölmüştü.Anası ağlamaktan gözleri şişmişti.Ama vatan sevgisini düşürmeye çalışan askerleri geri çevirmeye çalışsa da yapamıyordu.Ama milletin vatan sevgisi nedense hiç düşmüyordu.

Kısım 4=Düşman tarafın askerlerinden birisi çok uzaklardan bizim milletimize saldırmanın mantıksızca olduğunu düşünmüştü.Fakat komutan onun düşüncesinin daha mantıksızca olduğunu düşünmüştü.Ve savaşa başlamışlardı.Düşman milletin askerlerinde ilaç kalmamıştı.Ve ağır yaralılar vardı.Bizim milletten bir hemşire onlara bir çanta içerisinde ilaç atmıştı.Düşman millette bizim savaştan aç olduğumuzu anlamış ve konserve atmışlardı.

Kısım 5=Düşman tarafın o askeri(bizim millete uzaktan gelmenin mantıkızca olduğunu düşünen kişi)binbaşı olmuştu.Komutan 2 saatlik bir ateşkes anlaşması vermişti.Ama yarım sat sonra onlara saldırı açacaktı.Ve binbaşı da bu düşüncenin mantıksız olduğunu söylemişti.Komutan onun tutuklanmasını söylemişti.Ama herkes binbaşına katılıyordu.Ve komutanı tutukladılar.Binbaşı da çekildi.Öbür milletler bizimle savaşmaya devam etti.Ama bizi ne olura olsun yenemediler ve halkımızı ele geçiremediler.Ve biz de mutlu mutlu yaşadık!

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

Mücahid_1992
06-08-2007, 14:00
travian'da silah puahhahaha kardeş travian da silah ne arasın ama emeğe saygı diyelim tatlıya bağlayalım.