shdijital
01-01-2007, 22:20
Arkadaşlar bir linux kullanıcısı olarak uzun müddet grafik pack için boğuştum. Ve sonunda başardım.. Belki aramızda başka linux sever vardır diyerek anlatıyorum :
Öncelikle forumdan Firefox için gerekli user.js dosyasını indirin. (Forumda Firefox şeklinde aratsanız yeter)
Bu dosyayı home dizininizde .mozilla klasöründe (başında . olan dizinler gizlidir, göremiyorsanız görünüm - gizli dosyaları göster deyin) .firefox dizini içindeki sonu default la biten (baş tarafı her kullanıcı için karakter setine göre değişir, sonu default olması yeterli) dizin içine yerleştirin.
firefox u tekrar başlatın.
grafik pack' i indirip home dizini içine, kullanıcı adınız altına travian diye bir klasör oluşturarak, grafik pack dosyalarını bu klasöre yerleştirin.
oyuna girin, profil den grafik pack kısmına gelin.
dosya yolu göstereceğimiz yönleme kısmına :
file:///home/kullanıcı adınız/travian
yazın..
firefox u kapatın..
tekrar açın oyuna girin..
geçmiş olsun..
linux iyidir iyi :)
Öncelikle forumdan Firefox için gerekli user.js dosyasını indirin. (Forumda Firefox şeklinde aratsanız yeter)
Bu dosyayı home dizininizde .mozilla klasöründe (başında . olan dizinler gizlidir, göremiyorsanız görünüm - gizli dosyaları göster deyin) .firefox dizini içindeki sonu default la biten (baş tarafı her kullanıcı için karakter setine göre değişir, sonu default olması yeterli) dizin içine yerleştirin.
firefox u tekrar başlatın.
grafik pack' i indirip home dizini içine, kullanıcı adınız altına travian diye bir klasör oluşturarak, grafik pack dosyalarını bu klasöre yerleştirin.
oyuna girin, profil den grafik pack kısmına gelin.
dosya yolu göstereceğimiz yönleme kısmına :
file:///home/kullanıcı adınız/travian
yazın..
firefox u kapatın..
tekrar açın oyuna girin..
geçmiş olsun..
linux iyidir iyi :)