Tüm Versiyonu Göster : beyond ta kısayollar
merhaba arkadaşlar ben mozillada beyond kullanıyorum. bir sorun yok ama yan tarafta kısayollar var ekle diyorum ama istediği ne onu anlamıyorum. nasıl halledebilirim.
bir yardım edebilir misiniz.
silencegate
01-01-2007, 21:21
örneğin kahraman kışlasına kısayol yapmak istediğin zaman buradan ekleyebiliyorsun, ya da kışla, ya da ahır, istediğin herhangi bir yer olabilir..
ekledikten sonra oyun sırasında nerde olursan ol, o kısayolları görür, tek tıkla ulaşırsın..
binaların kısayollarına ulaşmak içinde istediğin binanın üzerine sağ tıkla özellikler de, orada görmen gerekir..
kolay gelsin...
görüşmek üzere :D
yok onu anladım ama nasıl yapacağımı anlamamıştım onuda deneyerek buldum ama sen olmasaydın yapamazdım teşekkürler.
Ekle'ye bas, eklemek istediğin kısayolun internet adresini yaz veya çıkan kutuya yapıştır (herhangi bir bina veya oyun içi bir yerin adresi olabileceği gibi sevdiğin, travianla ilgisiz sitenin adresi de olabilir) Adresi ekledikten sonra onayla, bir kutu daha çıkacak, oraya da o kısayolun hangi isimle gözükmesini istiyorsan o adı yaz. Sonra onayla. Olmuştur.
Ama benim de sorunum var. Genelde kısayollar bir süre sonra mesela iki hafta içinde yok oluyor sanki. Ben bu sebeple kısayol yapmıyorum.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.