Tüm Versiyonu Göster : "Temiz Forum İsteyenler"Derneği
Arkadaşlar Bugün Yaklaşık 5-10 tane Küfürlü konu açıldı...
Bende bunun için"Temiz Forum İsteyenler"Derneği kurmak istiyorum...
Bunun için Üye olanlardan İmzasına Temiz bir Forum için Elele yazmalarını Rica Ediyorum...
Saygılarımla Dream...
B_U_R_A_K
01-08-2007, 15:15
Güzel fikir ama moderatörler ne işe yarayacak o zaman?
yaa yeter artık be s3 de hergun bakıma alıyolar yaa (pardon konuyu boldum ozurdilerim)
Güzel fikir ama moderatörler ne işe yarayacak o zaman?
Bunun modla alakası yok ki biz sadece yazı yazcaz...
KeEpAcT1oNs
01-08-2007, 15:17
bencede artık yeter kapatalım bu konuları temiz bir knu açın lütfen!!!!!!
kirli forum istiom floodlar içinde yüzmek istiom
KeEpAcT1oNs
01-08-2007, 15:17
Bunun için Üye olanlardan İmzasına Temiz bir Forum için Elele yazmalarını Rica Ediyorum...
Saygılarımla Dream...
bencede artık yeter kapatalım bu konuları temiz bir konu açın lütfen!!!!!!
tamam katılıyorum hemen yapayım bekleyin
Beyler konu açmadan önce s2 de sorunmu var banamı öyle geliyo oyuna giremiyorumda :confused:
tamam katılıyorum hemen yapayım bekleyin
Sağol Türküz...
hadi ben başlattım yam yam sende yap
Temiz Forum Derneği
Mevcut Üye Sayısı 2
sehzade2106
01-08-2007, 15:25
ehe aferin Türküz e de biz nasıl üye olcaz olamayacaksak çıkayım mı ben:D:D
ehe aferin Türküz e de biz nasıl üye olcaz olamayacaksak çıkayım mı ben:D:D
sen burayı (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=26522) oku forumda üye olursun derneğe üye olmak için burayaüye olmak istediğini yaz
Arkadaslar fikrinizi destekliyorum.Az önce yaşanan olaylarda sagduyulu davranan tum arkadasları tebrik ederim.Size naçizane önerim bu tip baslık acanları hiçbir sekilde kaale almamanızdır.Cevap gelmeyince duracaklarından eminim.Hemen online olan yöneticilerden birine haber vermenizi ve cevap vermemenizi öneriyorum.İmza olarak temiz forum uygulaması guzel bir uygulama birde benim dediklerimi dikkate alırsanız olumlu sonuclar alacagımızı düşünüyorum.
Luca...
Arkadaslar fikrinizi destekliyorum.Az önce yaşanan olaylarda sagduyulu davranan tum arkadasları tebrik ederim.Size naçizane önerim bu tip baslık acanları hiçbir sekilde kaale almamanızdır.Cevap gelmeyince duracaklarından eminim.Hemen online olan yöneticilerden birine haber vermenizi ve cevap vermemenizi öneriyorum.İmza olarak temiz forum uygulaması guzel bir uygulama birde benim dediklerimi dikkate alırsanız olumlu sonuclar alacagımızı düşünüyorum.
Luca...
Sayın Luca bu forum için elimizden geleni yapacağız...
Ve Kurallarınızı dikkate alacağım...
sehzade2106
01-08-2007, 15:30
ben forumda üye olamam zor artık buraya üye olmak isterim ancak......
galya_kubi
01-08-2007, 15:31
kirli forum istiom floodlar içinde yüzmek istiom
bende kirlencekte nolcak sanki forumk kirlenince siteye girdiğimiz zaman pis kokular sitede çöpler mi oluyo allah allah :D
ben forumda üye olamam zor artık buraya üye olmak isterim ancak......
E o zaman üyeliğin kabul edildi imzana yazmasan bile Uyarsan yeter...
bende kirlencekte nolcak sanki forumk kirlenince siteye girdiğimiz zaman pis kokular sitede çöpler mi oluyo allah allah :D
o zaman forum kurallarıda olmasın sanki uymayınca hapsemi atılıyoruz
Yoo sana göre kokmaz Ama ikinizede Bi çöplük getirelim de öyle...
Türküz beni desteklediğin için sağol...
galya_kubi
01-08-2007, 15:36
o zaman forum kurallarıda olmasın sanki uymayınca hapsemi atılıyoruz
al işte lafı bağladığı yere bak
kurallar her yerde var zaten !!! kurallar olmasa olmaz. forumda da vr kurallar ama forum kirlense nolcak gerksiz bir konu açılca üstüne zaten 1000 tane konu açılıyo o konuda geri sayfalara gidiyo görmüyoruz konuyu zaten
al işte lafı bağladığı yere bak
kurallar her yerde var zaten !!! kurallar olmasa olmaz. forumda da vr kurallar ama forum kirlense nolcak gerksiz bir konu açılca üstüne zaten 1000 tane konu açılıyo o konuda geri sayfalara gidiyo görmüyoruz konuyu zaten
temiz forum derken kurallara uymaktan bahsediyoruz kurallara uyulduğu sürece temiz olur forum
sehzade2106
01-08-2007, 15:39
tamam tamam yav büyütmeyin hemen sonu kirliliğe gider sonra:D:D
galya_kubi
01-08-2007, 15:40
ya çoğu üye gereksiz konu açıyolar diye forum kirliliği diyolar sende öyle diyon lafı kıvırma
kurallara uycazda gereksiz konuyu açsak nolcak ne kirlencek
ya çoğu üye gereksiz konu açıyolar diye forum kirliliği diyolar sende öyle diyon lafı kıvırma
bir şey ararken bak 50 tane konu çıkıyo çoğuda ardığınla ilgisiz ve saçma oluyor bunu engellemek için forum kirliliği diyoruz
dream güzel fikir yazmışsın kardeş.Tebrikler..Benim fikrim de şu benim gibi üye adayları konum larına yazabililer cümlemizi:Temiz bir forum için elele!
dream güzel fikir yazmışsın kardeş.Tebrikler..Benim fikrim de şu benim gibi üye adayları konum larına yazabililer cümlemizi:Temiz bir forum için elele!
Sağol science...
mustafa alp
01-08-2007, 15:56
bende derneğe girmek istiyorum
Siz gereksiz konu açtığınızda bizim işimiz uzuyor Sayın galya_kubi !..
Gereksiz konularla uğraşmadığımızda,özel mesaj yolu ile fikir danışanlara ve yardım isteyenlere daha kısa sürede yanıt verebiliyoruz.Kullanıcılar forumu ne kadar düzgün kullanırsa,kurallara ne kadar uyarsa bizim de işimiz o kadar kolaylaşır.. ''Sizin işiniz temizlemek zaten ben yine de kirletirim'' gibi bir lüksünüz yok maalesef..
Teo
bende derneğe girmek istiyom
hoşgeldin :) Sayın Modlar siz de hoşgeldiniz.Şeref kürsümüz size ait:)
Benide alırmısınız derneğe?
Artık derneğe isteyen herkes girebilir üye adayları Forumu temiz kullanmayanları uyararak
Üyeler ise imzasına yazarak üye olabilirler...
Benide alırmısınız derneğe?
İsteyen herkes alınıyo
Arkadaşlar girme Şartlarını açıklıyorum...
1)Üye Adayları konumlarına Temiz bir Forum için Elele yazarak Ve Uymayanları Uyararak girebilirler...
2)Üyeler ise imzalarına Temiz bir Forum için Elele yazarak Üyeliklerini Gerçekleştiribilirler...
3)Dernek üyelerinden biri Küfür ederse atılabilir...
mustafa alp
01-08-2007, 16:04
saol bugün gerçekten çok küfürlü bir gün oldu ya az önce baktığım ''Bu Nasıl İş'' konulu forumda moderatör (bakınız)konuyu kilitlemiş tamam başlık konuyu özetlememiş...peki neden 1-2 saat önce kilitlemediler o küfür yağdıranları he neden??
Arkadaşlar bu derneğin Kontrol görevlileri
Başta Tüm Modlar
Tüm üyeler görevlidir...
Ve herkes kendinden Sorumludur...
Ben konumuma yazdım...
Sağol
bende üye olmak istiyorum
Başka üye yokmu...
tertemiz forum için elele:D
Benide üye Yapin.iki üç Konudur Forumu Temizleme Açiklamasi Yapiyordum.buraya Geldim.
dream gelsin ilgilenir şimdi çevrimiçi değil üye olanların imzalarına benim gibi temiz forum çin elele yazması yeter üe adayları isterse konumlarına yazsın
Bende konunumuma yazdım....
Bencede onlarca başlık açılıp cevap alamayanlar için çok iyi olmuş.....
=RoM@Lı=
Bende konunumuma yazdım....
Bencede onlarca başlık açılıp cevap alamayanlar için çok iyi olmuş.....
=RoM@Lı=
Sağol Romalı...
konyasporlu
03-08-2007, 11:48
bende imzama yazdım nasıl olmuş ?
tertemiz forum için elele:D
Dalga geçmek istiyorsan çekip gidebilirsin...
bende yazıyorum
TEMİZ FORUM İÇİN EL ELE
Benide üye Yapin.iki üç Konudur Forumu Temizleme Açiklamasi Yapiyordum.buraya Geldim.
Alindin...
bende yazıyorum
TEMİZ FORUM İÇİN EL ELE
Alindin...
By_SHiMSHeK
03-08-2007, 11:55
Ha banada Yer varmidur daa. İmza atamayrum ama ben yazarum her yazimun altina.
http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=36656&highlight=Temiz+bir+Forum+i%E7in+elele+derne%F0i+B a%FEkanl%FDk+se%E7imi
Arkadaşlar bu linkte derneğimizin başkanlık seçimi var yeni gelenler Başkan y... seçiminde...
Ha banada Yer varmidur daa. İmza atamayrum ama ben yazarum her yazimun altina.
Alindin...
teşekkür ederim Dream
Bişey değil Sonic...
galya_kubi
03-08-2007, 11:58
floodun kralını yaptın bee
floodun kralını yaptın bee
Birleştire birleştire yazsam kime yetişecem...
karizmatik
03-08-2007, 15:48
bende üye olmak istiyorum
Peki derneğin yararı ne olacak? kim temiz forum istemezki fakat zaten istemeyenlerin alehine ne gibi dokunur cevabı dokunmaz..
169serhat
03-08-2007, 16:08
Ben de üye oluyorum. Konum bölümüme "Temiz bir forum için el ele!" yazıyorum.
KaşgarLı
03-08-2007, 20:35
Temiz forum anlayışınız her konuya atlayıp forum kirliliği bu,daha önce verildi,araştırma yapmadan konu açmayın,emeğe saygı demek ve forumu amacından saptırmak mıdır?
konyasporlu
03-08-2007, 22:51
bende imzama koydum ama beni almadınız :(
Saygılarımla Dream...
senin imzan neden yok
ama sen üye değil misin ?
minyak sen kastamonulumuydun ?
neden dersen imzandaki güneş kastamonuda da :D
#ama tabi ki daha naturel bakarsam (memleket ayrımı yapmassam) samsun gibi görünüyor :D :cool:
05-08-2007, 15:27
üye plarak alırmısınız??????????????????????????:D Temiz bir forum için elele...
Ben de üye oluyorum. Konum bölümüme "Temiz bir forum için el ele!" yazıyorum.
Alindin...
bende imzama koydum ama beni almadınız :(
Aldık konyasporlu...
evet bende temiz bir form istiyorum ama benim için temiz bir form modarötörlerden arınmış bir formdur ama olmuyacak bir istek biliyorum çünki bunlar hiç bir zaman yok olmazlar hep başımızdazebani gibi durucaklardır atılan mesajları kendi algılarınca önemsiz bulup ilgilenmeyaceklerdir ve benim bu istegim ukte olarak kalıcaktır kurtulamayacagımızı biliyorum cünki onlardan keşke kurtulabilsek
mustafa alp
15-08-2007, 14:49
[YOUTUBE]nasılsım nasdasld[/
mustafa alp
15-08-2007, 14:50
özür dilerim yanlış yere yazdım
169serhat
15-08-2007, 14:53
evet bende temiz bir form istiyorum ama benim için temiz bir form modarötörlerden arınmış bir formdur ama olmuyacak bir istek biliyorum çünki bunlar hiç bir zaman yok olmazlar hep başımızdazebani gibi durucaklardır atılan mesajları kendi algılarınca önemsiz bulup ilgilenmeyaceklerdir ve benim bu istegim ukte olarak kalıcaktır kurtulamayacagımızı biliyorum cünki onlardan keşke kurtulabilsek
Diyelim onlar yok. Listeye giriyorsun, "Yardım edin", "Anlamıyorum abi", "Hepinizi dııt"... gibi konularla dolu. Herkes istediği yere istediği konuyu açınca aradıklarımız da bulunamıyor oluyor. Sonunda herkes işini konu açarak hallediyor. :S
Sanırım çoğu kişi yazıyı kaldırmış bende kaldırdım.
bende bu gruba üye olmak isterim
oguzcihann
31-05-2008, 14:48
bu grup benim arkadasım yüsünden açıldıdı bi küfürlü konu baslattı paso gerisi geldidi degidie bayada rekor kırmıss
çerkezköylü
31-05-2008, 18:35
moderatörler kıskancak ama boşver böle eniyisi:D
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.