Tüm Versiyonu Göster : yeni bi fikir daha
rapistanli
13-08-2006, 17:05
:lol: :wink: :wink:
bence plus altından başka şeylere de yarasa
demir madeni var ama altın madenşi ypok altın madeni de olsa
daa gzxl olmasmı
rottegroupe
13-08-2006, 17:11
:lol: :wink: :wink:
bence plus altından başka şeylere de yarasa
demir madeni var ama altın madenşi ypok altın madeni de olsa
daa gzxl olmasmı
Ciğerciğim acele etme altın işi bitti onun üzerine bir bardak buzzz gibi soğuk su iç...
rapistanli
13-08-2006, 17:22
abi as once mutfağa gittim soğuk su varmı die yokmuş sıcak olurmu :lol: :lol: :lol:
rottegroupe
13-08-2006, 17:23
abi as once mutfağa gittim soğuk su varmı die yokmuş sıcak olurmu :lol: :lol: :lol:
Kışşş kışşşş geyiğine burası geyik yeri değil seni gidi geyikçi ıııı kualğını çekerim :lol: :lol:
Hem altını ne yapcan ilerde pazaryeri kurup ticaret için para bastırıp kendi resmimi koycam harr harr
rapistanli
13-08-2006, 17:47
nerden bildin :D zuhahaha
Ceza Nocturnal
13-08-2006, 21:41
Nekadar EKMEK okadar KÖFTE abi. Bas euroları al altını. :lol:
Şehirlerde kurban kesmek için özel binalar olsun.Sonra kurban bayramında bizim halk kurban kesince caddeler kan gölü olmasın.
007eraser
16-08-2006, 16:25
Şehirlerde kurban kesmek için özel binalar olsun.Sonra kurban bayramında bizim halk kurban kesince caddeler kan gölü olmasın.
:lol: :lol: :lol:
galyalı_killer03
16-08-2006, 16:44
haklısın inekler falan kaçar sonra bütün köy caddelere dökülür ama öle bişi olursa benden yardım iste ben sana inekleri yakalaman için destek yollarım(madem örümcekle savaşılıo o zaman inekte büyük tehlike yaratır) :lol: :lol:
beyler plusa tiklayarak orda bedavadan yararlana bilirsiniz 35 altınımız oluyo ben tavsiye ediyorum yararlanın nerde beles :)
amo_1231
17-08-2006, 19:39
bu kadar olmaz geyik muhabbetine dönmüs ortalık okurken gülmekten kırıldım valla
MaNgOsEr
17-08-2006, 19:44
beyler plusa tiklayarak orda bedavadan yararlana bilirsiniz 35 altınımız oluyo ben tavsiye ediyorum yararlanın nerde beles :)dur ben tamamlayım nerde beleş orda ben eh eheee :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
galyalı_killer03
17-08-2006, 19:52
beyler plusa tiklayarak orda bedavadan yararlana bilirsiniz 35 altınımız oluyo ben tavsiye ediyorum yararlanın nerde beles :)dur ben tamamlayım nerde beleş orda ben eh eheee :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
onun yerine şuda olur
NERDE TOPİC MaNgOsEr ORDA KOPİK(sonunu kafiyeli olsun die salladım) :lol: :lol:
aman geyik yapmayalım :lol: :lol: kosovalı harika dökümanlar sunuyosun yeniler için sonsuz tşk :lol: :lol:
undergrand
19-08-2006, 10:43
beyler kurban bayramı warsa o zamanda ramazan bayramıda olsun oruçtuttururuz askerlere hem hammadeden de tasarruf etmiş oluruz 1-2 ayyy :wink: :P
haklısın bende o hammaddeyle kahraman kıslasını yaparım.yaw ben bu kahraman kıslasını yapmadan bask bısy yapamıcam heralde.
undergrand
22-08-2006, 17:33
haklısın bende o hammaddeyle kahraman kıslasını yaparım.yaw ben bu kahraman kıslasını yapmadan bask bısy yapamıcam heralde.
kardeş o zmn sana kışlayı yapmadan yaşam harammm
hihihhihi:lol: :P :roll:
Vurucu team
22-08-2006, 22:28
beyler kurban bayramı warsa o zamanda ramazan bayramıda olsun oruçtuttururuz askerlere hem hammadeden de tasarruf etmiş oluruz 1-2 ayyy :wink: :P
sevdim bu fikri valla. ama önce askerlerin hepsini bi törenle sünnet ettirip müslümanlığı kabul ettirmemiz lazım. hem düşünsenize sünnet düğününde takılan altınlarla plus bilem kullanırız :lol:
undergrand
24-08-2006, 11:39
sevdim bu fikri valla. ama önce askerlerin hepsini bi törenle sünnet ettirip müslümanlığı kabul ettirmemiz lazım. hem düşünsenize sünnet düğününde takılan altınlarla plus bilem kullanırız :lol:[/quote]
kardeş sünnet ettirirsen bu sefer ham madde masrafı çıkar demiş olimmm :lol: :wink:
sunnet dugununde yemek verırsen alacagın o altınlar hammadde masrafını ancak karsılar.
yaw ben kosk,saray,ahraman kıslası fılan hepsını kurdum .acele mı ettım kı
undergrand
24-08-2006, 14:31
ilk bal ham madde basaydın daha iyi olurdu...
bina lar en son yapılıyo genlede... :wink:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.