PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bu bir BUG mu

a.alexander
14-12-2006, 12:58
Benim başıma 3 gündür ustuste aynı olay gelior.Devamlı saldırdıgım koylerden birine casus gonderiorum we gelen msj hammadesini oldugunu gosterior we o köye 150 - 200 civarı asker gonderiorum.Askerlerim sapa saglam gelior ama Hic hammadde getirmiorlar 0 yani anlamadım ne oluor .
Yardım ederseniz sevinirim.

Alexander
14-12-2006, 13:09
sığınağı çok mükemmel olabilir.. sığınağındaki hammaddeleri de alamazsın..

a.alexander
14-12-2006, 13:36
Senin dediginde olabilirde forumda bir yerde gormustum Askeri Üs lvl 10 oldugunda sıgınakta ki hammaddeleride alabiliormus

afran
14-12-2006, 13:46
arkadasim forumda yanlis okumussun sen.siginaktan hammadde alamazsin.askeri us lvl 10 oldugunda mancinikla rastgele saldiri yaptiginda sansina siginaga denk gelebilirse vurabilirsin ok...

J-JoY
16-12-2006, 09:51
sen adama saldırı yaparken... o senin saldırdığını görünce
a) hammaddeleri diğer köyüne göndermistir
b) harcamistir
c) pazara koymustur

Stormage
16-12-2006, 18:51
ben birşey sormak istiyorum bunun bir hata olup olmadığını bilmiyorum ama bildirmem lazım diye düşünüyorum

Geçen gün Ahırda asker basarken baktım hammaddelerim ahırı bir sonraki seviyeye yükseltmeme izin veriyor ben de bastım Plus almamış olmama rağmen kaynakları benden çekti aldı ama Ahırım asker basmam bittikten sonra da yükselmedi ben bunu admine ilettim bana bir cevap verdi tamam dedim

fekat aynı şey bugün Travian.com da Akademi de Casus geliştirirken başıma geldi baktım yine hammaddelerim Akademiyi bir sonraki level a geçirmeme izin veriyor bastım orda da Plus almamış olmama rağmen yine hammaddeleri benden çekti aldı fakat Akademim yine yükselmedi

şimdi bu olay iki ayrı serverda başıma geldi benim hesaplarımın iki serverda da hatalı olması yüzde kaç olasılıktır ben aynı olay iki ayrı serverda başıma gelince acaba bu genel bir Travian hatası mı diye düşünmeye başladım Adminler bunu bir araştırsalar iyi olur derim ben

herkese iyi oyunlar

diana
17-12-2006, 00:30
Bu bug benimde başıma geldi maalesef :?

Diana...

yok
15-01-2007, 18:01
nie araştrılmıyor :?: