PDA

Tüm Versiyonu Göster : grafik pack nerden indirlir nasıl kurulur

anacoda
12-12-2006, 16:07
ark sorum belli grafik pack nereden indrilir nasıl kurulur forumda kosalavının bi iki anlatım varda verdiğği linkler hatalı nereden indrecem bunu yardmmmm

S-y-s-t-e-m
12-12-2006, 16:24
Uzun zaman dım yoktum :( . Profilden grafik bölümüne girip ordan indiriyon sonrada komut dizinin yazı yon bu kadar yaw

anacoda
12-12-2006, 20:17
olmadı

achilles115
12-12-2006, 23:01
olmuştur degişen bişi olmuyo hızlandırıyo sadece

anacoda
13-12-2006, 00:13
eet firefozxda olmadı peki değişik stiler nerede bula bilirim

achilles115
13-12-2006, 18:08
degişik degişik grafick pack lar var fakat çogu yabancı dil için uyarlı bizim tr serverinde çogu çalışmıyo . onları nerden bulabilecegin daha önce link leri verildi moderatörler tarafından .forumun bu kısmını dikkatle incele .

barboros
20-12-2006, 19:19
GRAFİK PAKETLERİ ve KENDİ PROJELERİNİZ başlığında verilmiş bir sürü dosya var ama zannederim sadece İnternetEXPLORER v6 veya v7 de çalışabilir şekilde ayarlı.Ama firefox için hazır yazılım var onu sendeki firefox dosyasına kopyalayıp sorunu halledebilirsin.Ben ingiliz forumdan aldım tam çeviri yapamadım (uğraşamadım açıkcası)bir de kosovalının hazırladığı www.travian-tr.com da bu konu ile ilgili anlatım ve dosya var..İster buradaki konuyu ister oradakini uygula %100 başaran arkadaşlar var.Ama şunu belirteyim :Grafikler bir süre sonra silinip eski haline geliyor.Ayrıca GRAFİKLERİN KOPYALANDIĞI YERİNİ DEĞİŞTİRMEYİN yani c:/grafikpack/travian veya C:\Documents and Settings\All Users\Documents/travian olarak tanıttıysanız oyuna bırakın orada kalsın desktopa veya belgelerime taşırsanız grafikler dağılıyor yerinde olmadığından oyun bulamıyor.hatta bu kadar uzun adreste de bulamıyor en güzeli C:/Roma/Roma gibi ben roma kullandığım için roma yazdım siz hangi grafiği kullanırsanız onu yazın....