Tüm Versiyonu Göster : S9- Unduna Köyü-( Hikaye)
S9'a Geliş Nedenim:
Başkentte yeni topraklar keşfedildiğine dair söylentiler dolşamaktaydı. Bulunduğumuz dünya eskimiş tm zenginlikleri sömürülmüştü. Bu yeni el deymemiş topraklardan pay istiyordu Galya Kralı...
Kralın yakın koruması kraliyet alayının komutanıydım. Bana birgün;
" Artık yaşlandık Saurhil. Bundan sonra sana Lord ünvanı veriyorum. Ve seni bu görevinden azad ediyorum. Yeni toprak söylentileri yüzünden biliyorsun bi çok maceracı yollara düştü. Bu toprakları romalılara ve cermenlere bırakamayız. Sana iki köylü veriyorum. Ve oranın yerli halklarını kontrolün altına alıp, krallığa bağlı koloniler kurmanı istiyorum. Görevi kabul ediyor musun?"
Ses tonunda bunun bir emir olduğu alaşılıyordu. Yaşlılığımda rahat edeceken yeni maceralar bekliyordu beni... Zoraki gülümseyerek;
"Siz nasıl isterseniz Kralım." dedim. Kral çekmeceden bir harita çıkardı.
" Bu yeni toprakların haritası işatetli notayı görüyor musun? Burası diyarının merkezi oraya yerleşmeni ve o topraklarda hakimiyet kurmanı istiyorum. Bol şans Lord Saurhil" dedi.
Artık bir Lord olan Saurhil odadan çıktı. Kendini hazır bekleyen iki köylüyü görünce şaşırdı. Herşey hazırmış diye düşündü. Kral biraz hammadde yükletmişti arabalara...
Lord Aurhil yeni topraklara doğru yola koyuldu.
dwarfish
13-06-2007, 21:19
Üyemiz oturup hikaye yazmış, ordan burdan bişeyleri kopyalamayıp yapmış bunu. İyi ya da kötü önemli değil, böyle bir şey için uğraşması bile gayet hoş bir şey. Umarım bir gün sizler de oturup böyle bir şeyler yazarsınız da, kiminki iyi diye oturup tartışırız. Hatta oturup ortak hikaye yazarız vs. vs.
Kendi adıma teşekkür ederim bu hikaye için, devamlarını da yazar umarım kendisi.
cok guzel yazmışssın kardeş helal olsun devamını bekliyorum :)
S9'da köyler Çoğalıyor:
Saurhil kağıdı çıkardı. İşaretli bölgeye baktı birde kuzeyde uzanan dağlara ve güneyde ufakta son bulan ovaya. Köylülere;
" Yükleri boşaltın. Burdan başlıyoruz. Haritada belirtilen merkeze(Multihunter) yakın gibiyiz. Ve kilometrelerce çevremiz boş. Köyün adını Unduna koyuyorum."
Saurhil'in içi bir tuhaf olmuştu. İlk aşık olduğu yerdi Unduna mesleği aşkıyla evlenmesine engel olmuştu.
Aylar geçti. Köyün misafirleri arttı. Gelen geçen gezginler, satıcılar diyarın tahmin edilenden büyük olduğunu ve her geçen gün yeni insanların gelip yerleşimler kurduğu haberi geliyordu. Ufka bakan Saurhil bunun doğruluğunu anladı. Yardımcısına dönerek;
" Eli silah tutan her köylüye savaş eğitimi verilecek. Bu konuya öncelik verin" dedi. Bu topraklara ilk gelenlerdendi pes etmek olmazdı. Umudunu kıran tek şey kraldan gelen desteklerin ve haberlerin azalmasıydı. (oyunun başında yardımdan gelen hammadde destekleri :) )
DEVAMI GELECEK...
T_M-Tε@M Birlik Daveti:
Günler geçiyordu. Üretimler artmıştı. Diyar insan kontrolüne geçiyordu. İlk savaş haberleri gelmekteydi. Lord Saurhil fazla asker yetiştiremediğinden köyün etrafına tuzaklar yerleştirtiyordu. Ama köyü genişletmeyi yavaşlatıyordu. Ve köy büyütükçe tuzaklar kaldırılıyor daha uzağa konuyordu ve insan gücü az olan Unduan Köyünü yavaşlatıyordu.
Birgün Yeşilköy'den bir teklif geldi.Elçi;
"Diyar çok büyük ve aynı zamanda çok yerleşim oldu. Ve hergün yenileri ekleniyor. Zamanla tek olan köyler yağmalanacak yıkılmaya bırakılacaktır. Biz çevre köyler ittifak yapmalıyız. Ladyim Bella size birlik teklifi yapıyor." dedi.
Teklifi düşündüm. Eski zamanlarda felaket getiren romalı halkından bir bayanla mı birlik yapacaktım. Son aylarda krallıktan haber gelmemişti. Belki bizden umudu kesmişlerdi. Bizde umudumuzu onlardan kesmeliydik.
"Ladyne deki hafataya onu zyaret edeceğim." dedi Saurhil. Böylece hem komşunun köyünü görmüş hemde kadını tanıyacaktı. Evet birlik kurmayan çok zorlanacaktı...
Yeşilköy'de toplantı:
Saurhil köye girmek üzereydi. Köyün nüfusunun kendikinden daha fazla olduğunu anladı. Romalılar yerleşmede ve yaılaşmada çok ileri idiler. (inşaat bonusu) Lady Bella Saurhili Köy meydanında karşıladı.
" Teklifimi olumlu karşıladğınız için teşekkürler. Göreceksiniz herke skazançlı çıkacak." dedi gülümsemesi yüzünden eksik olmuyordu. O an anladım içim ürperdi romalıların diplomasisi...
Güzel kadın;
"içeri gelin diğer köy liderleride aramızdalar" dedi.İçerisi bir kadının zevkiyle döşenmişti. Saurhil'inki gibi boş ve sade değil süslüydü. İçeride küçü salonda başka beyler vardı. İsimlerini sonra öğrenecekti bu liderlerin:Zafer Köyü lideri Zafer,Artificial AntColony köy lideri Satch, Helly köy lideri likethat,yagmuradasi adası lideri Hero, xxx köyü lideri Xxx, .*.FighTR Clup.*. köyü lideri Angelofyourhear, konya köyü lideri trinitron, gandalf köyü lideri albert....
Tek ortaknoktaları komşu olmaları ve bölgenin kalabalık nüfuslu köyleri olmasıydı. Biri vardı adı Kızık bir bayanla çalışmayı kendine ters buldu.
" Ben kendi birliğimi kuracağım gelmek isteyen gelsin" dedi ve odadan çıkıp gitti.
İkinci gün birliğin merkezi neresi olacağı konusu tartışmalara neden oldu. Ama Bella cazibesini ve romaları gnelerinden gelen diplomasi yeteneğiyle istedi yerigizli üs yapmıştı.(elçilik binası) Merkez seçilen köy herkesi şaşırtmıştı....
DEVAM EDECEK...
Birliğe İlk Saldırılar ( buyak26 yavvuzz ):
T_M-Tε@M Birliği günden güne güçlenmekteydi. Artık bir birlik halini alan köyler güvercinlerle günlük haberleşme sistemi kurulmuştu. Birlik merkesizinde de haftalık toplantılar yapılmaktaydı. Birgün topltantıda köyünün lideri Zafer;
" Güneyimde bir galyalı köyü bana saldırılarda bulunmaktadır. Askerlerimin üstüne boşuna birlik armasını yerleştirmedik. Sizden yardımlarınızı bekliyorum" dedi. Hava gerilmişti birliğe ilk saldırıydı. Lord Saurhil bir galyalıydı saldırıyı sevmezdi.
"Bırakın ilk ben br konuşayım. Yol yakınken daha fazla kan dökülmez."dedi. Ama beklediği gibi olmadı. Diplomasi çabalarının arifesinde yavvuzz adlı köy lideri tarafından vuruldu. Tüm askerleri ve tuzakları harap edilmişti. Ve bilmediği şey buyak26 ile yavvuzz'un birlikte saldırıları düzenliyor olmasıydı.
Bu saldırılardan sonra birlik üyeleri üstüne kara bulutlar çöktü. Lady Bella;
" Bekleyerek bir çözüm elde edemeyiz. Saldırmalıyız" dedi. Ve saldırı çalışmalarına başlandı. Önden xxx bey ordusuyla önden gidecekti. Sonra lejonerler sırayı takip edecekti. Taktik işe yaradı. Galyalı köyü savunması kırıldı. İlerleyen günlerde köy yağmalandı. Taki köy boşalana kadar. Birgün bakıldığında köyün terk edilmiş olduğu anlaşıldı. (Köy silinmişti.) Yavvuzz adlı cermen beyi ise saldırılarını kesmiş ve bir daha görünmemişti.
DEVAM EDECEK...
Sonraki Bölüm: GT ve T_M Birleşmesi
!Emeğe Saygı Yorumlarınızı Bekliyorum!
GT-Gri Takım ve T_M-Tε@M Tek Çatı Altında Birleşiyor:
S9'da günler geçtikçe kutuplaşmalar derinleşti. Hergün yeni bir birlik kurulur oldu. Bu yüzden yeni üyeler konusunda daha dikkatli davranmak zorunda olan T_M üyeleri birliği genişletmeyi yavaşlatmışlardı. Ama tek sorunları bu değildi. Birlik S9'da duyulmaya başlandıkça düşmanları artmaktaydı.
Birliğe yakın çevrelerde daha kalabalık olan cermen köyleri ortaya çıkmışlardı. Bu köylerin tek politikası yağmalamaktı. Ve kendilerine D.Devil diyorlardı. Birliğin güneydoğu uç birliği olan likethat (merkez kendimi aldım o zamanki üyelere göre o kadar kıyak geçim kendime) arka arkaya larende isimli cermen köyü liderinden saldırı almaya başlamıştı.
Birlik ateşkes tekliflerine cevap alamadı. Büyük cermen köylerinin durmaya niyetleri yoktu. Askeri güç olarak karşı verecek gücü bulmakta zorlanan gruba tam bu anda teklif geldi.
Galyalı Kralı Saurhil'in ardından Seheur'u aynı bölgeye göndermişti. Seheur zorda olsa Saurhil'i bulmuştu. Ve bundan birlik liderleri XXX-XXX'e bahsetmişti. İki birliğinde köyleri bölge köylerden güçlüde olsa S9'da en iyi birlikler değildi. XXX_XXX;
"Birlikten güç doğar." dedi. O kararını vermişti. Birlikleri tek birlik olursa doğacak gücü görmüştü.
DEVAM EDECEK...
Sonraki Bölüm: G T - Gri Tε@M Doğuyor
Emeğe Saygı Yorum Yazınki Gerisi Gelsin...
muhteşem ne deyim bende varım.:)
Devamı nerde kardeş.Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Efsane Yazım Geri Dönecek... Sabır...
S9 Son Tango!!!
S9 gelişmiş değişmişti. Çevre köyler gelişip değişirken Unduna yerinde saydı. Eski itibarlı günleri nedeniyle kimse saldırmıyordu.
Birgün Furkan isminde biri geldi. Kralın mührünü taşıyordu. Ve bir mesaj getirmişti.
"Lord Saurhil Galya Kralı olarak sizden köylerin yönetimini gelen temsilciye devretmeni istiyorum. Son zamanlarda yönetiminde zaaflıklar gösterdin. Ve göreve layık kalmadın. Sana son şans veriyorum. Gidecek S11 topraklarına yerleşeceksin. Bu son şansın!!!
Yanına 2 köylü ve biraz hammadde al ve yola koyul!!!"
Ve Saurhil yaptıklarına veda etti. Sürgüne giden bir mahkum gibi yola koyuldu.
Devamı Artık S11 Hikayesel Anlatımında!!!
Burdan Alalım=> http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=59295
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.