Tüm Versiyonu Göster : Forum Kirliliği
Denizfeneri
08-11-2006, 18:50
Merhabalar..
Ben sürekli forumda dolaşıyorum. Ama şu varki gereksiz ve anlamsız bulunan birçok konu gereği düşünülerek kilitlenmiş.. ve biz birşey umarak bakındığımız konu aslında gereksiz ve yetersiz. Pekiala bu konular veya forumdaki kilitlenmiş tüm içerik neden kaldırılmıyor? Neden Forumun kirliliğinde dolaşıyoruz. Buna bir çözüm bulmak lazım.
Sırf bu yazıyı yazabileceğim bir yeri bulana kadar 10 15 dk aradım forumu...
Adminlerden ricam lütfen forum'u temizleyelim. Bir konu arayıp okuaycağız diye dolaşmaktan bıktım.
Lütfen Ankete Katılın
kral elrond
08-11-2006, 18:54
muhauhahaa şıklar çok hoşş
kirliliğe son temizleyin şu forumu
evet iyi olur ne kdar temiz forum okdar iyiD: nese ben bunun için admine başvurdum belki mod olursam ilgilenecem gereksiz konularla inş:D :D ya bu kirliliğin sebebi aynı soruların bi gün içinde 3-4 kere konu olarak açılması vede hepsinde o konu üzerinden ayrı ayrı tartışılmasından dolayıdır
EmmAnilcan
08-11-2006, 19:02
kirli görmesin bu başlığı :D
kral elrond
08-11-2006, 19:08
temizliğe kirli yi banlayarak başlayabiliriz :lol: :lol: :lol:
temizliğe kirli yi banlayarak başlayabiliriz :lol: :lol: :lol:
b,raz temizlik zor baksanıza :d kirlenmeye başladı bile bu topic :D ark geyik yapmayalım lütfennnn:D
Şeffaf forum istiyoruz :lol:
Denizfeneri
10-11-2006, 08:38
Arkadaşlar sadece adminlere bu işi bırakmak olmaz. Lütfen bizler gereksiz ve anlamsız yazıları rica ederek adminlerinde herşeyi birden yapamayacağını düşünerek bunları özel mesajdan bildirmemiş gerektiği kanaatindeyim.
herşeyi devletten beklemeyelim canım. ;-)) Alışmışız sorunları bir başımıza halletmeye :)))
ben de şöyle düşündüm. gerçekten bazı çok gereksiz konular bulunuyo. şimdi hangisi gerekli hangisi gereksiz konusu ayrı tabi, ama dediğin gibi adam girmiş, diyo elçilik nası yapçam. bunun açıklaması zaten forumda var. o halde bu silinmeli bence de.
xseckinx
12-11-2006, 00:23
:arrow: Evet silinsin böyleçe gercekten gerekli bilgiler olur ve formda neye cevap bulabıleceğimizi daha iyi anlarız. :idea:
kirli1500
13-11-2006, 23:36
muhauhahaa şıklar çok hoşş
kirliliğe son temizleyin şu forumu
kirliliği normalde sevmeme rağmen bende temizleyin dedim!!
öhöm öhöm
1-ben forumda bu kadar tanındığım için menmunum.
2-kirli1500 ismi geyik amaçlıdır ve telif hakkı bana aittir
4-eğlence forumunu bıraktım çünkü, oraya yeni garip tipler geldi hoşuma gitmedi.
5-beni banlamak isterseniz buyrun ama beni oyundan mahrum etmeyin sadece forum olsun.(ruaxı bilen varmı dır; bilmiyorum ama orda Traviancılar Derneği açtım.Beklerim)
6-burda beni gıcık edenler var beni gıcık edenni bende ederim.
7- geyik güzel bişidir.
teşekkürler!!
Kirli orduları İLERİ!!
http://img382.imageshack.us/img382/8439/orc1280xje4.jpg
Kirletmeyen kirlenir!!!
(bir kirli1500 deyimi)
belki bende eglence forumu modu olurum hep orayı dolasıyom hadı nolur eglence modu oglıyım :cry: :cry: :cry:
hem bende diyom
Slicerdes
15-11-2006, 02:31
Bu kirliliğin önüne geçilemiyor ne yazık ki. Devamlı yeni birileri geliyor, ve devamlı kuralları okumadan post ediyorlar. Aynı şeyler tekrar tekrar soruluyor. O yüzden artık sorular kısmında soru cevaplamaz oldum. Herkes ezberlemiş cevapları, zaten bize gerek kalmadan millet yapıştırıyor cevabı.
Modluk olayında da bir lanet var, kim mod olduysa bıraktı oyunu :)
Tek çözüm yolu fazla kilit ve mesaj silme kullanmak ki bu yolu da pek tercih edtmiyorum. Çok sessiz bir forum olur çünkü çoğu insan dikkat etmiyor kurallara.
forum kirliliği hakında ben de bir kaç şey söylemek istiyorum. oyuna ilk başladığımda hiçbir şey bilmiyordum. yönergeden ziyade bu forumda yazılanları okuyarak oyunun nasıl oynanması hakkında fikir sahibi oldum. ancak bunlar için forumda arama yaparken aynı konu ile ilgili bir sürü başlık veya yazı ile karşılaştım ki bunlardan yalnızca birkaçı gerekli bilgileri içeriyordu. geri kalan mesajlarda ise forumda arama yapmayan arkadaşlar soru sormuş, forumun diğer kullanıcıları ise ''arama yapsaydın bu yazıyordu'' ''arama yap da öğren'' şeklinde cevaplar yazmış. hatta bazı arkadaşlar bu cevabı verirken ölçüyü bir hayli kaçırmışlar.ben o gereksiz mesajlar kadar, bu mesajlara yazılan ''arama yapsana niye soruyorsun'' şeklinde verilmiş olan cevapları da son derece rahatsız edici ve forum kirliliğne katkıda bulunan mesajlar olarak görüyorum.
bence yapılması gereken anlamsız mesajların gönderilmesini önlemeye çalışmak kadar, arama yap diye başlayan ve sert bir üslupla devam eden mesajların da önüne geçmek.o konulara cevap yazılmaz ve yönetim tarafından ilinirse çok daha iyi olacaktır.
Hepinize iyi oyunlar.
kirli1500
15-11-2006, 16:24
Bu kirliliğin önüne geçilemiyor ne yazık ki. Devamlı yeni birileri geliyor, ve devamlı kuralları okumadan post ediyorlar. Aynı şeyler tekrar tekrar soruluyor. O yüzden artık sorular kısmında soru cevaplamaz oldum. Herkes ezberlemiş cevapları, zaten bize gerek kalmadan millet yapıştırıyor cevabı.
Modluk olayında da bir lanet var, kim mod olduysa bıraktı oyunu :)
Tek çözüm yolu fazla kilit ve mesaj silme kullanmak ki bu yolu da pek tercih edtmiyorum. Çok sessiz bir forum olur çünkü çoğu insan dikkat etmiyor kurallara.
silin bu mesajları :D
çöp kutusu bölümünüde silin :D
benide silin :D yoq silmeyin
temizlik imandandır yazmış yaa.. namaz kılsaydın...
DreadLordFeanor
16-11-2006, 11:54
Ben silinmesin yönünde oy kullandım ama kirliliği sevdiğimden değil;
sadece tüm kilitli başlıkların ezbere silinmesinin doğru olmayacağını düşünüyorum.
Aralarında işe yarayacak bilgilerde olabilir.
Bunlar kategorize edilip konulara göre ayrılırsa aynı konu hakkında bilgi veren mesajlar arasından en kapsamlı olanları seçilip saklanmalı ve yetersiz olanlar silinmeliler 8)
kirli1500
16-11-2006, 21:58
Ben silinmesin yönünde oy kullandım ama kirliliği sevdiğimden değil;
sadece tüm kilitli başlıkların ezbere silinmesinin doğru olmayacağını düşünüyorum.
Aralarında işe yarayacak bilgilerde olabilir.
Bunlar kategorize edilip konulara göre ayrılırsa aynı konu hakkında bilgi veren mesajlar arasından en kapsamlı olanları seçilip saklanmalı ve yetersiz olanlar silinmeliler 8)
hmm olabilir.
ama öyle olsa bile çoğunun silinmesi gerek :D
Denizfeneri
03-12-2006, 16:58
temizlik imandandır yazmış yaa.. namaz kılsaydın...
Neyi ima ettin bilmiyorum ama yanlış adama yanlış söz söyler gibisin.. Çünkü ben namaz kılan biriyim ve abdest ile gerektiği kadar bedensel temziliğimi ve ruhi temizliğimi yapıyorum..
Sanırım sende abdest alıyorsun.. veya alırsın..
Konu forum kirliliği burada da kirlilik yaratmayalım lütfen... İlla da birşeyler yazmak zorunda değiliz.. kayde değer bir bilgi verilecekse yazı yazılmalıdır.
Hoş paylaşımlar..
kral elrond
03-12-2006, 23:45
şunları silin mesela server bi hata veriyo hoooppp 10 tane başlık hepside hatayla ilgili herkes sanki başkası bilmiyormuş gibi duyurma peşinde
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.